Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Buna! Care ar fi alegerea mai buna? Sa ma duc pe medicina sau la o facultate de arhitectura? Dacă vreau sa merg pe arhitectura sau design ce liceu as face? Și pentru medicina ce liceu ar fi potrivit?...? (mai mult)
Salut TPU! ce face un inspector/controlor calitate si ce liceu imi trebuie pentru a deveni unul? mulțumesc
Salut TPU, momentan sunt in clasa a 11-a si anul viitor vreau sa fac seralul si apoi postliceala, intrebarea mea este: Ce seral si ce postliceala m-ati sfătui sa fac? Mulțumesc
Dacă vreau sa merg la facultatea de arhitectura la ce liceu ar trebui sa merg?
Bună! Ce părere aveți despre profilul sportiv? E bun la ceva? Ce înveți acolo? E cineva acolo? Îmi puteți spune cum e? Cum este la liceul Mircea Eliade din București?
Imi poate spune cineva cum e la Campina la politie? Cat timp fac daca aplic anul acesta? 8 luni stiam eu. Si cum e cu restrictile nu am voie sa am laptop sau astea, sa plec in oras?
Sunt clasa a 8 a si as vrea pe viitor sa fiu arhitect. Sunt licee de arhitectura in București? Daca da, îmi puteți spune cum sunt? Se face multa matematică? Pe ce trebuie sa ma axez? Ca sa intru la...? (mai mult)
Hei TPU, în câte zile poți afla dacă ai fost sau nu respins de către magazinul Dedeman?
Sunt clasa a 11a pe mate info intensiv și vreau sa dau la upb pe robotica, dar nu vreau sa ajung mecanic auto. Știți alte joburi bine plătite și dacă este atât de greu la robotica pe cât se zice?...? (mai mult)
Buna! Daca am terminat un liceu cu un profil pedagogic trebuie sa mai fac modulul psihopedagogic la facultate pentru a putea preda la gimnaziu sau liceu? Secretara a zis ca se echivaleaza liceul pedagogic...? (mai mult)
Este ok să lucrezi în call centre de acasă?
Buna TPU! Facultatea Ase are mai multe specializari, nu? Care dintre acestea specializari este mai buna?
Hei TPU, știe cineva programul interviurilor celor de la Dedeman?
Salut! Sunt elev si imi doresc sa urmez facultatea de silvicultura de la Timisoara sau Arad. Sunt pe profil de filologie, vreau sa stiu daca sunt grele sau daca matematica la facultate e grea si cu ce...? (mai mult)
Poti sa fi ospatar in Anglia cu 8 clase? Sau ai nevoie si de bac?
Salut TPU! Sunt un student in Bucuresti si as vrea sa ma angajez, dar din pacate, orarul nu imi permite sa ma angajez nici macar part-time, ce sugestii aveti? Multumesc anticipat!
Caut administrator pentru o turmă de oi care nu fumează cu liceul treminat! Cine mă ajută primește funda.
Daca nu dau definitivatul in invatamant in maxim in 5 ani dupa terminarea studiilor nu mai am voie sa il dau?
Bună seara, as dori sa achiziționez ceva scump de 100 de milioane și nu stau bine financiar, îmi puteți da un sfat?
Cat costa un labrador? Si pe tema asta va spun o poveste a caror origini inca nu o cunosc si v-o impartasesc cu drag desi nu e momentul acum. Pa
Buna TPU! Am terminat facultatea de pedagogie acum 8 ani. Am lucrat foarte putin ca invatatoare necalificata pe timpul facultatii dar din motive personale am ales sa nu profesez dupa terminarea ei. Acum...? (mai mult)
Dacă am absolvit facultatea de kinetoterapie în România, pot sa lucrez în domeniu în America?
Salut, vreau sa dau la jandarmi. As vrea sa știu care sunt probele și care sunt probele eliminatorii
Vreau sa merg la facultatea de arhitectura dupa liceu. Vreau sa stiu cateva profile pentru licee(ex: economic, filologie etc) ca sa ma ajute pe profilul de arhitectura in viitor.
Buna seara, ieri am fost la un interviu la Kaufland in Brasov in zona Bartolomeu. A fost totul ok. Aveti idee in cat timp incep munca? Tot ce am completat a foat o foaie cu date deapre mine si domnul...? (mai mult)
Bună dragilor, ce medie trebuie sa ai după ce ai terminat facultatea pentru a deveni educator sau profesor? Am prof la liceu care nu știu să scrie, deci (no hate, va rog!) Tnx!
