Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
Ca sa intri la academia de politie trebuie sa ai facultatea de drept ma refer in special la procurori? Dar la penitenciar ai nevoie de facultatea de drept? Fundita:)Urgent!:)
Deci tatal meu s-a despartit de mama mea, eu am ales sa raman la ea(mama), tata a stat cu noi un timp, si a plecat, ea nu ma prea lasa sa il vizitez, imi place la el(la tata) mai mult. As vrea sa...? (mai mult)
Cu cat este platit un procuror, salariu? Dar un salariu la penitenciar? Care e mai bun din acestea doua? Fundita+voturi
Deci tatal meu s-a despartit de mama mea, eu am ales sa raman la ea(mama), tata a stat cu noi un timp, si a plecat, ea nu ma prea lasa sa il vizitez, imi place la el(la tata) mai mult; ) As vrea...? (mai mult)
Ce este mai greu sa fi angasat sau patron?
Care este cea mai tare revista cu postere si cat costa? dau funda
Sall! Ce liceu/profil trebuie sa fac pentru a deveni psiholog? E bine la filologie? p. s. stiu ca facultatea te ajuta sa devii asa ceva. p. s. s. unde sunt facultati de psihologie?
As dori niste imagini cu modele de genti pentru primul an de liceu. funda
Dacă faci facultatea de drept în străinătate poţi fi avocat în România?
Vreau si eu sa ma mut in Bucuresti. Sunt din Brasov. si tot caut pe net un loc de munca acolo. da nu gasesc nimic... Daca poate cineva sa ma ajute cu orice! Va rog mult
Buna as dori sa stiu daca cunoasteti pe cineva rezident in UK si daca sti un mare cum a ajuns si cat de greu a fost sa ajunga acolo? Multumesc!
Caut un loc de munca in italia, daca ma poate juta cineva.
ANGAJAM BAIETI SI FETE PENTRU IMPARTIT PLIANTE Posturi disponibile 250 Domeniu Distributie Nivel experienta Fara experienta Tip contract Part-time Nivel salarial 70 ron/zi Localitate Bucuresti...? (mai mult)
Este oare bine sa iți susții in continuare visele pana se inteplinesc? `
Stie cineva in ce consta admiterea la SNSPA Stiinte Politice? Se da admitere sau se intra pe baza de dosar?
As dori sa stiu din ce se da admiterea la medicina, stiu ca din chimie si biologie dar ma intereseaza din ce ani de liceu se dau, din ce carti trebuie sa inveti pentru admitere.Stiu ca difera de...? (mai mult)
Cat castiga un jurnalist? Dar un medic veterinar? Dar un pshilog? Dar ispector de marfa sau ceva de genul? pe luna
De ce eu nu sunt mandru ca sunt roman?
Cat castiga un medic radiolog in Romania? Va rog, dati raspunsuri in cunostinta de cauza. Multumesc anticipat! :)
Pentru a deveni medic legist trebuie urmata facultatea de medicina generala precum si facultatea de drept?
Intrebare pentru baieti: va plac mai multe fetele cu parul vopsit(indiferent de culoare!) sau cu parul natural? Pentru fetele cu parul vopsit: va pare rau ca aveti parul vopsit? Ati dori sa il aveti pe...? (mai mult)
doresc sa devin un somatolog deoarece este cel mai bine platit loc de munca am 14 ani. mereu mama ma intreaba ce voi face mai incolo eu nu am idee ce trebuie sa urmez ajutati-ma va rog funda...? (mai mult)
Am tot vazut anunturi despre tot felul de joburi pe internet... unde castigi bani. Acum cateva zile m-am inscris pe un site AWSurveys, unde zice ca daca pun tot felul de anunturi pe internet si? (mai mult)
Loc de munca in Grecia pentru verisorul meu(ajutor la restaurant, etc)?
Stiti unde m-as putea angaja pentru impartit pliante sau ceva asemanator? Pentru 15 ani... Fundaaa.
Salut, as vrea sa stiu daca are cineva o cariera de fotograf sau dj. Sau amandoua :)). Sunt interesat de cat se castiga. Multumesc!
Ce trebuie sa faca o infirmiera la azilul de batrani? Dar o spalatoreasa ( de haine )?
