Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
A mai facut cineva scola de asistent medical la F. E. G? Se invata ceva la scoala asta?
Ce parere aveti despre job ul de maseur, ca baiat, daca se cauta este platit bine? iar femeile ce merg la salon ati accepta sa aveti parte de tratamentul corporal din partea unui barbat? Va multumesc...? (mai mult)
Care ar fi job - ul ideal?
Stie cineva ce taxe de scolarizare sunt la scoala postliceala sanitara arad? Specificati scoala.Multumesc.
Cum pot sa fac o retea de socializare gratis si rapid:S va rog ajutati-ma!
ce stiti de admiterea la academia de politie? Au sanse si cei care nu au pile? Sau totul se bazeaza pe pile si bani? Multumesc.
Eu fac poze frumoase si as vrea sa fac una si la o celebritate pentru. ca asa sa-mi incep si eu o cariera. Ma ajutati?
Ce siteuri bune de trimis sms stiti(bune adica sa trimit sms in Romania pe retele Orange, Cosmote si Conex(macar 10 sms)Si sa primeasa repede sms-ul Funda;)
De ce nu pot instala yahoo messenger 9, 10 sau 11? Am windows nou Windowsul:Last Xp; ) Descarc yahoo messenger de exemplu 11, ii dau sa se instaleze, totul e ok si dupa un timp apare eroarea asta:This...? (mai mult)
Sall cine ma ajuta sa scriptez pe un server de samp dau admin!?
Cum pot sa pun parola la pc? Daca pun parola la pc, cum o poate afla cineva? Este program? Care? Sau schimba unitatea si merge(apare tot ce aveam eu in pk)sau nu se poate? Sau cum;)? Funda:)
Am reinstalat windows pentru ca nu vedeam ce scriam la yahoo messenger Acuma l-am downloadat, si tot nu se vede:(( Ce sa mai fac:((?:( Am incercat metoda cu RUN, cu reistalarea windowsului, sa vad...? (mai mult)
Imi puteti spune sh mie si mie cateva programe de modificat poze? 2 funda pentru cel mai bun raspuns
Stiti unde s-au afisat rezultatele de la admiterea la scoala de politie Vasile Lascar din Campina? Pe site-ul scolii m-am uitat si nu am gasit nimic.
Ce rechizite trebuie sa aiba un elev la seminar in clasa a-9-a?
Hi, am 15 ani inaltime 1, 63 si as vrea sa stiu cam pe la cati ani pot sa ma inscriu la fotomodel pentru ca asta mi-am dorit din totdeauna si mentionez ca stau in italia in benevento deci daca ma poate...? (mai mult)
Am reinstalat windows pentru ca nu vedeam ce scriam la yahoo messenger Acuma l-am downloadat, si tot nu se vede:(( Ce sa mai fac:((?:(( Am incercat metoda cu RUN, cu reistalarea windowsului, sa vad...? (mai mult)
La vara vreau sa imi caut ceva de lucru(am 14 ani)nu stiu as prefera ceva la un garaj.Cam cati bani pot sa fac daca lucrez acolo 2 luni?
Sall! Cei care se pricep in asa ceva ce credeti ca ar trebui sa aleg. kickboxing sau Mixt martial arts! eu in prezent practic wu tao kung fu si dupa ce voi tremina aici vreau sa merg mai departe. prieteni...? (mai mult)
Am si eu o intrebare! Kristen Stewart mai esti cu Robert Pattinson?:)
Am reinstalat windows pentru ca nu vedeam ce scriam la yahoo messenger Acuma l-am downloadat, si tot nu se vede Ce sa mai fac:((?:(( Am incercat metoda cu RUN, cu reistalarea windowsului, sa fad daca...? (mai mult)
Buna stie cineva crezu funda cel mai rapid rasp scuze categoria
Care este genul literar in care eul liric iiiti exprima sentimentele in mod direct?
Verisoara mea are 12 ani si peste 3-4 ani vrea sa se faca fotomodel. Nu stiu daca a facut o alegere buna dar, unde se poate inscrie sau ce trebuie sa faca :-?
Vreau sa devin medic! Da! Stiu cat de greu va fi, stiu ca daca vreau un salariu decent trebuie sa imigrez, stiu ca am nevoie de talent, pasiune si multa rabdare, stiu ca trebuie sa fac multe alegeri....? (mai mult)
Am reinstalat windows pentru.ca nu vedeam ce scriam la yahoo messenger Acuma l-am downloadat, si tot nu se vede Ce sa mai fac::((? Funda;)
M-am hotarit sa merg la liceul din oras, cu profil real, si astazi am inteles ca liceul este francofon, si respectiv limba de baza o vom invata franceza, iar engleza optional, la dorinta.Nu-mi vine...? (mai mult)
Salutare, Ce parere aveti despre Liceele Militare (nu cont. care) + argumente :)
Buna la toata lumea.As vrea sa stiu de cate ori pot sa dau bacalaureatu.nu mi-a iesit media si acum ma chinui la biologie sa iau 5.50.Asta din toamna e a 4a oara. Mi-am echivalat notele.
Cum se plateste un medic pe salvare?
Cine doreste sa devina reprezentant Oriflame? Veti primi orice detalii pe id-ul me_oriflame@yahoo.com. Nu aveti nimic de pierdut!
Cine stie ce trebuie sa faca un ajutor de bucatar? Am o prietena ca s- a angajat la un restaurant in aceasta functie si cei de acolo au pus- o sa spele pe jos prin bai, sali, sa ude florile de...? (mai mult)
Deeeeeci... o poveste lunga.Am trecut in clasa a 8-a si ma intrebam la ce liceu trebuie sa ma duc pentru a ma face actor/cascador/reporter.In special primele douo categorii.Deeeeci cu ce medie se intra? (mai mult)
Buna nu stiu cu ce sa incep eu acum cateva zile am fost cu prietena mea sa se intalneasca cu prietenul ei si prietenul ei a zis sa caute un prieten si pentru mine si a venit la locul intalniri cu el si...? (mai mult)
Mi-am cheltuit banii, cum ii pot recupera?
Trec clasa a 12a si inca nu sunt hotarata in legatura cu alegerea facultatii...imi plac matematica si fizica asa ca m-am gandit sa merg la Politehnica. as vrea sa merg la Facultatea de Inginerie Medicala,? (mai mult)
In viitor as vrea sa am o cariera de cantareata...Stiti cumva un liceu in care as pute sa performez? Astept raspuns... dau funditss!
De ce medie, activitati extracurriculare, calitati, aptitudini, etc, ai nevoie pentru a avea macar o sansa sa primesti o bursa pentru oxford? imi puteti da exemple de romani care au reusit sa ajunga...? (mai mult)
Ce inseamna o cariera de succes ca maseur si kinetoterapeut? rog pe cei ce au reusit in aceste domeni sa imi da un sfat valentin_private_boy va multumesc!
Salutare din pacate am picat in prima sesiune de bac insa acum sunt determinat sa iau chiar cu nota mare cum anume se face admiterea la facultate pentru sesiunea de toamna? ce sanse as avea eu cu o...? (mai mult)
Daca urmez facultatea de viticultura pot sa gasesc de lucru si in bucuresti sau in apropierea bucurestiului(astfel incat sa fac naveta)? unde mai exact si pe ce post?
Salut.Inca de mic am vrut sa ma fac inginer auto.Defapt as vrea sa ma angajez la o firma foarte mare de masini si sa creez masini.Am vrea sa stiu care sunt cele mai bune facultati din lume la acest domeiu.Va...? (mai mult)
Stie cineva unde as putea sa fac un curs de calculatoare in Timisoara dar sa nu fie cu durata mare de timp :D
Va rog frumos...cineva tot intra pe contul meu la ferma mea stiiti ce sa fac sau macar cum sa fac sa nu mai imi intre in cont
de unde pot face rost de certificat medical JAR-FCL 3, clasa 2? Vreau sa dau examen pentru insotitor de bord si imi trebuie acel certificat, de unde pot sa fac rost si cat costa?
Doresc sa ma angajez in Bucuresti. Am 20 ani si sunt nefumator, nu consum bauturi alcoolice, cu bunul simt, si un om pe care va puteti baza in orice moment. As dori sa ma angajez cat mai repede posibil....? (mai mult)
Salut, Am 14 ani si miar place daca as lucra pe timp de vara. Stiti ceva siteuri cu asa ceva sau pe unde se lucra? fundita :*:*!
Vreau sa stiu daca se pot cumpara credite la facultate? In caz ca ai 25 de credite poti sa cumperi 5 credite sa iti treci anul?
Cum pot avea succes ca maseur in romania?
Salutare Ce parere aveti despre Liceul Militar? :>
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
adina5adina întreabă:
biancagabrielaisto întreabă:
j231223 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!