Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
Ceva idei de status : new school.happy...ceva ca ma duc la scoala noua.mersi:*
Ce scoala trebuie sa faci sa ajungi medic si cati ani fiecare incepand de la liceu stiu ca trebuie sa dau la chimie-biologie care fac 4 ani dar dupa ce scoala mai am de facut?
sunt clasa a7a si nu stiu ce fel de liceu sa fac real sau umanistic. Imi plac limbile straine ( engleza, spaniola), fizica, biologia dar nu sunt prea buna la mate. Parca m-am atrage medicina sau...? (mai mult)
A terminat cineva Facultatea de Arhivistica din cadrul Academiei de Politie? Daca da, imi puteti da si mie detalii despre facultate? Ce materii se fac, cum sunt profesorii, cum e caminul acolo?...? (mai mult)
Cine vrea sa se inscrie la oriflame comisioanele cele mai mari de pe piata 23-40% plus diferite premii cadou. Ofertele fiecărei broşuri sunt valabile o perioadă de 3 săptămâni, timp în care poţi...? (mai mult)
Buna TPU. Cine stie care este salariul unui cantaret sau actor? Dau FUNDITA si VOT
Studiaza cineva jurnalismul cu predare in engleza, la Universitatea din Viena? Multumesc!
Va rooooh mult ajutati-ma! Imi doresc foarte mult sa devin designer vestimentar, nu imi doresc nimic asa de mult. Eu sunto fire foarte foarte schimbat-oare, imi schimb repede parerile ba chiar...? (mai mult)
Cât câştigă un hair stylist şi un make up artist pe lună?
Salut comunitati! in timp de 2 luni am acumulat unele informati pentru a imi termina liceul in strainatate, sunt in clasa a 11a iar recent m-am hotarat sa studiez in alta tara, de preferabil in anglia/londra...? (mai mult)
Stie cineva unde pot face curs de barista? E vorba de servirea cafelei. In special, intrebare pentru pasionatii de cafea!:))
Daca transfer alocatia copiilor in italia tot odata se transfera si gradul de handicap a unui copil hipoacuzic in romania are gradul? cum ma sfatuiti sa fac? si cat dureaza pana se transfera alocatia aici. dau...? (mai mult)
Buna TPU am nevoie de ajutor; d, daca sunt cunoscatori sau daca sunt care au urmat ceva cursuri de "telecomunicatii " sau sa imi dea o lista daca nu cer prea mult cu anumite cursuri pentru anumite domenii....? (mai mult)
Chiar se pot face bani pe internet doar din promaovarea unr reclame sau ceva de genu, fara sa ai un web-siet sau ceva? cum? Funda:*
am citit in revista Bravo ca Bridgit Mendler v-a juca rolul lui Sonny din "Sonny si steluta ei norocoasa". Este adevarat? Si de ce renunta Demy Lovato la "Sonny"?
Pe viitor dupa ce terminati un liceu sau de ce nu o facultate la ce job in ce domeniu v-ati gandit sa lucrati?
Ce poate rezulta din : multa beletristica, multe filme, documentare emisiuni realityshow, si multa invatatura diversa. :) un om destept sau un om nebun, sau altceva dau funda mersi
Stie careva vreo agentie pentru actori care nu este falsa daca se poate, unde nu cere taxa, adica sa fie pentru numele lui Dumnezeu, adevarata?! M-am saturat de atatia excroci si mincinosi. Fac actorie...? (mai mult)
Sunt din Ploiesti, am 22 de ani sunt familista si nu reusesc sa gasesc pe nicaieri un loc stabil de munca; am lucrat ca vanzatoare timp de 5 ani sunt absolventa unui curs de coafura iar calificarea pe...? (mai mult)
Sall! Dati-mi va rog niste poze si videoclipuri cu dansuri pe muzica pop, gen "Judas" sau "Let's Get Crazy", pe muzici pe care te poti misca cu o coregrafie rapida, ca in totul pentru dans. Va multumesc!...? (mai mult)
Cate zile mai sunt pana la craciun
Va salut! Am si eu o intrebare, cum sunt exmenele la facultatea de drept unibuc? Sunt de tip grila sau compunere/argumentare? Sau amblele? Si daca ambele, care predomina?
