Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
Salut la toti. Am si eu niste intrebari. Cam cat castiga un tehnician dentar in Romania? Dar in strainatate? Se merita sa urmezi aceasta meserie? mersi muult:* Dau funda;;)
Unde sa ma angajez? Am 14 any
Cine imi da si mie un sit de la trade hack?
Ce cursuri se fac la REI(Relatii Internationale)?
Unde sa ma angajez?
Unde sa ma angajez? Am 14 any;)
Buna tuturor.Am 14 ani, sunt baiat, scriu versuri si cant.As vrea sa stiu daca stiti pe cineva care este interesat de un proiect muzical sau daca siti label-uri cunoscute care vor un proiect muzical....? (mai mult)
Salut TPU Nu ca nu as putea sa dorm noaptea, dar as vrea sa stiu din ce se "hraneste" un post radio? Trebuie sa isi plateasca angajatii. dar din ce o face? Multumesc :D
Daca acum fac un liceu la un profil de protectia mediului, ar fi rau daca as da la o facultate care nu e din domeniul asta? Adica ceva gen Litere sau Limbi si Literaturi Straine. Funda :)
As dori sa cumpar un scuter sub 50cc, pentru. a vb.cu mine mai multe add:nicusor_yo31
Am un serviciu de 3 ani de zile platit bine, masina + telefon de serviciu cu minute cate vreau, imi place la nebunie ce fac (tehnician), ma inteleg bine cu TOTI colegii (suntem aprox. 30). Seful meu...? (mai mult)
Buna am 14 ani(peste 4 luni fac 15) si vreau sa muncesc sa castig singur un ban dar nu vreau din astea cu fluturasi sau reprezentant la nu stiu ce firma de cosmetice avon sau oriflame ca astea sunt prosti...? (mai mult)
As vrea sa dau la facultatea de sport insa as opta pentru kinetoterapie. dar am o mare nelamurire.Sunt la profil uman si nu am mai facut biologie din cls a Xa. din cate stiu la admitere este necasara...? (mai mult)
VA ROG NU RADETI DE MINE, STIU E NASOL:d Peste 4 luni fac 15 ani, si eu nu am avut nici o pretena(pe strada am vazut fete care imi plac 100%dar: 1. Mi-e frica ca are iubit si ma bate:| 2. Poate ma...? (mai mult)
Salut TPU:) vreau sa imi spuneti ce se studiaza sau ce se face la facultatea de educatie fizica si sport mai exact. Multumesc!
Uitati si cea de-a 3-a melodie.Inca sper sa gasesc pe cineva care sa ma ajute sa inregistrez piesele. Uitati versurile: Call 911 I need an ambulance I'm rocking on the dance floor I'm unstopable I'm...? (mai mult)
Vreau sa trimit si eu un CV si vreau sa ii aplic poza si nu stiu cum. El este facut in Word.
Cum pot deveni magician? ZI O MAGIE;) Funda:d
Cum pot deveni magician? Funda:D
Se merita sa iti iei un iphon? scuze de categorie
Am postat 2 melodii, urmeaza a treia.Se numeste Dancing Like A Criminal si sper sa va placa.Inca sper ca cineva sa vada aceste mesaje si sa ma ajute sa pot sa le inregistrez:). Uitati versurile! Call...? (mai mult)
Buna tuturor.Am 14 ani si scriu versuri care cred eu ca sunt bune! Vreau sa gasesc pe cineva care sa le inregistreze. Sper sa gasesc. Uitati si o mica parte dintr-o melodie. Your touch are so softley They...? (mai mult)
Vrea cineva sa fie reprezentant FM WORLD? Este vorba de parfumuri de calitate si cosmetice, chiar daca le luati pentru voi la pret convenabil se merita! Cautati-ma pe id-ul de mess: pop. otto
As dori sa stiu care sunt cele mai cotate meserii in strainatate pentru ca dupa ce o sa termin facultatea imi doresc sa plec cu orice pret din tara si-mi doresc sa aud cat mai multe pareri. :)...? (mai mult)
Cine stie sa imi spuna si mie daca la sf primului an de drept voi face practica sa imi dea si mie cateva detalii. dau funda;)
Buna tuturor.Am 14 ani si scriu versuri foarte buna zic eu, as vrea sa gasesc pe cineva care sa ma ajute sa le inregistrez. Uitati o mica parte din versuri. I want your love on me I wanna wanna feel...? (mai mult)
Voi ce vreti sa va faceti cand o sa fiti mari (sau daca sunteti "mari" ce sunteti)?
