Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Sunt agent iar pentru a deveni ofiter la ce sa ma inscriu la academia de politie OSP fara frecventa sau la academia de poltie drept pentru MAI invatamant la distanta și care sunt probele pentru...? (mai mult)
Salutare comunitate! Vreau să mă lansez. Vreau să devin vedetă. Ce ziceți că ar fi mai de succes? Manelist sau stand- up comediant? Fără răutăți vă rog. Dacă este cineva cu experiență ...? (mai mult)
Cine a urmat cursurile si a facut voluntariat in cadrul Serviciului de Ambulanta? Cine imi da detalii in legatura cu inscrierea la curs si voluntariat? Ce criterii am de indeplinit?
Cate persoane dupa absolvirea unei facultati, master etc. sunt pregatiti sa lucreze in acel domeniu? Sunt complet pierduti si nu stiu nimic sau se pot descurca cat de cat?
Daca am 12 luni din 15 pot beneficia de șomaj? Menționez că 4 luni din cele 12 au fost lucrate in Germania. Pot depune actele pentru șomaj în Germania cumulandu- se cu perioada lucrata in România?...? (mai mult)
Cum e să lucrezi pe un șantier, în construcții, prima săptămână e cea mai grea apoi de acomodezi? Și ce trebuie să faci mai exact în prima perioadă?
Bună! Cu 10 clase de profesionala poți merge in armata la soldați gradați profesioniști? (SGP)
Pot lucra in invatamant avand diagnostic de schizofrenie?
Dacă îți dai demisia de la job în perioada de training sau probă, o să primești în contul bancar banii pe cât ai lucrat?
Salut TPU, cam cat castiga in medie un tehnician electromecanic auto? Un electrician auto? Un Organizator banqueting? Dau funda celui mai bun raspuns!
Salut! Ce face un muncitor necalificat pe o platforma petroliera? Am văzut că nu scrie alte detalii în anunț.
Ce aptitudini și ce pregătire trebuie să ai ca să devii bucătar chef?
Bună ziua! Am următoarea situație: am lucrat de la 1 până pe 31 inclusiv (octombrie). De la 1 noiembrie am adus concediul medical (prenatal). Cum voi fi plătită? Adică îmi vor vira salariul normal...? (mai mult)
Salut. Sunt pe sfarsit de a12- a si m- am hotarat sa urmez o scoala de maistri militari si am cateva intrebari pentru a- mi clarifica toate neintelegerile. 1. Maistrii militari lucreaza in ture sau la...? (mai mult)
Salut TPU, ce ma sfatuiti sa fac? Sunt din Sibiu. Momentan sunt clasa a 11- a la profesionala si de anul viitor as vrea sa fac seralul si sa il termin si apoi sa dau la postliceala pe un profil auto...? (mai mult)
Sunt în clasa a VIII- a, dar mă gândeam să merg la un liceu de artă pe profil muzical, dar oricum. Am note de 10 dacă vă poate ajuta cu ceva informația asta. Dacă părinții mei mă pun ...? (mai mult)
Bună seara! Poți să te angajezi și fără bac la protecția mediului? Înainte cum era când nu era examenul de bacalaureat? Mie mi s- a părut mai ușoară viața înainte să se inventeze examenul...? (mai mult)
Am lucrat timp de câteva luni la un restaurant. Acolo era o femeie care avea 14 de experiență în gastronomie și bucătarul șef - o femeie care avea 8 ani de experiență. Femeia chef era cu câțiva...? (mai mult)
Buna! Puteti sa-mi spuneti, va rog, in ce consta admiterea la facultatea de litere la Cluj?
Pot intra la un liceu de vocațional, pentru învățător, dacă sunt stângaci?
Salut! Sunt tanar, am 30 de ani si momentan locuiesc cu parintii intr- un oras mic (pana in 15.000 de locuitori). De ceva timp ma gandesc sa plec de aici si am 2 posibilitati: 1. Oras mare in Romania...? (mai mult)
Ce îmi trebuie și cum pot întra la facultate de construcții și instalații Iași?
Se poate intra la liceul militar cu mustrare scrisa?
