Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Noiembrie 2024 sunt:
Buna raspuns urgenttttt care imi spune si mie unde pot gasi site-ul unde imi arata cate locuri mai sunt disponibile in momentul de fata la un liceu ca sa intru? fundaaaaaaaaaaaaaaaaa+ voooooooooooooooooooot...? (mai mult)
TPU! Imi place foarte mult sa desenez, ma pricep la tablouri si grafica, toata lumea ma incurajeaza si este placut impresionata de ceea ce fac, insa nimeni nu mi-a cumparat vreun desen si nici...? (mai mult)
Sal TPU la ce liceu trebuie sa merg ca sa ajung desinger?
Pot sa ma angajez la 16 ani ca si chelnerita intr-un local? Multumesc.
puteti sa-mi spuneti nite filme indiene unde sa fie incluse si dansuri orientale.mersy funda
Nu inteleg ce inseamna bagaj de mana - adica pe langa un geamantan mai micut in care sa ai ceva mai esential in care in caz ca cel de la cala se pierde sa nu ramai fara nimic... poti sa mai ai si? (mai mult)
Ce anume presupune psihologia? Adica, mai precis pe ce se axeaza?
Buna! Am si eu o intrebare mica si fiind ca este prima nu prea stiu cum sa ma adresez.:P Eu as vrea sa incerc sa intru la Liceul Militar Alba Iulia "Mihai Viteazu" dar nu stiu cum este la un liceu militar...? (mai mult)
va rog daca puteti sa-mi da-ti niste situri cu dansuri orientale?
Ce facultate este mai buna si mai putin usoara? mai am liceul dar ma asteapta facultatea si nu stiu ce sa aleg!:)
Ce facultăţi din România, după părerea voastră, sunt cele mai căutate şi după absolvirea cărora dintre ele găseşti cel mai uşor un loc de muncă? Iar mai pe scurt: care sunt cele mai...? (mai mult)
Anul acesta am dat bacalaureatul.Acum am o problema pentru ca nu stiu la ce facultate sa ma inscriu. Doream la ASE, la Finante si Banci sau Contabilitate, dar nu am medie asa de mare, iar la taxa nu...? (mai mult)
Buna TPU cum as putea sa devin cantareata pentru ca am o voce tare imi puteti zice unde si ce trebuie sa fac?
Ce facultate credeti ca ar trebui sa urmam pentru a fi macar 50% siguri ca v'om reusi sa gasim un job?
Vreau sa incep sa vorbesc si eu in rime Despre cum e viata mea si cat o duc de bine Lacrimi, ura, nepasare…ganduri si probleme care Ma fac sa cred ca numai am scapare Un trai mizer fara speranta,...? (mai mult)
Credeti ca psihologii vor avea succes in viitorul apropiat sau vor muri de foame?
. de 4 zile mi-am luat un club se num. kharma dar il renovez. peste 2 saptamana o sa fie inaugurarea la acest club. imi puteti da si mie niste idei pe cine sa chem sa cante BUG Mafia PARAZITII? (mai mult)
Salutare membri TPU! La anul' eu o sa trec a 8-a si o sa am ore de la 8:10 si nu stiu cum sa fac sa ma scol devreme, mai ales ca pe mine nu ma cuprinde somnu nici la 23:30. Daca ma pun in pat si incerc...? (mai mult)
Buna :D as vrea sa stiu care sunt cursurile la Facultatea de litere, departamentul Jurnalistica si Stiinte ale comunicarii. dau funda si vot la celalalte raspunsuri :P:*
Imi spuneti profilele de la Peda si Energetic? ce mi-ati recomanda? mersi... dau fundita+vot
Intrebare pentru stewardese. Ce facultate iti trebuie(ce facultate ai facut), cate limbi trebuie sa stii minim( ce limbi stii tu) si cam cat se plateste pe luna? Funda>:D
Unde pot găsi lista facultăţilor din România?
cum imi pot trimite melodii sau poze pe un telefon nokia 2220 slide.Multumesc!
Mai suportabilă durerea carnală sau durerea sufletească? Am greşit categoria, ulterior am observat.
Stie cineva daca la Romana-Americana daca am atestatul dat la info si vreau sa dau la Management-Marketing se poate?
