Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Noiembrie 2024 sunt:
Sunt in clasa a VIII-a si ma gandesc sa dau la liceu la Colegiul C. D Loga insa nu stiu exact pe ce profil.Am auzit la mate-info este foarte greu insa ma puteti ajuta si pe mine in legatura cu dificultatea...? (mai mult)
Exista Politehnica si la Sibiu?
Hey.in ce consta mai exact IT? daca vrei sa mergi"pe IT" dupa liceu ce se presupune ca trebuie sa faci? si sunt ceva cursuri ce te pot ajuta? care stie mai multe despre asta va rog ajutati-ma si pe mine:|...? (mai mult)
Ce locuri de munca sunt "mai" disponibile in Constanta? Ce se cauta cel mai mult?
Ce cursuri autorizate si acreditate sunt in Constanta? Unde as putea sa ma interesez? Dupa terminarea unui curs ce sanse sunt sa iti gasesti de munca?
Unde te poti angaja cu specializarea Tehnician ecolog?
Buna:*! mai am putin si termin liceul, cu profil mate-info. as dori sa fac o facultate precum medicina ->stomatologie (mi-ar fi placut mie si altele cum ar fi geografia dar mama nu este de locccc de...? (mai mult)
Ce ziceti meseria de bucatar e una din care poti trai?
Vreau urgent sa aflu pe ce sa ma axez daca vreau sa dau la drept si sa devin avocata.Va rog mult. Multumesc.
O intrebare. Jandarmeria sau Politia ca loc de munca? De ce?
in ce consta cariera de sociolog? cu ce difera fata de psiholog?
Care credeti ca e cea mai cautata profesie? Mai mult aici in Romania m-ar interesa. dar si in general.
vreau si eu un discurs pentru. banchet la clasa a VIII-a funda+vot help
Puteti sa imi dati niste poze cu Matteo?
Stiu ca exista invatamant gimnazial la distanta si FR.Am o prietena care vrea sa se inscrie si nu stie unde sa intrebe. E din Constanta.Acest tip de invatamant este in orice institutie de invatamant sau...? (mai mult)
Ce meserii ai putea avea daca termini un liceu de filo, economic sau de arte plastice? Sunt cls a 8-a si nu stiu ce sa aleg. voi ce-ati ales.si. ce ati vrea sa faceti mai departe?:)
Cum sa-miconectez castile la pc de ce nu merg?
Ce fel de postliceale exista :) si care merita facuta
Ieri am avut probele sportive pentru intrarea la liceu. Din pacate pentru mine si familia mea nu am reusit sa intru.Am fost picat chiar de la prima proba.Dezamagirea mea a fost uriasa mai ales ca eu dadesem...? (mai mult)
Vreau mai multe raspunsuri, sugestii, pareri! Zilele acestea trebuie sa plec la Szeged ( Ungaria) Vreau sa imi spuneti cum ar fi mai bine sa merg cei care stiti. Sunt din jud Mures. Ar fii bine daca...? (mai mult)
Care da` la ase? si cu cat so intra anul` asta, tinand cont ca se intra si pe dosar? as vrea si eu ceva legat de finante banci.si nu stiu la ce facultate sa ma duc.la fara taxa. astept...? (mai mult)
C-am de la inceputul lunii ianuarie 2011 m-am angajat la cea mai mare firma de electricitate din moldova. Timp de 6 luni cica sunt in probe dar timp de 2 ani cicas practicant.2 luni mau tinut cei de la...? (mai mult)
stie careva un site unde se poate vedea ce iq ai?
Va rog sa ma ajutati cu un model de discurs al dirigintelui la sfarsitul clasei a VIII...mersi...
Vreau sa-mi tatuez pe antebrat cuvantul "Bernard". Acum vine intrebarea: Voi fi primit la mascati la BSIJ / SPIR / DPIR cu acel tatuaj pe antebrat? Vreau un raspuns cat mai serios (daca...? (mai mult)
Vreau sa imi depun dosarul pentru facultate in Anglia si am inteles ca se acorda un imprumut de la guvernul britanic pentru a-ti platii studiile. Se aplica si la romani sau doar la englezi? Am citit pe...? (mai mult)
Daca imi iese media de admitere la liceu, 8, la ce licee pot sa merg? Ma refer in special la Lazar si la Neculce...
Ce mi se poate intampla dupa o luna de concediu fara plata ma pot duce din nou la servici
Buna :(:(:( va rog sa-mi sp si mie ce are id meu vali_stefanita de nu mai merge?: exista programe de spart parole? ceva? sp ca sa stiu! dau funda va rog ajutati-ma
Chiar nu are nimeni de aici subiecte la medicina dina nii anteriori?:(((
Poti intra la o facultate fara taxa dupa 35 de ani?
Am nevoie de un model CV (curriculum vitae)va rog!
Ce trebuie sa fac ca sa devin asistenta tv:x?
In ce consta probele la politia comunitara? si in special proba scrisa
Ce e aia ruta profesionala?
E cineva care vrea sa dea la Relatii Internationale din cadrul facultatii de Istorie-Universitatea Bucuresti sau care e deja student? As dori sa aflu cateva informatii ca pe site nu specifica prea...? (mai mult)
Am 14 ani si imi doresc foarte mult sa fiu actor sau model.ma poate ajuta cineva cu vreun sfat?
Cine are key la World of Subways 3.
Cum pot folosi laptopul drept ca alarma de trezire, dat sa fie stins!
Este cineva student la Univ Ovidius C-ta care poate sa imi spuna cat e taxa pentru camin?
Ce trebuie sa fac pentru a devenii pilot de avioane?(Fara sa fac vreo scoala militara)
Sunt din Constanta! Care liceu este mai bun: Carol I, Virgil Madgearu sau Telecom?:d Eu vreau sa ma fac contabila, mersi`i frumos, pentru cel mai bun raspuns fundita :-" [:x]
Salu! imi poate spune cineva care sunt liceele din Bucuresti in care dupa absolvire se da diploma de specializare(in afara de diploma de 12 clase)? Dupa absolvirea liceului vreau sa urmez facultatea de...? (mai mult)
Stiti unde se face modeling in targoviste?
Buna! Intrebare pentru cei care sunt la Facultate.Cum impacati si capra, si varza? Aici ma refer la un job part-time.As vrea sa aud parerile voastre cat mai vaste despre subiectul acesta.Cat de compatibila...? (mai mult)
Ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?
Cand apare sezonul5 gossip girl?
dupa ce termin clasa a 8 a,, ce medie generala imi trebuie ca-sa merg mai departe la o scoala unde sa devin politist?
Salut. Vreau sa ma duc sa fac box. Stie cineva niste cluburi sportive sau nu stiu cum se numesc. (care te invata box) in bucuresti. Daca se poate spuneti si varsta...
Sunt la spiru haret-finante banci si am nevoie urgent de un caiet de practica.PLATESC LOGIC...MS.Ast comentarii pentru a lua legatura mai departe...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.