Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 1 Noiembrie 2024 sunt:
Necesitatea documentelor justificative in contabilitate?!' opinii, etc. mersi
Ce sanse as avea in domeniul IT la absolvire?
Ce facultate trebuie sa fac ca sa ma angajez la Google sau Facebook?
Caut si eu persoane care au dat examen in clasa a 9-a la bilingv. vreau sa stiu in ce consta si cum a fost si daca ati intrat. daca e cineva din bacau la alecsandri ar fi si mai bine :) dar ideea este sa...? (mai mult)
Alerta! Am o problema mare! Pe facebook numai pot sa imi adaug prieteni.Defiecare data cand dau "+ Adauga ca prieten" imi spune asta:Sorry, we can't send your request Because sending requests to strangers...? (mai mult)
facaut sau face cineva facultatea de instlatii pentru constructii? As merge aici dar am auzit ca e foarte greu de terminat...mai ales ca eu am fost profil uman, filologie?
Buna! As vrea sa intreb daca de la facultatea de litere (de ex. romana-franceza/ romana-spaniola) poti deveni altceva decat profesor, cum ar fi editor, redactor, jurnalist in presa scrisa. Stie cineva...? (mai mult)
cam cat este salariul unui Kinetoterapeut in U. S sau Canada?
am si eu nevoie de niste exemple de slujbe de vara usoare nu foarte grele. Funda:D
Cine merge la mate-info la Colegiul National Eudoxiu Hurmuzachi din Radauti?
Cine imi spune cele mai multe agentii btl primeste funda! iar ceilalti vor primi 2 voturi fiecare. Sa fie din bucuresti.
Care este diferenta dintre psiholog si psihiatru?
vreau status`uri de genu`: Am stilul meu de`a amagi, numai dintr`o privire, sunt exact cum trebuie sa fiu, asa cum imi convine!
Vreau sa ma duc la akademia de arte din kisinau de disain vestimentar, tare vreau adica foarte mult, dar nu stiu face de intrat anume in domeniul ista sau nu? am sa am eu unde sa lukrez sau...depinde
La anul termin liceul, insa nu sunt decisa la ce sa dau la medicina sau farmacie, la chimie sau bio sa dau bacul.Sunt in dilema deoarece ador atat materiile cat si obtiunile.Va rog dati-mi un sfat!
care sunt cele mai bune laptopuri, privind raportul preţ/durată de viaţă, evident şi preţ/calitate: Uitaţi lista: 1. ThinkPad (Cred că cele mai bune laptopuri inventate vreodată....? (mai mult)
as dori si eu sa stiu cu ce se ocupa o companie IT.Multumesc
Spuneti-mi si mie statusuri frumoase create de voi sau de pe net dar sa fie frumoasa:D fundita:Xscz de categorie:d
Ma numesc Cristina, am 13 ani si sunt din Bucuresti. As vrea sa imi fac o trupa dar prietenii mei nu sunt interesati de o cariera muzicala. Oamenii mi-au spus ca am voce si ma gandesc serios la o...? (mai mult)
Sunt clasa a 7 a si peste cateva saptamani va trebui sa preiau cheia de la clasa a 8 a. Daca stiti ceva discursuri putin mai lungi ziceti`mi si mie ca nu am nicio idee. Multumesc anticipat! Cel mai...? (mai mult)
As vrea sa stiu unde ar fi mai bine sa dau la facultatea de medicina, in Iasi sau Bucuresti? Vreau si argumente; cel mai bun raspuns primeste funda.Multumesc anticipat!
Va place Hannah Montana? Dar Lady Gaga ati auzit ca e bantuita?
Ofer Hosting gratuit! Mai multe informatii la contact@online-anunturi.com
Hei. Asa.deci.in 2iunie am banchet `u si am o rochie alba cu buline negre in forma de A si pantofi negri [n`am toc f mare. ii potrivit] parul vroiam sa mi`l fac cu ondulatoru.pentru ca eu de obicei il...? (mai mult)
Buna TPU. Ce meserie poti avea daca mergi la facultatea de stiinte e conomice si gestiunea afacerilor?
Vand program de remixat melodii cu 2 Euro credit orange! pentru cei interesati trimiteti mesaje la raducool85@yahoo.com
Am nevoie de idei! Mai nou voi avea o emisiune la un post local... Dar nu stiu cu ce sa fie emisiunea. Din mai pana la sf. lui iunie voi avea o emisiune intermediara... m-am gandit la ceva? (mai mult)
Cum pot ajunge o cintareata faimosa daca am deja 19 ani ce trebuie sa fac ?
Stie cineva un site pe care sa-ti trimiti poza pentru a fi fotomoel? dau funda + vot vreau raspuns imediat
Ce salariu are un bucatar in romania 1 ajutor bucatar 2 bucatar 3 bucatar sef scurt si la obiect @!
stie cineva ce ar trebui sa fac daca vreau sa ma transfer la liceul de arta cuclin din gl la desen? am dat probele pentru a intra in a9a si am picat si vreau sa ma transfer in a 10a, trebuie sa...? (mai mult)
Ce salariu are un bucatar in ro: 1 bucatar 2 sef bucatar scurt si la obiect
Cine a fost in juriul de la Romanii au talent
Buna TPU. Ce meserie poti avea daca mergi la facultatea de stiinte economice si gestiunea afacerilor?
Ce salariu are un bucatar in Romania? 1. Ajutor bucatar 2. Bucatar 3. Bucatar sef
Ce salariu are un bucatar: 1. Ajutor bucatar 2. bucatar 3 bucatar sef scurt si la obiect
Care este salariu unui Bucatar 1. Ajutor Bucatar 2. Bucatar 3. Bucatar sef
Am 15 ani si vreau sa ma angajez stiti vreun loc unde angajeaza minori pe timpul verii? Multumesc.
Care sunt telefoanele nokia cu tuch screan care au cele mai multe applicatii si jocuri...va rog sa le scrieti in ordinea acestora
Lume vreau si eu niste ideei de parole pentru niste conturi imi puteti spune si mie va rog eu plz [-o<
Imi puteti spune ce materii se fac la profilul Stiinte Sociale? Si ar fi un profil bun pentru viitor? :-? ( va rog spuneti'mi! )
Sall! Stie cineva cu ce medie se intra la facultatea de drept din bucuresti ?
as vrea si eu sa stiu daca in pitesti exista facultate de medicina...
A lucrat cineva la mcdonald's pe timpul verii? Cum este si cam ce conditii trebuie indeplinite?(varsta minima, studii)
Ce materii trebuie sa stii ca sa ajungi psiholog...anatomia? limba materna? mate? etc frundaa:*:*
Imi place foarte mult sa scriu, sa compun diverse povesti iar altii imi zic ca am o imaginatie bogata. Am scris un fel de mini-romane si le-am dat profesoarelor mele de lb. romana si au zis ca sunt...? (mai mult)
Ce inseamna "ya bb" :) rasp urgennt :x
Unde ma pot angaja daca fac masterul de "Diplomatia apararii"? Ms frumos!
A facut cineva scoala Helen Profesii? vreau sa fac o scoala de hairstyling si mi s-a parut cea mai buna optiune dintre toate scolile de pe internet.As dori pareri de la fetele care au urmat acolo...? (mai mult)
In primul rand vreau sa salut pe toata lumea, este prima mea zi aici si sper sa reusesc sa aflu niste raspunsuri si la randul meu sa ajut, acum intrebarea: Este cineva pe aici SGV...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.