Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Noiembrie 2024 sunt:
Cum sa devin o actrita moldoveanca si sa joc in filme rominesti?
am o intrebare ce inseamna Tehnician Proiectant Cad? astept raspuns urgent!
Care este nota la care se considera ca ai picat examenul? vorbesc despre testarea nationala
facultatea Kinetoterapie este grea?
Buna :) as vrea sa dau la profil mate info :D sunt din iasi. la ce ar trebui sa ma astept? e chiar atat de greu? funda celor mai bune raspunsuri( voturi)
Stie cineva cum sunt probele la academia navala mircea cel batran? ma refer la proba de mate in special.
Cum pot face internetu prin wireless? am eu nevoie de un driver pentru laptop ca sa imi rec placa?
Ceau! stiti cumva locuri de munca pentru fete( studente) in timisoara?
Liceu : La mate-info e greu? ce materii se fac? Dar la filologie? Ce pot face mai departe? Ca sa fiu la politie/ jandarmerie / etc. unde trebuie sa ma duc? ce trebuie sa invat? funda + Vot
Salut am 15 ani si nu stiu ce sa ma fac cand devin matur ...sa ma duc in alta tara (in care?) sa fac o facultate anume pentru o meserie banoasa...
Salut.As dori sa stiu daca pot sa intru la profil economic, chiar daca nu am media necesara, mai mica.Media de admitere la liceul unde vreau sa intru este 8, 14 iar media mea e aprox. 8, 1? sau...? (mai mult)
Buna TPU... Dau funda va rog sa ma ajutati. Ce trebuie sa faci pentru a deveni un designer vestimentar(adica stiu ca trebuie o facultatee ) dar apoi? ce as putea face? ce facultati imi recomandati?:X
Unde pot gasi codurile liceelor din Arad pentru admiterea din 2011 clasa a 9-a? Le-am primit la scoala, dar doar un exemplar si la mine nu a ajuns. Unde le mai pot gasi? Multumesc! :)
Daca dau la filologie... ce pot deveni? toate posibilitatile please:o3 si spuneti-mi si ce trebuie sa fac si unde sa merg mai departe ca sa am aceea cariera:d
Care imi explica sh mie pasii de la A la Z pentru o admitere la o facultate din anglia adica ce atestate chesti,, echivalente,, ce trebuie pentru dosar...pls
Buna TPU:) vreau si eu sa va intreb ceva:D se dau 200 de euro de la scoala pentru calculator, pe aia 200 de euro iti poti lua si laptop sau numa'i calculator? eu as vrea laptop pentru ca am un...? (mai mult)
Ce face un manager de resurse umane? Si ce salariu are:D. Dau funda
Cea mai avantajoasa facultate este?:)
Cine imi da si mie informatii despre Mia Talerico(vreau mai multe despre ea si familia ei si membri familiei ei) si despre Jason Dolley, Leigh-Allyn Baker, Florencia Bertotti, Federico Amador.Cine...? (mai mult)
Buna TPU. Unii dintre voi cred ca urmariti sezonul BURLACUL. Cine credeti ca va fi castigatoarea? Controversata si superba blonda CEZARA sau apriga si sincera ANCA? Vom afla cine e, dar primul care va...? (mai mult)
[Funda:x]Buna puteti sa imi recomandati niste licee mai bune dar as dori sa specificati unele lucruri despre acestea si cum vi se par profi etc:D? Multumesc:*
Buna ce ati facut la examen la mate? aveti idee cand se afiseaza baremul pe net? trm si mie link-ul pls dau si fundita:*
[funda]Cum este LIceul spiru haret? cum si se pare si cateva pareri(profesori, scoala, ore etc)
am si eu o intrebare intrebatoare, am cautat pe google dar nu am gsit nimic obiectiv. Ce cursuri/scoala/academie(sau ce o fi ea) trebui sa fac ca sa devin salvamontist? Sau mai corect zis ce...? (mai mult)
Buna Tpu.Am si eu o intrebare.Eu sunt din Braila am 21 de ani am terminat liceul de chimie in 2009 cu calificarea de tehnician analize produse alimentare si imi caut de munca.Recunosc ca nu am vechime...? (mai mult)
Exista cursurii de designeri vestimentar chair daca am 13 anii se pot gasi cursuri de asa ceva si pot sa ma ma duc acum in vacanta la acel curs? e gratis?
