Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Noiembrie 2024 sunt:
va rog spuneti-mi si mie ce este un Tag si la ce foloseste? Multumesc
As vrea sa lucrez si eu pe timp de vara, sunt din timisoara am 17 ani... si nu imi gasesc de lucru
Salut, am 17 ani si as vrea sa lucrez undeva pe timp de vara, sunt din timisoara, ajutati-ma cu niste idei! mersi mult pentru timpul acordat :)
cine stie cand dau vacanta cei de la profil economic? si de ce? multumesc!
La ce facultate mergeti?
Este adevarat ca la liceul Hogas din Piatra Neamt, profesorii sunt foarte severi (am auzit ca la matematica au fost lasati corigenti elevi olimpici la acesta materie in clasele V-VIII)? Ce parere aveti...? (mai mult)
Dragi mei, trebuie inventata o noua doctrina, una care sa sustina autoritatea si cuvantul legii, mai presus de toate credinta ortodoxa a romanilor si sa distruga nedreptatea in lume.Ma sustineti in...? (mai mult)
Sunt intr-o mare problema! Am avut la dispozitie tot anul sa ma gandesc la ce liceu voi merge. Si, Doamnee, nu mi-a ajuns timpul! Mai am 4 zile sa ma gandesc. Ma razgandesc in fiecare zi, la propriu...? (mai mult)
Ce ajungi dc faci facultatea de stiinte economice?
As vrea sa stiu si eu o facultate din bucuresti la care as putea intra cu media 8 la buget.
vrei sa lucrezi ca promoter in magazinele din Iasi? Noi cautam fete pentru promotii la cosmetice, 7 lei pe ora. Daca va intereseaza intrati pe www.jobmarketing.ro creeati-va un cont si aplicati...? (mai mult)
In legatura cu acest impartit al pliantelor, fluturasilor, pe strada, reclame prin supermarkete(kaufland, real, billa), mentionez ca am 18 ani, sunt din craiova, stiti cu cine pot lua legatura,...? (mai mult)
Buna ziua! am o intrebare ce parere aveti voi despre plecatul in strainatate sunteti de acord sa plecati? daca se iveste ocazia chiar daca stiti unde si locul unde veti sta ati avea de gand sa...? (mai mult)
Daca vreau sa intru la un profil de exemplu" stiinte sociale intensiv engleza" trebuie sa dau examen la engleza?
Daca ma duc la stiinte ale naturi ce meserie asi avea la baza dupa terminarea liceului?
ce meserii poti sa practici daca termini un liceu cu profilul "stiinte ale naturii"? :D :)
am media 9.44 la ce liceu pot sa intru? si dati-mi ideii la ce profil va rog
Dc imi place asa de mult sa joc gta? fundita:*:*::*:*:*
Vreau sa merg la facultate dar am foarte multe de ales. Poate cineva ma poate ajuta cu o parere. Mie mi-ar place Domeniul Specializarea 1. StiinŃa si ingineria calculatoarelor 2. ReŃele de...? (mai mult)
Imi puteti da niste informatii despre examenul de admitere la arhitectura de genul cum se desfasoara, ce contine.etc?
Cu ce medie se intra la liceul de marina Mircea cel Batran si Ioan Cuza.Am media 8.04.Am sanse? (daca nu ce licee imi recomandati )(nu am stiut unde sa postez)
Am un router de la click net si nu stiu cum sa il gasesc pe laptop am nevoie de un driver network controller un de ilpot gasi?
Care liceu este mai bun? colegiul economic nicolae titulescu sau liceul teoretic emil racovita? dau funda pentru cel mai convingator raspuns(ambele licee sunt din baia mare)!
sper sa ma ajute cineva...doresc sa aplic la o facultate in strainatate am premiul 3 la olimpiada nationala de biologie in clasa 9 si mentiune pe clasa 10 am sanse sa fac rost de o bursa (nu neaparat? (mai mult)
Ce ati alege dintre A. S. E si Facultatea de Geografie? Care ar fi sansele de angajare in cele doua domenii? Motivati!
