Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Exista curs de tehnician nutritionist acreditat si serios in Galați? Unde? Va mulțumesc!
Anul acesta sunt a 12, la mate info si nu am idee ce sa fac mai departe as vrea sa aleg o facultate la Cluj bazata pe profilul la care am intrat, doar ca nu știu pe ce sa ma duc si ce o sa ies. Iar...? (mai mult)
Dacă am întrat la Automatica și Calculatoare la taxa în Iași ma pot transfera ulterior la Buget? Și dacă da cât de greu este și cum se procedează?
Salut! Sunt pe profil operator masina cu comanda numerica la profesionala, as vrea sa stiu cam ce materii se face pe acest profil. Multumesc!
Cum e într-un fast-food, merită să lucrezi 12 ore pe zi?
Salut Intreb pentru un prieten de la Bistrita Care e diferenta dintre electrician - electromecanic - electronist - inginer robotica? Prietenul asta le tot incurca imi da sfaturi despre cariera ...? (mai mult)
Hei! Trec clasa a 12 a și de foarte mult timp mă gândesc ce sa aleg intre facultatea de psihologie, de limbi străine sau de jurnalism. Toate vin cu avantaje și dezavantaje, bineînțeles, dar cel...? (mai mult)
Salut. Ca sa devii electrician angajat de un batranel, trebuie sa fii absolvent de la facultatea de matematica? Intreb pentru un prieten din Bistrita care vrea sa isi faca firma si nu stie ce oameni...? (mai mult)
Cunoasteti agenti de publicitate sau marketing in Gura Humorului sau Campulung Moldovenesc?
Salut, vreau sa dau pentru un post de soldat profesionist (servant) la pompier proba medicala, este ultima sau penultima și am probleme cu dantura, are rost sa dau nu?
Salutare, Am terminat 12 clase la un liceu sportiv dar fără bac. Vreau sa dau la armata; as avea mai multe oportunități sau doar soldat și trebuie sa o iau de la 0? Ma interesează mai mult...? (mai mult)
Heyy! Este posibil sa te transferi în timpul anului școlar de la un liceu la altul? Am trecut clasa a 10- a la un liceu vocațional de arta, dar am încercat sa ma transfer la un liceu pe profil științe...? (mai mult)
Am de gând să merg la facultatea de medicină după terminarea liceului, am cautat tot felul de soluții în ceea ce privește un mod de a mă întreține financiar dar nimic nu mă convinge și as ...? (mai mult)
Care lucreaza la paza pe timp de zi la Dedeman? As vrea sa stiu ce program au cei care lucreaza acolo doar ziua?
Bună! As dormi foarte mult sa dau la politie dar nu știu de unde sa încep și ce sa fac. Nu am pe cine sa întreb, nu am nici o persoana apropiata in domeniul acesta. Știu ca mai sunt înscrieri...? (mai mult)
Bună! M-am înscris la faculate si abia după ce am semnat contractul și am dus actele am realizat ca am scris media generala greșit, e o problemă mare? Ce trebuie să fac ca să remediez?
Salutare! Am hotărât să mă înscriu la postliceală, am făcut acest lucru, dar ulterior m- am răzgândit și nu mai vreau să merg. Ce se întâmplă dacă nu mai merg și nu mai plătesc taxele...? (mai mult)
Am si eu o intrebare, daca am in total pe an 60 de credite, cate trebuie sa iau ca sa trec anul ca eu stiam ca trebuie 30 si mi- a spus cineva ca trebuie 40. iar pe site ul facultatii nu scrie nimic...? (mai mult)
Bună! Voi când ați primit certificatele pentru Modulul psihopedagogic (Nivelul 1 si 2), scria si specializarea (facultatea) pentru care vă este permis sa predați? Situatia este următoarea. În perioada...? (mai mult)
Salutare, când mi- au eliberat diploma de bac de la scoala, am observat ca pe partea stângă am stema romaniei, credeți că este o problema? Mi- o arătat- o și un prieten pe a lui, și alui...? (mai mult)
Salut, o intrebare cred eu destul de nisata. Este cineva care a facut master in bioinformatica? As dori mai multe detalii despre acest program de master. Am gasit la Bucuresti- Facultatea de biologie.
Ce meserii poți face cu facultatea de biochimie?
E greu sa îmi îndeplinesc visul de a fi un vindecător de medicina alternativa? De ce?
Salut, știe cineva ce inseamna un soldat profesionist (pistolar) pompier?
