Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Buna ziua TPU cum pot sa hipnotizez știți vreun site exista hipnoza va rog dau funda
Sunt clasa a Xa la protectia mediului si nu stiu la ce facultatea as putea da atunci cand termnin liceul? Cn imi poate zice si mie unde sunt facultatile mai bune, si ce materii se dau la admitere. Funda:X ...? (mai mult)
Trasni-mi-ar trasnetu' capu'! O sa ies in ploaie sa ma "tunez", poate imi vine mintea la cap! Habar n-am ce sa fac cu viitorul meu. INCA! Dati-mi, va rog, idei! Nume de meserii care au, sa zicem, legatura...? (mai mult)
As vrea sa stiu mai mule despre facultatea de psihologie...cine sunt studenti sau cine imi poate veni in ajutor cu un site cu mai multe detalii? Multumesc anticipat!:D
Buna imi traduceti si mie fraza :God offers to every mind its choice between truth and repose. Take which you please -you can never both
Am si eu o intrebare! Ce locuri de munca imi recomandati in Targoviste? Funda restul' vot...
Este cineva la facultatea de design vestimentar(bucuresti):D? vreau si eu detalii : examenele cum se dau, media cu care se intra, materile, profesori.(nu prea am talent la desen da imi place sa creez...? (mai mult)
BUNA TPU! A auzit sau incercat cineva sa semneze un contract de munca cu Europa Jobs? http://www.europajobs.ro/ In cazul in care cunoasteti pe cineva care stie ceva deespre ei, poate chiar a plecat la...? (mai mult)
Sunt profitablie firmele de imobiliare?:> Are cineva dintre voi?:> (vreau detalii de exp cat tb sa investesti la inceput si cand incepe sa se obs profitul etc):D funda
am o problema foarte mare! Visul meu de o viata este sa intru intr-o trupa rock! S-a inteplinit! astazi membrii unei trupe m-au acceptat ca si chitarist SI sambata viitoare trebuie sa dau un...? (mai mult)
Ce face un criminalist?
as vrea si eu o informatie. dar sa fie corecta...stie cineva pe ce data este preselectia "romanii au talent" de al constanta? am auzit ca este in iulie-august dar vreau sa stiu exact ziua/zilele.multumesc:*? (mai mult)
Vreau si eu sa'mi sp niste facultati...inafara d politie si medicina.
Sunt in a9a si vreau sa incep sa ma gandesc la ce facultate sa merg. Sunt la profilul mate-info si m-am gandit la una dintre acestea: medicina(generala, pediatrie), drept sau arhitectura. Imi doresc de...? (mai mult)
Participa cineva la emisuni tv ca public spectator(figuratie tv)sa-mi spuna cum a gasit jobul si cam cu cat se plateste?
Cine a castigat finala Miss Fata de la tara sezonul 2? va rog, si filmuletul. Funda la cel mai bun raspuns
CUm te poti lansa in industria fotomodelelor avand in vedere ca nu am nici portofoliu, nici vreau curs nici nimic
Ce profesii pot fi urmate dupa ce se face liceul de arte plastice Tonitza?
Care stie povestea The Magic Weapon? rezumat?
o intrebare... Daca vreau sa dau la arhitectura conteaza media claselor 9- 12?
imi poate da cineva detalii despre facultatea de farmacie sau cea de medicina veterinara? Ce cunostinte trebuie sa ai, ce grad de dificultate are fac respectiva, etc:D
Cu cine tineti la dansez pntr tine cu Corina Carazea sau cu Corina Bud? Care va place mai mult?
Las imaginea să vorbească :D http://i.imgur.com/tq4PA.png
de luni voi incepe sa fac stagiul de practica pentru facultate intr-o banca.ne-au chemat saptamana aceasta si ne-au spus mai multe lucruri, printre care si faptul ca dupa acest stagiu e posibil...? (mai mult)
Cine imi poate spune ca ce iti poti gasi loc de munca dupa ce termini o facultate de sociologie? funda!
Ce ziceti ca ar fi mai bine sa ma fac: profesoara de engleza sau coregrafa (de dans)?
