Vreau sa fac o carte. O voi face in Microsoft Word 2007, dar o voi scrie si pe hartie. Stiti cumva cum as putea sa o public? Ar fi un vis implinit daca ar fi la o editura, dar nu am bani multi:(. Cartea...? (mai mult)
Buna am o problema cu calculatorul.Deci de vreo cateva zile browsul google chrome imi face comanda doar peste 1 minut si nu numai google chrome si mozilia firefox si internet explorer si opera nici una...? (mai mult)
Buna tuturor.Am si eu o intrebare.Sunt din tg- jiu, si stiu ca sunt licee foarte bune si aici, dar eu totusi as vrea sa fac liceul in Bucuresti.Am inteles ca este foarte greu departe de casa, si ca la...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru fetele care au sustinut vizita medicala la Academia de Politie:este adevarat ca se face si examenul ginecologic? In ce consta si cine participa la examinare?( medic femeie...? (mai mult)
Salut.As vrea sa stiu daca nu cumva ati auzit de cineva care angajeaza pentru impartirea pliantelor.Sunt din Baia Mare si am 15 ani.Sunt dispus sa impart in fiecare zi.Multumesc
Salut.As dori sa impart pliante prin oras dar nu stiu unde pot merge sa ma angajez. Daca stiti unde as putea gasi un loc va rog frumos sa imi spuneti.Sunt din Baia Mare si am 15 ani.Multumesc
ce trebuie sa faca sa invat sa cant la orga? trebuie sa urmez o scoala ceva? sau sa ma invete cineva experimentat? voi cum ati facut( cei care le aveti cu orga)
Cu ce program se taie o strofa preferata dintr-o melodie please?
Un/o student/a la drept in Bucuresti mi-ar putea da cateva informatii despre facultate sau despre viata de acolo? :D
ma pot duce la o facultate de teatru si film data in liceu fac profilul filologie? va rog mult plss funda
Care meserie e mai buna? Mai interesanta.mai de succes... Cea de avocat sau de jurnalist? Voi ce ati alege? De ce? DAU FUNDA SI VOTURI!
Buna tpu.am si eu nevoie de un site unde pot sa imi fac un CV da sa fie adevarat va rog plsss ajutati-ma.
Dati-mi si mie niste ideei cu privire la id-uri de mess simple care sa nu creada lumea ca sunt id-uri. multam pentru cei care rasp! pup :x:x:x:x:x:x funda
Buna tpu.am si eu nevoie de un site unde pot sa imi fac un ceva da sa fie adevarat va rog plsss ajutati-ma.
Este greu sa fi avocat? Eu chiar imi doresc asta! Este o meserie buna, frumoasa? Ce riscuri sunt? :D
Salut.As vrea sa intreb ce acte se pun in dosarul care trebuie sa-l predai la liceu: am inteles ca acele 2 care ni le-a dat de la scoala si mai ce? si ale-a care ni le-a dat trebuie completate sau cum?...? (mai mult)
( FUNDA+ FOLOSITOR/INTELIGENT ) Cum trebuie sa fie un om de afaceri in opinia voastra? Va este frica de risc? Va place riscul? Va intereseaza castigurile imediate sau cele pe termen lung? Credeti in destin/noroc...? (mai mult)
Ce credeti despre meseria de contabil? Se merita, salariul este atractiv?
Salut! Se mai gasesc locuri de munca pe litoral la marea neagra chiar daca acum e tarziu 18 iulie... Dar la bucuresti se gasesc locuri de munca in contructii, nu cred ca ofera cazare gratuitadaca lucrezi? (mai mult)
Unde ma pot angaja la 14 ani(ma refer la si-teuri ca de exemplu Avon(acolo trebuie 18 ani)). Dar eu la 14 unde pot:)?
