Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Noiembrie 2024 sunt:
Ma gandesc sa devin educatoare, ce sfat mi-ati da? Da\Nu.
Am nevoie de cateva informatii despre familia Obama : - where they live- -how old are the children- -what they look like- -what things they like- Dau funda +vot! >:D< Pls. help!
In urma facultatii de medicina, pot alege ca specializare psihologia sau trebuie sa fac facultatea de psihologie?
Ce profile are liceul Socolescu din capitala in afara de arhitectura?
Salutare! Doresc si eu un job frumos in domeniul IT. Pot spune ca ma pricep in utilizarea calculatorului. Ce facultati de specializare cunoasteti si care sunt sarcinile unui astfel de angajat in acest...? (mai mult)
Salutari TPU! Sunt in clasa a VII-a si inca nu m-am gandit la ce profil ar trebui sa dau mai departe, sau cel putin am idee dar nu sunt sigura. La inceput am vrut sa merg la mate-info dar acum am o nedumerire,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre clientii care nu ridica comenziile desi comanda. Cel mai des sunt falsi clienti ori se scuza ca raman fara bani. Dupa mine cand stii ca comanzi ceva iti pastrezi bani, pentru ca...? (mai mult)
Hey! Buna tuturor.deci, anul aceta am terminat clasa a 9-a.Si cred ca mai departe voi pleca la colegiul 'Financiar-bancar'. Cine a fost la vreun colegiu de finante si banci poate sa-mi spuna si mie daca...? (mai mult)
Sunt bine platiti bucatarii buni?
Buna va rog eu sa ma ajutati am fost azi la plaja si m-am pronzat pe tot corpu si nu prea am stat pe uscat am stat numai in apa si nu stiu cum m-am bronzat si acum am ajuns acasa si sunt rosie si ma ustura...? (mai mult)
Ce studii trebuie sa am ca sa devin psiholog? (si inca unul bun)
Hi.TPU! am o intrebare care ma framanta de ceva vreme.eu sunt in clasa a 8 a si acusi trebuie sa sustin examenul de capacitate.intrebarea mea este:daca pic la una din cele doua materii(mate, romana)mai...? (mai mult)
Salut tpu...cine este pe intensiv engleza poate sa mi zica si mie niste detalii adica daca trebuie sa dau un examen inainte de a intra? sau daca trebuia sa dau ceva? pls
Hey! mai stie careva ceva de kenny wormald? mai filmeaza vreun fil sau ceva? orice ar face acum, spuneti-mi pls! fundoi!:*:*:*
Care e lucrul pe care l-ai dorit intotdeauna sa il faci si inca nu l-ai facut? Ce te opreste?
Care e cea mai frumoasa, usoara, de la care sa iei bani multi specializare ca doctor (adica stomatolog, medic primar) care? urgent, funda
ca sa ma fac politista dp liceu trebuia sa ma duc la breaza sau la campina dar nu m0am dus. dupa liceu unde ma pot duce? funda + voturi
Cum sa face sa ajungi ambasador... ce faculta trebuie sa faci? ce cursuri? ziceti mi totu ...si dupa ce criterii de merge? da daca stiti sigur nu asa din opinia voastra ca asa stiu si eu. mersi mult. dau? (mai mult)
Salut, uneori cand desenez pe desenatori.ro, nu mai pot sa desenez.Ma puteti ajuta? FUNDA+VOT!
Am si eu o nedumerire, daca stie cineva, vreau la anul dupa ce iau bacul sa merg la Academia de Politie, vreau sa stiu sigur ce inseamna proba de rezistenta, ma intereseaza exact ce se face ca sa stiu...? (mai mult)
As vre si eu sa va intreb de ce nu imi merg teme de vista pe xp? PLz
vreau si eu niste pareri:. am un tatuaj la mana stanga(la incheietura mainii) e micut, il pot acoperi cu o bratara.problema e ca vreau in viitor sa fiu asistenta medicala, credeti ca mi-ar putea...? (mai mult)
Multumesc TPU imi merge foarte bine acum windos 7! sau cum setez culorile sa se vada mai deschis? :) mi se vede mai inchis! asa se vede de la monitor ca nu este prea bun :))) va rog sa-mi sp si mie cum...? (mai mult)
Voi trece in clasa a 12-a si am nevoie de sfatul vostru, am o mare problema, nu stiu ce facultate sa urmez, adica nu prea stiu multe facultati. Sunt profil filologie dar nu prea ma omor dupa nimic de...? (mai mult)
Stie cineva cum e la Univ. Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa" Iasi, specializarea : farmacie?
