Hei ce inveti la liceu la proflul protectia mediului?
Ieri am aflat la ce liceu am intrat, acela fiin "Alexandru Marghiloman" din judetul Buzau! Cine este acolo daca imi poate spune cum este atmosfera, profesorii daca sunt indulgenti, etc. Dau funda!...? (mai mult)
As vrea sa fac facultatea in afara si caut un forum sau mai multe unde sa pot discuta cu elevi care fac sau au terminat facultatea in alte tari.Stiti cumva vreun forum?
Buna eu din greseala mi-am inghitit cred ca maseaua:(dar daca am inghitito patesc ceva:(fundita cine spune:D
Ce exact face o picoliţă? Am fost invitată să fiu picoliţă la o nuntă pentru 90 lei şi mă gândeam să merg, mi s-a spus că nu am nevoie de niciun fel de experienţă că trebuie doar să car...? (mai mult)
Am intrat la liceu si deja ma gandesc la facultate:)), vreau sa stiu ce facultati pot urma dupa terminarea unui liceu, profil real? Pun aceasta intrebare mai mult din curiozitate, dar si pentru...? (mai mult)
Ce pot lucra, daca am terminat finante-banci in afara de banca? Dau fundita.:)
Ce trebuie sa stiu despre? si ce imi trebuie inainte de a pleca in America toate detaliile despre... mersi mult si pentru categoria selectata ma intereseaza
Salut Dati-mi si mie un link cu cel mai nou driver video INTEL Dau funda
Cost infintare PFA? Ma intereseaza cineva care a infintat PFA in anul 2011
Daca vreau sa ma mut la alt liceu imediat dupa repartizare am nevoie de pile in sensul de bani sau de relatii? funda!
Asistent de farmacie sau asistent medical generalist, si de ce ati alege una sau cealalta profesie?
Deci. problema e urmatoarea. sunt in criza de timp si nu pot sa ma stau pe blog-uri 1. ce facultate imi recomandati? M-ar interesa ceva frumos, dar sa si lucrez in acelasi timp, deci nu POLITEHNICA 2....? (mai mult)
Care sunt cele mai bune "ramuri"(facultati) de la A. S. E., ca insertie in campul economico-social(cele mai renumite si cautate de angajatori), cele mai serioase ca obtinere de abilitati (cunostinte si...? (mai mult)
Help! am mare nevoie de ajutor Profa mea de chitara vrea sa merg la masterclass la cisnadie, costa 200 de lei. adica vrea sa ma duca sa fac nu stiu ce chestii la chitara cu alt profesor din germania. intrebarea...? (mai mult)
Vreau sa fac un master la geografie, la Ovidius in Constanta. Stie cineva cat e taxa, si cati ani dureaza?
Salut prieteni, va rog sa ma ajutati. Daca in clasa a 5 mi-a iesit pe primul semestru 10 la purtare si pe al doilea tot 10 si in clasa a 6 mia esit 10 pe primul si 9 pe al doilea daca in clasa a saptea...? (mai mult)
Vreau sa ma inscriu la Medicina Veterinara la Iasi. La bac am 8.9 si pe ani am 9.64. Am sanse sa intru la buget? Conteaza 25% bac 75% pe ani.
Locuri de munca pentru copii de 13 ani.
Hey :] salotare! Am trecuth cls a 9 a si am picath pe un profil de stiintse ale naturi, dar eu vroiam pe stiintse sociale, si nu stiu nimic despre acest profil, imi puteti spune si mie cam ce materii...? (mai mult)
Buna daca e cineva din bacau sa-mi spuna si mie cum e loceu; ferdinand am aflat astazi ca am intrat vreau sa stiu cum sunt profesorii cum e liceul si vreau poze daca se poate cum e inauntru dau funda_+...? (mai mult)
Am o intrebare cine a mai intrat la traian savulescu tg mures la Economie?
Hei :) cum e la comert, ce materii se fac? Ceva pareri?;;) P. S : E diferenta mare fata de ecomonic?
Salut, Situatia este urmatoarea, am un job, in tara, unde primesc un salar de 800-930 de roni pe luna, am 21 de ani, am deja 1 an vechime la jobul respectiv.am 6 luni in alte domenii, peste tot...? (mai mult)
cine imi poate da date despre liceul Nicolae Teclu din Bucuresti? In general este dotat cu laboratoare, aparatura?(etc) Exista magazine in scoala sau pe langa? Multumesc. Orice informatie este...? (mai mult)
Ce facultate trebuie sa faci pentru a ajunge editorul unei reviste? Jurnalism, nu?
