Imi place mult sa desenez, si as vrea sa continui sa o fac. Mi-ar placea ceva in domeniul desenelor animate... ce meserii stiti? big grin
Imi place mult sa desenez, si as vrea sa continui sa o fac. Mi-ar placea ceva in domeniul desenelor animate... ce meserii stiti?:D
Filologie engleza intensiv sau stiinte sociale? de ce? este grea teza la latina? ce materii fac la stiinte sociale si nu fac la filo? funda!
As vrea si eu sa fac niste filme / scurt metraje / reclame. Ma poate ajuta cineva problema nu e cu softu ca am toate programele "After fx, Photoshop, FL " da nu stiu daca si unde este cerere.
Salut, am 19 ani, liceul terminat si caut cu disperare un loc de munca.Pe unde ma duc dau numai de turci chitrosi care imi spun ca nu mai angajeaza.Chiar nu pot gasi nicaieri? Ce tara este asta? Numai...? (mai mult)
Cine stie cum se foloseste un mixape plzz ajutamia dau funda plzzz
Imi puteti explica mai exact ce presupune un job part-time ca promoter? Cam cate ore pe zi, cati banuti, lucruri din astea. de preferinta daca sunteti din Galati:)
tututror, sunt Ionut, si am o problema care cred ca imi va afecta viitoarea mea "cariera". Intr in clasa a8a, si vreau sa ma hotarasc ce liceu sa urmez la anul.Sunt pasionat de arte grafice, ...? (mai mult)
Se fac castinguri pentru noile productii acasa tv:>? Daca da vreau si eu un site sau ceva. Funda:).
Ce parere aveti despre meseria de manager :)
Voi incepe prin a prezenta situatia pe larg. Deci am terminat liceul de curand si am o mare dilema...sau una mica, voi decideti. Facultatea de Arhitectura Navala are viitor? Adica se merita sa o urmezi?? (mai mult)
Stiti vreo firma din Constanta care cauta elevi sa imarta pliante?
Salut.Chiar daca am doar 13 ani ma gandesc de pe acum ce meserie mi s-ar potrivi si ma pasioneaza cultura civica si istoria.As vrea sa devin avocat, iar in ziua de azi ese mare nevoie de bani asa ca intrebarile...? (mai mult)
Cine merge la Universitatea Politehnica Timisoara de aici?
As vrea sa fac si eu un curs, ca apoi sa-mi gasesc un loc de munca in strainatate. Ce curs ma-ti sfatui sa fac, care sunt cele mai cautate locuri de munca in afara?
este adevarat ca daca ai tatuaje nu poti intra la academia de politie?
Ce facultate m`ar putea ajuta in viitor? Am terminat filologie si as vrea sa primesc un sfat de la un actual student care a urmat in liceu un profil umanist.
Buna am o web camera bluesky bw200 si nu gasesc cd-ul cu drivere ma poate ajuta cineva sa le gasesc pe net pentru windowns 7 va rog multttttt
Tocmai am terminat clasa a X-a si as vrea sa ma transfer la un alt profil, care sa nu includa matematica. ce optiuni as avea? imi puteti spune in detaliu, profilurile si la ce anume trebuie sa dau teza?...? (mai mult)
as vrea sa ma angajez ca broker asigurari? ce trebuie sa fac? cum se procedeaza? si ink ceva https://www.miniprix.ro/garderobadevara/sandale/detalii/745 va rog un singul like:D mersi
Drept sau medicina?
Buna sunt din botosani.Ma numesc madalina[alte detalii pe mess:x] as vrea sa intru intr-o trupa de dans din botosani. Cum ar fi trupa de dans hip-hop, dance, streetdance etc. Cine are trupa aici si are...? (mai mult)
Salut la toti sunt nou aici asa ca m-am gandit sa va intreb si pe voi, ieri am trecut pe la cateva studiouri, in cautarea unor raspunsuri, multi oameni imi spun ca am o voce de a ajunge undeva, dar...? (mai mult)
Ce meserii usoare, banoase si placute stiti?:)funda
Salut, o intrebare cam naspa. am cautat un Job deja de 2 saptamani in Sibiu, dar nu am gasit, Am 17 ani. nu gasesc nimic delucru :|. care ma poate ajuta, care este din sibiu:-? multumesc!>
Ce materii trebuie sa studiezi sa devii manager, si daca imi puteti spune si ce profil studiaza la liceu si ce studii se mai faca dupa:)funda
Luni ma duc la iasi, care credeti ca facultate e mai de viitor. Asistenta sociala sau geografia turismului+pedagogie? si inca ceva: am auzit lucruri rele despre caminurile din iasi, asa este?
