Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 31 Octombrie 2024 sunt:
As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc pentru a putea lucra in mod legal in Anglia? Si daca se poate unde/ la cine ar trebui sa apelez pentru a le face. (Mi-a spus cineva de Yellow Registration Certificate...? (mai mult)
HEY, TPU! plan de ingrijire al epilepsiei trecut prin cele 14 nevoi fundamentale sau nevoile de dependenta... urgent! fundita:)
caut bodyguart in UK.Salariu in functie de post, primul post este de 750 de euro, al doilea de 1400 de euro.Pentru mai multe detalii contactati-ma pe adresa de mail alina_silislav004@yahoo.com.Rog...? (mai mult)
As vrea sa ma "angajez" ca promoter in Cluj-Napoca.Stie cienva unde? Sau imi recomandati ceva!? Mersi, funda! Sau as vrea orice sluja care se plateste ok, pentru elevi pana in 16 ani.
Am si o intrebare: deci urmeaza sa trec pe clasa a 12 a dar nu stiu deloc la ce facultate sa dau va rog sa ma ajutati eu ma gandeam sa dau la medincina sa ma fac medic de familie dar nu stiu daca e...? (mai mult)
Afla care sunt cele mai distractive locuri de munca!
Cum pot face rost de o lista cu castinguri? Daca stiti vreun site, ziceti-mi va rog! Dau funda :)
Mai mai! ce probe se dau la o facultate de litere in general. specializat pe limbi straine. poate e cineva care stie. tiind sa cred ca nu sunt numai plozi pe aici ci si oameni care pot raspunde la intrebari...? (mai mult)
Demi: I’ve always been the cand of girl That hid my face So afraid to tell the world What I’ve got to say But I have this dream Right inside of me I’m gonna let it show Its` time To let you...? (mai mult)
eu am 14 ani, va spun povestea mea. Tatal meu s-a despartit de mami in 2007 si astazi in 29 Iulie 2011 a venit sa ia hainele si lucrurile lui si a plecat.Mami nu ma lasa sa il vizitez, ultima...? (mai mult)
eu am 14 ani, va spun povestea mea. Tatal meu s-a despartit de mami in 2007 si astazi in 29 Iulie 2011 a venit sa ia hainele si lucrurile lui si a plecat, mai vine maincolo si dupa celelalte...? (mai mult)
Hey! vreau păreri despre colegiul national de informatica Tudor Vianu. părerile celor din liceul, dar si celor din afara care sunt cat de cat informați. vreau sa mentionez ca nu sunt olimpica la mate,...? (mai mult)
Spuneti-mi niste meserii la care se castiga bine.Adica sunt la un liceu cu profil Turism si alimentatie. dupa vreau sa fac o facultate. Ce facultate sa fac.pentru a avea un trai bun?
Salu TPU! Am 15 ani. Anul acesta intru la liceu Economic Profilul: Turism si alimentatie. De aici as vrea sa urmez o facultate de Management sau una de finante banci. Care ar fi mai buna? si daca puteti...? (mai mult)
HEY, TPU! am nevoie de un plan de ingrijire al pacientului cu scleroza laterala amiotrofica si boala parkinson! URGENT! fundita:)
Salutare :) Caut bodyguard in strainatate.Sa aiba permis de conducere (si permis de port arma)insa nu este obligatoriu.Salariu de la 750 de euro.Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la adresa de...? (mai mult)
Facultati cu invatamant la distanta, cu specializari in constructii, proiectari etc?
As vrea sa stiu cum functioneaza concret invatamantul la distanta in sistem online, eventual si facultatile din Bucuresti care au aceasta optiune.Job-ul meu e in alta tara si am programul destul de incarcat,...? (mai mult)
Imi poate spune cineva ce materii se studiaza la ASE la finante si banci? Pe net nu am gasit niciun orar... Va rog frumos, funda.
Ce face un manager? Ce decizii ia? Dati-mi niste exemple va rog.
Am si eu o intrebare : am 12 ani si vreau sa fac rost de bani de laptop. Cum as putea?
Facultatea de info sau medicina? sunt la mate-info dar as vrea sa fiu dentist.nu stiu ce sa fac.imi place si informatica putin.
Exista facultati de calculatoare, ceva de genul asta, dar sa nu studiezi matematici?