Buna! Sper ca aceasta este categoria buna. Nu stiu daca sunt in regula sau nu. Am 16 ani, am o obsesie pentru bani, sa am un venit al meu, sa nu mai depind de parintii mei. Nu stiu daca este vorba despre...? (mai mult)
Buna ziua, pentru admiterea la politie ce nivel de engleza imi trebuie? Ex:a1, a2...
Pareri despre meseria de camionagiu?
Salut. Cum pot sa ajung model sau fotomodel?
Buna! Este cineva pe aici care lucreaza ca si operator flexibil / operator de chat si poate oferi detalii despre asta? Multumesc
Salut! Daca vreau sa ma duc in armata, cat timp trebuie sa stau acolo?
Care este Tematica si Bibliografia pentru admitere la UMF Cluj specializarea Asistent medical incepand cu anul 2023?
Daca am obținut locul 2 la Cupa României de Box si locul 3 la Campionatul National de Box asta înseamnă ca sunt sportiv de performanta?
Consideri ca poti sa fi un jandarm bun daca ai doar 1.75m? mai precis jandarm montan
Cum ajungi sa lucrezi la birou? Si ce facultati si ce domenii sunt vizate?
Am 21 de ani. Am locuit în Italia timp de 15. Acum vreau sa ma întorc în tara mea și sa îmi găsesc un loc de munca. Am frecventat liceul socio- sanitar. (Am învăț psihologia copilului, adolescentului...? (mai mult)
Salut! Am un kit de tatuat dar faza e ca am cerneala pentru piele artificiala. Mi- am facut niste tatuaje mici pe degetele de la mana, ceva discret, si am observat ca nu se prinde...dau cu crema imediat,...? (mai mult)
Hei. As dori sa fiu reprezentant vânzări produse argint, aur, Oriflame, Etc. Ma poate ajuta cineva?
Salut, daca am luat bacul la un liceu tehnic pe profilul electronica si automatizari iar la final am luat si acel atestat specific specializarii si vreau sa ma angajez ca si electrician, sunt electrician...? (mai mult)
Bună seara! Prietena mea vrea să se facă profesor de română. Care sunt cele mai potrivite licee? Mulțumesc!
Dintre cele două, care meserie credeți că e mai ușoară și în care merită să te califici: cea de bucătar sau cea de vânzător?
Bună! Sunt pe profil pedagogic și aș dori să intru la postliceala sanitară ca asistent medical generalist, ar merge să intru la sanitară dacă sunt pe acest profil? Mulțumesc.
Salut! Cat castiga un ospatar in Anglia? Spuneti-mi cati euro pe luna. Asta e tot ce vreau.
Hai salut, l- am vazut pe unu cu o sticla de aia de spalat geamuri si niste servetele asteptand la semafor si stergandu- le oamenilor geamurile pentru 10 lei. Daca facem o presupunere omu asta sterge ...? (mai mult)
Pentru a putea deveni medic militar, trebuie să termin facultatea de medicina Carol Davila iar apoi să ma înscriu la institutul medico militar din Bucuresti? Sau cum altcumva? Pot să fac licența ...? (mai mult)
Ce materii trebuie sa stii pentu a intra la criminologie(criminologia si criminalistica sunt diferite)?
De ce in ziua de azi e asa mare lauda sa iei la jandarmi sau politie? Da, sunt posturi foarte bune nu neg, salarii bune, pensie buna, job cat de cat lejer (depinde de zona)dar sa fim seriosi nu te umpli...? (mai mult)
Salut, pot da la pompieri daca eu sunt pe profil filologie? Adica am inteles ca trebuie sa am cunostinte la fizica si matematica. Nu se poate fara?
Salut, pentru a deveni pompier iti trebuie neaparat fizica si matematica? Nu se poate fara?
E adevărat că ajungi mai greu intr-un spital de stat cu postliceală decât cu facultate?
Salutare, de ceva timp ma confrunt cu o problema destul de serioasa (din punctul meu de vedere): am o varsta de 28 de ani, locuiesc impreuna cu familia mea (parintii si 2 frati), intr- un orasel micut...? (mai mult)
Bunaa.Care facultate de Biologie vi se pare mai buna(cea de la Iasi sau cea de la Bucuresti)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice