Ce iti trebuie ca sa ajungi taximetrist? De la A la Z. Funda!
Sall tpu.Cine imi da si mie un referat la biologie despre regnul monera?
Tre sa ma duc la un liceu, eu sunt din botosani, ce mi-ati recomanda avand mediile bune si am facut si scoala populara de arte?
Ce salariu are un bucatar 1Ajutor bucatar 2Bucatar 3Bucatar sef
Cum pot sa chistig bani pe odnoklassniki? dau fundita pentru cel mai bun raspuns.
Intrebarea mea este : care sunt metodele pe care le stiti pentru a aplica la un job? mi-ar placea sa imi raspundeti din experienta proprie, eu stiu cateva metode de exemplu: un anut (ziar, pe net, etc)...? (mai mult)
Care e salariul unui Bucatar: 1Ajutor bucatar 2Bucatar 3 bucatar sef
Salariu bucatar sef bucatar scurt si la obiect
Ce salariu are un bucatar 1 ajutor bucatar 2 bucatar 3 bucatar sef
Care este cel mai bun internet mobil(Usb)
Ce salariu are un bucatar 1 ajutor bucatar 2 bucatar 3 sef bucatar scurt si la obiect
Daca am absolvit liceul cu profil uman pot sa aleg facultatea de management si marketing?
Hey TPU...am nevoie de niste negative pentru melodia naturally de selena gomez si pentru tornero dar nu stiu de unde sa le downloadez.imi dati niste siteuri de care sunteti siguri please am nevoie urgent? (mai mult)
Cand intru pe facebook si dau pe persoana dau la info si la email nu imi mai arata nimic cand dau pe o persiooana sa vad id-ul i sa vorbesc cu ea de ce oare dau funda plss ajutati-ma
Am terminat liceul si doresc sa merg la jandarmeria dragasani. Ma puteti ajta cu un sfat daca este bine sau nu, sau este mai bine o alta obtiute la alta facultate? multumesc.
Poti sa ma ajuti sa-mi pun un status pe odnoklassniki? Doresc unul cool!
Buna sunt Laura. Caut un site cu produse cosmetice pentru copii dar fara sa am nevoie de buletin sa aclceva.Pleace dau fundita celor care imi raspund ...? (mai mult)
Imi rasp candva de ce barbatul trebuie sa intre primul in restaurant nu femeia?[tema la modeling]... fundita:x
Am depus o foaie "anexa" de la scoala mea la secretariatul unui liceu de arta pentru ca vroiam sa dau proba:). Acea doamna mi-a dat o foaie sa completez niste date si sa semnez cum ca as vrea...? (mai mult)
Ceva idei de job de vara( in Bucuresti, fara experianta)?
Ce salariu are un bucatar in urmatoarele stadii: 1. Ajutor Bucatar? 2. Bucatar cu putina experienta>? 3. Bucatar cu experienta? 4. Bucatar sef? Va rog raspundeti scurt si la obiect!
Pentru a fi medic anestezist trebuie sa faci Fac. de Medicina? thx!
Hello! Vine vara si eu inca nu mi-am gasit un job... Mi-am depus CV-ul pe o gramada de siteuri specializate si am aplicat la destul de multe firme. dar pana acum nimic... Daca sunteti deja aganjati/sau? (mai mult)
Bunaaa. Sunt in clasa a7a, la anul termin generala. Vreau sa dau la liceu militar din Alba Iulia dar parintii mei nu sunt de acord, eu chiar vreau sa incerc chiar daca nu intru dar macar sa nu regret...? (mai mult)
CARE vi se pare mai tari in produse : brico-store, baumax, obi, praktiker, mr bricolage.