Buna TPU! Cunosc engleza fluent si as dori daca m- ati putea ajuta sa gasesc un job part- time de traducator!( Nu conteaza ce am de tradus e bine orice) Deoarece as dori sa imi cresc veniturile in timpul...? (mai mult)
Bună,intru acum în clasă a 9 la eco 3 și acolo mi-au zis că o să aflu în ce corp (A dau B) am intrat pe site ul lor da acolo nu îmi apare nimic, cum aflu asta
Salut, ''smecherii'' as putea face, pentru a produce bani in Romania? Toata viata mea am fost corect, si nu am avut nimic de castigat, acum as dori sa fac si eu bani...nu ma intelegeti gresit. ...? (mai mult)
Ce licee de arta din tara au profilul "arta actorului"
Vreau sa ma angajez la fan curier, ca curier, insa nu gasesc pe internet cat e salariul exact pe luna si cat is bonurile.Am inteles ca aici pe zona Timisoarei se lucreaza doar de dimineata insa eu va...? (mai mult)
Hey lume, daca un client intra într- un magazin si cere detalii despre o locație din zona pentru ca nu e în stare sa folosească un gps, iar vânzătoarea ii răpunde " ieși afara ca aici nu e centrul...? (mai mult)
Buna TPU... astazi sunt cam supi. Mi- am facut un prieten la munca foarte bun cu care ma intelegeam la nivel ASTRAL si mereu radeam de toate prostiile si si de toti prostii (de care avem la munca din ...? (mai mult)
Salut, am nevoie urgent de un caiet de practica la Silvicultura anul 1 pe zile. Timp de 10 zile Dau recompensa Cel care raspunde corect sa lase și ibanul in răspuns
Salut, am 22 ani si sunt elev la o post- liceala de asistent farmacie, va intreb daca stie cineva pe net nu prea am gasit informatii, pot beneficia de transport gratuit cu autobuzul de la primarie? ...? (mai mult)
Am nevoie de un caiet de practica Silvicultura anul 1 Lăsați și ibanul in răspuns
Salut! Sunt student in anul 2 la Universitatea Maritima, facultatea de electromecanica navala, mai pe scurt, la motoare. Am facut cursurile IMO, urmeaza sa- mi iau carnetul de marinar. Intrebarea mea...? (mai mult)
Ce joburi poți avea cât timp studiezi la UMF? Dar un job care sa îți permită și sa plătești o chirie, facturi, un ban de buzunar și cele necesare. Ca un job normal full time nu ti ar permite ...? (mai mult)
Ce fac cu viata mea? Mai merita sa lupt in viata asta? Am esuat pana acum in 3 domenii care chiar mi- au placut/imi plac. 1 )Acum 6 luni de zile, am incercat imobiliare (6 luni de zile) imi place...? (mai mult)
Bună, as vrea sa dau la academia de politie pe specialitatea drept la locurile pentru MApN, știți cumva dacă dau doar proba scrisa și sportiva de la academie sau trebuie înainte sa dau și probele...? (mai mult)
Salut, voi termina facultatea de automatica anul viitor si ma gandeam sa-mi gasesc un post de ofiter. Cum trebuie procedat, unde vad locurile care s-au scos anul acesta, in ce consta admiterea etc?
Daca faci liceul militar si pe viitor ramai tot in armata vei avea timp liber?
Hi, as vrea ca la anul sa- mi gasesc un job part- time pe timpul verii. Sunt din Bucuresti si in vara anului viitor voi avea deja 17 ani impliniti. as putea sa ma angajez prin mall, in magazine tip mango,...? (mai mult)
Bună, intru acum clasa a 12 a și nu știu ce sa aleg dintre Academia de poliție sau Universitatea Maritima din Constanța. La UMC as intra 100% pentru ca merg pe locurile cu taxă dar la academie ar...? (mai mult)
Dacă la facultate ești la buget și sunt mai multe locuri libere bugetate, te poate trece la taxă? (Nu exista nici un student la taxă). Asta dacă ai media cea mai mica dintre studenți, te poate...? (mai mult)
Bună TPU! Dacă intri la o facultate unde sunt înscrise doar 22 persoane, dintre cele 70 locuri pentru buget, exista probabilitatea de a trece la taxa dacă ai media mica? Nu exista nici un student...? (mai mult)
Dacă am fost să-mi fac medicina muncii, trebuie să aștept să mă sune ei dacă am fost angajat?
După ce am făcut medicina muncii, trebuie să aștept să mă sune ei sa mă anunțe dacă am fost angajat?
Salut, știe cineva prin incadrare din sursa externa, diploma de bac se poate duce în copie legalizata?
Sunt electrician la inceput de drum, am studii medii, la liceu nu am fost, se duc toti prostii, am ales sa ma angajez la negru pentru inceput pe santier. Cam stiu de toate dupa doua luni, doresc sa...? (mai mult)
Salutare, luni va fi prima mea zi in curierat la cargus, sunt repartizat pe o zona rurala, la o ora jumatate de depozit, intrebarea mea este urmatoarea, cat v- a dura să livrez toate pachetele? ...? (mai mult)
Bună ziua! Sunt elevă în clasa a 12- a în Germania. Vreau să mă fac tehnician dentar. Aici în Germania nu este nevoie de liceu pentru a deveni tehnician dentar. 9/10 clase sunt de ajuns pentru că...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
LisaJulie întreabă:
1mp3r4t0r3 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!