Vreau sa ma angajez vanzatoare la un magazin de imbracaminte sau cosmetice, parfumuri dar desi am lucrat nu am carte de munca, dar am experienta in vanzari si mi-ar place.Am intrebat la o firma care face...? (mai mult)
Buna TPU. am si eu o intrebare.am auzit de pe la oameni una alta in fine intrebarea e daca stai o zi, ..., fara sa nu injuri sa nu faci prosti sau SA fi bun cu toata lumea sau cat poti tu dar minim o? (mai mult)
Spuneti-mi va rog ce programa pot folosi pentru a face un video.va rog...imi trebuie urgent. dau funda
Dragi mei, trebuie inventata o noua doctrina, una care sa sustina autoritatea si cuvantul legii, mai presus de toate credinta ortodoxa a romanilor si sa distruga nedreptatea in lume.
Ce sanse credeti ca sunt sa pice poeziile(comentariu) la bac la romana? :|
Cum este viata de student la medicina? Cat de incarcat este orarul? Cat timp liber va mai ramane?
Poate cineva sa imi dea detalii despre urmatoarele facultati:Inginerie economica industriala, Constructii civile, industriale si agricole, Inginerie si management in industria turismului si Comunicare...? (mai mult)
Ce meserie ati alege dintre medic, avocat si inginer IT?
Nu stiu la ce facultate sa dau.care e mai buna. facultatea de marketing.sau maneger? as vrea sa stiu mai multe informatii despre fiecare. ce pot sa devin in urma fiecarei facultati.
Cum vi se pare filmul amurg?
Ce sa aleg:politie, ecologie sau financiar bancar?
Buna eu fac bratari din ata asa:http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://bratarileprieteniei.files.wordpress.com/2010/06/sl274672.jpg& imgrefurl=http://bratarileprieteniei.wordpress.com/& usg=__Uw1HqAVsoqjpXkB6epu90QCixWY=&...? (mai mult)
Ce sa aleg intre profilele stiinte sociale si economic... Ce meserie pot urma dupa ce termini aceste licee?
Voi ce culoare ati alege dintre : rosu, roz, albasru si verde.
Imi ziceti si mia va rog un site cu rezultatele la evaluarea nationala. dau funda
La ce ora se afisaza rezultatele de la examen?
Unde pot gasi notele de la evaluarea nationala la romana si mate din petrosani clasa a 8a?
Vreau sa dau la PROTECTIA MEDIULUI, dar nu stiu ce meserie voi practica daca fac acest profil? As vrea si eu mai multe informatii, ce poti ajunge daca faci acest profil!...? (mai mult)
Am si eu o intrebare vreau sa dau la scoala de subofiteri la Dragasani si as vrea ca dupa un an facut acolo sa ma transfer la politie intrebarea este: Exista posibilitatea de a te transfera de la...? (mai mult)
Am 19 ani si caut de munca, detin permis categ B... ceva sugestii va rog?:-(
Vreau sa invat de psiholog, si nu stiu pin' in ce clasa sa invat la liceu pin' in a 9 sau 12? Si daca nu se primeste de pisiholog ce profesie credeti ca e buna, dar si banii sa mearga bine.
Care fumati? ce tigari imi recomandati, cum sunt marlboro filter plus?
Te pot invata cartile cum sa faci bani? cunoaste'ti astfel de carti?
am si eu o dilema, eu sunt cls a 12a la filo acum, si vreau sa devin profesoara de logica, psihologie sau filosofie, da nu stiu ce facultate trebuie sa urmez cand termin liceul, stie cineva?...? (mai mult)
Este cineva la facultatea la farmacie bucuresti? Vreau si eu detalii despre profesori examene materi etc;;) funda:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?