Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Noiembrie 2024 sunt:
Are viitor www.noupenet.net? Voi ce spuneti?
Ce ati alege dintre Liceul Teoretic "Miron Costin"Iasi si Liceul Teoretic "Garabet Ibraileanu"Iasi. Vreu si eu pareri :). Merci :*.
Salut vreau si eu sa aflu cum sa devi star pop am 10 ani si ma voi duce la lactii de canto.
Bun am trecut in clasa a 9-a o sa fiu boboc.Medie nu am foarte buna deci o sa ma duc la un liceu mai prost pot sa ma transfer in semestrul 2 daca invat mai mult si ma duc pe acelasi profil? Mita ceva? Sunt...? (mai mult)
Sunt elev in clasa a11a la liceu de mate-info si as vrea sa dau la stomatologie in continuare. Imi place Biologia, dar nu stiu de ce materi mai este nevoie pentru aceasta meserie, si deaccea...? (mai mult)
Stiti cumva ce este cu Universitatea Lumina din Bucuresti? Este de incredere? Un student acolo sau cineva care stie despre ea...Am auzit ca ar fi interesanta, dar as avea nevoie de mai multe? (mai mult)
TPU. buna, am tot vorbit cu o pr despre ce meserie vom urma cand vom fi mari...si eu m.am hotarat ca voi urma medicina ...asa ca am cateva intrebari: 1)cate feluri de medici exista si ce implica fiecare 2)liceele,? (mai mult)
Ce caracteristici are un om de succes?
Cine stie cat castiga un instructor canin?
Cine ma lamureste si pe mine va rog! Care este diferenta intre universitate si facultate ( sau este acelasi lucru? ) Ce puteti sa imi spuneti despre ele? Dar Despre colegiu ce imi puteti spune....? (mai mult)
Care sunt cele mai profitabile meserii acum?
La ce materii ce dau bacu la profilu de Filiera tehnologica servicii turism?
va rog dati-mi si mie un site referitor la liceul de politie din campina... dau fundita :d
Ştiţi cumva o revistă online cu categorii unde mă pot înscrie şi eu? Fundă :X
De unde pot downloada toate variantele de BAC 2011 la Limba si Literatura Romana, Matematica M-II, Biologie Vegetala ( Materia IX-X )? Precizez faptul ca sunt la profil tehnologica-tehnic ( Designer Vestimentar...? (mai mult)
Fundaaaaa.cat costa un bilet de tren din romania in strainatate.sau dati-mi un site.
Am o intrebare despre Universitatea Hyperion din Bucuresti.Cum se face admiterea? Pe baza de dosar sau Examen? Am cautat pe site, dar nu am gasit nimic. Multumesc!
Va rog frumos dati`mi si mie site`ul unde gasesc subiectele de la romana si matematica date la bac anul acesta! ca nu le gasesc! dau funda!:S
Va doriti sa faceti bani pe timpul verii? Sa va faceti propria echipa si sa aveti reusite? Acuma ai ocazia! Daca locuiesti in Bucuresti, alaturate echipei Oriflame! Vei fi uimit ce bine te simti cand...? (mai mult)
Salut, am 19 ani, inaltimea de 1, 63, cu sportul o duc bine, me decu am terminat liceul, vreau sa ma duc mai departe la vreo universitate.In plan este Institutul Naţional de Educaţie Fizică şi...? (mai mult)
Politehnica Bucuresti sau A. S. E?
Cum pot sa fiu cel mai destept din clasa? trec in clasa a 6-a... Dar as vrea sa le placa si profesorilor de mine cum invat... cel mai bun raspuns primeste funda :x
Sper ca am ales bine categoria. As avea o intrebare : dupa ce termini 12 clase la un liceu economic stiu ca se primeste o diploma de atestat. Ce pot face apoi cu ea? Pot lucra undeva anume?( nu...? (mai mult)
La politehnica la fizica la admitere se da din mecanica, electricitate si termodinamica la toate facultatile?
