Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Noiembrie 2024 sunt:
Functonarul public poate profesa in acelasi timp serviciul de functionar public si profesia mediator? funda!
Un functionar public poate deveni mediator?
Ce profil trebuie sa urmezi daca vrei sa te faci politista?
Ce pot sa devin daca urmez facultatea de drept si de psihologie?
BUNA. Care este salariul unui kinetoterapeut?
Acum 2 ani am inceput facultatea la fara frecventa. Din motive financiare dupa 2 rate platite am abandonat-o.Acum nu pot sa-mi scot diploma de bac pentru ca imi mai cer sa platesc 200 euro.Nu am dat...? (mai mult)
Imi doresc sa devin designer vestimentar:"> ca sa pot reusi acest lucru trebuie sa fac neaparat un liceu de acest gen:S Eu sunt la un liceu de arte insa momentan sunt la cultura generala si nu...? (mai mult)
Buna Cine ma poate ajuta, cu un numar telefon sau o firma serioasa sa pot pleca in strainatate, am ceva probleme in familie cu banii si am nevoie sa plec strainatate, mentionez am terminat faculta de...? (mai mult)
Ce poti devenii din profilul Stiinte ale naturii? dau FUNDA
am un facebok mai evchi la acre nu-i mai stiu mailu dar nici parola, si vreau sa il sterg. dar nu stiu cum :(. ajuatatima va rog. Fundaa!:*
Buna dragi TPU am sa va anunt ca cine stie raspunsul l-a indrebarea"UNDE GASESC ZONA DE JOCURI PE CLOPOTEL"castiga o fundita si 2 voturi sau 3 (timp o ora) Cine a pus raspunsul sa scrie da ca raspuns...? (mai mult)
Bna TPU am si eu o intrebare cum ajung in zona de jocuri i unde este butonul secret pe Copotel.ro
as vrea sa intreb daca este posibil sa invat in Colegiul National de Medicina si Farmacie din Chisinau(str. str. N. Testemiteanu, 28) dupa a 9 clase! funda!
Ce parere aveti despre cariere Design Ambiental? unde a-s putea gasi o facultate cu asemenea ramuri? va rog, ajutati-ma. Va multumesc.
Am o masina renault clio an 1992 c 1, 200 si nu stiu ce grad de poluare are va rog urgent ca trebuie sa o inscriu
Credeti ca un baiat de noua ani(adica eu)ar putea sa isi faca singur clatite?
Ce poti deveni daca urmezi facultatea de matematica?
Stiti cumva daca pot emigra de la 18 ani? este cineva care a plecat in alta tara pentru facultate? as dori sa plec cum termin liceul. doar in tari unde se vb engleza. SUA, anglia, australia, canada
Hei... vreau sa stiu ceva.depinde daca o persoana cantaa destul de bine si lumea ii zice ca are sanse sa devina vedeta dar acea persoana e dintr-un orasel mic si pentru ea sunt sanse putine sa ajunga acolo? (mai mult)
Sunt din Galati, am 17 ani si tot caut un job de vara. Are careva idee unde as putea incerca? Nu sunt foarte pretentioasa...
Credeti ca a meritat sa castige Adrian Tutu romani au talent? dupa parerea mea nu a meritat, pentru ca el era batut de soarta (la faza asta trebuia probabil sa castige) dar concursul se numeste ROMANII...? (mai mult)
Ce inseamna "relevanta" :) Funda+vot :) Ajutati-ma:X
Vreau sa dau la academia de politie, trec in clasa a XI-a si ar cam fi timpul sa ma orientez.Stiam ca dupa ce termini ai un loc de munca asigurat, dar am inteles ca au inceput sa dea si afara... ce ziceti,? (mai mult)
Ce facultate trebuie sa urmezi ca sa ajungi stewardesa? Cat are salariu o stewardesa?;;) funda
Cat castiga un reporter? funda;;)
Credeti ca pe viitor cu media 9, 50-9, 66 pot intra la Zinca(filologie)? Imi puteti spune daca pot intra si cu medie mai mica? Multumesc!
