Ce parere aveti de abonamentul upc de internet?
A-ti platit vreunul taxa de inscriere la facultate la Iasi prin BRD? Unei prietene ii este frica ca cica daca nu este bine :)) daca asa scrie pe siteul universitatii...pe chitanta scrie si la ce facultate? (mai mult)
am si eu o dilema...am terminat liceu pe profil economic si nu stiu pe ce sa merg mai departe, la universitatea de vest timisoara, la economie sau politehnica la management? voi ce imi recomandati? (mai mult)
Buna! Cine este reprezentant Avon?
Salll.stie cineva daca pentru mecanic de utilaj este necesara distingerea culorilor? sunt discromat cu deficiente la anumite noante.mersi dau funda
Cum pot deveni vedeta daca am talent la dans si actorie?
Sunt afisate online liceele la care am intrat? Dati-mi si mie un link. funda
am si eu o problema as dori sa ma angajez la impartit pliante in buzau si nu stiuy unde sa caut stie cineva ceva legat de asta?
voi ce parere aveti despre*** LUCIAN BUTE***:X? ILplaceti? daca da cat la 100 si de ce. Daca nu de ce si cat la 100 nu va place. Eu il ador!:XDau funda la cele mai bune raspunsuri. Restul vot!...? (mai mult)
Buna TPU. Mama mea ar vrea sa se angajeze ca bona sau menajera in Craiova. Ma gasiti la adresa de yahoo: havana_loca15@yahoo.com
Salut Dati-mi si mie cel mai nou driver de la INTEL daca se poate dau funda!
Ce limbaje de programare web se cer acum in afara de : html; php; css; ajax.
Ce facultate sau ce cunostinte tb. e sa ai daca vrei sa devii bibliotecar/a?
FUUUUUNDA! Hey! de cativa ani invat Japoneza si ma tin de ea ca de ochii din cap. Inafara de asta... mi-ar placea daca as primii niste siteuri care ajuta la invatarea acestei limbi. daca se poate in roaman.? (mai mult)
Sallz dau funda. Am 16 ani si si o sa particip la o preselectie de modleing si chiar imi doresc sa fiu model dar nu in romania este preselectia ci in turcia. credeti ca o sa am o cariera foarte buna?
Salut, as dori o persoana de incredere care sa imparta un cont de metin2 ro sa-mi lase emailul jos si cine e de in credere primeste si fundita; x;)
Ce trebuie sa fac dupa ce termin facultatea ca sa devin profesor la liceu sau la gimnaziu?
as vrea sa aud 2-3 pareri despre meseria de notar public. Se ajunge greu si trebuiesc multi bani pentru a fi notar? Multumesc.
Hey! imi puteti spune si mie in ce consta interviul din cadrul admiterii la facultatea de medicina veterinara-bucuresti? se vor pune intrebari din biologie?
Dupa ce am aflat ca pentru a devini salvamontist trebuie sa fac scoala de alpinism intrebarile firesti sunt:1.Cam ce costuri va trebui sa suport? 2.Cat dureaza? 3.Si imediat dupa ce o termin sunt nene salvamontist?...? (mai mult)
vreau sa lucrez in laboratoare de cercetare pentru medicamente, medicina, legat de oamenii... ce facultate trebuie sa urmez sa pot ajunge? dau funga multumesc
ma ajuta cineva si pe mine? Curind va trebui sa imi aleg profesie desigur dupa ce termin scoala! Deci.nu prea stiu ce sa aleg...ma puteti ajuta voi cu ceva? plizz!(Funda):D
Am nevoie URGENT de raspuns.Am voce si vreau sa merg la romanii au talent dar nu gasesc cand sunt preselectiile pentru sezonul 2 in bucuresti :( ma puteti ajuta va rog muult:((
Ce meserie imi recomandati pentru viitor:D
Cei/cele ce vor sa intre într-o trupa de breakdance din dolj sa lase un mesaj cu id lor, numele de unde sunt din dolj si varsta(puteti cere detalii printr-un mesaj aici).