Buna ziua, sunt student la colegiul tehnic Mihai Bravu, anul urmator as vrea sa dau la academia de politie, am o intrebare pentru cei ce sunt deja la academia de politie, am voie sa port barba scurta?...? (mai mult)
Salut, care sunt pasii pentru a ajunge la scoala de jandarmi subofiteri din Dragasani? Prin ce examene voi trece si cat trebuie in bac?
Ce cursuri îți trebuie sa predau educație financiară? Sa iau și eu niste bani usor
Salut, sunt elev in clasa 12- a la o clasa de economic, am 17 ani si ma intereseaza sa merg la facultate in Anglia(am membri din familie acolo), doresc sa fac o facultate de management si vreau sa stiu...? (mai mult)
Salutare! Eu sunt Elisei, am 15 ani. Și aș vrea să devin programator, dar...am o mica problema. Nu prea le am cu matematica. Sunt in Clasa a 9 a. Si am intrat la un profil profesional. Ce ziceți ...? (mai mult)
Buna! Ma gandesc sa aplic pentru un job de asistent ambalare cadouri la Carturesti! Vreau sa va intreb daca a lucrat/lucreaza cineva la ei, merita? Multumesc! :*
Buna! Am nevoie de o parere. Care credeti ca e mai ok sau mai usurel asa? Bac la psihologie sau geografie? Stiu ca e de invatat la amandoua o gramada, dar chiar nu pot sa ma decid
Este o rușine in zilele noastre sa fii sărac? Ce as putea face sa mă îmbogățesc? Că în fabrica sunt prost platit, 2000 net salariu, eu cam am nevoie de 3000! Am numai liceul terminat din păcate,...? (mai mult)
Cei care ati fost la lucru afara, ati trebuit sa dati un interviu inainte sa vada totusi cine sunteti?
Salut. In legătura cu admiterea la proba medicală la pompierii se ia in considerare si pentru cei subponderali (prea slabi) sau doar pentru cei supraponderiali(prea grași)?
Ce taxa pe an este la Universitatea de medicina Titu Maiorescu?
Cum este meseria de "verificator de bani"? Cât de mare sau mică ar fi șansa să dai de interlopi/mafioți în timpul serviciului? Mă face să mă gândesc la acei oameni care transportă bani într-...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt clasa a VIII-a si as vrea sa dau la un liceu militar. Stie cineva unde pot gasi data in care vor avea loc probele psihologice, fizice, etc?
Ce materii se fac la Facultatea de Admininstratie Publica(FEEA)?
Salut! Pe ce dată se depun dosarele pentru admiterea la Colegiul Militar?
Buna! Stiti pe cineva care a dat mai tarziu la medicina, dupa varsta de 25 de ani? Sunt curioasa daca a simtit ca a meritat sau mai bine se axa pe ceva mai confortabil.
In liceu nu am facut sport si in foaia matricola nu am trecuta educatie fizica.Pot sa dau la politie daca acum sunt clinic sanatos?
Când se deschide un magazin nou și se oferă un job pentru împărțit reviste, pliante, etc, cam câte luni ar dura acest tip de job, până când angajatorul să spună "gata, nu mai facem reclame,...? (mai mult)
Salut. Medicina Militară. Ce și cum se mănâncă această profesie în perioada noastră? Am mai citit pe forumuri, am văzut pe yt video- uri, și pe TPU mai sunt din anii trecuți întrebări. Mno,...? (mai mult)
Va salut, am 19 ani am mai lucrat ca lucrător comercial 6 luni și acum vreau sa ma angajez ca, curier.Cum este meseria asta este cineva care sa îmi explice la început ce trebuie sa fac? Ce plusuri...? (mai mult)
Ca contabil e greu?
Buna seara! Dacă am terminat Pedagogia anul trecut, nu am profesat după luarea licenței ci in timp ce eram in facultate. Acum sunt asistent medical, dacă peste 10 ani vreau sa ma întorc ca și...? (mai mult)
Salut TPU, ce job recomandati care se face de dimineață, pentru ca după-masă voi avea seral?
Salut, am cochetat pana acum cu programarea, mai mult ca un hobby. Vreau insa sa trec acum la urmatorul nivel, si anume munca remote pentru alta tara.(eu stand in Romania). Vreau sa stiu de ce acte...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mindfulness întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia