Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Noiembrie 2024 sunt:
Bună... am procesorul: Intel pentium 4 (2, 6 GHz), şi aş vrea un program cu care să verific temperaturile. (Nu merge Core Temp). Am downloadat EVEREST şi nu prea ştiu cum să-l folosesc (e prea? (mai mult)
Credeti ca daca ma duc pe profilul de stiinte la liceu am sanse la arhitectura? Ma gandeam sa dau la mate-info pentru asta dar am auzit ca e foarte multa materie nefolositoare (si informatica) pentru arhitectura...? (mai mult)
Care este profitul unui restaurant bun din romania?
Cum se calculeaza media anuala? Se iau mediile semestriale si se impart la 2 sau se ia media anuala la fiecare materie, se aduna intre ele si se imparte la cate materii sunt? Nuj sigur si e f. f. f. important...? (mai mult)
Este mica media generala in clasa 5, 8.80 in a 6 a, 8.90 si in a 7, 8.70? funda?
Vreau si eu niste site cu lectii photo. va rog mult! am vazut citeva dar nu erau prea bune. Dau funda! si vot!
ce cariera imi recomandati daca imi place foarte mult sa desenez? eu ma gandeam la un fel de grafician, poate ma ajutati.Multumesc! Funda+vot.
De ce credeti ca oamenii din ziua de azi sunt asa stresati?
[Funda:x] Cum vi se pare Liceul Elena Cuza Bucuresti adica e un liceu bun sunt profesor rai adica as vrea sa ma duc la un liceu bun da nu cu profesori exigenti sau in care de abia sa mai ai timp libert?...? (mai mult)
V-ati gandit vreodata de ce viata e asa scurta? Oare ne asteapta o alta viata?
Pentru elevi sau studenti: ce slujbe part-time v-ati gasit pentru vara asta?
Ce salar are in orasul vostru un Operator Introducere Date?
Hi, TPU! Ce studii trebuie sa am pentru a deveni comisar? astept raspuns urgent! funda!
Cum sa face sa ajungi ambasador... ce faculta trebuie sa faci? ce cursuri? ziceti mi totu ...si dupa ce criterii de merge? da daca stiti sigur nu asa din opinia voastra ca asa stiu si eu. mersi mult. dau? (mai mult)
As vrea sa stiu ce salariu are un patiser- cofetar, in Constanta.
Stie cineva agentii de modeling in Constana cum este Fashion Modelle Casting in Bucuresti? sau daca aceasta isi desfasoara activitatea si in constanta?
Tudor Vianu vs Mihai Viteazu (ma refer la profilul de mate-info) Vreau argumente, pentru ca nu's in stare sa aleg :D
Salut vreau si eu un driver video (placa video download) ca nu stiu de care imi trebuie Am procesor intel(R)celeron(R) cpu e1500 @2.20GHZ, 2.21 ghz 1.99gb of ram dati-mi un link sa descarc dc gasiti...? (mai mult)
Salut Ce placa video imi trebuie? Am procesor intel(R)celeron(R) cpu e1500 @2.20GHZ, 2.21 ghz 1.99gb of ram
Hey TPU.Am 14 ani, 1.70, 43 kg... E bine pentru. a incepe sa fac modeling? Stiti o agentie prin Iasi? Daca da. unde? Funda desigur.
Care sunt in membrii juriului la x factor?
Ce parere aveti despre cariera de psiholog? Se merita ca in ziua de azi sa facem facultatea aceasta?
Am 15 ani si sunt sigura ca cind termin liceul voi face scoala de drept deci cine invata sau a invatat care sunt bazele ce ar trebui sa le stiu fiindca vreau sa ma apuc de invatat?
ce parere aveti despre cariera de grafician? (ma refer la desenatul cu creionul)ce pot face cu desenul? funda+VoT!
Ce studii imi trebuie ca sa ajung impiegat de miscare (la CFR)?