TPU! Sunt membru nou aici si am o intrebare: Unii din utilizatori chat, au numele color si poza cu numele lor rotinduse si STS LA nume...cum imi fac si eu? FUNDA!;))
Pentru a te angaja la o benzinarie e nevoie de diploma de bacalaureat sau e de ajuns 12 clase?
Parinti mei si-ai dori sa deschida o sala de fitnes, avem o casa foarte mare si m-am gandit sa facem la parter si afara. Pe langa sala de fitnes ne-am gandit sa facem si un bar mic cu sucuri...? (mai mult)
Cineva la facultatea de business cluj?:)
Ce parere aveti de facultatile de arte din Cluj si Timisoara?
Pentru intrebarea asta pentru care nu am primit raspuns imi poate raspunde cineva totusi? As avea nevoie de raspunsuri pentru. viitor sa vad daca am sanse sau nu a lucra in politie.Multumesc.Funda+...? (mai mult)
Dupa ce o sa termina bacul m-am gandit sa dau la Automatica si Informatica aplicata (UPG Ploiesti). Dupa terminarea studiilor ca ce as putea profesa? Este un domeniu cautat sau risc sa fac facultatea si...? (mai mult)
Eu as vrea sa ma angajez ca DJ daca se cauta vreun DJ eu vreau sa fiu primul daca se angajeaza ma gasiti la id de geo_blue_98 sau la nr de tel 0736434907
Am auzit ca se cauta elevi in ploiesti pentru a vinde inghetata dar nu stiu unde si nu am nici un nr de tel la care sa intreb. astept cat mai multe informatii care ma pot ajuta. dau funda
Ce perere aveti despre Facultatea de Medicina Veterinara Iasi? argumentati, va rog.
Am o intrebare arzatoare, anume: Daca am un proiect sau un joc facut in C+ + , cum il promovez astfel incat sa prinda popularitate sau macar sa primesc critica constructiva? Forumul Game-Dev-ului...? (mai mult)
Buna vreau sa devin designer vestimentar vreau sa am banii mei ca pe criza asta si un copil trebuie sa aiba banii lui imi e greu sa ecr parintilor sau buniciilor si chiar as vrea sa lucrez asta chiar daca...? (mai mult)
Cine cunoaste o firma care angajeaza promotori in Dr Tr Severin? va rog mult ajutati-ma vreau sa ma angajez si nu stiu exact unde sa ma duc.
Voi crede ca se poate ajunge la NASA?
Cum sa fac muschi :D mai repede
Ce facultati de design vestimentar cunoasteti? Dau funda pentru cele mai multe si bune raspunsuri iar celorlalte vot:D
Buna TPU ce mai faceti am si eu o intrebare Unde gasesc butonul secret din zona de jocuri de pe www.clopotel.ro? Va ros scrieti adesa.
Sunt atrasa in ultima perioada de avantajele vietii de freelancer.Am gasit recent un sait interesant http://www.MyCheapJobs.com legat de acest domeniu.Este foarte convenabil faptul ca un freelancer nu...? (mai mult)
Daca vreau sa devin designer vestimentar de la ce varsta pot sa incep cariera asta? ce imi trebuie pentru asta? sfaturii ceva va rog mersi mult funda! si pot sa fac si hainele daca am masina de cusut nu?...? (mai mult)
Bunaziua. Ma intrebam daca se ocupa cineva de angajarea promoterilor in Cluj. M-ar interesa si pe mine cum pot ajunge si eu? Va multumesc.
Hei buna vreau sa`mi dati si mie o parere despre facultati.Niste exemple sincer nu prea ma decid. Dupa facultate as vrea neaparat sa plec in Anglia.Astept raspunsuri va rog:*
Buna seara, oficial de maine incep practica, sunt la liceu economic si am nevoie urgent de :normele de protectie si securitatea muncii specifice profilului economic. am cautat pe net dar nu am gasit... need? (mai mult)
Salut,, am si eu o intrebare,, la examenul de capacitate de astazi am taiat vertical,, eu nu stiam,, o sa patesc ceva,,, se mai poate face ceva, in aceasta privinta?
Daca as avea voce si as canta si daca m-ar auzi cineva ceva un sponsor chair daca sunt copil mi mi-ar iesi banii? din asta? daca as canta sau dansa bine? mersi mul la revedere! funda! expliacati-mi ce sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!