Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
Buna:) Vreau sa va dati cu parerea despre ce as putea deveni, pentru ca mie foarte greu sa ma decid... imi place mult engleza si mi-ar placea sa plec in Statele Unite sau in Marea Britanie, dar mi-ar? (mai mult)
Cine e Justin Bieber? Cel mai creativ raspuns primeste funda...
Justin bieber este un om de vreo 40 de ani?
Faceti-mi va rog o lista cu rechizitele care imi trebuie pentru clasa a9a filologie. funda
Cine este bianca brad? si ce face ea?
Buna cine imi poate da detalii despre Adriana Bahmuteanu ma intereseaza tot trecut prezent ce a facut in trecut cu cine a fost cu cine a lucrat cine stie primeste fundita plus voturi vreau sa stiu despre...? (mai mult)
Va rog, vreau sa aflu ceva si nu stiu, nu ma pricep... m-ii s-a spus sa ma prezint intr-o locatie cu un album foto tiparit si-am intrebat adica, mi-au spus"adica nu digital". Cum fac asta? Pun poze? (mai mult)
Nu am platit factura la oriflame de 2 luni am 2 milioane 5 sute de plata(in lei vechi) ce se intampla in continuare mi-au bagat penalitati am intrebat pe cineva si mi-a spus ca la avon ea nu a platit 3...? (mai mult)
Exista ceva special care se amplaseaza in zona dusului, pentru a nu trece apa si in cealalta parte a baii? Daca da, imi puteti spune cum se numeste? Multumesc.
Cine vrea sa devina sofer de tir:X? Raspundeti. Funda. Bafta.
Buna daca ai pierdut toate cartile de la scoala de clasa a 7 iti mai da altele sau trebuie sa le platesti?
Dintre drept, medicina generala, arhitectura sau management, ce ai alege? :D
Face cineva figuratie la emisiuni tv., public spectator sa-mi spuna cum a gasit jobul, cat se plateste, etc? Va rog frumos nu raspundeti daca nu stiti.
.. Prietenamea sta cam mult la tara in timpul vacantelor crezi ca ma inseala?
Scriu melodii chiar foarte bune si as vrea sa stiu daca stiti pe cineva care ar putea sa ma ajute sa le inregistrez! Va multumesc pentru atentie!
Portret online: Mama, Tata, Bunic, Bunica, Nasa, Nas. 1.Culoarea preferata. 2.Culoarea ochilor 3. Zodia 4.Aroma preferata 5. Cadoul preferat Click aici pentru a vedea rezultatul
Ce caiet trebuie la ed civica? fundita scuze de categorie:D
SUNT NOUA! FITI BLANZI:D:)). Tocmai m-am inscris la Fac. de Limbi Moderne Aplicate, si as vrea sa stiu mai multe lucruri despre ea. Sunt la engleza-spaniola. Cat de greu poate fi?:D Lumea de-acolo stie...? (mai mult)
Sall! Daca am o idee geniala si vreau sa fac un film dar n-am bani, ce as putea face in legatura cu acest lucru?
Cum sa devii un ninja?
Cine ma poate ajuta eu citesc rap dar n-am unde sa cant ce sa fac?
Dati aplicatii symbian am nokia 5250
Eu citesc rap dar n-am unde sa cant ce sa fac?
Sall! cine vrea sa se inscrie la AVON? daca da contactati-ma pe skype anastasia.corciu
Va rog, imi puteti spune ce slujbe e weekend si-ar putea lua o fata de 13-14 ani?
Tatal meu s-a despartit de mama mea, si am ramas 4 ani(atat am stat eu pana acum)cu mama mea, acum ea nu ma lasa sa il vizitez, si eu oricum vreau sa ma mut la taty, si mama nu e de nici o culoare de...? (mai mult)
Care mai sti-ti site-uri de echipament sportiv in special sa gasesc manusi de portar? infara de just-keepers si prodirect mersi anticipat
Pshihologii primesc multi bani? si care sunt cele mai bine platite servicii? (scuze daca am scris gresit)
Ce trebuie sa fac ca sa devin designer vestimentar. Imi doresc foarte mult. Multumesc
Cum sa imi fac un gta
Ce meserie e mai de viitor? Medic chirurg sau inginer IT?
Am si eu nevoie de programe online foarte faine, nu dinacelea cu rame! Cu efecte multe si frumoase! Multumesc anticipat! :) P. S : Scuze de categoriee! :">
Imi puteti da niste povestiri de clasa a 6-a? Va rog frumos! Multumesc pentru ajutor!
Care e meseria voastra?
Care credeti ca sunt meseriile de viitor, avand in vedere situatia economica in care ne aflam?
Stie cineva care episod a fost in nini atunci cand a venit cezare si nini i-a aratat ambasada? Scuze de categorie dar nu mai aveam chef sa caut.
Care e din Suceava si are chef de vb? :d
Stie cineva locuri de munca ( in timisoara ) -part time- care sa se potriveasca cu un loc de munca care il am deja si un orar variabil(flexibil)? Adica lucrez in ture zilnice de 8 ore, cu zile libere intercalate!...? (mai mult)
Ca să devii poliţistă ce calităţi trebuie să ai? Este vreo facultate sau ceva de genul? :-D Dacă da, spuneţi-mi vă rog frumos în ce oraşe! :) Fundiţă! :)
Care sunteti studenti la drept sau macar aspiranti?
Sunt la liceu la profilul contabilitate in clasa a 11-a. De anul acesta numai fac chimie, biologie si fizica iar pe mine ma bate un gand sa devin dentist. Pot deveni dentist in acest caz? Ma afecteaza...? (mai mult)
Doresc sa ma angajez la Selgros Berceni, avand 16 ani, fratimiu lucreaza acolo, presupun ca sunt sanse pe undeva in parcare etc.Cine ma poate ajuta va multumesc din toata inima! Am nevoie de bani din...? (mai mult)
Am 13 ani. Dar m-am "gandit" la viitor cum s-ar spune.Si as vrea sa ma fac designer auto.Acum intrebarea mea. Pe ce materii trebuie sa ma axez mai mult si ce facultate si liceu trebuie sa urmez?...? (mai mult)
Stie cineva cam cat castiga un jurnalist(la inceput) in Romania?
sunt baiat de 14 ani si imi place sa cant.scriu melodii si cred ca am talent! astept pe cineva care sa ma ajute! si sunt din bucuresti!
Vreu sa devin tehnician dentar.stiti cumva care ar fi materiile de baza.pentru ca nu imi place matematica de nici un fel... j daca stiti si cu ce medii s-au intrat anul asta plsssss. mersi frum
Care imi zice si mie cum imi pot da si eu admin pe sv meu ca nu merge
As dori sa vad dheat note(carnetul morti) filmul unde voi reusi sa-l vad si trdus in rom?
Tatal meu s-a despartit de mama mea, el a stat un timp cu noi in casa, dar a plecat, mai mult imi place la el, si vreau sa ma mut la el, dar mama mea nu e de acord. Deci ma puteti ajuta? Intr- ozi...? (mai mult)
Deci tatal meu s-a despartit de mama mea, si eu am ales sa raman la mama mea, el a stat un timp cu noi, si a plecat, la el imi place mai mult. Si vreau sa ma mut de tot. Dar nu am decat o solutia...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
adina5adina întreabă:
vodami92 întreabă:
biancagabrielaisto întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.