Ce studii trebuie ca sa devin mecanic de locomotiva?
am 14 ani, sunt din constanta si imi doresc foarte mult sa devin actor si model. Va rog daca se poate sa imi spuneti cum as putea incepe de acum o "cariera" in aceste domenii sau macar niste sfaturi....? (mai mult)
Suntem doua fete si dorim sa impartim pliante. Ne poate ajuta cineva? Stiti vreo firma sau agentie?
As dori sa ma ajutati cat mai rapid cu o informatie sigura. cei care sunt la liceul cerna din braila fac ore ca am inteles ca profesori vin rar si pun note ce parere aveti despre acest liceu...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste licee din Bucuresti unde se preda actorie sau design? Orice de acest gen. Dau funda!
Vreau o suvita albastra!
BunA! Va implor daca puteti sa ma ajutati! am o problema:sa se scrie un program in c+ + astfel incat daca cifrae sre para atunci se va dubla ex:1234---122344 va rog mult.am incercat ceva dar nu imi...? (mai mult)
Am de facut o problema la mate... Un calator a parcurs un drum in 3 zile. In prima zi a parcurs o treime din drum, a doua zi a parcurs o doime din rest, iar a treia zi a parcurs restul de? (mai mult)
Daca doresc sa lucrez in invatamant(adica sa fiu invatatoare sau educatoare), ce facultate sau ce studii trebuie sa urmez?
Ce parere aveti de liceul Spiru Haret din Bucuresti? Ii rog pe cei care invata acolo sau au cunostinte sa imi dea cat mai multe detalii despre liceu. Funda si voturi:-*
:) ...deci, cam toata lumea sustine ca nu conteaza pentru facultate profilul de liceu pe care il urmezi; ))Nu cred ca e 100% adevarat! Altfel n-ar fi o diferenta atat de mare intre profile, plus? (mai mult)
Bunaaa sunt noua pe aici, as vrea sa stiu daca se mai face cursul de infirmiera si care sunt criteriile, eu am 44 de ani sunt casatorita si m ar interesa acest curs. va multumesc
Cum va fi vremea intre 7-15 iunie? Sunt fata. Merg in cantonament. Va rog Ajutati-ma. Celor mai bune raspunsuri le dau fundita.
Daca va intreaba cineva daca credeti in Dumnezeu ce a ti spune? Eu de cate ori aud ca raspuns "Da" mi se pare ca aud o minciuna. Din punctul meu de vedere nu exista credinta in Dumnezeu pe lumea asta (sau...? (mai mult)
Care sunt salariile in romania pentru bucatari : 1Ajutor de bucatar 2Bucatar incepator 3bucatar cu exp 4 bucatar sef scurt si la obiect! dau funda
Sunt la profil mate-info. Vreau sa imi spune-ti parerile voastre unde ar trebui sa ma duc mai departe, ceva nu foarte dificil, poate un loc de unde peste cativa ani as putea iesi ceva (fara a invata ca...? (mai mult)
Vreau si eu repede o compunere despre Paris.va rog.si fara commuri de genu : "isi face tema:)"... Sa mentionez ca dau funda?:|
Care sunt salariile din Romania pentru avocat si actor?
Ce parere aveti despre ochelari astia wayfarer?
Eu una nu le inteleg pe fetele de la profilul uman sh ma si enerveaza chestia asta:|, ele sau dus la uman sa scape de mate bio fizica etc...si pe urma le auzi ca vor sa devina doctorite, inginere, economiste,? (mai mult)
Descrieţi o situaţie când aţi avut de-a face cu un client nervos. Cum aţi rezolvat problema?
Aveţi experienţa in lucrul direct cu clientii? Detaliaţi.Multumesc!
Va rugam sa mentionati asteptarile dvs salariale pentru postul la care aplicati.As vrea sa aflu cum ati raspunde voi fara sa supar angajatorul, un raspuns diplomat m-ar interesa.Va multumesc ca existati!...? (mai mult)
Care credeti ca sunt avantajele dumneavoastra in fata celorlalti candidati pentru un anume post? Cum ati raspunde sa-l dati pe spate pe intervievator.Multumesc!
Ce se studiaza la profilul economic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!