As vrea sa devin distribuitor HERBALIFE. Este careva distribuitor si imi poate da ceva informatii?
Ce meserie mi se potriveste daca imi place foarte mult engleza, dar mi-ar placea si ceva in domeniul informaticii.
As vrea sa ma angajez la un club din oras ca ospatarita, si as dori niste sfaturi/tipsuri din partea celor care lucreaza in domeniu :D. Si...informatii, cum ar fi...cand stiu ca cel servit isi doreste? (mai mult)
Cine imi spune un site de pe care pot scoate niste cursuri online de desen linear?
Ce imi puteti spune despre facultatea de arhitectura din bucuresti?
Vi s-a intamplat sa fiti obsedati de ceva? Cum ati reusit sa treceti peste?
Caut un tricou cu Ac Milan nu conteaza sezonul preferabil mai vechi pana in 2007 marimea XXL si sa fie cu numar si nume.Pretul il discut
Cu ce trebuie să mă prezint la înscrierile pentru cursurile de canto?
Ce liceu(profil)/facultate ar trebui sa urmez pentru a deveni medic chirurg? Ms.:)
Scriu melodii chiar foarte bune si as vrea sa stiu daca stiti pe cineva care ar putea sa ma ajute sa le inregistrez! Va multumesc pentru atentie.Astept raspunsuri!
Care e cel mai bun/bune licee din craiova? si pe ce profil? de la cat se intra?
Am sanse sa iau examenul la matematica pentru admiterea la Automatica si calculatoare(timisoara), daca am facut pregatire in clasa 11 si voi face si anul acesta in clasa 12`a?
As dori informatii despre Academia Tehnica Militara si Academia Fortelor Aieriene. Unde este admiterea mai usoara? Doresc cat mai multe informatii. Multumesc!
Va rog frumos sa imi dati un program scripting(creator de jocuri) cel mai bun pe care il stiti. Funda+Vot!
Spuneti-mi va rog ce prezinta ADMINISTRATIA PUBLICA? ce prezinta aceasta profesie? unde poti lucra?
Daca urmez niste cursuri de design vestimentar, unde ma pot angaja dupa? :-? ma refer, ce pot sa fac cu aceste cursuri, pentru ca mi-as dori sa lucrez in domeniu, iar o facultate nu m-ar ajuta foarte...? (mai mult)
Vreau sa dau la Limbi Straine (Engleza-Germana) in Sibiu si v-as ruga sa-mi dati mai multe detalii despre aceasta facultate. Merita? Sunt profesori buni? E dificil? Germana o studiez in limba engleza sau...? (mai mult)
Sunt la liceu la profilul economic. Spuneti-mi si mie la ce facultati pot merge mai departe?
Va rog dati-mi mai multe detalii despre facultatea de Jurnalism din Bucuresti(sau oricare facultate de jurnalism din bucuresti ) Cat este de grea admiterea? Cat este de greu in timpul anului?
Daca vreau sa devin psiholog ce profil ar trebui sa urmez la liceu? Stiinte sociale, filologie sau ce profil ar fi cel mai recomandat? Sau nu conteaza profilul?
Ce are yahoo messenger al meu:(( Deci eu intru ma loghez cu id si parola si dau sign in, un timp a mers, dar nu vedeam ce mesaje primeam/trimiteam, iar acum cand intru, ma loghez cu id si parola dau...? (mai mult)
am o intrebare : este greu la facultatea de politie? Eu m`as axa pe criminalistica. Vreau sa stiu cat mai multe, despre admitere, ce trebuie sa fac, ce medie sa am sau la ce dau probe scrise....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
adina5adina întreabă:
vodami92 întreabă:
biancagabrielaisto întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!