Hello! M-am gândit ca după ce termin liceeul, să merg la o facultate de arhitectură. Întrebarea este, există o astfel de facultate în Sibiu? Dacă nu, unde ar fi? :D
Hey TPU...am nevoie de ajutor:D Ce facultate sa aleg: Business (in Romania sau EU, SUA) De drept (in Romania sau EU, SUA) sau De litere:D b) Si la ce profil sa merg ca sa ajung la una dintre ele,? (mai mult)
Am 16 ani si habar n-am ce o sa fac in viitor, ce facultate sa aleg. voi cum v-ati dat seama?
Dati-mi si mie niste ideei cu privire la id-uri de mess simple care sa nu creada lumea ca sunt id-uri. multam pentru cei care rasp! pup :x:x:x
Care/cine a fost in Legiunea Straina? Se poate face cariera dintr-un singur contract acolo? As dori sa aflu mai multe, si daca se poate sa pot sa stau de vorba si cu un fost legionar.
Ce trebuie sa fac ca sa devin psiholog?
Intrebare : NOTAR.Stiu ca multi vor sa ajunga. Dar nu e asa ca se ajunge doar pe pile si bani? Si pe invatatura dar mai putin? Spuneti-mi cam cat cere un notar sa te ia, , pe langa el". Cei care vor sa...? (mai mult)
Hi stie cineva ce trebuie pentru a ma duce in legiunea straina?
Stie cineva cum e la liceul Ion Creanga (buc)?
Credeti ca as putea sa imi traiesc viata doar din desen? As vrea sa invat sa cant si la chitara, ce parere aveti?
Salut, am si eu o intrebare. Tocmai am aflat ca am fost repartizat la un liceu pe profil stiintele naturii - INTENSIV ENGLEZA. Din cate inteleg, la inceput de septembrie trebuie dat un examen pentru a...? (mai mult)
Politehnica :-? Stiinte aplicate este grea :-? fata de celelalte:-?
Cine crede ca pot sa-mi fac o cariera din dans sportiv?
O intrebare pentru cei care stiu situatia... La Stiinte Politice din cadrul Univ. Buc...anul acesta s-au inscris 619 canditati pe 90 de locuri...am vreo sansa sa intru cu 9, 24? Faza este ca am depus? (mai mult)
Hey! Ce liceu este specializat pe medicina? Cine raspunde mai repede si corect primeste vot/funda
Vi dor de scoala? pup :x:x:x
eu as vrea sa fac facultatea de educatie fizica si sport si vreau sa stiu ce pot ajunge dupa ce o termin? As vrea sa stiu daca pot ajunge sportiv de performanta (sunt bun la atletism dar nu...? (mai mult)
Buna TPU. Am si eu o rugaminte la voi. Din cate am inteles astazi ar trebui sa apara listele unde s-a intrat la facultate. Eu am depus dosar la Iasi la Universitatea Alexandru Ioan Cuza si nu stiu pe ce...? (mai mult)
de ceva timp ma tot framanta un lucru... sunt la filologie bilingv engleza, trec in clasa a 10a si am inceput deja sa ma gandesc la ce facultate sa dau. mi-au trecut prin minte dreptul (sunt o fire? (mai mult)
Cine are pe webkinz va rog frumos un cod pentru magazinul de cadouri. Va dau la schimb un pat exclusiv cu trandafiri.
Vreau sa dau la facultatea de drept Al I Cuza din Iasi. Imi poate spune cineva cum sunt caminele? Dau fundita!
Am copiat dintr-o lucrare de doctorat al unei profesoare din Basarabia. Era in 2007 pe cnaa iar acum e stearsa de pe net. Am gradul 1 la invatatori. Se verifica si lucrarile de grad? Ce soft antiplagiat...? (mai mult)
Spuneti-mi care este salariul unui modelier la o croitorie si cat e in afara.
stie cineva daca la Academia de Politie din Bucuresti sau la Subofiteri se fac derogari de 5 cm? plss astept raspuns pup dau fundita:*
Buna TPU : Imi puTeti da id lui madalina lefter dau funda
Cum pot deveni faimoasa?
Cum pot sa imi fac un metin2 dati site dau funda.
Care este diferenta dintre criminologie si criminalistica?
Buna! Stie cineva daca sunt locuri pentru Moldoveni la universitate de medicina din Tirgu-Mures?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!