Va multumesc pentru ajutor...:|
Fundaaa! De cateva saptamani incerc sa ma gandesc ce meserie as putea sa am si nu pot sa gasesc nimic! Stiu ca este devreme dar imi place sa-mi imaginez viitorul:D! Deci, ma puteti ajuta? Cateva...? (mai mult)
Ştiţi, mereu râd când mă gândesc pe ce am dat 20 milioane, acum vreo 8 ani. (Nu compar trecerea timpului, reprezentând noi invenţii). Mă refer la PC. 1.Placa de bază Mercury PM266, video,...? (mai mult)
Peste o saptamana o sa dau o proba de aptitudine. Vreau sa intru la profil artistic teatru la dinu lipatti. Ce trebuie sa stiu, sa invat sau e simplu? Orice sfat:X rog seriozitate. funda!:D
Spuneti-mi si mie cateva meserii in domeniul economic pllllllleeeeaaaasssseeee!
Ce puteti spune despre "Caracterul ne face destinul"?:)
Cum vi se pare meseria de Jurnalist?
Îmi spuneți și mie orarul de la bilingv engleză? Și mai exact, ce se învață la fiecare oră? Mulțumesc.
Este cineva care a fost sau este in continuare student/a la Facultatea de farmacie din Cluj? Daca da, as dori sa imi ofere id-ul lor, in vederea discutarii unor nelamuriri de-ale mele. Va multumesc anticipat!...? (mai mult)
Ce salariu are un bucatar: 1. Bucatar incepator: 2. Bucatar cu exp 3 bucatar sef va rog raspundeti scurt si la obiect!
Am si eu o intrebare si vreau sinceritate. Vreau sa dau la Protectia Animalelor, stiu ca profilul e stiinte ale naturii, dar nu stiu cu ce medie se intra la liceu si daca se castiga ceva bani in viitor....? (mai mult)
Peste o saptamana o sa dau o proba de aptitudine. Vreau sa intru la profil artistic teatru la dinu lipatti. Ce trebuie sa stiu, sa invat sau e simplu? Orice sfat:X rog seriozitate.
Care sunt avantajele si dezavantajele meseriei de psiholog?
Cum sa devi bucatar.Tot ce trebuie facut va rog sa imi spuneti si mie. vreau sa devin si eu bucatar...
A lucrat cineva ca vanzatoare de inghetata? (ca job pentru vara, sezonier)Cum vi s-a parut? Cat ati fost platiti?
Stiti vreun liceu bun in CLUJ? eu sunt din bacau.am abia 13 ani. dar cand va veni timpul sa ma duc la liceu as vrea sa merg la CJUJ... funa pentru o lista cu liceele.
Cine are sa-mi dea si mie un cont pe metin2dinamik(care merge) de ori ce lv va rog dati-mi si ie unu id meu este :stratulat_sorin2000
Cam cati elevi ajung pana la testele grila la liceul militar?
Ce intelegeti prin proverbul "omul sfinteste locul"? mi se pare ca suna foarte bine. dar nu pot sa`mi dau seama exact ce vrea sa transmita:)
Salut tpu.eu alaturi de un prieten am scris replicile pentru un episod din robotzi.cum putem trimite la creative monkeyz pentru ai face videoclipul ce de acolo si a apare?
Trebuie sa fac un interviu la scoala. Si sa intreb alti oameni din alte orase inafard e Cluj. Despre orasul lor sau despre vedeta preferata... Cine s-ar oferi :D:D . lasati id de mess pe privat sau aici. Funda? (mai mult)
Sall...sunt in dilema, vreau sa stiu si eu ceva meserii de viitor sau facultati sa stiu ce sa aleg si la liceu. nu stiu spre ce sa ma indrept sa fac si bani
As dori sa stii cine este d-na Bulai care apare mereu la tv?( in special la realitatea tv - mi se pare o femeie foarte pregatita dar nu stiu nimic despre ea.)
Urgent! As dori sa stiu daca dupa ce urmez profilul de arte as putea sa merg in continuare la facultatea de drept.
Care a fost ultima medie cu care s-a intrat la liceul militar stefan cel mare campulung anul trecut? dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
led10 întreabă:
Gino202 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!