Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
(intrebare pentru MD.)Cine imi poate spune de cind se pot face inscrierile la agentia de modele "Viva models"?
Ce studii trebuie sa ai pentru a lucra la SRI? Ce facultate trebuie sa urmezi?
Care este adresa lui ashley tisdale de mail? zicetim va rog o caut cde mult timp
Cat de apreciata este meseria de psiholog in Romania? ( fundita ) :)
Salut, as dori sa stiu si eu daca fac stagiu de practica la o firma, pot sa cer scrisoare de recomandare, are rost? sau nu mi foloseste la nimic...mersi
In cat timp termini facultatea medicina cu specializarea asistent medical?
E vreun medic(chirurg) pe aici? Daca da, imi puteti spune va rog cum decurge o zi normala de lucru si daca meseria aceasta merita atatea sacrificii(timp, invatat)?
Cum fac repede 35 lei? Unde sa ma angajez? Am 15 ani;) FUNDA:)
eu si cu prietena mea ne plictisim aveti idee de niste jocuri in doi? daca da descrietile va rog! (funda si pentru ceilalti vot )
La ce varsta pot sa deschid o firma in UK?
TPU Ajutor.Joc GTA San Andreas si priviti ce eroare imi da http://www.youtube.com/watch?v=cmAvqIk6hNQ Ce sa fac? E enervant...
Imi puteti spune si mie daca se organizeaza o a doua sesiune de admitere tip licenta ZI la ASE? Din cate am observat eu au suplimentat locuile in toate faculatile din cadrul ASE! Pe site am gasit...? (mai mult)
Am o dilema, pilot de avioane civile sau pilot militar? Stiu ca la civil se castiga mai mult, zbori mai mult, etc, dar totusi parca pare mai palpitanta aviatia miliatara. Voi ce ziceti?
Buna:) Anul acesta trec clasa a 9-a si cred ca ar fi timpul sa ma gindesc ce v-oi face mai departe, fiindca timpul trece atit de repede((Deci, m-am gindit la mai multe specialitati insa m-am consultat...? (mai mult)
Cin e stie cat de cinstiti sunt cei de la eurocor?
In trecut am fost educatoare(timp de 2 ani) si as vrea sa revin la acest job dar sincer nu stiu ce ar trebui sa fac. Ce examen trebuie sa dau, ce studii trebuie sa am. V-as fi foarte recunoscatoare...? (mai mult)
Ziceti-mi plz o metoda de a slabi usoara am cam pus putin pe mine si mie cam rusine cu aia cum scap de ea:((?
Stie careva daca s-a schimbat noul cod al muncii si ce contine? se merita sa lucrezi o zi da una ba, 16 ore pe zi pentru 600 de lei
Chirurgie cardiotoracica sau stomatologie?:o3 Funda!
Cu ce medie se intra la Carol la Constanta dar ce iesi daca faci liceu carol;)funditaaa scuze de categorie
Hei! Imi spuneti si mie, va rog, cam ce ar trebui sa contina un CV?
Buna am 19 ani caut de lucru si sunt foarte talentata la desen stiu sa desenez corpuri si haine as vrea sa lucrez in domeniul dizain dar orice este bine numai sa fie cu desen
Off.In legatura cu algentia Step1Media. Nu m-au c hemat la niciun casting pana acum. Ce sa fac? App. m-au culesc de la Piata unirii [buc]:))
Caut dj pentru radio cu varsta de peste 17 ani. Se cere seriozitate, experienta. Anuntul este valabil pentru cei ce o fac din placere se asigura diverse beneficii. Cei care au mai jos de 17 ani sa nu dea...? (mai mult)
Eu am in curte un garaj de 2 masini, amenajat. Ce as putea sa fac in el? (gen vanzare cauciucuri, haine, etc.)
Salut, ma gandesc la cariera de criminalist, dar nu stiu exact in ce consta si ce studii trebuie sa am pentru asa ceva. Ce studii (daca puteti sa imi ziceti si cati ani imi ia fiecare ) imi trebuie ca...? (mai mult)
M-am angajat recent la o pensiune la care lucrez 16 ore pe zi, o zi da si una nu. C sfaturi imi dati:sa accept carte de munca sau contract?
De ce demi lovato nu mai vrea sa se intoarca in casa in care locuia?
Am si eu o intrebare si as vrea sa-mi raspunde-ti din experienta sau din ce stiti. Ce este cel mai important atunci cand te inscrii la facultate: mediile din clasele 9-12, nota de la bacalaureat...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Academia Tehnica Militara si de Academia Fortelor Terestre? Care este mai avantajoasa si la care imi recomandati sa merg? Si Academia Fortelor Aieriene ar fi o varianta,...? (mai mult)
Salutare anul acesta sunt in clasa 12-a si nu sunt decis la ce facultate sa ma duc. urmez un profil de matematica-informatica dar nu am o atractie asa de mare fata de matematica astept sugestiile voastre....? (mai mult)
Cand ma fac mare as vrea sa fiu cantareata.toata lumea care ma aude zice ca cant minunat.sunt sigura ca daca parintii mei ma vor ajuta sa devin o cantareata. dar mi-e rusine sa cant fata de ei. daca ati...? (mai mult)
Hello TPU. Cu limba rusa si norvegiana am sanse sa imi gasesc de lucru in tara sau afara? Astept raspunsuri :) Dau funda si voturi
Cine stie licee de politie?
As vrea sa stiu daca pentru Academia Fortelor Terestre este necesar profilul mate-info. Sper ca ma poate ajuta cineva :D
Ce inseamna gucci? e o bauutura sau ce?
ANGAJAM promoteri pliante fluturasi Posturi disponibile 250 Domeniu Distributie Nivel experienta Fara experienta Tip contract Part-time Nivel salarial 70 ron/zi Localitate Bucuresti ( toate...? (mai mult)
daca stie cineva cate chitari au fost in Camp Rock 2:competitia finala va rog sa ma anuntati dau funda...ms mult:*:*:*
Este cineva student la medicina dentara Timisoara? Ce subiecte s-au dat la admitere si cam ce ar trebui sa pregatesc? Multumesc:D
Eu stiu id-ul lui adrian tutu adrian_tutu
Se castiga bine din arheologie?
Buna TPU. Am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta. Sunt in clasa a 10-a la stiinte sociale.Desi este putin devreme stau si ma gandesc ce facultate as putea alege.La inceput eram interesata de drept,...? (mai mult)
Sunt mamica unei fetite de aproape 9 luni caut sa lucrez la domiciliu meu pentru a imi veniturile aveti vreo idee rog seriozitate
Lady gaga are coarne din nastere? cum si le ascunde? scuze. pentru cat
Stiti cand incepe scoala? pe 15 sau pe 1 septembrie?
Imi spuneti ce liceu si facultate e nevoie sa urmezi pentru a ajunge psiholog?
Buna am 17 ani si as vrea sa minces in curand fac 18 si as vrea serios de munca dar nu prosti din astea cu floturasi si cu reprezentant la nu stiu ce firme gen avon oriflame ca e o prostie nu cumpara nimeni...? (mai mult)
Am 12 ani, inaltime 1.59 si greutate 50 kg. E bine? TRebuie sa mai slabesc? CAt?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
adina5adina întreabă:
vodami92 întreabă:
biancagabrielaisto întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.