Care e sunt diferentele dintre psihologie si psihiatrie? Pentru cea din urma se studiaza la facultatea de medicina? Daca da, cat de dificila este in comparatie cu celelalte specializari din aceasta facultate? Multumesc....? (mai mult)
Ce inveti la ora de contabilitate si economie la un liceu cu profil economic in clasa a 9-a? Funda.;;)
:* As vrea sa gasesc si eu site-uri cu scoli postliceale.PLS ajutati-ma! MULTUMESC FRUMOS!
Cum este liceul Lazar din Bucuresti?
Ce materii se fac la un liceu cu profil economic? Funda. :D
Este vreun student la medicina pe aici, daca da as vrea sa discutam despre cum e viata la facultate, merita ori ba?, un id ar fi frumos, multumesc.
Ce parere aveti despre meseria de jurist?
Sall! As vrea si eu un raspuns, pentru a te face sofer de tir iti trebuie un liceu anume?
Care sunt diferentele dintre psihiatrie si psihologie? Psihiatrul a urmat facultatea de medicina? Daca da, cat de dificila este aceasta specializare in comparatie cu celelalte din cadrul acestei facultati? Multumesc....? (mai mult)
Ce facultate este de viitor care sa aiba la baza chimia sau matematica?
Pentru cei din baia mare. buna. fetita mea are 8 ani si a jucat la mai multe opere. este actrita. are diplome multe pentru cea mai buna interpretare si altele.Nu stiti in baia mare ceva teatru sa o inscriu?...? (mai mult)
spuneti-mi si mie concret va rog ce meserie ai dupa ce termini Rlelatii Internationale si Studii Europene? multumesc anticipat!
Salut, Am 13 ani stau in Giulesti si imi caut ceva de munca, de pus gresie, de carat... orice numai sa fac si eu un ban, ce-i care sunt intresati sa-mi trimita un mesaj sau un contact de la cineva care? (mai mult)
Cum poti deveni medic terapeut, ce facultate trebuie sa urmezi?(adica cel care se ocupa cu terapia persoanelor care sufera de autism sindromul down etc.)
As avea nevoie de niste sfaturi de la un student la medicina la cluj, sau de la orice medic, fiindca doresc sa dau la anul la medicina si vreau sa aflu anumite detalii, deci un id de mess ar fi...? (mai mult)
Am si eu o problema trebuie sa invat limba olandeza adica neeirlandeza si am cautat pe net cursuri sau ceva asemanator online si nici un rezultat, inca ceva am uitat sa mentionez ca locuiesc in Belgia...? (mai mult)
Dintre italiana si portugheza care este mai cautata?
Hi Everyone! Am terminat clasa a10-a, la liceul teoretic, filologie. As vrea sa-mi incerc si eu norocul. Am talent si destule idei incat sa ma ocup de design vestimentar, insa nu stiu cum sa incep...? (mai mult)
Este cineva la specializarea "relatii internationale"!? Pe ce se materii se pune accent!? :-? Vreau si eu mai multe detalii, please.;;)
Stiti ce uniforma e in liceul I.L.Caragiale Ploiesti? am o prietena care a dat acolo. Fundita :X!
1. Dami si mie te rog un site cu host gratis, mersi. 2.Cum fac un post tv(Ex:Kanal D)? Funda;)
Sunt chiar atat de scumpe facultatile la arhitectura?(Cam cat este suma care trebuie platita pe an?) Nu neaparat cele din capitala, ci in general cele din orasele mari, in care se afla astfel de facultati....? (mai mult)
Cum se cheama meseria aia in care faci reclame tv si la ce facultate trebuie sa dai?
Buna sunt din moldova si as vrea dupa terminarea liceului.sa fac studii in domeniul medicinii in romania. ce sfaturi imi dati.referitor la dificulatti modul de predare.cit si durata studiilor plizz
Imi puteti spune beneficiile unui medic legist, pe toate planurile? Va rog, fara glume proaste! Multumesc anticipat.
De unde fac si eu rost de 2 milioane careva idei?
Vreau sa va intreb ce parere aveti despre aceasta melodie: http ://www.youtube.com/watch?v=wQuUtZZ0xXE dar refrenul iei, inca nu am publicato oficial si va intreb sincer cum suna?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
blackgirl1875 întreabă:
vodami92 întreabă:
adina5adina întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!