Sunt la liceu trec clasa a-11a si o sa trebuiasca mai devreme sau mai tarziu sa-mi aleg unde dau mai departe, sunt la profil uman, spuneti-mi va rog unde ar fi ceva de viitor, eu ma gandeam...? (mai mult)
Buna vreau sa imi dati si mie explicati nu stiu cum sa incep eu azi m-am desp de iubitul meu eu am 13 ani el 16 ani si eu sunt din Cumpana iar el din Constanta stiu ca sunt foarte mica de am avut o relatie...? (mai mult)
Dar daca faci numa curs pentru coafeza sau manichiurista diploma de bac nu trebuie?
Cam ce liceu trebuie facut pentru coafeza sau manichiurista si cam cati bani castiga la aceasta meserie?
Posibilitate de formare profesionala si angajare. Asteptam ceva-urile dumnevoastra pe adresa de mail: office@mbs-mbs.ro
Bunăăă TPU. Aş dorii să ma ajutaţi în privinţa unui lucru. Care credeţi că este cea mai bună facultate din domeniul informaticii ( Automatică şi calculatoare / Cibernetică / Matematică...? (mai mult)
Hi TPU... : Am o intrebare. pentru voi. sper sa imi dati ceva raspunsuri folositoare :* deci : La ce liceu trebuie sa mergi ca sa te faci coafeza sau pentru manichiura, pensat etc. funda+ vot :* va? (mai mult)
Buna tpuisti, care dintre voi sunteti la o facultate de fizica? Care anume? Credeti ca e buna cea la care sunteti? De ce? Va multumesc!
Poti intra la ASE chiar daca ai absolvit un profil uman care nu a avut bacul la matematica? Intreb pentru ca am vazut ca o fata care e terminat filologia a fost admisa la ASE.
Cum fac un demo pe o melodie care am facut-o eu?
Buna TPU! Sunt inca la liceu, dar de ceva vreme incepe sa ma pasioneze medicina. Doresc sa aflu ce parere aveti despre aceasta facultate, daca se merita sa inveti 6 ani + rezidentiat ( 3 - 7 ani )? ...? (mai mult)
Daca as vrea sa devin medic legist:-? ce facultate ar trebui sa urmez?
Buna! Eu tot imi caut de munca si aplic la joburi pe diferite site-uri.De curand am fost contactat de firma Intelligent Career Hr pentru un job de chelnerita in Grecia.Cum pot afla daca este teapa? Am...? (mai mult)
De cand eram mai mica ma fascinau toate chestiile astea legate de mintea omului, subconstient, hipnoza chestii din astea.Acum vreau sa devin pshiholog pentru a intelege si mai bine toate astea.Problema...? (mai mult)
as vrea s stiu daca profesorii d la facultatea de farmacie din timisoara sunt exigenti, astfel incat sa nu se poata absenta deloc?
Ce ati dori sa deveniti cand o sa terminati liceul?
Am si eu o intrebare urgenta (care necesita raspuns azi). Tocmai am terminat liceu si nu stiu ce facultate sa urmez. Adica, am intrat la Stiinte Politice in Limba Engleza la Universitatea de Stiinte...? (mai mult)
S-a inscris cineva la Universitatea dunarea de jos Galati, la management I. D. D? Ms!
Ma adresez in special studentilor care au trecut prin experienta transferurilor de la o facultate la alta.Stiu ca se poate.Concrec, in cazul meu as vrea sa ma transfer de la veterinara la medicina umana.Stiu...? (mai mult)
Ce parere aveti despre medicina militara? Se merita?
:) Am 14 ani si am niste planuri pentru viitor. Cand gat liceul, vreau sa dau la facultate in strainatate mai exact in Madrid - Spania. Ce parere aveti?:) M-as descurca? :);;)
Daca urmez fac. de biologie si eventual masterul in ce domeniu as putea lucra? Ce sanse de viitor am? A facut cineva facultatea? Esti multumit?
Profilul tehnica de calcul la ce materie da bacu? Funda cine imi zice :)
Cand se depun cererile pentru camin la Administratie si Afaceri-univ Bucuresti?
puteti sa-mi sp si mie cele mai bune licee din timisoara si cu ce medi? va rog dau funda
Buna sunt clasa a opt -a si vreau sa intru la liceul "Sfantul Sava " la stiinte ale naturii. Imi puteti spune si mie daca e bun liceul? Am azit ca este cel mai bun liceu din bucuresti dar vroiam sa mai...? (mai mult)
Care sunt toate beneficiile intrarii la facultate la buget?
e cineva de aici care lucreaza ca operator interviuri? vreau si eu niste detalii despre acest job. dau funda, normal
Cat timp esti stagiar si cat esti rezident in medicina? In care perioada esti platit?
As vrea si eu sa stiu ce facultate trebuie sa urmezi pentru a deveni inspector opc? Si pe ce materii se bazeaza facultatea?
Stie cineva la cat se afiseaza rezultatele la UMF Targu Mures? Multumesc :)
Doresc sa ma angajez in Bucuresti. Am 20 ani si sunt nefumator, nu consum bauturi alcoolice, cu bunul simt, si un om pe care va puteti baza in orice moment. Doresc sa ma angajez ca sofer, dar nu numai....? (mai mult)
Care sunt specializarile unui medic?
Ziceti`mi va rog ce lecturi se fac in clasa a VII a?
Am parul medium si nu stiu cum sa il prind. Va rog sa imi dati niste sfaturi... dau funda
Ce site-uri stiti cu care pot descarca obiecte pentru Sims 2?
Intrebare cam stupida da ma plicti ce vreti sa faceti in viitor ( ce vreti sa deveniti)? funda celui care vrea sa devina ce vreau eu sau ceva de genu:))
La jandarmerie trebuie sa fac academia de politie si sa dau probe de rezistenta, viteza?
Aveti destule sanse sa ajungeti ceea ce va doriti in viata? :> Dc?:) Vrei sa ramaneti in tara sau sa profesati peste hotare?:) Succes in carierele voastre;;) >:D
Cat ulei de masline trebuie sa beu ca sa am voce? FUNDA
Buna tpu.am o intrebare in spital te angajeaza si daca ai curs(asistent)sau iti trebuie facultate?
Voih ce parere aveti despre cariera de dansatoare in club>>?:xMerita? Se plateste bine? D la c varsta poti incepe?
Salutare! Ce acte trebuie pentru a te inscrie la liceu?
Ca să poţi ajunge profesor de religie mai trebuie să faci ceva pe lângă facultate?
Stie cineva daca e sa dau la academia de politie si reusesc sa intru ce pot ajunge? Adica ce o sa trebuiasca sa fac dupa
Este vreun avocat pe aici?
Voi ce carieră vreţi să aveţi?
Am o masina de inghetata mobila, casa de marcat este obligatorie? Funda+vot.
Ca sa devin metereolog ce facultate trebuie sa urmez?
Cum se poate face update la samsung i9000 galaxy s cu android 2.1 la 2.2 fara sa ma conectez la o retea wifi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?