Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. Vreau sa ma înscriu la admitere la Școală de agenți de politie Vasile Lascar însă nu știu cum se procedează cu media la purtare. Se calculează media celor 4 ani care sa fie 9 sau pe parcursul...? (mai mult)
Buna! In legatura cu facultatea de medicina dentara, puteti sa ma ajutati cu ceva? Eu vreau sa ma mut din oras si sa dau admiterea la umfcd. Daca vad ca pe site apare doar facultate de medicina, inseamna...? (mai mult)
Salut TPU! Recent m- am angajat în Finlanda ca muncitor în constructii și deși salariul e foarte bun iar munca e mult mai lejera față de România..nu prea mă încântă ideea să fac asta toată...? (mai mult)
Buna ziua, pot sa devin regizor de filme chiar daca sunt pe profil de stiinte ale naturii?
Salut,am transferat niște bani pe alt card și vreau sa ii recuperez.Am cautat pe paypal, dar nu găsesc cum sa I recuperez
Bună ziua! Ce meserii din protecția mediului sunt fără facultate?
Pot găsi de munca (Nu afară) sa pot lucra fizic de la 7 până la 16 (8 ore de muncă + pauză) in ce domeniu de muncă găsesc fără să lucrez in weekend cu salariul minim pe economie? (Fiți Sinceri)...? (mai mult)
Am terminat de curand Postliceala Sanitara, specializarea, , Asistent medical generalist", si as vrea sa- mi depun CV la Stomatologii, pentru ca in spital momentan nu se organizeaza concursuri, insa...? (mai mult)
Bună ziua! Ce face un analist de mediu? Îi trebuie vreo facultate?
Bună ziua! Ce face un analist de mediu și merge să devii fără să faci facultate?
Salut! am niste intrebari legate de facultatea de drept babes bolyai din cluj 1.conteaza media anilor de liceu? 2.care a fost ultima medie la buget si la taxa? 3.ce probe se dau? 4.cate locuri...? (mai mult)
Salut stie cineva care a fost ultima medie de admitere in acest an la facultatea de drept babeş din cluj?
Buna! Plangerile de la facultate, primite de exemplu de la un coleg apar in dosarul personal de la scoala sau doar la facultatea respectiva?
Salut! daca acum is la liceul pedagogic iar la terminare dau titularizarea si vreau sa ma fac in viitor kinetoterapeut, da ma cuprinde un val si ma bag pe ramura de învățământ, as putea sa ies profesor...? (mai mult)
Salut! Cat castiga un ospatar in Anglia?
Salut, am 18 ani, mai pot juca la vreo echipă de fotbal? Când aveam 15 ani am luat premiul de cel mai bun fundas din oraș si tin sa menționez că nu jucam la nici o echipa.
Bună! Sunt la mate- info in clasa a 9- a și aș vrea să mă transfer la Design sau la arhitectură și aș vrea să știu ce ar fi mai ok să aleg în condițiile în care vreau să ajung video editor...? (mai mult)
Bună! Sunt voluntar smurd de 1 an și 4 luni, din Prahova. Am auzit ca în alte județe cum ar fi Sibiu au preluat igsu voluntarii și i- au angajat pe ambulanta. Îmi poate spune cineva dacă este adevărat...? (mai mult)
Salutare. Am o întrebare la cei ce au trecut prin asta. Vreau sa dau admiterea la școala de politie de la Câmpina, dar eu am absolvit o facultate pe care am făcut- o integral la buget. Ca să fiu...? (mai mult)
Cei din cadrul FOS au baze militare diferite fata de cei care nu sunt în FOS? Dacă da, unde se afla acestea?
Care este venitul lunar a unui rezervist? O data pe luna o sa fie omul chemat la instruire? Se poate reprograma data instruirii? Instruirea o sa fie la unitatea cea mai apropiata?
