Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Noiembrie 2024 sunt:
De vreo doi ani sunt tot mai nehotarata in privinta carierei mele. Nu stiu ce facultate sa urmez, pentru ca imi plac multe domenii. Ati putea sa ma ajutati? Deci, imi place sa desenez portrete, haine,...? (mai mult)
Cum downloadez placa video care sa mearga de la sait adica sa fie sait bun
La ce varsta si unde trebuie sa merg ca sa impart pliante? De exemplu vreau sa impart plainte de la cora, plus, penny, profi, carrefour de oriunde. Vreau doar sa stiu unde trebuie sa merg si ce varsat...? (mai mult)
Care profesie e mai buna pentru domnisoare?
Am luat Bacul (medie 9.51) si am fost admisa la Universitatea din Strasbourg, Franta. Ideea e ca nu vreau sa ma duc si vreau sa dau in tara. Mi-am ales Universitatea Babes Bolyai din Cluj. Credeti ca este...? (mai mult)
Salutare am trecut in clasa a 7 dar in clasa a 6 pe primul semestru mia esit media 10 la purtare iar pe al doilea 9 o sa ma afecteze cu ceva in viata adica la liceu sau la facultate! o sa fiu afectat?...? (mai mult)
ma gandesc ca vine clasa a 12-a si eu nu stiu ce facultate sa urmez. am cautat pe net si m-au interesat facultatea de jurnalisn si stiintele comunicarii si cea de relatii internationale si studii...? (mai mult)
Am o problema.Cind am fost si am primit atestatul, am scris deodata cerere sa raman la liceul din sat, dar acum m-am razgindit si vreau sa merg la alt liceu, unul din oras, pentru ca e mai prestigios....? (mai mult)
Am nevoie de un raspuns sincer si ceva mai amplu de la un cunoscator intr-ale comunicarii (e un domeniu cu totul nou pentru mine asa ca sunt ceva mai grea de cap)... M-ar interesa facultatea de Comunicare? (mai mult)
La profilul stiinte sociale, din ce se da bac-ul?
Voi ce facultate ati urmat si cat v-a ajutat in gasirea unui loc de munca? sau ce facultate vreti sa urmati si de ce?
Hey! Cine vrea sa se inscrie ca reprezentant avon, il inscriu eu! funda
Pentru a ajunge stewardesa ce studii trebuie sa ai, ce scoala trebuie? Adica aproape tot despre cum sa devii stwardesa, va multumesc.
Buna TPU... vreau si eu sa-mi dati niste video-ri de la emisiunele,, Un barbat adevarat" & "De trei ori femeie"... fundita
Hei. Am si eu nevoie de niste melodii pentru niste coregrafii de dans modern. ^^ Va rog. Dau fundita la cele mai bune melodii, si vot la toate raspunsurile. Cat mai repede.
Salutare, un impas cam des intalnit este acela al locului de munca.Tocmai ce am absolvit liceul si acum imi caut de munca.Practic imi caut de munca de 3 ani dar ma gandesc ca acum ca o sa am mai mult noroc.Am...? (mai mult)
Heii...buna.imi ziceti va rog pe ce site pot vedea rezultatele de la bac 2011?:D Multu`
Cati bani se ia pe metrul patrat la tencuiala(cu ciment). Am o baie la care trebuie renovat 10, 5 metri patrati, si un constructor imi ia 300 lei(3 mil vechi)pentru tencuiala si pentru prinderea unui...? (mai mult)
As dori sa imi fac o cariera de acum cind sunt adolescenta deaorece sa imi fie mai usor pe viitor ma ajuta cineva?
Sunt in clasa a 10-a si de la anul" as vrea sa stau in camin(din cauza unor probleme in familie). Daca e candva care a stat/sta in camin, spuneti-mi si mie cum e viata in camin, avantaje/dezavantaje...? (mai mult)
Vreau sa obtin cat mai multe informatii despre Drept. Ar fi de preferat sa-mi raspunda cei care sunt deja la Drept (Cluj).
Lucrez de un an la o firma care se pare ca, am aflat de curand, nu da concedii in timpul verii. Decizia mea ar fi sa plec insa exista multa lume care se opune pe motiv ca este un loc de munca ce...? (mai mult)
Ce face un consilier imobiliar?
Costa bani sa-ti faci cot pe you tube? Cat? Pana la ce varsta poti sa-ti faci contul pe you tube? Scuze de categorie!
am inceput o noua cariera si as vrea sa imi spuneti ce parere aveti despre aceasta cariera se numeste : youtube... si as vrea sa imi spuneti daca ma pricep sau nu sau cear? (mai mult)
Uniforma de la liceul cuza din ploiesti e obligatorie? Si care e aceasta?