Vreau sa intru la drept la universitatea din bucuresti... puteti sa-mi dati si mie va rog cat mai multe informatii despre materii admitere tot...nu stiu mai nimic dau funda multumesc
Mey oameni buni ce se face la profilul de turism si alimentatie? Sunt clasa a 8a si as vrea sa dau la liceul Sf. Apostol Andrei din Ploiesti la acest profil si nu stiu ce se face. Vreau si eu un raspuns...? (mai mult)
Salut cum pot vedea si eu cine e admis si cine nu la probele de aptitudini invatator/educator la Spiru Haret? dau funditaaaaaa plus vot
Ce credeti ca este dincolo de lumea aceasta?
Vreau sa ma angajez pe vara ca promotor, insa nu stiu cum sa procedez.Pe site-ul BestJobs am gasit cate ceva, iar tatal meu mi-a spus ca trebuie sa imi fac cont pe site-ul pe care am gasit oferta si sa...? (mai mult)
Heii TPU! Sunt foarte pasionata de fotografie si as vrea sa fac o cariera din asta, insa nu stiu incotro sa ma indrept. Daca e cineva aici, fotograf, amator sau chiar cu o meserie ce contine fotografia...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste, ghicitori, poezii scurte, legate de staniu pentru referatu la chimie:XFunda!
Ce facultate credeti ca e mai de viitor nutritia (in cadrul facultatii de medicina), matematica-informatica sau calculatoare din cadrul politehnicii? Mie una mi-ar placea f mult la nutritie dar ma gandesc...? (mai mult)
Buna m-ai tineti minte ca la jonas brothers (episoadele mai vechi) Nik i-a dedicat o melodie unei fete. si era un videoclip in care ea avea aripi de inger si era neindemanatica. imi puteti zice cum se...? (mai mult)
Cum stii daca saruti bine?:-s
Buna eu vreau sa devin actrita dar nu in opere de teatru ci in tenelovele. ca ar trebiu sa fac. ce scoala sa urmez si la ce profil sa dau. primul fundita. restul vot.
Unde pot gasi spray colorant, albastru, in Jud.Constanta,Oras Constanta? Vreau sa stiu pretul si locul unde pot gasi.Multumesc! Funda;)
am avut prima mea relatie de sex! dar a durat 5 minute! dau funda cui imi spune cum sa scap de laba!
Agentia de modele World Media Casting Agenty este una serioasa? Pe langa taxa de inscriere de 70 ron sa mai plateste ceva? VA rog ziceti-mi daca este serioasa...
Cum se numeste omul care are meseria de a da ideii pentru filme, seriale?
am 14 ani, sunt din constanta si imi doresc foarte mult sa devin actor sau/si model. Va rog daca se poate sa imi spuneti cum as putea incepe de acum o "cariera" in aceste domenii sau macar niste...? (mai mult)
Saloot-Anu asta vreau sa plec la parintii mei in Spania si m-am gandit sa va cer o parere; ) Credeti ca asi putea sa imi gasesc un loc de munca stabil acolo? Vreau doar cateva paeri si chiar si niste...? (mai mult)
Hey, stiti cumva job'uri pentru studenti, platit oke si care sa nu ocupe foarte mult timp?
Care credeţi că este cel mai bun job? De ce?
O parere. Am optat pentru liceul militar "Dimitrie Cantemir" Breaza. Am luat probele sportive, dar testul grila l-am luat cu 7 :(( Am media generala 9.66. Oare am vreo sansa sa intru? :D
Care este diferenta dintre numerele rationale si irationale?
cele mai faine muzici? cine are? fundita
Geyson Chance sau Justin Bieber? Primul care raspunde cu preferatul meu funda...
Este cineva de aici la facultatea de inginerie din Sibiu?(sau daca aveti prieteni care studiaza acolo) M-ar interesa si pe mine anumite informatii.
Stiti si alte profile in afara de mate-info si bilingv? Daca da spuneti-mile si ce semnifica acestea? Multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice