Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Salut, vreau sa- mi incep o cariera ca si electrician am 22 de ani sunt din Bucuresti si nu stiu de unde sa incep. Imi poate explica si mie cineva cate categorii sunt si unde e recomandat sa fac niste...? (mai mult)
Salut! s-au mai angajat cineva la H&M part time? daca da, cum descrieți experiența?
Vă salut! Îmi puteți spune vă rog care este diferența între Facultatea de Drept, învățământ la distanță (ID) din cadrul Academiei de Poliție și Facultatea de Poliție ( OSP) la frecvență...? (mai mult)
La liceu, dupa ce am terminat clasa a 11 a am plecat in Germania. Nu am apucat sa mai fac si clasa a 12 a si sa iau BAC- ul. Astazi dupa 6 ani vreau sa ma reintorc in Romania si sa termin clasa a 12 ...? (mai mult)
Cum învăț o limbă străină mai repede? voi cum ați reușit?
Bună! Cam ce salariu are un ospătar și ce tips face intr o zi? Mulțumesc!
Bună seara! As dori să știu dacă o persoană cu dizabilități poate participa la concursuri din sursă externă în cadrul Ministerului de interne(MAI). Am observat multe concursuri cu încadrare ...? (mai mult)
Stie cineva daca pot lucra la NewYorker doar sambata si duminica? sau la ce joburi pot lucra doar in weekend? fiind inca la liceu.
Poți să ai gene ca model? Eu am dar nu sunt mari, sunt 2 D naturale, am nevoie urgen de răspuns
Ce studii trebuie sa am sa pot ajunge șef de secție la locul de munca?
Daca vreau sa ajung frizer, ce profil la liceu trebuie sa aleg? si dupa liceu ce trebuie sa fac?
Bună dimineața, m- am transferat de curând la Colegiul Tehnic Media. Acum sunt nevoit să dau niște diferențe și nu știu exact de unde pot învăța pentru ele, am în felul următor: - Standarde...? (mai mult)
Există diferențe salariale dintre subofițer jandarmerie și agent de poliție cu diplomă de bac la poliție? Care ar fi salariul net cu hrană și echipament?
Profesorii au voie sa aiba srl? (O frima) adica sa deschida un magazin, sa faca afaceri etc? Sau ii este interzis ca la politisti?
Buna ziua/seara, As vrea sa intru la Jandarmeria Montana sau la pompieri. Problema este ca eu am deja 27 de ani si din ce am citit pe website la ambele sociateti, trebuie sa am sub varsta respectiva....? (mai mult)
Buna! Recent am fost angajata, iar in lista de documente necesare, scria undeva urmatorul lucru: Adeverinta de la locul de munca anterior, din care sa reiasa: nr. zile lucrate/nelucrate si concedii...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt baiat si ma pasioneaza militaria, dar nu stiu ce sa aleg dintre jandarmerie sau armata. Planuiesc sa ma duc fie la Academia de politie, fie la Academia fortelor terestre, pentru a deveni...? (mai mult)
Cat castiga un electrician de intretinere in fabricile din Romania?
Ca sa devin electrician cate luni de curs trebuie? Gasesc fabrici care fac curs la locul de munca sau trebuie sa fac scoala si dupa aia sa merg sa ma angajez? Rog numai cei care stiu domeniul sa...? (mai mult)
Care este salariul unui medic militar? Ce parere aveti despre aceasta meserie?
Cine e Cristina Pucean?
Ce pot sa fac daca am facut profesionala si am calificare de electromecanic si la firma care m-am angajat m-a pus la SMT(la banda).Pot ajunge sa fiu pus pe mentenanta?
O soluție casa nu îmi mai las telefonul la amanet voi îl lasati
Cunoasteti licee cu internat din Suceava care primesc studenți?
Salut, in prezent am 16 ani si doresc sa ma angajez ca python developer. Am toate cunostintele si certificatele necesare. Considerati ca varsta imi poate aduce un dezavantaj? Credeti ca este posibil sa...? (mai mult)
Salutare, am la dispoziție doua locuri de muncă, și nu știu ce sa aleg. Sofer la armată, sau sofer pe tir? Voi ce ați alege dacă ați fi în situația asta? Știu ca la armată salariile sunt...? (mai mult)
Ce pot facepentru a deveni controlor de bilete la CFR? Trebuie facut un curs?