Care este diferenta de viitor dintre Mate-info si Filologie? Parintii mei spun ca daca din clasa a 9a aleg filologie singurele posibilitati pe viitor sunt sa devin profesor, iar daca aleg mate-info voi...? (mai mult)
Salut vreau un sfat eu am 11 ani lume si colegii spun ca am o voce frumoasa si ca as merita sa devin vedeta eu tot imi doresc asta dar nu stiu cum sa fac ajutati-ma va rog dau funda
Funda! spuneti-mi si mie niste trucuri cu carti explicate. Cele mai multe vor primi funda
Buna TPU! Am o intrebare mai mult de imaginatie! In curand as vrea sa dau drumul unuiu proiect de emisiune laun post local! Dar nu am nici o idee. Ce emisiune as putea face? Am nevoie de ideile voastre!...? (mai mult)
La ce liceu vre-ti sa dati si cu ce medie ati terminat?(eu sunt din braila as vrea la cerna sau lps am media 8, 26 ce credeti unde am sanse mai mari?) rasp rapid funda si voturi :D
Ce materii se fac la facultatea de kinetoterapie? ce se invata in primul an?
Acum trec in clasa a X-a sunt la stiinte ale naturii si pe viitor as vrea sa urmez facultatea de medicina si farmacie Carol Davila Bucuresti.As vrea sa stiu de la cei care studiaza acolo(si nu...? (mai mult)
Am trecut in clasa a V a. Si ma tot gandesc ca, in clasele I-IV nu se pune asa mult pret pe limba engleza. Dar in acelasi timp ma gandesc la cat mult pret se pune pe engleza in clasele V-VIII. Voi...? (mai mult)
Daca vreau sa devin avocat la ce profil trebuie sa ma inscriu la liceu?
Buna TPU. vreau sa imi fac o formatie stiu sa cant la chitara si la pian. clasa mea e plina de muzicieni in sensul fac pian vioara ceva de genu. formatia trebuie sa fie compusa din 3 muzicieni min 5 max....? (mai mult)
Credeti ca medicina este un domeniu care merita urmat, avand in vedere anii grei de studiu dupa care te alegi cu numai 600-700 de lei ca medic rezident in Romania? Astept si sfaturi din partea celor care...? (mai mult)
Salut.Am intrat pe site-ul companiei aeriene QATAR Airways si am completat formularul dat de ei.Are cineva idee in cat timp ma vor contacta(sau daca ma vor contacta)? Multumesc anticipat.vali
spuneti-mi va rog ce profesii pe baza geografie stiti dar ca sa fie active. dau funda
Hai noroc! unde poate sa lucreze un inginer in produse alimentare? astept raspuns urgent! funda!
Cum e la facultatea de fizica medicala si ce as putea iesi de aici? as avea un loc de munca? acrediteaza diploma in strainatate?
Buna seara TPU! eu mai am inca doi ani pina termin 9 clase si parintii mei imi tot spun sa-mi caut ce profesie vreau sa-mi iau pe baza obiecteleor care imi plac. propunetimi va rog profesii pe baza matematicii,...? (mai mult)
Buna seara TPU! spuneti-mi va rog ce profesii pe baza geografiei stiti. dau funda
Mă gândeam că mi-ar plăcea să studiez în altă țară. Mai concret să fac facultatea în străinătate, de exemplu în Olanda... Doar ca o idee generală, știe cineva cam ce mi-ar trebui pentru? (mai mult)
As dori cateva informatii privind meseria de psiholog criminalist(cu ce se ocupa mai exact etc.) si ce facultate trebuie sa urmez pentru a deveni unul.
as dori si eu sa stiu care dintre profilul matematica-informatica si stiinte sociale este mai greu, daca pot spune astfel. Daca ati dori sa-mi spuneti cateva cuvinte despre fiecare v-as fi recunoscatoare!...? (mai mult)
As dori sa ma angajez, dar nu gasesc unde, pate sa-mi dea si mie cineva un sait oficial de anunturi oficiale de angajare. multumesc anticipat.
Care e meseria cu cel mai mare profit? Arhitect, designer interior, designer vestimentar, avocat, sau judecator? As vrea veniturile, avantajele, defectele tot ce se poate stii despre aceste meserii,...? (mai mult)
Ce va doreati sa ajungeti cand erai copilasi? ->Eu vroiam sa fiu politist.
Vreau sa imi cumpar un parfum nou. Mi-ar placea unul cu miros de piersici :X.Pt ca pur si simplu ador acea aroma. Puteti sa imi spuneti niste parfumuri bune? In general prefer parfumurile dulci. Imi plac...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)