Bună! Eu vreau să intru la un liceu de coregrafie pentru că fac dansuri populare de 7 ani și în curând vreau să mă mai apuc de un stil de dans. Cum este la acest profil? Credeți că merită?...? (mai mult)
Ce ati alege dintre meseria de profesor și cea de translator/traducător? Dau fundă
Salut, vin cu o dilema, nu știu ce alegere sa fac. Am 18 ani, bacul luat și acum în toamna m- am înscris la facultatea de mecanica, inginerie mecanica, Iași. Nu m- am înscris din vara la facultate...? (mai mult)
La ce materii se da admiterea la facultatea de medicina din Targu Mures? Mulțumesc
Buna! Ati gasit acel lucru care va place si il faceti cu placere? Cum ati ajuns sa va dati seama de ceea ce va doriti sa faceti in viata? Pana acum, la peste 25 de ani nu am gasit un lucru pe care sa...? (mai mult)
Care este salariul de la S.I.A.S. si care sunt criteriile de intrare?
Oare cum se poarta candidatii la interviurile de angajare? Oare ce fel de lucruri spun?
Salut am o intrebare cu privire la cererea tip de inscriere pentru scoala de agenti de politie, " Acestea se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit, exclusiv ...? (mai mult)
Bună! Plănuiesc sa ma angajez ca și casiera la primăria din localitate, dar vreau sa îmi deschid şi o firmă. Pot avea firma dacă lucrez ca și casiera la primărie? 8 ore, bugetara.
Cum este programul part time ca angajat la kaufland? Cat se castiga ca part time? Daca un anglajat full time pleaca, cel care e part time ii ia locul?
Sunt angajat pe un anumit post la mega image, dar cu toate acestea am inteles va voi fi obligat sa fiu si casier cat de curand. Mi se pare ciudat, de ce sunt pus eu sa fiu casier din moment ce am fost...? (mai mult)
Daca esti casier la cinema, trebuie sa vii deja schimbat in uniforma si cravata primite sau ti le iei cu tine si te schimbi cand incepi munca acolo?
Hei. Cand trebuie sa dai interviu pentru angajare la Palas Mall unde te duci mai exact? Sau iti spune angajatorul?
Pentru a fi admis în poliție,la fișa medicală când ești verificat, daca candidatul are hemoroizi, este respins sau nu prezintă o importanță acest lucru?
Știe cineva dacă pe cardul cu care plătesc online îmi poate baga și salariul sau trebuie sa-mi fac alt card?
Este posibil ca la un loc de munca sa se ceara anuntarea in avans cu 10 zile daca un angajat doreste sa ia concediu?
Bună seara as dori sa știu o sala bună de King box pentru băiatul meu de 9 ani va mulțumesc
Salut TPU, doresc sa ma pregatesc pentru un concurs la postul de asistent medical bineinteles pentru viitor si nu stiu cum as putea sa ma pregatesc, mai exact din ce bibliografii, nu as vrea sa las ...? (mai mult)
Buna/Salut, ma poate ajuta cineva care e în sistem sa- mi raspunda la o întrebare? Ce anume se face în armata la examinare medicala periodica la chirurgie, dermatologie, oftalmologie și orl? Mai ...? (mai mult)
Ce facultati de inginerie civila se afla in Oltenia?
La MApN, la scoala de subofițeri se da examen grila și la matematica?
Cand lucrez remote la o companie, aceasta trimite un laptop pe banii lor de transport și dacă să plec de la acel post, sa le dau laptop- ul inapoi, ar trebui să plătesc eu costul de transport sau...? (mai mult)
Salut TPU! Cam in cat timp se invata meseria de tehnician electromecanic auto? Si inca ceva, electromecanicul face doar chestii legate de componente electrice sau si mecanice cum ar fi placute de...? (mai mult)
Credeti ca este târziu sa dai la Academia/Școala de Poliție la 25-26 de ani?
Bunaaa. Fiind clasa a 12a, problema facultatii a venit la pachet. Tinand cont ca- s la filo si partea de real cade instant, raman cu cea mai convenabila situatie: limbile. Motiv pentru care as vrea...? (mai mult)
Merita sa imi bat capul cu invatatul photoshop-ului? Pot face bani din asta in Romania?
Care este diferența la jandarmi? Jandarmi de la ijj și cei de la grupa mobila jandarmi? Și cei de la jandarmi bsij. Ce scoala sa fac sa ajung la jandarmi bsij?
Buna! Care ar fi alegerea mai buna? Sa ma duc pe medicina sau la o facultate de arhitectura? Dacă vreau sa merg pe arhitectura sau design ce liceu as face? Și pentru medicina ce liceu ar fi potrivit?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!