Astazi am vazut ca s-au afisat pe internet adimiterea la liceu! Am aflat ca am intrat la un liceu pe MATE-INFO. Dar din pacate eu doream sa intru la FILOLOGIE deoarece doresc ca pe viitor sa devin...? (mai mult)
HI! Stiti internate din mures? Daca stiti va rog... spuneti-mi si mie cateva...
cine a intrat in viaceslav harnaj :d? si cine este acolo...imi poate spune cum e liceul[se invataa.sau nu prea, sunt uniforme.sunt pretentii.].cum sunt profesorii [severi.sociabili], va rog :-s.
Hey, buna.sunt si eu membru TPU dar totusi am si eu o intrebare! Cum este la profilul industrie alimentara (ma refer la etapa de liceu)? Sincer sunt la Liceul "GHEORGHE CARTIANU" Piatra neamt si am intrat...? (mai mult)
Am intrat azi pe acest site http://admitere.edu.ro/2011/ pentru. a vedea unde am fost repartizata eu si colegii mei. Am doi colegi care au optat pentru licee vocationale (Seminarul Teologic (Alba), Pedagogic...? (mai mult)
La anul; in iulie implinesc 16 ani... unde as putea sa ma angajez? si trebuie de la mijlocul vacantei cand implinesc 16 ani?
As vrea sa stiu care este parerea voastra despre Justin Bieber? Mie mi se pare ca se da la cam toate fetele care ii plac.(Selena, Miley, Jasmine etc...)
Ce materi se fac intra 9-a la uman? Si ce optiuni as avea dupa ce termin liceul adica la facultate( nu profesoara.cadru didactic..., etc). Si din ce se da tau tezele?
Salut.Azi am fost repartizat la un liceu tehnic-profil mecanic după un ghinion imens deoarece a fost a 7 opțiune nici măcar nu mi-a venit sa cred.Am avut o medie acceptabila unde puteam sa ajung la un...? (mai mult)
Mai exista posibilitatea de a se face 2 ani 1 la facultate? Mentionez ca la facultatea la care sunt (drept, unibuc) durata studiilor este de 4 ani. Multumesc!
Daca termin un liceu cu specializarea Turism Si Alimentatie unde pot sama angajez?
Daca intri intr-un anumit liceu ( pe care nu il suporti )... ma rog... te poti muta chiar si in vara nu neaparat dupa primul semstru asa e?
Hei, buna! A intrat cineva in liceul Dante Aligheri din Bucuresti?
Hello!;;) Cei care sunteti din "vestitul" bucuresti, ati auzit banuiesc d liceul N.Stanescu {respect pentru poet:))}. Ce parere aveti de el? E ceva de capu' lui sau...slabe sanse? Thks.
Salut dati-mi si mie un link cu cel mai nou driver intel
Unde pot vedea la ce liceu am intrat pe ce site? Multumesc.Sunt din petrosani
Am si eu o intrebare: de ce nu ma mai lasa pe cal virtual? Imi apare 502 Bad Gateway o linie lunga pana in capatul foii nginx/0.8.52 Raspunsuri repede va rog!
Buna stiu c e prea tarziu si s-a dus vara asta dar vreau sa va intreb daca copii de 13 ani jumate [cat o sa am la vara] pot sa isi ia o slujba pe timp de vara de preferat in ploiesti daca stiti sugestii?...? (mai mult)
sqz TPU dar vreau si eu un program pentru o fata de 12 ani(pentru vacanta)nu uitati si themele
Intrarea la facultate! Am o intrebare: daca ma inscriu la o facultate la doua profile la buget si nu intru la buget, ma repartizeaza la taxa la unul dintre ele?
Hey:) cati ani tine universitatea de jurnalism?:)
Vreau si eu sa stiu care a fost ultima media anul ` trecut la Hyperion -Jurnalism? Va rooooog, spune`ti`mi.:D
Am 13 ani si caut un job de vara dati-mi si mie niste idei ceva funda pentru cel mai bun;)
Este bine sa lucrezi de jurnalist? la televiziune?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!