Credeti ca mi-ar fi bine daca cariera mea ar fi de fobalist
Ce e mai bine: medicina in Romania sau drept in strainatate? Imi plac amandoua foarte mult si nu ma refer la partea financiara. Va rog sa nu dati raspunsuri care va place voua mai mult(medicina sau dreptul),...? (mai mult)
Am niste intrebarile legate de UB( Universitatea din Bucuresti), Facultatea de Drept. 1. Daca mai am 2 ani pana termin liceul si vreau sa imi cumpar catile care apar acum in programa este bine?...? (mai mult)
Postliceala de stat unde diploma este valabila si in strainatate? sau Facultate privata in care diploma este recunoscuta doar in tara?
Urmez liceul cu profilul uman Stiinte sociale iar apoi as dori sa urmez Facultatea de drept. Cum vi se pare? Care sunt elementele de baza? Imi puteti spune mai multe despre ce se face acolo?
Care este salariul unei educatoare?
Cum pot convinge agentii economici sa apeleze la publicitatea prin mass media?
Ce meserie va place? si De Ce?
Sa ramin in liceul din sat, asa cum o sa fiu acasa, fara multe cheltuieli, sau sa merg la liceul din oras sa mai cunosc lumea? Am cunostinte, si stiu sa ma stradui.Doar ca ma gindesc ca aici in sat...? (mai mult)
Va salut! Am nevoie de un sfat; tocmai am fost admis la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti si la Facultatea de Management ASE. Ce as vrea sa stiu, este un obiectiv realist continuarea studiilor...? (mai mult)
Cum sa fac sa fiu mai cool decat soramea?;(( va rog dati-mi raspunsul rrreeepede;(;(;(
Cine a facut dreptu sau cunoaste pe cineva care l-a facut, imi poate da niste pareri...despre cum e? facultatea de drept...
Am absolvit liceul si nicidecum nu ma pot hotari ce facultate sa aleg: stomatologie sau medicina generala...Stiu ca sunt avantaje si dezavantaje in ambele cazuri. Ma puteti ajuta cu un sfat?
Stie cineva daca este vreo facultate de psihologie in Cluj, in afara de Babes Bolyai? Si daca da, care?
cum am mai sp am 15 ani anul acesta am intrat la liceu am intrat la cel mai bun liceu din turnu adica la marin preda la filologie...am auzit ca se face carete asa este? As vrea macar sa stiu ce? (mai mult)
Intrebari pentru cine e in liceul I. C. Bratianu din Pitesti sau are cunostinte in el : `e real dezastrul interior de care am auzit? s-ar spune ca e foarte darapanat, scartaie podeaua si alte chestii `cum...? (mai mult)
Buna, Stie careva o agentie de recrutare pentru job-uri in strainatate? Vreau sa muncesc in agricultura ferme, hoteluri etc etc:D Sau o agentie de recrutare din alt oras? Sau daca merg singur am vreo...? (mai mult)
Ce ar trebui sa stii pentru a deveni un bun filolog
AJUTOR! pentru a intra intr-un colegiu trebuie sa cînt un cîntec... Pute-ti sa ma ajutati cu niste propuneri!
As vrea sa va intreb care din liceele Mihai Viteazul si Ion Luca Caragiale vi se pare mai bun? Si cam care ar fi mediile de admitere.
Hei! Imi puteti sugera si mie niste facultati pe care le-as putea urma avand in vedere ca in momentul actual sunt licean la un profil filologic bilingv?
Comunicare si relatii cu publicul la Universitate Bucuresti sau SNSPA? De ce?
Cum e cu angajarea la SRI si cu Academia Naţională de Informaţii "Mihai Viteazul". Am miopie 1.5 si port ochelari. Ar fi vreo problema in trecerea examenului medical?
Daca invat singur C/C++/Pascal pot sa intru la o facultate de informatica fara a face liceul la profilul de mate-info?
