Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
1. Ce liceu imi trebuie sa fie sofer[sau cum i se zice]la cel ce conduce trenuri? 2. Ce facultate imi trebuie? 3.Cum se numeste cel care conduce trenul? Scrieti asa: 1.Liceul... 2. Facultatea... ? (mai mult)
Cum pot obtine o bursa in SUA? pentru facultate...
1. Ce liceu imi trebuie sa fie sofer[sau cum i se zice; )]la cel ce conduce trenuri? 2. Ce facultate imi trebuie? 3.Cum se numeste cel care conduce trenul? Scrieti asa: 1.Liceul... 2. Facultatea... 3... Funda:d? (mai mult)
Cate tipuri de avocati sunt? Argumentati:)
Vreau sa dau la Drept.Imi puteti spune va rog ramurile? ex. drept corporatist si ce cuprinde fiecare.Multumesc anticipat!
Hello! am intrat la stiinte sociale, si ma intrebam cam cate materii sunt, care este numarul lor, si la ce dau bac-ul si teza.please! funda!
Pe cesait trebuiesa intri ca sa gasesti login si paroli de la prietenii tai pe odnoklassniki? va rog frumos ziceti-mi! multumesc
Buna inca o data! Daca lucrez cu carte de munca nu mai pot beneficia de bursa pe timpul facultatii? urgent! dau si funda!
Buna tuturor! Sunt noua pe aici:D Am si eu o nelamurire... o sa fiu anul I la facultate/buget si mi s-a facut o oferta: contract de munca, muncind doar sambata intr-un club, barmanita! Ma afecteaza? (mai mult)
1. Ce meseri ati alege : medic pediatru sau medic generalist? 2.Medicul pediatru poate fi si medic de familie sau doar medicul generalist poate fi si medic de familie?
Din cate romburi este alcatuita coloana infinitului?
Ce facultate trebuie sa urmezi ca sa lucrezi in departamentul de creatie intr-o companie publicitara?
Termin anul urmator liceul, profil protectia mediului... ce facultate recomandati?
Pentru cineva care face facultatea veterinara.Imi plac foarte mult animalele in special cainii. Vreu sa stiu cum e la facultate, materia grea, colegi de treaba etc?
Vreau raspunsuri sigure 100%! Daca dau la profilul filologie, am sanse sa intru la facultate la medicina veterinara? Exista vreo posibilitate?
sunt in clasa 12 si n-am idee unde sa merg mai departe! ce facultate si ce universitate! sincer sunt o fire cam mereu pe aventura zbintuita! si ceea ce imi pun in plan realizez! sigur daca am dorinta....? (mai mult)
Cat castiga un designer de interior in romania?
Cat castiga un arhitect in romania?
Ce stiti de firma Step 1 Media? Ati avut multe proiecte cu ei? Asta s-a intamplat din primele luni in care v-ati inscris sau ati mai asteptat ceva timp?
Ce parere aveti despre meseria de arhitect?(este bine platita si iti aduce beneficii, ce implica asta, este cautata?)
Care sunt cele mai cautate meserii?
Cam ce salarii au soferi de tir, cei care transporta marfa la noi in tara, iar cei care transporta pe extern? Va rog sa imi raspuneti. Tata ma indus in eroare imi tot zice ca ei mai mult de...? (mai mult)
Exista in prezent vreo optiune la Orange cu 3 euro? Daca da, unde o gasesc;) Funda:)
Este adevarat ca de ce iti e frica nu scapi?:D
Ce parere aveti despre Aademia Tehnica Militara? Cat de grea este admiterea la aceasta academie ( credeti ca nu am sanse daca nu am pile? ) Care este salariul unui proaspat absolvent de ATM? Doresc cat...? (mai mult)
Ce inseamna orasu actual dar natal primul care imi zice fundita:*:)
In ce consta concursul de admitere la FPSE? As vrea sa stiu daca se depune portofoliu si atat sau se da(u) si examen(e). Multumesc.
