Buna :). Am inceput sa ma gandesc la viitor si la ceea ce vreau sa fac cand "voi fi mare ". Petrec mult timp la calculator si cred ca mi-ar place sa fiu web-designer [ sa creez siteuri ]. Vreau sa-mi...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu un ID al unui elev de la liceul militar stefan cel mare campulung? vreau niste informatii! dau funda
A auzit cineva de firma Europa Jobs? Este serioasa? S-a angajat cineva prin intermediul lor? PS:va rog raspundeti doar daca sunteti in cunostinta de cauza.Multumesc mult.
Ce salariu are un bucatar : 1. Bucatar incepator: 2. Bucatar cu experienta: 3.Sef bucatar: Va rog raspundeti scurt si la obiect!
Am o verisoara super:x numa ca este o problema la ea:( nu stie la ce facultate sa mearga pentru ca ei nu ii place nimic, tot ce o invatat in liceu o uitat komplet pentru ca lua note mari copiind, nu are...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de grafica 3D (un curs) dar nu stiu nimic.As vrea grafica de ex:sa pot sa creez personaje pentru jocuri etc.Stie cineva?
Ce ati alege intre : arhitect, avocat, inginer, contabil? Argumentati + spuneti salariu lunar Care ma convinge sa ma fac una din cele de mai sus primeste FUNDA:* +VOT FIECARE!
Sunt din Constanta si caut o firma sa impart pliante, sau sa completez sondaje de opinie.
In romania daca ai peste 18 ani si ai diploma de 10 clase, poti merge mai departe cu liceul, fie el seral sau la zi? Argumentati!
Am de facut un proiect la fizica, cu electricitate. cu becuri ceva. Daca imi puteti da idei, sau chiar niste video-uri daca sa poate! Nu am foarte mult timp de gandire, asa ca trebuie sa ma...? (mai mult)
HEY TPU care credeti ca sunt top3 cele mai bine platite meserii?
Care are sa-mi dea si mie id-ul lui Madalina Draghici? Dau funda.
Cum imi gasesc un job bine platit
Cine a dat teza la mate cls 6 urgent exercitiii!
din vara o sa lucrez ca ajutor de ospatar la un restaurant, si nu prea am experienta in domeniu, da na ' omu nu se naste invatat, am timp sa invat, dar am o intrebare, ajutorul de ospatar...? (mai mult)
A facut cineva un curs de cosmetica ( in Bucuresti)? sau stiti unde as putea urma unul? Dau fundita si vot raspunsului cel mai bun! :X
Ce trebuie sa faca o animatoare pentru copii?
Vreau sa ma mut in alt liceu, la alt profilm.Si se dau diferente.Ma puteti ajuta spunandu`mi in ce constau diferentele acestea si la ce materii? Va rog mult.Multumesc! Fundita
Imi poate spune cineva care e diferenta dintre translator si traducator? Multumesc anticipat.
Am de ales intre doctorita si profesoara! Ce imi propuneti sa ma fac?
Buna toti pentr-u unu am si eu o intrebare-In curind va trebui sa dau Bacul si imi puteti zice, care sunt obiectele de baza la Drept. pentr-u a fi admis la aceasta facultate. daca doresti sa intri acolo....? (mai mult)
Ce inseamna tehnician agromontan din ramura agricultura a liceului agricol?
vreau sa dau la stiinte sociale, care sunt meseriile care pot sa le aleg dupa terminarea liceului?
M-am gandit sa aleg umanul. Intrebarea este pentru cei care au ales bilingv intensiv engleza sau franceza, stiu ca trebuie sa dau examenul sa zicem ca il iau pe urma poate sa-mi spuna si mie cineva...? (mai mult)
Buna vreau si eu un sfat dau funda:x ma numesc andreea si imi place de un baiat bogdan si o prietena de-a mea irina a zis ca ma ajuta sa fiu cu el ca e; l prima oara era cu o fata dar irina s-a bagat sa...? (mai mult)
Care este salariu pentru un translator de limba engleza? Daca stiti alta facultate sau meseri va rog... Spune-ti pareri, sfaturi, chiar si siteuri cine gaseste.Va multumesc
Sunt la sfarsitul clasei a 10-a si ma gandesc serios ce voi face dupa ce termin liceul. una din alegeri ar fi stewardesa.am gasit si ceva pe net. dar vreau sa stiu concret ce anume facultate trebuie sa...? (mai mult)
Sall TPU, credeti ca ar trebui sa ma transfer la socala 195 Bucuresti?