Pentru a putea deveni arhitect pe ce materii trebuie sa ma axez?
Ce meserie ma sfatuiti sa-mi aleg as vrea ceva din care se castiga bine in romania, dar care sa nu fie bazata pe mate :)funda
Ce materii trebuie sa invete un elev daca vrea sa fie psiholog :), FUNDA
am si eu o intrebare sunt a 8a trec la liceu, si as vrea sa vad a cata din judetul meu sunt? nu am gasit din pacat nici un site care sa-mi ordoneze dupa medie candidatii de anul acesta, ci doar...? (mai mult)
Credeti ca cei care termina o scoala postliceala de asistenta medicala generala mai au vreun viitor in Romania cu aceasta profesie?
Eu vreau sa devin pilot pe aeronave civile si as avea si eu cateva intrebari. Ce trebuie sa fac, unde trebuie sa ma interesez, cat dureaza cursul de formare pentru piloti, cat ma costa, daca...? (mai mult)
Ştie cineva dacă există specializare de franceză-olandeză la Universitatea Babeş-Bolyai sau la Universitatea din Bucureşti? Menţionez că termin liceul anul viitor.
Scoala centrala este liceu de fete?
Buna deci nu am clientii la avon prietenii mei nu sunt interesanti familia mi-a comandat prieteniii prieteniilor mei nu vor nimeni nu vrea cu pliante am incercat cu detoate cu oricine intreb nu nu nu ce...? (mai mult)
Stie cineva cat este salariul la DAB Security? va rog ajutati-ma. dau funda.
Cine a terminat dreptul sau are de gand pe viitor sa faca facultatea asta? Trebuie sa merg saptamana aceasta sa'mi depun dosarele la facultati...si inca nu stiu ce sa fac. Vreau foarte tare sa fac drept,? (mai mult)
Deci eu am terminat liceul la profil uman. ce facultati imi recomandati? sunt foarte indecisa
Ce profil trebuie sa aleg la liceu ca sa devin psiholog si ce studii trebuie sa mai fac dupa aceea?:)funda
Am nevoie de o slujba. Deci cine are nevoie sau stie pe cineva care are nevoie IN ARAD de un babysitter elev la pedagogie cu nitica experienta(sora mai mica, verisori mai mici, fini etc. cu...? (mai mult)
Sunt clasa a X-a, la profilul Stiinte Sociale. Iubesc matematica, dar am ales Stiinte Sociale pentru ca am vrut sa invat engleza, deoarece vreau sa plec din tara, sa merg la o universitate din...? (mai mult)
Hey TPU.Am un var bolnav de nanism.Are 24 si 1.50 si ceva inaltime. E foarte trist datorita faptului ca nu stie ca sa faca in viata. Dati-mi niste idei sa-l sfatuiesc.
Cam cat dureaza sa devi un procuror?
Vrai sa fii editorul saituli meu (Sa scrii articole si sa controlezi daca eu am scris corect articolele mele). Pinceafi saitul se afla pe adresa www.websiter.jino.ru dar degraba ii voi cumpara adresa in...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire care ma macina de foarte mult timp. Am trecut clasa a 11-a si, in mod firesc, am inceput sa ma gandesc si eu la facultate. Din clasa a 8-a eu am zis ca voi da la facultatea de teatru...? (mai mult)
Ce meserie vrei sa ai cand o sa fii mare? Eu as vrea sa devin MEDIC VETERINAR, pentru ca i-mi plac foarte mult animalele.
Vreau si eu sa stiu ce posibile locuri de munca o sa am daca fac Facultatea de sociologie? ceva pareri despre cum e.va rog. dau funda.
Buna! Sunt Oana! Am nevoie de ajutor Cum pot deveni actrita? am jucat si joc in teatru dar vrea mai mult...am o varsta frageda dar imi doresc foarte mult acest lucru si vreau sa incep acum ca sa pot ajunge? (mai mult)
Intrebarile mele sunt urmatoarele :am fost contactat de o agentie de recrutare pentru plecari in Anglia nu mi-au cerut nici un ban(deocamdata :) ) mi-au spus sa am la mine 200-250 lire si sa imi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!