Buna! Copii pot scrie carti? De la ce varsta?
Bună, am mai pus o întrebare de genul dacă primesc uniformă de smurd de la postliceală iar mai multe persoane mi au spus lucruri diferite ca îmi dau de la școală și nu am locul de muncă asigurat...? (mai mult)
Ajutor, vreau să mă înscriu la mate info (UAIC), însă am o întrebare, sper să mă ajutați, credeți ca o sa îmi fie foarte greu? Eu am fost pe profil real si am făcut doar mate m2 si info...? (mai mult)
Bună ziua, dacă vreau să fac școala postliceală pentru smurd, uniforma mi o dă de la școală, de la cursuri sau trebuie să o cumpărăm noi, iar după ce termin am locul primesc și loc de ...? (mai mult)
Daca am terminat facultatea in 2010 si nu am profesat in domeniu( invatamant) am nevoie de echivalare studii sau doar sa dau examene de grad?
Dacă am 4 clase și am 20 de ani mai pot obtine diploma de 8 clase dacă da cum?
Ce meserii credeti ca sunt de viitor? (Inafara de cele in IT si cele de la stat, politie, pompieri etc.) Ma gandeam la contabil dar cred ca in cativa ani o sa il inlocuiasca robotii si programele software...? (mai mult)
Bună. Știe cineva cat se câștigă dacă lucrezi la cazier (agent de poliție), dar la jandarmerie post de subofițer financiar? Ambele posturi cu diplomă de bac. Mulțumesc. Dau funda.
Unde este mai convenabil sa te angajezi dintre pompieri sau armata? Din punct de vedere al muncii fizice, al timpului liber si al salariului. Nu stiu ce sa aleg dintre ele. De atras, niciuna nu ma atrage...? (mai mult)
Salut! din octombrie incep facultatea, și am aflat că anul asta nu mai am loc la cămin! Știți dacă aș putea sta la un hotel? sau ce alte variante sunt? AJUTOR
Am schizofrenie și vreau să întreb dacă pot lucra în învățământ?
Vă cer scuze că am ajuns să postez pe aici foarte des, însă am ajuns în ultima vreme într- o situație foarte dificilă, în care am obosit cel mai mult din punct de vedere psihic și nu am pe...? (mai mult)
Buna ziua, recent am depus dosarul pentru angajări din surse externe la jandarmi(iulie), acum doresc să depun dosar pentru posturile scoase la poliție, intrebarea este următoarea: Pot folosii adeverință...? (mai mult)
Pe ce profil si la ce facultate ar trebui sa ma duc daca imi doresc sa fiu psiholog?
Asta e o întrebare pentru cei care au terminat o facultate de chimie (licență). Doar voi PUTEȚI ȘTI cum stă treaba la facultate. Restul nu știți, doar vă dați cu părerea. Pe mine nu mă interesează...? (mai mult)
Bună! Incerc să obțin un extras din Revisal de la contabila iar dansa nu-mi răspunde.Ce pot face in cazul acesta?
Salutare. Credeti ca e worth sa te urci pe TIR national prin Romania in 2024?
Buna! Sunt clasa a 11- a pe mate- info, mi s- a recomandat Academia Tehnica Militara avand in vedere ca am partea asta de mate- info in spate+ dorinta de a studia partea asta de "militara". Vreau sa va...? (mai mult)
Bună! Vreau sa fac un împrumut la Bancă iar de aici mi- au cerut sa cer Revisalul in care sa cer numele și ce funcție am...Eu sunt in indemnizație creștere copil, însă nu știu să formulez cererea...? (mai mult)
Bună, sunt din Județul If. Îmi poate recomanda cineva un curs de frizerie canin? În București.
Buna seara! Cum se plateste taxa la facultate? Va trebui sa ma duc fizic la secretariat sau se plateste online?
Bună, vin și eu cu o problemă la care vreau niște sfaturi și ajutor. Sunt la început de drum, simt o grămadă de presiune și stres cu situația asta. Sunt confuză, dezorientată, pierdută...? (mai mult)
Hello, cu nota obținută la titularizare educatoare, pot sa ocup post dacă rămâne la puericultura?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!