Am trimis un CV duminica seara unei companii care era interesata de experienta mea in domeniu. Mi s-au trimis toate informatiile necesare, si mi s-a spus ca daca mai am intrebari, le pot trimite pe mail....? (mai mult)
1.)Care sunt materiile de baza la profilul "Stiinte ale naturii"? 2.)Ce profil ar trebui sa aleg daca vreau sa devin medic? Dau funda =] :P.
Anul viitor intru la liceul de arte din GALATI dar am auzit ca acolo la profilul de arhitectura este un an da si un an nu iar anul asta nu stiu daca a fost sau nu...deci voi stiti?
Vreau explicatii ce inseamna expert in TPU si la ce poate sa mi foloseasca in afara de a trimite raspunsuri sau de a pune intrebari
Am o problema am creat un site-u si am creat chatul dar nu stiu sa-l pun pe siteu m-ati putea ajuta? :) Site-ul este: http://orbenivideo.webs.com/
Hey guys! Are cineva informatii despre Scoala de Jurnalism? Raman datoare thank youuu.
Ce nume sa-mi pun la yahoo mesenge numele meu este Dumitru Georgica si vreau sa -mi apara altfe dar nu stiu ce nume sa-mi pun,,,,, la cel mai frumos nume dau funda
Facultatile de medicina din Romania sunt recunoscute si in strainatate? Eu am de gand sa dau la cea din targu mures dar sa lucrez in strainatate dupa studii! m-ati putea ajuta cu niste detalii?...? (mai mult)
Am 17 ani si 6 luni sunt din Iasi.Si nu stiu ce meserie s-ar potrivi mai bine. Ce sa aleg intre hair-stylist si manager de hotel?
Cam cit timp trebuie sa inveti sa fii calator sau programist, menager? multumesc mult!
Buna sunt eleva in clasa a XI a la profil uman si visul meu este sa dau la limbi straine in Bucuresti.Nu stiu insa ce sectie sa aleg. Mi-ar placea sa dau la Studii culturale mai exact la Studii americane,...? (mai mult)
Doresc un post de designer. Am cunostinte foarte bune in adobe photoshop. Lucrez de un an. Multumesc
Am 15 ani si inca nu m-am gandit ce o sa fac dupa ce termin liceul nu as mai vrea sa mananc banii parintilor adica sa ma angajez undeva dar sa castig eu bani.Nu m-as gandi sa dau al facultate pentru ca...? (mai mult)
Am lucrat in domeniul jurnalistic, am fost redactor sef ziarul Desteapta te romane, public on line/ Am publicat romane, volume de poezii, aforisme, povesti pentru copii si piese de teatru. As fi...? (mai mult)
Ofer fundita celui mai bun raspuns! Care sunt meseriile de viitor in Romania(nu vreau sa plec) si totodata sa fie si bine platite? Nu am nicio treaba cu medicina si nici cu informatica. Stau bine...? (mai mult)
Imi dati si mie nume de telefoane ieftine? Am gasit unul alcatel ot 708 la 150, lei foarte ieftin nu?
stie cineva unde as putea gasi un job de traducator online? Mentionez ca nu sunt traducator autorizat, dar am cunostinte solide de franceza si engleza. M-ar interesa de la traduceri documente...? (mai mult)
As vrea sa ma angajez la KFC din vara(2012). Putetii sa imi spuneti cam cate ore se lucreaza si cam cat este salariu? PS: Vreau un raspuns la intrebare nu chestii de genu "Nu te angaja"
am 18 ani si sunt din Bucuresti.Tocmai am terminat cu bac-ul iar problema mea este ca nu-mi gasesc de munca.Sugestii? multumesc anticipat
Doresc sa-mi fac o idee despre facultatile bune care mi sar protrivi la prima vedere, dau bacu anul care vine si nu prea stiu ce facultate sa urmez. Cat despre mine detest matematica, ador engleza istoria...? (mai mult)
Deci am mai multe intrebari :) 1. Ce materii sunt la profilul Turism si alimentatie? 2. Ce materii se d au la BAC? 3. Daca invat la acest profil ce facultate as putea urma? Tin sa precizez ca sunt o...? (mai mult)
Buna Seara. Am si eu o mica dilema, si sper din suflet sa ma ajute si pe mine cineva. Stiti la ce postliceala trebuie sa ma inscriu pentru a ajunge inspector OPC? Va multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
adina5adina întreabă:
vodami92 întreabă:
GeogG23 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?