Stie cineva unde pot gasi rezultatele la evaluarea nationala din jud Buzau? Dau funda celui cemi da un link corect Mz:*
Hey! Pentru studentii de la medicina :). As vrea sa dau la medicina generala, imi place foarte mult biologia si stiu cate ceva dar la fizica si la chimie nu ma pricep deloc si nici nu imi place. Este multa...? (mai mult)
Cine are poze cu liceele din ures...gheorghe marinescu, electromures sau gheorghe sincai. Sau daca nu informati, cam cum sunt liceele si profesori de acolo. Funda:x.
Daca vreau sa vin la Pora si sa ma pregatesc bine la chimie si biologie, ca sa intru la stoma, am sanse? sunt profesori buni? va rog raspundeti caci trebuie sa ma inscriu, multumesc mult! Tudor
Cine stie mai multe despre aceasta firma. Care lucreaza in aceasta firma poate posta. M-ar interesa care sunt salariile de la care se pleaca si pana unde se poate ajunge. Cat la suta este minciuna in legatura...? (mai mult)
stiti careva pe vreun profesor pentru meditatii la arhitectura pentru admiterea la facultatea ion mincu? multumesc frumos si daca da imi puteti spune si mie va rog cum as putea intra in concact...? (mai mult)
Hey! ce meserie o sa am si unde pot sa lucrez dupa ce termin profilul tehnician operator tehnica de calcul? funda:D:D
este careva din voi designer vestimentar? va intreb pentru ca nu m-am decis inca daca sa aleg acest job. Voi cum ziceti face sa urmez aceasta cale? ceve profit este? e greu? daca este vreun designer...? (mai mult)
Hey! maine trebuie sa completez fisa aia cu codurile pentru inscrierea la liceu. eu am media de admitere 7.01 are ceva daca pun primele licee mai bune care s-a intrat anul trecut cu 7.40, 7.56? si este...? (mai mult)
Salutare prieteni! Vreau sa propun un subiect, destul de interesant, mai ales pentru adolescentii care se gandesc la viitorul lor, la ce facultate vor sa urmeze si ce profesie vor sa aiba, si de asemenea...? (mai mult)
Nu stiu ce meserie mi s-ar potrivi, stiu engleza la perfectie ma gandesc prea devreme, dar sa ma gandesc sa ma fac traducatoare profesoara sau meditatoare(meditatoarea e obligatorie).
Unde pot gasi lista cu castigatorii premiilor Kerrang! din 2011?
Nu vad eu bine? Selena Gomez are dintii strambi in fata? Cine a mai observat asta, va rog spuneti-mi ca sa stiu ca stau bine cu vederea.
Hei! Stiti vreo scoala de dans in Ploiesti unde pot invata R 'n'B, Hip Hop, pop, din astea din ziua de azi?
trebuie sa ma duc la un interviu pentru postul de lucrator-gestionar la farmexpert cluj. stiti cum e acolo? ati lucrat careva pentru aceasta firma?
Buna cf ma puteti ajuta a pai eu cred ca am un talent cant hiphop destul de bine multi prieteni au zis ca am talent dar am tra ce credeti ca ar trebui sa fac
am o voce foarte buna...si chiar am talent si as vrea si eu sa ma lansez mi-ati putea recomanda ceva? Din cluj-napoca?
Daca urmezi Universitatea Romano-Americana ce poti iesi dupa;;)? funda:D
Vreau sa ma fac designer, dar nu stiu cum sa-mi perfectinez desenatul, vreun sfat?
Cu de medie inti la liceul DE ACTORIE
Hey! as vrea sa lucrez in domeniul IT e bine daca merg la liceu profilul electronica automatizari / tehnician operator tehnica de calcul? funda:D
Hey! Am si eu o intrebare : ce inseamna tehnician operator tehnica de calcul? Cu ce se ocupa? Funda:D
Ce meserie pot sa am dupa ce termin profilul tehnician operator tehnica de calcul?
Ce trebuie sa fac sa ajung sotie de fotbalist :x:x; x muah :x:x?
Buna TPU.am si eu o intrebare.in ce profil de liceu se incadreaza meseria de designer? MUltumesc anticipat:). Funda la cel mai bun raspuns:)
As dori si eu un loc de munca in Belgia, ma poate ajuta cineva cu ceva informati [ forum-uri, blog-uri (cu locuri de munca), informatii ] orice imi este necesar.Multumesc! Multumesc! Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!