Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
Cum pot avea succes ca maseur in romania?
Salutare Ce parere aveti despre Liceul Militar? :>
Am si eu o intrebare pentru cei care se pricep. eu am o pasiune pentru ideea de a fi streepar.Am luat legatura cu Cornel Pasat liderul trupei Flamingo boys, i-am trimis poze etc, mi-a spus ca...? (mai mult)
In 'Anatomia lui Grey' Izzie chiar moare sau este salvata?
Sunt Vlad Chis Alexandru Ilie din Cisnadie Stau cu tusica si ma pune sa slabesc cum sa slabesc?
Salutare prieteni! Revin cu întrebarea: Am lucrat într-un laborator foto, am fost fotograf, operator laborator şi operator pc. Ştiu să lucrez cărţi de vizită şi invitaţii. Mă poate ajuta...? (mai mult)
Ma gandeam sa fac facultate de medicina in Anglia si sa lucrez pe acolo dar totusi nu stiu daca e o idee buna sa-mi parasesc tara :( Sau totusi mai bine fac facultatea de medicina in Romania si raman aici...? (mai mult)
De ce sa nu cand poti sa da?
Cam ce pregatire imi trebuie si ce medie pentru a ajunge la un liceu [sau scoala, ce-o fi] militar? :-? Va multumesc, fundita! ^_^
Credeti ca se castiga bine din meseriile de designer vestimentar, make-up artist si stilist?
Buna vreau sa devin super erou adica nu neaparat sa zbor :)) dar sa ma ajute cineva cum sa ma imbrac ce sa fac sa simt ca sunt cum sa imi confectionez accesori, va rog si va implor nu vreau sa se rada...? (mai mult)
ce profil de liceu ar trebui sa urmez, daca vreau sa devin agent imobiliar? multumec:Xfunda:D
In liceu se face geometrie?:D... funda...
Imi place sa scriu si sa citesc dar nu stiu daca am sanse. V-as fi recunoscatoare daca v-ati spune parerea. va las aici un textulet.Va multumesc! Intotdeauna vor exista diferinte, caci intotdeauna...? (mai mult)
Buna TPU... Vreau sa va intreb cum sa numeste facultatea ...adica eu vreau sa devin Inginer Sef si nu stiu cum se numeste facultatea Var Rog Ajutor dau funda mare
Cum pun muzica pe xat, nu radio, muzica;) Funda:)
Cum pun radio pe xatul meu? Eu am radio cu host si am intrat pe Edit, am scris parola, am intratrat la chat box settings, apoi la radio station, si am pus link(am host trebuie sa cante non-stop)la...? (mai mult)
Sunt Valy(sunt băiat). Am un bătăuş pe stradă. De la 8:30 stă pe stradă până seara târziu.Doar 5-10 minute mai intră în casă să mânânce. Când ies pe stradă mă fugăreşte întruna....? (mai mult)
Cum sterg un chat de la xat.com? Funda;)
Vreau sa imi fac un site cu chat unde ma indrumati? Funda;)
Cum pun radio pe xatul meu? Eu am radio cu host si am intrat pe Edit parola, chat box settinsg, radio station, si am pus link(am host trebuie sa cante non-stop)la mine se aude, la alti nu, am incercat...? (mai mult)
Doresc un raspuns exact... Exista Monstrul din Loch Ness sau fantome?
Stiti cumva ceva medicamente pentru voce? Adica sunt cantaret si dupa spectacole ragusesc. si imi trebuie ceva. Dau FUNDA :*!
As vrea sa ma fac avocat, unde sa fac facultatea? Am auzit ca in Iasi este bine, dar si in Bacau si Bucuresti. Unde sa ma duc? PS: sunt din Focsani:)):x
Stiti o firma serioasa de plasare a fortei de munca in europa?
Vreau sa stiu daca vre-unul dintre voi a intarziat cu rata la facultate 3 luni. Este posibil cand merg in Octombrie sa imi zica ca ma exmatriculat? Nu m-am platit ultima rata de aproape 3 luni.Stie...? (mai mult)
Ce ziceti de cariera de Designer Vestimentar?
Cu ce v-ati ales in viata?
