Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Noiembrie 2024 sunt:
Cine stie colegii sau licee din:Iasi, Botosani, Vaslui, Galati pentru a invata o profesie care intr-adevar este interesanta si platita macar putin?
Hey! Am nevoie de un loc de munca in Bucurestii P. S. Am doar 14 ani =D
Hei. Credeti ca Torje va pleca de la Dinamo? :((((((((((((((( Daca da, atunci cand? :(
Care sunt cele mai solicitate profesii? de unde sa iau o lista cu toate profesiile, meseriile, nu stiu la care universitate sa ma duc, si ce sa fiu in viata.
Tu ce visuri ai cand o sa te faci mare?
Heyy ce ziceti de colegiul pttr din bucuresti?:D
Cum si cu ce te speli pe cap daca ai dreaduri?
am si eu o intrebare. Sunt printre voi persoane care o urasc pe Selena Gomez? Daca da, va rog lasati un mesaj. Am creat o pagina pe facebook, Anti Selena si nu ma prea descurc. Daca vreti si aveti...? (mai mult)
Stiti ce uniforma e in liceul I.L.Caragiale Ploiesti?
vreau sa intru la un liceu din bacau, respectiv Gh. Vranceanu la mate-info, iar aolo se intra cu 9.25 si eu am abia 9.14 sunt sanse sa fiu admisa spuneti-mi va rog ca sa stiu macar sa optez...? (mai mult)
sunt din bacau si as vrea sa impart pliante sau ceva de genu...Imi puteti spune unde as putea merge?
Cineva din ploiesti de la cuza sau caragiale mate info? Va rog am nevoie de ajutor
Am 15 ani si as vrea sa ma angajez undeva...Imi puteti da si mie un sfat? Mersi anticipat :*
Ce mincinosi astia de la cneep.nu s`a afisat nimic de la evaluare nationala!
Ce-ați alege, dacă v-aș întreba unde vreți să locuiți, să deveniți designeri vestimentari? Milano sau New York? De ce?
Imi spuneti si mie va rog cum o cheama pe Giulia din trupa Dj Project in realitate?
Sall, cine vrea sa se inscrie la o fira de bijuterii si genti, e asemanator cu avon oriflame si altele doar ca comanda minima este de 50 ron si ai disacunt intre 20% indiferent de comanda plus 10% din...? (mai mult)
Cu ce se ocupa mai exact ingineria medicala si care sunt sansesle sa gasesc un loc de munca in domeniu?(fundita)
Caut parteneri de afaceri.(afacere cu domeniu, adsense, plan de afaceri). etc. care doreste sa lase contact
Mai am foarte putin timp pana cand va trebui sa completez fisa de inscriere la liceu(2 zile) si cred ca voi da la mate-info dar imi place foarte mult romana. Matematica nu pot sa spun ca o iubesc...? (mai mult)
Buna!~ Cum este la liceul N. V. Karpen din Bacau? vreau pareri si impresi din interior? FUNDAAA
E cineva din liceul cuza ploiesti profil mate info? Vreau sa intru acolo si as vrea sa stiu cum e.Cum sunt profesorii, cat de greu e, am citit regulamentul de la ei si mi s-a parut cam strict.
Buna am 17 ani arat destul de bine si stiu sa ma misc pe toate genurile de muzica as vrea sa ma angajez ca animatoare in gaesti sau tgv stiti pe cineva cu un grad mai inalt care se ocupa cu asa ceva sau...? (mai mult)
Se merita sa faci academia fortelor aeriene? Ce salariu castiga un pilot militar?
Care e cel mai bun profil dintre ştiinţe sociale, filo-franceză bilingv şi bio-chimie? La ştiinte sociale din ce se dă bac-ul? Merci.