Vreau sa imi infintez o trupa voi ce nume de trupa mi-ati da
As dori tare mult sa aflu toate detaliile despre facultatea de finante banci in cadrul Ase. Stiu, exista site, dar vreau sa aflu mai multe de la cineva care a facut\face aceasta facultate. Daca...? (mai mult)
As dori si eu sa-mi fac o trupa de rock/metal formata din 4 pers(tobosar, solist care s cante si la armonie, chitarist solo si basist care s faca scream-uri) si as vrea sa stiu unde pot sa gasesc membrii(pe...? (mai mult)
As vrea sa dau la academia fortelor aeriene, dar mai multi au zis ca e foarte grea proba sportiva si ca mai bine dau la academia fortelor terestre.Eu as vrea sa stiu daca voi cadea la cea aeriana,...? (mai mult)
BUNA ZIUA VA PREZINT AFACEREA PROVIDENT COMPLET GRATUITA Daca va hotarati sa va anregistrati si sa aflati ce se ascunde an spatele acestui linc n-o sa regretati pentru ca aici veti gasi...? (mai mult)
Hei.:* As vrea dupa ce termin Academia de politie sa devin politist criminalist si sa plec in Statele Unitee.:x Ce parere aveti?:x
Dati-mi si mie modele de CV pentru promoter! Dau funda
De ce imi insultati copilul in halul asta? Sunt mama cristianei0765612168 De ce o insultati in halul asta cu rahat si pisat si altele? Va rog nu sunteti civilizati.
Ma pot inscrie la facultatea de automatica si calculatoare daca tremin un profil de stiintele naturii? am inteles ca nu se cere sa ai bacul dat din info sau matemetica T1 in schimb pentru admitere trebuie...? (mai mult)
Heyy:* Cine ar vrea sa devina politist criminaist:x:x?
Buna:* As vrea sa ma fac in viitor medic dentist pentru ca am auzit ca se castiga bine, dar nu m-am decis inca. Nu stiu ce sa fac:am auzit ca bacul este greu, iar profesorii d la facultate sunt foarte...? (mai mult)
Salut, am o problema care ma framanta de mult timp si care ma va mai framanta. trec a 8-a si va veni momentul sa imi aleg liceul si profilul. o optiune ar fi cnb care cred ca mi s-ar potrivi dar nu stiu...? (mai mult)
Credeti ca oamenii bogati sunt si fericiti? de ce?
Buna:) e adevarat ca daca bei cate o lingurita de ulei de masline in fiecare zi, se vor forma corzile vocale si cu exercitiu poti canta? :-?
Buna TPU. E cineva de aici la Scoala de Arta sectiunea "chitara"? (http://www.sarta.ro/chitara.php) Daca da, sa imi spuna si mie ce se da la examenul de admitere. Va multumesc.Astept raspunsuri.
Desi sunt doar in clasa a 9-a as vrea sa fac facultatea in strainatate. Ce ar trebui sa fac sa reusesc?
Hey TPU! Am nevie de voi:D Sa ma fac ACTOR? merita? cum sa ajung un actor bun? unde sa ma duc la liceu, facultate sa ajung Actor? Ma puteti ajuta,!?! funda:D
Unde sa face curs de cofetar in ploiesti?
SaL. a dat cineva la liceul militar din Campulung? daca da ce probe sportive ati dat? :D funda :P
Unde pot s agasesc si eu lanturi din astea in bacau http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://light.sunphoto.ro/photos/normal/20925587_SQZXOKCLX.jpg& imgrefurl=http://ciudatzic.sunphoto.ro/IniMa_PrIeTeNIeI-me_and_my_bff/20925587&...? (mai mult)
Se castiga bine daca devi avocat?
Astazi e ziua tatalui meu. ce cadou sa ii fac? urgent! punand la socoteala ca eu nu am bani... dau fundaaaaaaa
BUNA! dar daca vrei sa devi avocata ce iti trebuie? cati ani faci?
vreau sa stiu cati ani trebuie sa faci daca vrei sa devi coafeza. FUNDA!
Si daca la 14 ani o sa incep cursurile de coafeza are ceva sau. sunt prea mica? Dar, ce vor spune prietenii mei cand o sa afle? funda+vot :*
Buna seara TPU am o intrebare sau mai bine spus o multime de intrebari :) Vreau sa profesez ca tehnician dentar, am cautat pe internet ce inseamna a fii cu adevarat un tehnician dentar dar nu am gasit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!