O intrebare pentru studentii la litere: imi puteti da niste detalii cu privire la aceasta facultate? (admitere, materii studiate, cursuri/orar, grad de dificultate, examene, posibilitati de angajare...? (mai mult)
Salut.Am 15 ani, sunt din baia mare si as dori sa imi gasesc un loc de munca cat mai urgent.Va rog foarte multa seriozitate.Promit ca dau funda dupa.As dori sa mentionez ca sunt dispus sa lucrez in orice...? (mai mult)
BUNA! Am auzit ca poti sa te duci la liceul Benjamin Franklin sa dai o proba la ce vrei (la fotbal, la handbal, la volei etc...)si poti intra aolo. Vreau sa stiu daca este adevarat si daca te primeste? (mai mult)
Ce parere aveti despre meseria de politist in romania?
Ce facultate vrei să faci?;)) (sau faci deja).
Voi ce ati vrea sa va faceti cand ajungeti pe la 20 -25 de ani? Adica ce meserie vi se potriveste caracterului vostru? Eu de exemplu as vrea sa ajung fotbalist profesionist... dar credeti-ma ca? (mai mult)
stie cineva daca munca acasa pe calculator este rentabila si daca este destul de usor de facut.Va rog sa raspunda cineva care a facut asta si este sigur de ceea ce zice.Multumesc.
Unde se gaseste universitatile de egiptologie si cum sa intri?
Cine vrea sa devina reprezentant avon in ploiesti?
Buna:*:*. cine stie programul sh orele ce se fac la profilul,, protectia mediului`` pentru cel mai bun raspuns dau fundita:*:*:*:x
Cum si unde este jocul in care is doua fete si ajung la ceva masina de iceceram si un bucatar ciudat le fura si le bga in bugati mari de carne si una reuseste sa scape si tipul ala o tot fugarea si era...? (mai mult)
Care sunteti boboci in cerchez anul acesta la turism si alimentatie?
Am reusit sa intru la academia fortelor aeriene la piloti de elicoptere :) ce parere aveti de aceasta meserie?:)
Am si eu o intrebare:ce materii(cursuri) se fac la facultatea de stiinte economice profil administratrea afacerilor? este dificila aceasta facultate? dau funda
bunaa am o problema unde as putea schimba niste monede in valoare de aprox 3-4 milioane monede de 10, 50 bani si 1 leu in bancnote. si as mai vrea sa stiu cum trebuie procedat ca doar nu ma duc...? (mai mult)
In ultima vreme imi merge greu leptopul. ce program sa folosesc sau ce sa fac, mai exact merge greju dupa ce am sters history
[FUNDA] Pentru cei care au mai facut asta, um pic de ajutor. As dori sa stiu ce e nevoie (acte) si ce conditii anume (daca sunt) trebuie sa indeplinesc, pentru a-mi face schimbare de indentitate (adica...? (mai mult)
Alta intrebare TPU : Eu sunt la Liceul de Arte Plastice, la desen si design si, la ce expozitii am fost de fiecare data juriul m-a ludat si am luat numai premiul 1, 2 si 3. Eu planuiesc sa merg in Marea...? (mai mult)
Misogin, te rog raspunde la intrebarea mea.Am vazut odata pe TPU, un raspuns de al si spuneai ca esti sofer pe tir. Vreau sa aud confirmarea ta. Bafta.
Am o intrebare, in masura in care ma puteti ajuta. Stiu ca unii bloggeri, persoane care detin un site, etc, pot primi invitatii la anumite evenimente precum avanpremiere filme, activitati...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva care rasa de catei nu se fac mare adica sa ramana micuti si la 100 de ani.
ESte cineva inscris la Univ. Transilvania din Brasov pe profil "INGINERIE ELECTRICA SI STIINTA CALCULATOARELOR"? (sau macar pe acest profil) As vrea sa stiu cam ce se preda si cam cu ce medie se poate...? (mai mult)
Salutare tuturor. Anul acesta trec pe a 8a si am decis sa ma apuc de invatat matematica si informatica deoarece vreau sa dau la liceu la mate-info si apoi la facultate la cibernetica. Din nefericire pentru...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
adina5adina întreabă:
vodami92 întreabă:
GeogG23 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!