Gasesc si eu pe aici un membru IPA sau AMA Asociatia de Lupta Antidrog?
Ce parere aveti despre cariera de criminalist (agent criminalist, psiholog criminalist, procuror criminalist ) Imi puteti spune ce studii trebuie sa urmez ( in USA doar ) pentru a avea o asemenea cariera?...? (mai mult)
Cine imi spune si mie cum fac cerere prin care sa solicit loc de munca de la o oarecare firma! Imi trebuie pentru somaj! DAU FUNDA!
TPU, am si eu o nedumerire. Daca eu intentionez sa urmez medicina si vreau o bursa de sudii in SUA, acolo stiind ca facultatea se face diferit, tinand 11 ani, pot primi aceasta bursa pe baza...? (mai mult)
Am mai pus aceasta intrebare si la alta categoriedar... Dupa urmarirea asidua a serialului Anatomia lui Grey, si nu numai, am decis sa ma fac medic. Acum intrebarea: Ce profil trebuie sa urmez? (mai mult)
Intrebare pentru elevii de la Colegiul National Banatean din Timisoara. :) Ce parere aveti despre sectia info-mate? :)
Stie cineva detalii legate de compania "Industries Services International" Iasi? In sensul daca sunteti/ati fost angajat al acestei firme, sau stiti pe cineva care lucreaza acolo/ Ms
as Dori Sa ma inScriu La o ScoaLa De Dans :) Ce scoaLa mi-ati recomanda?! Nu Exagerat de scump abonamentuL.(nu sute de euro!) Si La o scoaLa Buna!:X Mersi:*:*:*
Stiati ca site-ul social fanbox puteti castiga $ adevarati? iata cum se procedeaza, te poti inspira de aici :http://posts. fanb...
Cam ce salar are un ofiter in politia rutiera? Si daca termini academia esti direct ofiter?
Hello!, Sunt din TM si as vrea sa merg la canto, si ma gandeam ca poate stiti voi cei care mergeti sau ati fost cum este? cat costa?, si unde as putea merge.Multumesc anticipat( funda+vot)
Ce facultati de arhitectura imi recomandati?
Ce facultate trebuie sa urmez pentru a deveni receptioner la hotel?
Ce implica meseria de arhitect?
Cat costa un caine http://www.google.ro/imgres?cu=caine+ lup& hl=ro& gbv=2& tbm=isch& tbnid=H9fUplvUtpUnMM:& imgrefurl=http://www.zooland.ro/Ciobanesc_German-4117.html& docid=2Iqnh9ASL-yB8M& w=350& h=307&...? (mai mult)
Ce parere aveti despre meseria de Militar?:>
Caut un loc de munca part-time, dispus sa lucrez dupa ore si in weekend-uri, in orice domeniu m-i se propune, am 17 ani si sunt din Cluj-Napoca. Daca ma poate ajuta cineva cu propuneri sau date de contact...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati si pe mine.Pentru a ajunge asistent medical mai trebuie sa urmez o postliceala de profil sau sa fac o facultate? Da ca stiti o facultate de asistente medicale mai ieftina va rog sa-mi...? (mai mult)
Buna cum sa fac sa nu mai fiu timida, stiu ca e o intrebare prosteasaca, adica sa-mi pot face mai multi prieteni:xdin aceata cauza am si probleme de acomodare la internatul de la scoala ...nu sunt capabila? (mai mult)
Dupa parerea voastra care este cea mai riscanta meserie? Cea in care oamenii isi risca viata pentru a salva alte vieti(politie, pompieri, salvamari) sau cea in care de tine depinde riscul de a pierde...? (mai mult)
De ceva vreme mi-am gasit 2 pasiuni:web designul si designul vestimentar sau accesorii. M-am documentat in legatura cu ambele si as vrea sa le fac pe amandoua. Am incercat sa ma hotarasc asupr uneia insa...? (mai mult)
As vrea sa devin actor (vise tampite dar cine stie :D ) imi poate spune cineva niste situri de casting sau compani ceva? si niste sfaturi utile despre profesia asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
vodami92 întreabă:
adina5adina întreabă:
biancagabrielaisto întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!