Cum fac sa ma angajez la kaufland in hunedoara ca distribuitor de ziare am 15 ani jumate oare ma primeste.care ati mai lucrat pe la magazine din astea si duceati ziare in scari sa-mi spuneti si mie cat...? (mai mult)
am fost chemata la un interviu pentru un job in Dubai, interviul cu reprezentantii firmei din Dubai, este organizat de o firma romaneasca numita Lalsat. Vreau sa stiu daca cineva cunoaste ceva...? (mai mult)
Salutari tuturor Sunt din Bucuresti si caut sa ma angajez ca barman, ospatar, picol asa ca rog pe cei care lucreaza ca barman-ospatar-picol si stiu daca mai angajeaza in locul respectiv... sa ma anunte? (mai mult)
Este cariera de psiholog una de succes? Am nevoie neaparat de informatii despre aceasta cariera. Cele mai bune primesc fundita :*
Ce afacere pot sa incep pe la 13 ani?
Buna as vrea sa-mi fac o trupa dar nu am prieteni care stiu ca cante la tobe chitara orga si restul cine vrea sa ma ajute ca ne intemeiem o formatie luati id meu demi_lovato_jessica16 va astept dc sa irosim...? (mai mult)
FUNDA pentru raspunsul care m-a ajutat :* Buna! am si eu nevoie de ajutorul vostru pls. Am fost la un curs de teatru si marti trebuie sa mai merg. Ne-a dat tema sa recitam o poezie ca si cand am vorbit...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti? E o universitate buna? Este vreunul dintre voi care a terminat-o?
Premiantii olimpiadei de biologie (locul 1/ 2/ 3 la nationala) beneficiaza de intreaga facultate de medicina gratuit, toti anii? Sau cum mai ii?
Salut TPU Lucrez de 6 luni, am dreptul la concediu de odihna in august? Funda!
Dati-mi si mie un e-mail de la romtelecom pentru suport/reclamatii! Multumesc
A aplicat cineva la vreo oferta de pe http://muncesteacasa.ro/, sau stie cineva daca sunt reale si chiar merita? Multumesc!
As dori sa devin medic stomatolog, am doar 17 ani dar ma gandesc serios sa urmez o facultate de stomatologie.Stie cineva din ce ar trebui sa invat pentru admiterea la facultate?[Timisoara] Iar...? (mai mult)
Ati auzit de firma asta de modeling: Fashion Events (f.events.tv), cam ce stiti despre ea, ati avut experiente si ce fel de experiente? Este o firma serioasa etc. Dau funda pentru raspunsuri calumea!...? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu o problema si sper sa ma ajutati cu orice informatii aveti. As vrea sa invat japoneza si rudele m-au sfatuit sa apelez la ambasada Japoniei, numai ca n-am gasit adrese sau nr de...? (mai mult)
Imi puteti spune toate tipurile de medici, ce fac ei si cam ce salariu iau? PLsS ofer cea mai mare funda din lume si milioane de multumiri!
Este vreun trick cu sk8 care se poate inv in maxim 2-3 zile? Daca da care?
Cu ce medie se intra in Colegiul National Alexandru Vlahuta din Rimnicu Sarat, jud. Buzau? Dar in Liceul Teoretic Stefan cel Mare?
Deci vreau sa devinreprezentator avon.Am intrat pe site sa devin https://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/dreamJobApply.page, la formula de adresare am scris dl, la nume si prenume am scris bine, la data...? (mai mult)
Trupa Avenus cauta un basist! Avem 2 concerte la activ, concertul de debut in club Underworl si un al doilea concert in Grill Pub. Avem un viitor stralucit in fata si astept orice doritor. Cine vre sa...? (mai mult)
Este de folos un site in franceza despre management, marketing, economie pentru crearea eseurilor la limba franceza? Se potriveste cu cerintele profesorilor de limba franceza cand dau teme de casa...? (mai mult)
Care sunt primi pasi inspre cariera de designer vestimentar? ce iti trebuie pentru asta? inca sunt mica dar ma intereseaza! spuneti-mi ideii sfaturii bune...
Ce sanse am sa devin jocheu in Romania?
Acum sunt la un liceu cu profil stiinte umane...am o medie foarte mare(9.97)pana in prezent, ce facultati imi puteti recomanda?
Ce materii de fac la Facultatea de Drept si pe ce se pune mai mult accentul? Matematica sau alte materii reale se fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!