Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Ce liceu sa urmez pentru a devenii agent de turism? Si facultatea... Mersiiii:)
Buna, Am o intrebare, daca poate cineva sa ma ajute. Sunt la Filologie si as vrea sa dau mai departe la Tehnica dentara. As avea sanse sa ma descurc avand in vedere ca eu nu fac biologie nici chimie? Nu...? (mai mult)
ce intrebari as putea sa-i pun unei persoane cu o varsta remarcabila si cu multe peripetii prin vinata, pentru a face un interviu bun? eu am cateva idei dar poate ale voastre chiar m-ar ajuta sa...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu cum as putea sa postez un articol facut de mine pe un site. Un profesor ne da examen din asa ceva si incer si eu sa ma interesez! Sper sa nu incalc regula nr.4 Multumesc mult,...? (mai mult)
A fost plecat cineva in anglia la tunstead curch farm? sau va pleca cineva anul acesta? ma intereseaza cateva aspecte legate de damage deposit si altele. ma gasiti la mail vlees87vld@yahoo.com mersi...? (mai mult)
M-am dezmagit atunci cind eram sigura ca trebuie sa primesc un post de munca la farmacie, si in ultimile zile mi-a refuzat sefa cererea... Ce sa fac? Sa mai incerc in alta parte, sau sa renunt pentru? (mai mult)
Cine imi poate spune toate orasele in care se afla Academii de Politie din Romania? Multumesc anticipat!
Intrebare pentru cei din clasa a8a:la voi au ajuns ghidurile acolare? (specificati judetul) funda si vot intelegint la toate rasp.
Cine imi face un proces verbal. imi trebuie la limba romana.va rog.))
Cine este din Tg. Ocna? spuneti numele si la ce scoala sunteti!
As dori sfatul unui avocat sau a unei persoane care cunoaste legile.Problema mea a inceput atunci de cand colega mea de servici a iesit la pensie iar eu lucrez singura ZI DE ZI de 11 luni de...? (mai mult)
Deci... vreau sa am propriul meu joc de poker... la fel ca la partypoker.com sau pokerstars.com. sa aiba un client care sa trebuiasca descarcat si sa se inregistreze. daca stie cineva cum imi pot face si? (mai mult)
Cum se cheama acel program de scris pe care pot sa pun diferite moduri de scris se cheama microsoft word...sau ceva. de unde il pot downloada? si cum se cheama?
SAll am un negativ si vreau sa imi ziceti un program cu care pot sa pun vocea mea peste melodia si unul cu care imi pot modifica vocea funda+vot
Ce sanse sunt ca trimitand un mail cu ceva la un hypermarket precum carrefour sau kaufland sau lidl sa te angajezi? eu sunt din focsani si as vrea sa ma angajez in incinta carrefour, kaufland sau lidl...? (mai mult)
Am nevoie urgent de un test in care trebuie facut o compunere cu titlu dimineata si inca una cu columna sau coloseum.Tot il caut si nu-l gasesc. funda si vot inteligent pentru fiecare. pup
Ce parere aveti, se intra greu la Oxford incluzand si partea financiara?
Am 15 ani[impliniti astazi] si sunt a8a, deci o sa merg la liceu... Daca ma gandesc bine mi'ar placea sa merg la profilul turism, gastronomie sau mate'info. Ce credeti ca mi s'ar potrivi, avand in vedere? (mai mult)
Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat. Eu am un player mp4 care incarc mereu muzică si video ca sa ma uit la ele. Intro zi am vrut sa sterg niste video de pe el si nu se sterg. Eu am pus sa scanez...? (mai mult)
Cum instalez windows proffesional fara cd, stick si altele am tras un windows pe calculator dar la jumatea instalarii imic ere dvd ram sau ceva de genu cumsa fac va rog spuneti-mi ca am si o problema...? (mai mult)
Dupa liceul pedagogic profilul vocational(invatator-educator)ce facultati poti urma? plss... fundita:X:X
Cine stie cum ma pot angaja(si unde ma pot duce de preferat in bucuresti) pentru a testa jocuri care vor fi lansate... ex intr-o sala mare de testeri fiecare incearca toate optiunile prin care se poate? (mai mult)
Ce cariera pot avea? sunt eleva in clasa a 9a si urmez profilul filologie bilingv engleza. Nu am dat la real pentru ca nu mi-a placut niciodata matematica, desi ma descurcam (nu pot sa spun ca eram foarte...? (mai mult)
Stie care ce licee de romanii sunt prin spania (madrid)... ce profil au? DAU FUNDA;;)
Sunt clasa a8-a si nu stiu la ce sectie sa merg. Ma descurc excelent la Limba Romana, Engleza si Franceza si in principiu cred ca filologia este de mine. Dar am si eu o intrebare:Daca termin filologia...? (mai mult)
Daca dau la facultatea de muzica ce pot iesi de acolo?