Ce facultate trebuie sa fac ca sa ajung inspector opc? Exista in Sibiu?
`:xAm si eu o intrebaree!:|Daca intru la Colegiul Economic Din Timisoara ce voi iesi mai departe?:-/Bucatareasaa? Ospatar? sau ce? Va rog sa imi ziceti cat mai repede`:*Dau Fundaa+ vOt:x[Anna,...? (mai mult)
as vrea sa stiu ce trebuie sa fac, ca sa lucrez in armata.
Imi puteti da detalii despre Facultatea de kinetoterapie? Cum se face admiterea? Multumesc! Funda :)
De unde imi pot face un domeniu pentru site... Da sa fie asa www.{numele}. ro sau. com? va rog ajutati-ma... FUNDA!
Intrebari adresate celor de la politehnica: 1) La ce facultati raman, de obicei, locuri libere pe toamna la buget? (ma refer la cele la care admiterea e pe baza de dosar) 2) Care sunt cele mai bune...? (mai mult)
Din toamna, incep facultatea. As avea nevoie de bani ( pentru ca e jenant ca la 19 ani sa iti plateasca parintii facultatea ). Liceul hai ca a mai mers, dar la facultate, deja e cazul sa ma...? (mai mult)
Va rog e urgent urgent! Trebuia sa fac lista cu licee si eu vreau sa mergr la alimentar, coanda sau economic si mama nu ma lasa la nici unul dintre astea... ea vrea sa merg la vlad tepes sau ungureanu...? (mai mult)
Sunt un cantaret HIP-HOP si vreau sa stiu cum sa castig bani din asta?
Cate locuri se pun la dispozitie anual la Institutul de aviatie militara si civila Boboc de la Buzau? Am tot cautat pe net si nu am gasit.
Va mai deranjez cu o intrebare. Cat castiga un actor incepator? Si cum poate intra in lumea actoriei? :)
Buna, spuneti-mi va rog care universitati de medicina sunt cele mai bune si de ce... accept orice pareri...
Exista o facultate in Bucuresti la care poti studia astronomia?
Sallz... Ce imi trebuie pentru a urma o cariera de dj?
Buna! As vrea sa stiu daca cineva dintre voi este la facultatea de arhitectura. Vreau sa stiu mai multe detalii despre examene, admitere, cursuri etc. Multumesc:)
Salut tuturor am si eu nevoie de ajutorul vostru. ma gandesc sa dau la facultatea de educatie fizica si sport. la kinetoterapie. calificarea va fi in principiu recuperator fizic. kinetoterapeut doresc...? (mai mult)
HELP: Ce credeti despre Facultatea de studii de securitate? Ce poti profesa cu aceasta facultate? FUNDA!
Eu locuiesc in alba iulia.Stiti cumva vreun magazin de unde pot cumpara cd-ul selenei a year without rain?
Stie cineva ce inseamna google blog
Salut in cateva zile am sa plec in anglia 15 iulie s-ar putea invat engleza meditatii cu profesor universitar avem acte tot etc... mi-e frica... sfaturi? id weevern93
Am ceva cantitati mari de lucru luna asta, (redactare de articole all day long). Problema este ca nu pot sa lucrez fluent, mereu se gaseste ceva care sa-mi distraga atentia sau sa ma indeparteze de la...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu in ce consta proba pentru a fi atmis la liceul de arta sectiunea coregrafie. Trebuie sa dansezi pe o melodie pe care ti o pun ei s-au ceva de genul acesta?
As dori sa stiu cum este la Colegiul C. D Loga pe stiinte ale naturii? Are o dificultate ridicata acest profil la Loga?
Pai imi incerc si eu norocul si vreau sa zic ca am 19 ani, acum sustin bacul, iar dupa bac imi doresc sa ma angajez.aici am nevoie de niste sugestii, ca in tara la noi cam greu se mai gaseste de munca,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!