Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
ma numesc Mihaela . Eu sunt in clasa a 10a la profilul bio chimie profilul preferat insa nu imi place liceul unde am ajuns in primul rand:e prea departe de casa (stau la un internat ), in al...? (mai mult)
Stie cineva cand se incepe scoala?
Cum pot sa fac bani repede? Am 10 ani cel mai realist si logic raspuns primeste funda.
Caut tobosar cu experienta medie.Eu si un prieten ne-am facut o trupa care am vrea sa ajunga undeva...Doar tobarul actual este un dobitoc...Sunatima daca sunteti disponibil.:)Nu ne etrebuie cine stie c? (mai mult)
Sal am intrat acum la medicina generala tg mures si sunt curioasa sa stiu daca mai e cineva care este acolo. poater ne cunoastem mai bine sa imi spuna si mie ce materii sunt in primul an cum sunt profi...? (mai mult)
Aveti idee unde pot gasi "specimene din zimnicea 4"?:D
Stiti careva daca la facultatea de educatie fizica si sport din cluj se poate intra si fara bac? Multumesc!
Daca as dori sa devin inspector resurse umane ce profil ar trebui sa urmez la liceu? Ce face mai exact un inspector de resurse umane? Si cam cu cat e platit in medie un inspector de r. u?
Ce stiti despre testele initiale din prima saptamana de scoala cele la 5 materii alese de scoala? :-s
Hei! :-* Ce facultati pot urma cu profilul Real/Stiinte ale naturii?
Intentionez sa dau la liceu la profilul Stiinte Sociale. Stiu ca nu e perfect pentru actorie, dar nu schimb asta. Dupa liceu, ce studii sunt necesare pentru a deveni actor?
Cei de la LIDL cer experienta pentru postul de vanzator?
Imi zice si mie cineva ce carti se dau la scoala sau orice carte pentru tipare designer vestimentar.Multumesc!
sper sa ma puteti ajuta. cum sterg numele cuiva dintr-un CV Europass? mai exact, nu e vorba de numele din CV, ci de undeva din josul paginii, este personalizat si scrie Curriculum vitae al Popescu...? (mai mult)
Scz de categorie in fine ce jocuri as putea juca cu prietena mea da nu pe calculator ex prinsa si altele raspuns rapid cine raspunde celmai bine i dau fundita.
Cum creez un post tv simplu?;) fundita:)
Aveti idee daca exista vreun curs de invatat badminton in Alba-Iulia? Sau in orasele din apropiere(max jumatate de ora)? Si daca s-ar putea si pretul/preturile.Si binenteles o funda si un vot!...? (mai mult)
Ce parere aveti despre scolile postliceale de asistenti medicali generalisti? Prezenta este obligatorie la aceste cursuri?
Salut TpU.Am Un calculator IMac Si Am POrbleme cu MIcrofonul.Cand intru pe Messenger pentru mac si vreau sa sun pe cineva scrie, , Conecting to server " si ramne asa. Si dupa scrie error conecting server....? (mai mult)
Cum creez un post tv simplu? fundita;)
Medicina sau Economie? Funda.>
As vrea sa stiu cat este in medie un salar de barman intr-un pub, cafenea?
Cine doreste sa fie reprezentant Oriflame? Mentionez ca persoana trebuie sa aiba impliniti 16 ani.
as vrea sa iau legatura cu selena gomez si nu stiu cum.Sunt cel mai mare fan ascult DOAR melodiile ei, sunt ff obsedata si vreau so cunosc mai bine, as vrea facebook-ul ei ADEVARAT cu care sa vb...? (mai mult)
Unde ma pot angajala 14 ani? Fara bajocura;) Am urgent nevoie de bani;) Funda:D
Stie cineva cu ce firma au plecat studentii care protesteaza in State?
Salut puteti sa imi spuneti si mie ce iti trebuie pentru a fi un bodyguard canstruire fizica, calitati ce imi trebuie(dau funda plus vot)
Hei!:-* Ce facultate ati facut/vreti sa faceti? De ce?
Hei! :-* Facultatea de medicina e grea? :-? Se mai face practica pe morti? :-s
Daca ai timp chef si un account youtube teroog lasa un comm si un like si daca se poate sa te si abonezi [subscribe] toate acestea nu iti iau nici un minut. *** http://www.youtube.com/watch?v=tdkNAiju1c0...? (mai mult)
Care sunt diplomele sau specializarile care te recomanda ca si director de firma?;;)
Cine imi da un cont pandanda member? :D dau funda :D
Academia Tehnica Militara, sau Academia Fortelor Terestre. Pe care sa o aleg, si de ce?
:-h Ce devin daca am urmat profilul economic? Eu n-am nici o idee nu ma interesat aceast profil, dar daca am fost repartizata aici, continu. Merita sa fac liceul cu aceasta specializare?
Hei! :-* Puteti sa-mi dati mai multe informatii despre meseria de agent imobiliar? Cam ce studii trebuie sa ai, aptitudini, cam cat se castiga si daca merita. Multumesc :D.
Ce sunt cu "disciplinele liber alese" la facultate? Aveam de ales daca fac sau nu si am inteles ca o sa conteze prezenta si se dau examene si la alea... Folosesc la ceva?
Unde pot sa ma inscriu la motocross, ciclism?
1. cel mai rapid raspuns primeste funda! 2.va rog sa ma ajutati: as dori un cont pe stardoll si sa fie superstar! 3.va dau vot+funda la fiecare raspuns pe care mi-l dati! PS.:scuzati categoria!
Vreau si eu o poza cu o broasca testoasa foarte draguta
Cum pot sa schimb emailu de la facebook, vreau detaliat. dau fundita plz
As dori sa aflu si eu cum se da mesajele cu sunama pe oringe
am si eu o mica problema. am descarcat sims-ul si trebuie sa-l instalez. dar eu nu am winzip-ul si pe nero nu stiu sa umblu. ma poate ajuta cine cu nero? cum il intalez?
De pe ce site pot trimite mesaje in orice retea(mesaje nelimitate, sau macar 10)? Nu moove:d FUNDOI;)
Unde are loc interviul pentru un post in hipermarket? Multumesc.
E prima mea intrebare aici dar chiar am nevoie de orice informatie [utila]. M'am gandit sa optez pentru o cariera de Game Tester [nu in Romania]. Am 17 ani. Sunt in clasa 11 [matematica-informatica...? (mai mult)
M`am decis sa optez pentru. o cariera militara. Ce sa aleg Academia Tehnica Militara, sau Academia Fortelor Terestre? Unde este mai usoara admiterea? Care este mai usoara, dar mai avantajoasa?...? (mai mult)
as vrea sa stiu unde se fac cursuri de canto popular in pitesti sau mioveni pentru modulatii de voce! funda!
Stie cineva un site de unde pot gasi partituri de pian?
Daca vrei sa dai la facultatea de drept, la ce materii se da admitere? :-?
Cum aflu numerele care m`au sunat pe mobil cu nr ascuns? Fundaaa:X
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
vodami92 întreabă:
adina5adina întreabă:
biancagabrielaisto întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!