am o problema azi am venit de la mare si am vrut sa intru pe facebook si imi zice ca ii blocat. de 4 zile nu am mai intrat pe el. daca e blocat cum as putea sa il deblochez? :(( dau funda:*...? (mai mult)
Am si eu o curiozitate foarte mare. Am citit pe mai multe siteuri si prin mai multe reviste despre capsula cu supa de varza. A luat cineva? Stiti cumva daca se slabeste intr-adevar si repede?...? (mai mult)
Buna tuturor, vreau sa fac facultate de turism si relatii publice, am 3 variante, in Grecia, Italia sau Romania.Cine a mai facut o asemenea facultate si unde? Spuneti-mi va rog avantaje si dezavantaje...? (mai mult)
caut un job in targu-jiu pentru impartirea pliantelor, part-time si as dori sa stiu daca este cineva care stie de aceste lucruri sau care ma poate ajuta si informa cum asa putea sa lucrez in acest...? (mai mult)
Ce parere aveti despre profilul mate-info?
imi puteti spune si mie ce materii contin profilele: romana si stiintele naturii? va rooog mult!
Imi da cineva un link de pe youtube cum va fi sfarsitul lumii? Apropo cand va fi sfarsitul lumii, funda
Vreau si eu un loc de munca ca agent de paza in Ramnicu Valcea.Am atestat de paza cu media 10, cazier curat.Multumesc
Cine stie ce se da la examen la japoneza-engleza la universitatea din bucuresti? adica sa imi spuneti tot ce ar trebui sa stiu pentru a intra la acest profil.
Pentru cei care au informatii: In ce consta interviul de la,, facultatea de medicina veterinara" din bucuresti?
Bunaaaa! Ce parere aveti despre facultatea de drept?
Daca abia am iesit de la psihiatrie imi pot gasi ceva de munca?
spuneti-mi si mie unele meserii pentru fete(care sa nu te distruga sa nu-ti faca varici si in care sa ai un salar destul de bun)
spuneti-mi si mie ce trebuie sa fac ca sa devin prezentatoare de vreme.Imi place foarte mult acea meserie.
Care credeti ca e cea mai buna meserie:avocata, jurnalist, cinatareata! Funda
Ce stiti despere meseria de jurnalis? Vreau multe informatii! dau funda!
Filologie Engleza Intensiv sau Stiinte sociale? Ma feresc de mate. La filologie se da teza la latina, este grea? Ce materii se fac la Stiinte sociale fata de Filologie engleza intensiv? Mentionez ca nu...? (mai mult)
Cand a fost ultima oara cand te-ai aruncat cu capul inainte in ceva in care credeai din tot sufletul desi toti te sfatuiau sa nu incerci?
Va ma pun odata intrebarea, vrea sa se imprieteneasca cineva pe metin2.ro cu mine? dau funda, NUMAI MT2. RO
Am un program de IDLE FALS, programul se numeste idle exe, il scot dintr-o arhiva"idles"Am inchis messul, am facut setarea de idle la un minut, si programul cica dupa un min.trebuia sa arate idle fals,...? (mai mult)
Buna TPU. Ce parere aveti, ce ar trebui sa mai schimbam? http://www.youtube.com/watch?v=3EuOO9DvoJI&feature=channel_video_title. Multumesc anticipat.
Pe ce site pot vedea si eu diferite castinguri pentru reclame:>? Funda:>!
Vreau ajutor:(mai stiti cand vam povestit de verisoara mea care trebuie sa dea la fakultate, parintzii ei vor so trimita in strainatate la studi, ea nu vrea fiindca acolo se face prea serios scoala si...? (mai mult)
am si eu unele nelamuriri legate de facultatea de medicina veterinara din bucuresti, as vrea sa stiu daca in urmatorii 2, 3 ani se pastreaza structura admiterii, adica media dintre bac si anii...? (mai mult)
Eu vreau sa merg la filologie intensiv o limba straina...ma gandeam sa fac la engleza pe care o vorbesc fluent, franceza pe care o stiu cat de cat sau spaniola pe care stiu doar sa o vorbesc...cu scrisu? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!