Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Noiembrie 2024 sunt:
Am o intrebare si vreau sa imi raspundeti sincer! Care credeti ca este misiunea voastra pe pamant?
Cei care stiu toate despre Naruto si Shippuden: In ce episod Naruto / Naruto Shippuden pot vedea mormintele lui MINATO NAMIKAZE, al Patrulea Hokage din Konoha? Dau funda la raspuns corect + in naruto...? (mai mult)
Credeti in fantome:s
Daca dau la facultatea de chimie, ce joburi as putea sa am? Multumesc anticipat
Ce meserie pot urma cei care fac facultatea de relatii internationale?
Salut Am un windows 7 si nu pot sa il instalez Am cautat pe net si spune ca trebuie sa intru in,, Bios" si nu stiu ce sa fac Funda pentru cel care ma ajuta!
Buna :D am o intrebare. ce se intampla daca pierd o campanie AVON? adica C8/2011.si daca plasez comanda si nu o am pe cealalta achitata stiu ca mi-o bloceaza si trebuie sa platesc in avans. Ati trecut si...? (mai mult)
Sunt in clasa a7-a si deja imi fac griji in legatura cu alegerea profilului.imi place limba romana si istoria. Ce profil mi s-ar potrivi, filologie sau stiinte sociale? MULTUMESC!
Ce atuuri considerati ca aveti fata de alti angajati(pentru un job). Multumesc!
Cati pitici avea cenusareasa. Dau funda
Sunt din Constanta si caut o firma sa impart pliante, sau sa completez sondaje de opinie.
Buna all, am nevoie de un 10 la mate ca sa-mi iasa media si va rog sa ma ajutati si pe mine sa rezolv niste exercitii sunt pe clasa a 7-a si maine ma pune la tabla sa fac exercitiul acesta: Valorile naturale...? (mai mult)
Eu vreau sa-mi cumpar telefon mobil! Si din cite am catat eu, cel mai mult mi-a placut HTC desire HD si Nokia C6-01. Acuma nu stiu care sal aleg caci amindoua mis pe plac. Ce parere aveti pe care sal...? (mai mult)
C e facultate ma sfatuiti sa urmez? ce domeniu ar merge in cat de cat in urm ani? am terminat liceul cu profilul: tehnician in act economice.
Salutari Ce sa fac sa imi vina cheful sa invat? Gasesc orice ocupatie numai sa nu invat, am in 14 un examen si nu ma atrage nicicum invatatul.Help
Funda. Imi place de o fata si i-am spus cum pot sa o impresionez sa o fac sa ma placa va rog fundaaaaaaaaaaa
Poate sa imi spuna si mie cineva de unde sa yau melo dj ryann-fell the bass?
Ce facultati as putea urma, avand in vedere ca imi plac foarte mult lb. straine si geografia? Si ce as putea deveni mai departe? funda
am o intrebare care o sa vii se para egoist si aiurea probabil dar pentru mine e ceva serios; Am o colega in clasa care se crede desteapta dar eu sunt mult mai buna ca ea sunt sigura pentru ca...? (mai mult)
As vrea sa stiu ca ce poti sa profesezi in protectia mediului si a animalelor.Care sunt toate profesiile ce apartin acestor doua domenii.Ador natura si animalele si nu ma pot decide ce ar trebui sa...? (mai mult)
Daca fac facultatea de jurnaslism, dintre ce meserii pot sa aleg? si cam cat se castiga? dau fundita :D.
Cum poti ajunge PR si in ce consta aceasta meserie?
Pe Yahoo! Music, ar putea fi un radio cu melodii cu artisti romani?
Care este obiectivul d-voastra pe plan profesional? Va multumesc anticipat!
Am auzit ca mai nou la un interviu iti testeaza si capacitatile tale lingvistice, cognitive a fost cineva la un astfel de interviu? In ce constau aceste teste?
e vreunul dintre voi student la Cibernetica sau la facultatea de informatica din cadrul universitatii de vest?(sau in alta parte)
Ce job-uri credeti voi ca ar fi de viitor? dati-mi cateva exemple de locuri de munca putin mai ciudate():)
Tinand cont ca sunt bun la engleza, matematica, biologie, fizica, chimie, ce facultati as putea urma? (Tin sa spun ca nu sunt inca la liceu dar im este teama ca nu stiu unde sa ma duc). Dati-mi exemple...? (mai mult)
In ce domeniu v-ar placea sa lucrati?