Nu pot sa ma decid la ce profil sa dau. matematica-sunt destul de buna. bine acum depinde si daca imi place lectia romana-le am destul de bine(imi place sa compun) fizica-asa si asa. biologie-sunt...? (mai mult)
Hello...este cineva care a terminat sau este acum la bioinginerie in iasi sau inginerie medicala in bucuresti?
Va rog raspundeti la http://www.tpu.ro/adolescenti/cum-deschid-un-fisier-rip/ funda+2x vot!
Deci vreau sa termin o facultate in romania...nu m-am hotarat inca...si apoi sa plec in USA; care sunt pasi pe care ar trebui sa-i urmez? Si inca ceva, dati-mi, va rog un ex de facultate care sa ma duca? (mai mult)
Buna all Am o problema, am 14 ani in iulie fac 15 si am ramas repetenta, trebuia sa fiu in clasa. a 8-a acum dar sunt tot pe a 7-a.Mama mea nu ma dat la alta scoala unde as putea face fata mai usor...? (mai mult)
eu in viata as vrea sa devin politista... oare credeti ca mai are rost sa merg la cursuri de mate de excelenta? imi e rusine sa ii zic profei ca nu mai vreau sa merg asa ca...astept pareri deoarece? (mai mult)
Cine imi poate da un sfat cu privire la joburile de pe litoral? Imi este destul de teama sa nu ma duc acolo si sa ma intorc la fel cum am plecat, pot pierde niste bani de care nu prea dispun. Caut post...? (mai mult)
Buna TPU.am o intrebare:vreau la liceul cu program sportiv galati stiinte ale naturii.este un liceu bun? faci mult sport? la ce dai bacu? ce poti iesi de aici?
Daca asi urma liceul de stiinte sociale cu ce meserie m-asi alege? Ce medie ar trebui sa am? Pe ce materie se axeaza mai mult?(URASC MATE)(dar imi place informatica)HELLP mai am cateva saptamani si dau...? (mai mult)
as vrea sa stiu si eu de unde as putea descarca niste cursuri sau carti despre fotografie. Sunt interesat sa ma apuc de asa ceva si vreau sa ma documentez un pic inainte pentru ca stiu ca imi...? (mai mult)
Cine imi lasa si mie o lista cu meseriile in care interactionezi cu publicul, precum doctorii, vanzatorii, psihologii etc.Lasati-mi o lista cu toate meseriile pe care le stiti de genu asata.Mc
in legatura cu joburile gen"lucrezi acasa si castigi bani doar accesand anumite site-uri". sunt sigure sau e vreo teapa sau mai stiu eu ce? multumesc:D
Salut as dori sa ma angajez si eu part-time in orice domeniu. va rog ajutati-ma si pe mine cu niste site-uri de joburi part-time. multumesc mult!
Bunaaaa... Am si eu o intrebaree. Imi spuneti si mie ce probe sportive se dau la liceul militar:)?
Doresc sa ma angajez in Bucuresti. Am 19 ani si sunt nefumator, nu consum bauturi alcoolice, cu bunul simt, punctual, si un om pe care va puteti baza. Doresc sa ma angajez ca sofer, dar nu numai....? (mai mult)
Care e cel mai bun jucator de fotbal din lume? Dau funda;)
Am media 6.10 6.20,sa zicem ca 4 si ceva poate 5 daca nu trec de examene.As putea sa dau la mecanic auto?
Cum fac Backup la sistem?
Vreau sa ma inscriu reprezentant la oriflame, daca ma poate ajuta cineva va rog sa ma contactati la id pam_ana2000, nu intru prea des pe TPU, pupici
Am descoperit recent Fac de Geodezie din cadrul UCB si mi s-a parut foarte interesanta, am insa cateva intrebari pentru cunoscatori : Se pune mare accent pe fizica si matematica, incat sa se dea examen...? (mai mult)
Vreau sa lucrez ca ospatar la mare vara asta, am calificare in tehnician hotelarie, dar sunt din Brasov,,, aveti idee cum incep :|? sa caut locuri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
led10 întreabă:
Gino202 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!