Sunt clasa A X A la protectia mediului.As dori sa stiu si eu pe ce materii trebuie sa ma axez mai mult, ca sa continuu tot cu protectia mediului?
vreau sa stiu cam cu ce medie se intra la facultatea de medicina dentara din Iasi, si daca trebuie sa stiu multa chimie (nu prea o am cu chimia) dar imi place foarte mult biologia
de cateva zile de fiecare data cand intru pe mess poza de la avatar este foarte urata adica toate culorile is deschise si amestecate. si nu pot sa imi schimb poza :((. am m'ai vazut chestia asta...? (mai mult)
As dori sa stiu si eu daca se renteaza sa fac facultatea de protectia mediului.Si care profil ar fi mai bun la aceasta facultate, si daca se vor gasi locuri de munca in 7-8 ani in domeniul acesta.
Niste ideei de dans. pasi.:) Melodii.:) Va rog.>:D< Multumesc>:D< Raman datoare!:)
Aş vrea să fac şi eu economii pentru a îmi lua un laptop. Cum se fac economii? Fundiţă. (Am 14 ani)
Cine vrea sa lucreze pe nET? skype: www.moldova1.md. Va pot ajuta!
Cine vrea sa lucreze pe net? --- Eu si cistig foarte bine! Te sfatui intra aici: http://www.seosprint.net/? ref=154807 si inregistreazate si cistiga bani! Skype al meu este: www.moldova1.md In total am...? (mai mult)
Buna TPU. de curand am inceput scoala de modeling cu agentia ARA models. ma framanta foarte mult faptul ca dupa ce o sa dau examenul la ei, ce va fi. adica: sa incep alte cursuri. sau ce ar trebui...? (mai mult)
Se mai cauta ingineria chimica? ce parere avti de Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor este o facultate buna merita sa dau? dau funda pentru cel mai bun raspuns
As vrea sa-mi adaug cat mai multe la dosar.la dosarul pentru facultate. Vreau sa desfasor cat mai multe activitati. Ce activitati pot face? in afara de voluntariat.
Ce facultate pot urma daca ma duc la liceul de limbi straine? Ma pot duce la o facultate din Britania? [Birmingham, Londra, Bristol.]
Buna as dori un job part-time deoarece vine vara nu vreau sa pierd timpul degeaba. Sa specific sunt din Maramures. Multumesc!
vreau sa fac liceul pedagogic pentru a ajunge invatatoare, dar nu vreau la clasa 1! se poate ca o invatatoare sa predea doar la clasa 2 3 si 4?
In toamna merg la liceu si inca am dubii in alegerea acestuia. Pot merge la filologie, stiinte sociale sau la un liceu economic, profil economic. Imi puteti spune meserii de viitor pentru aceste...? (mai mult)
Cat la suta din populatia romaniei iubeste sucul cola?
Pai cine imi poate recomanda o scoala de dans unde sa imi scriu nepoata dar sa vie din bistrita ( dau funda plus vot )
Imi puteti spune si mie cum este la liceul Petru Poni din Roman la profilul economie?
Buna:) se mai cauta ingineria chimica? ce parere avti de Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor este o facultate buna merita sa dau?
Ce facultate poti urma cand termini profilul filologie? Iar apoi, ce ocupatii poti avea in acelasi domeniu?
As vrea sa ma fac designer de interior(case)dar la aceasta meserie ce facultate trebuie sa urmez? Ca sincer nu stiu exact!(Sunt din Timisoara si am 12 ani dar deja doresc sa ma indrep catre un anumit...? (mai mult)
Cine cunoaște oameni, copii talentați și are videoclipuri cu ei să îmi spună. Se va face o selecție și vor apărea pe un site ce se va lansa în curând.
Buna la toata lumea, vreau sa va intreb ce fel de joburi exista care sa iti permita sa calatoresti, in interes de serviciu sau asta sa fie serviciul tau...sa calatoresti, fara a fi nevoie de carnet de? (mai mult)
Cine poate sa-mi spuna ce job as putea gasi, avand in vedere ca o sa implinesc in curand 17 ani, iar vara nu vreau sa pierd timpul degeaba. Vorbesc fluent engleza, ma pricep la calculatoare, formatat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
led10 întreabă:
Xena20 întreabă:
Gino202 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!