Ce criterii sunt importante pentru. d-voastra in alegerea unui job?
Ce v-a determinat sa aplicati pentru.acest job? Cum i-ati raspunde angajatorului? Multumesc!
Am 17 ani, din Bucuresti. Doresc sa ma angajez pe perioada verii (cel putin) ca: distribuitor pliante pe strada sau in cutii postale/ lipit afise. Sunt o persoana serioasa si perseverenta. Daca...? (mai mult)
Care credeti ca sunt slujbele, meseriile (nu stiu cum sa le spun) de viitor? Ce facultate credeti ca-mi va fi de ajutor pe viitor? Merci!
Unde pot sa fac atletism in Timisoara? Ma refer la un club dau funda multumesc! :)
Va place Auguetin Viziru? Dar Radu Valcan?
Vreau sa ma angajez si am vazut ca la McDonald's se fac angajari. Am auzit insa, ca e teroare acolo. Voi ce stiti? Cum sunt conditiile?
Vă place cafeaua don cafe?
Hey.am si eu o intrebare. daca vreau sa merg pe IT cand termin liceul, am ceva cursuri ce le-as putea urma? gen ECDL dar pe asta l-am facut deja. ceva cursuri de programare.sau nu stiu. oricum ceva ce...? (mai mult)
Stie careva de pe aici la ce materii se da admiterea pentru fac. de farmacie din cadrul Universitatii Carol Davila? Multumesc anticipat.
Salut TPU! Am 14 ani, si as vrea sa imi iau un "job" pentru vara:D sincera sa fiu nu stiu daca cineva ar fi interesat sa ma angajeze, dar macar vreau sa incerc :D Cine imi poate da variante POTRIVITE...? (mai mult)
Daca vreau sa lucrez intr-o ambasada pe langa faptul ca trebuie sa stiu foarte bine limba respectiva, politica, ce altceva mai trebuie sa mai invat? Ce facultate trebuie sa urmez?
:D Am inteles ca la profil de stiinte-sociale nu se mai face latina din clasa a XI-a.Imi poate da cineva un orar sau macar aprox. cate ore se fac pe saptamana din fiecare materie in clasa a XI-a? Va rog...? (mai mult)
sunt in clasa a 6-a A. maine baietii din clasa au campionat de fotbal. cine imi spune un fel de poezie de incurajare cu rima pentru 6 A. ceva de genul: "Nu fiti fraieri castigati, hai echipa ca-i...? (mai mult)
Cine imi da si mie un sait de cu chestionare pentru ca nu mai am rabdare sa citesc din carte am citit-o de trei ori pana acum si as vreasa fac si chestionare ca sap ce vine am sala :P (dau funda )
Cei care sunt din cluj stiti unde se poate angaja copii de 12 ani ca distribuitor de pliante? Ca job de vara. N-am ce face acasa :(. O. K. fundoie cca 2 metri :).
Unde e in galati firma postmaster
M-am apucat de sala de o saptamana, vreau sa stiu daca lucrez doar pieptul : impins la piept din trei unghiuri, fluturari pentru piept, fac pentru gambe, coapse si abdomen... aceste grupe musculare? (mai mult)
As vrea sa dau la Facultatea Controlul si Expertiza Produselor Alimentare(CEPA) si vreau sa stiu care sunt materiile de baza.Am terminat liceul la stiinte sociale, ar fi dificil sa optez pentru aceasta...? (mai mult)
Am o mare dilema, nu stiu la ce profil sa ma duc:la biochimie sau la filologie engleza.Biochimia e mai de viitor, parintii mei chiar si-ar dori sa devin medic, insa mie nu-mi prea place chimia....? (mai mult)
Bună... am procesorul: Intel pentium 4 (2, 6 GHz), şi aş vrea un program cu care să verific temperaturile. (Nu merge Core Temp). Am downloadat EVEREST şi nu prea ştiu cum să-l folosesc (e prea? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?