Ce este sintagma?
Ati primit cumva un email ca ati castigat suma de 20.000 lei? e ceva de asta sau e teapa?
Ce pregatiri trebuie sa am ca sa pot fi trimis in razboi in Irak/Pakistan etc. si cat dureaza aceste pregatiri? Pregatirile astea se fac in armata? Pot pleca in razboi doar cu antrenamentele din armata...? (mai mult)
In ce tara credeti voi ca meseria de electrician este platita cel mai bine?
Spune-ti va rog pe care corzi de la chitara trebuie sa cant la melodia " How To Belive " de la ' Bridgit Mendler '. dar nu spuneti E, A, D, B, E, etc. ca eu nu inteleg.
Era o melodie la lemonade mouth make trouth sua nu stiu cum se chema stiti voi cum se chema?
Stie cineva o firma, agentie care se ocupa cu plasarea fortei de munca in strainatate pe baza unui contract? O eventuala firma la care poate ati apelat si nu au fost probleme. Va rog sa ma ajutati!
am un server de counter strike 1.6 zombie mod si nu stiu cum sa fac ak47 si m4a1 /45 gloante va rog spuneti-mi
Cine stie ultima medie de la admiterea de anul trecut? la facultatea de drept din cadrul Unv. Titu Maiorescu
Pana acum ceva timp, aveam in cap sa ma fac translator, fiind buna la limbi straine, o facultate la Bucuresti, chestii, ati inteles voi(sper). Dar ieri, la ora de desen, am trecut la o noua...? (mai mult)
Ce stiti despre psihologia criminalistica?
ce scoli trebuie sa urmezi pentru a ajunge traducator de limbi straine?
[funda] Salut tuturor! as vrea sa imi cumpar o chiatara! Am gasit o imagine cu o chitara care imi place mult! Cam cat ar costa una dinasta>> http://t2.gstatic.com/images?cu=tbn:ANd9GcQyvx_CEL2-6Qr3O7S51Zogn3Mjou4iw3dgtYCtdOuZBnLSBFP0&...? (mai mult)
Acum e perioada in care vrem un job, fara a mai depinde atat de mult de parinti! Asta poate fi sansa ta, tot ce trebuie sa faci este sa folosesti internetul, in special e-mailul! E munca la domiciliu...? (mai mult)
BUna TPU :X vreau sa stiu ce parere aveti despree Adrian Tutu :| de ce? pentru ca eu vreau sa particip la romanii au talent! si...am cam acelasi talent :|. compun si cant rap. am cateva melodii.:D deci.? (mai mult)
Cine imi poate da detalii despre facultatea de jurnalism din bucuresti?(cum sunt profesori, cu ce medie se intra, daca este greu, examenele in ce constau etc.) funda :D
As vrea sa stiu ce inseamna Administratie Publica(Stiinte Administrative) la Facultatea de Drept? Ce poti fi dupa ce ai terminat aceasta facultate? in ce domeniu poti lucra? mersi mult, ast rasp
E cineva de aici in afara de mine=)) care vrea sa dea la medicina la brasov?;)
Cum sa`mi gasesc si eu de munca? Vreau sa ma duc la munca dar ...nu gasesc si unde.ma duc imi cere Experienta! :(
Ce facultate m-ati sfatui sa urmezi avand in vedere ca am terminat profil real stintele naturii si ca ma descurc cu matematica, informatica imi place sa comunic cu oamenii sa fac lucruri noi, nu as putea...? (mai mult)
Cum iti dai seama daca esti bun sa urmezi medicina sau nu?
Sunt inscrisa la o facultate la buget.La aceasta facultatea studiez chineza ca limba principala. La inceput mi s-a parut interesant dar am descoperit ca este o limba extrem de grea, si recunosc.nu pot...? (mai mult)
Imi caut un loc de munca cu contract in strainatate, si apeland la mai multe persoane, agentii de care am dat pe internet in anunturi am discutat cu ei prin cateva mesaje prin e-mail. Am dat de o oferta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
led10 întreabă:
Xena20 întreabă:
Gino202 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.