Hey! =D. Am mare nevoie de ajutor si de parerile voastre. In curand se va face inscrierea la liceu si eu inca nu stiu unde sa ma inscriu. Problema este ca eu urasc matematica si asa va fi toata viata mea,...? (mai mult)
Hey! as avea si eu o intrebare.in toamna trec in clasa a noua si as vrea sa fiu pregatita la romana pentru ca nu prea ma pricep eu la literaratura si chestii.in fine as vrea sa stiu ce opere se studiaza...? (mai mult)
As vrea sa ma duc la profil filologie, imi place foarte mult romana dar nu prea stiu bine engleza iar franceza mai deloc.Credeti ca o sa ma descurc? La liceul limbile straine se iau de la capat sau am...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac ca sa fiu examinator auto? Astept raspunsuri si MULTUMESC anticipat!
Sunt intr-o mare dilema! Peste numai 3 zile va trebui sa completez fisa de inscriere la liceu si eu inca nu m-am hotarat unde sa dau. Vreau sa dau la liceul cuza din ploiesti dar nu stiu la ce profil Vroiam...? (mai mult)
este careva aici care invata la Facultatea de medicina si farmacie "Carol Davila" din bucuresti... poate sa imi raspunda l aniste intrebari? 1) daca sunt cetateanca a RM atunci tot trebuie sa? (mai mult)
Buna:* daca ati avea media 9 si ati fi din bucuresti sectorul 5 ce liceu ati alege?:(
Pentru a intra la Pedagogic, profil matematica informatica bilingv, ar trebui sa mai dau vreo proba sau un examen pe langa cel la engleza?
Daca vreau sa stiu ceva elementar despre o firma ar trebui sa fac o facultate de manager ceva, nu? In Bucuresti cam ce facultate s-ar ocupa cu asa ceva, astept un sfat de la cineva care...? (mai mult)
As dori si eu o persoana care sa ma ajute. O persoana care are profilul la liceu stiinte ale naturii, lasati un id. dau funda primului care se ofera.Multumesc frumos.
Cine e la Odobleja?
As vrea sa dau la medicina si ma gandeam sa merg pe stiinte ale naturii, dar o colega mi-a zis sa ma duc pe filo ca nu dau bac la mate.Ma puteti ajuta?
Buna imi dati si mie niste licee bunicele(fara fite, si alte chestii intelegeti voi:D) cu profil mate-info la are se intra cu media 7.60 va rogg da sa fie din sect 4-5-6 :d multumesc mult( p. s. din bucuresti):D...? (mai mult)
Vreau sa ma angajez la McDonald`s si vroiam sa va intreb daca stiti cumva unde trebuie sa ma duc ca sa ma angajez, daca imi trebuie CV, ce salariu e si cum sunt conditiile de munca, ca am auzit...? (mai mult)
din clasa a 9-a am posibilitatea sa aleg dintre 4 clase unde vreau sa ma duc.Eu as vrea sa merg la o clasa humana(limbi) dar nu stiu ca ce as putea fi cand o sa termin a 12-a.Imi puteti da exemple...? (mai mult)
Vreau si eu sa invat niste trucuri magice cu diferite obiecte nu cu carti! Dau funda!
is nou pe aici si am si eu o intrebare. In "ghidul candidatului" spune ca ultima medie este 6.46 i-ar eu am 6.26, este o sansa sa intru sau din start nu?
Am mers azi la scoala si m-am uitat pe fisa evam acolo mota de admitere 4, 60 eu vreau sa intru la un liceu si mi-am ales un profil da la profilu ala intri cu 4, 63 eu pot sa intru cu media 4, 60
Cine este la Liceul Mihail Kogalniceanu din Galati? Cum este acolo? Cum sunt profesorii?
[Funda]Cum este Liceul Ion Barbu sau Liceul Matei Basarb/Sipiru Haret?[pareri din interior:)]
Ce ore se fac la profilul estetica si igiena corpului omenesc/coafor stilist? Plizz ajutati-ma... Fundaaa, Mersi.
Este greu la profilul "estetica si igiena corpului omenesc/coafor stilist"? Funda
Http://vara.cancan.ro/BarcaLuiRoberta-8301/ Care a dat VOT sa spuna mai jos ca sa ii dau FUNDA;))
Buna din nou, dar URL? Ce este si pentru ce? Multumesc.
Cat castiga un chirurg bun pe luna de obicei, spuneti-mi ca o medie asa.Multam!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!