Am auzit ca Colegiul National Ana Aslan s-a mutat deoarece cladirea a fost retrocedata.Stie cineva unde isi are sediul in prezent?
In ce consta meseria de nutritionist?
Hi TPU! Am o simpla intrebare. Anul acesta am terminat clasa a 10-a, cu un profil care-mi displace, sunt a 11-a oficial, imi mai pot schimba profilul? Este prea tarziu? Multumesc mult!
Se câştigă bine ca psiholog?
Cat castiga o educatoare incepatoare? dar una cu mai multa experienta?
Cat castiga un medic stomatolog incepator pe luna? dar unul mai experimentat?
Daca cineva e admis la o facultate, isi poate incepe studiile dupa un an sau doi?
Ce fel de informatica se face la Drept? Si unde se invata cel mai bine la aceasta facultate?
Ma poate ajuta cineva si pe mine cu ceva de munca am nevoie de bani sa supravietuiesc?
Heyyy.>:D< Cine se duke la Romanii au talent sezonul 2?:d
Spuneti-mi, ce facultate va tenteaza? Daca ati terminat o facultate anume nu trebuie neaparat sa o mentionati pe aceea in cazul in care nu va place profilul. In momentul de fata, daca ar fi sa...? (mai mult)
Buna all fani TPU... vreau sa va intreb cum as putea ajunge intr-un serial de la Disney Channel...ma pricep ffffoarte mult la actorie si asta mi-au spus multe persoane, aas vreau sa ajung cam ca Selena? (mai mult)
Scriu articole, acesta e domeniu meniu, dar nu stiu cum pot face bani din ele Va rog sa ma ajutati
am o intrebare. Stie cineva cat castiga un asistent manager unitati hoteliere?
La liceul pedagogic carmen sylva, pe profil mate-info si limba de predare romana-intensiv engleza, pot face germana pentru incepatori sau numai franceza?
Bun gasit, Este adevarat(este o certitudine), sau mai trebuie sa asteptam in legatura cu plecarea Romanilor la munca in Spania? Altfel spus exista un act oficial prin care nu mai avem voe sa lucram...? (mai mult)
Cine imi poate da informatii despre cum sa ajungi stewardesa? Nu imi dati pagini de net, ca le-am citit pe toate. Vreau pe cineva care chiar este implicat in asta, sau pe cineva care stie sigur...? (mai mult)
am ganduri mari pentru viitor si ma gandesc la muzica. Acum cateva zile am scris niste versuri dragute legate de prietenie am gasit si o melodie care sa se potriveasca doar ca trebuie taiate parti...? (mai mult)
La ce facultate ar trebui sa dau pentru a avea o meserie ce necesita sa calatoresc mult prin diferite tari, orase?
Sunt din Galati si as dori si eu sa invat sa dansez C-walk.Ma poate ajuta cineva sa invat? Recomadari ceva, va rog mult, multumesc. Funda! Id yahoo: just.andiix@yahoo.com.
Salut comunitati! in ce ai putea sa investesiti 170.000 euro
Bună eu sunt sora lui Loome! Îmi procură cineva niște castraveți pentru ea?"
Buna! imi dati va rog un site unde pot face un blog in romana? dar totul sa fie in romana... Va multumesc! :X . La revedere :-h
Buna TPU care e mancarea ta preferata?
Cuum sa ma imbrac la scoala in afara de camasa cu blugi si vestaa de blug sau maleta cu bolero? idei noi pls?;-?
SAlut :)! vreau sa stiu si eu ce studi trebuie sa fac ca sa devin fotograf? funda+vot
Buna TPU. unde as putea sa ma duc pentru un job pe timp de vara gen impartit plianta in bacau?
Am 22 ani.Sa muncesc in strainatate (loc asigurat cu peste 1000 euro pe luna sezonier) sa-mi strang ceva banuti sau sa-mi gasesc aici in Romania un job cu posibilitate de promovare.Nu mi-e rusine sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
vodami92 întreabă:
adina5adina întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat