Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
As vrea sa stiu ce inseamna Administratie Publica(Stiinte Administrative) la Facultatea de Drept? Ce poti fi dupa ce ai terminat aceasta facultate? in ce domeniu poti lucra? mersi mult, ast rasp...? (mai mult)
Stie cineva daca diploma de absolvire a postlicealei Hipocrate din Constanta este recunoscuta international?(adica pot lucra in strainatate?)
Este cineva care a dat admitere la Umf Iasi anul trecut(2010)? Daca da, imi puteti spune si mie cum e examenul de admitere? Intrebarile din culegerea de grile vor fi si la examen sau pica altele la prima...? (mai mult)
Se mai cauta ingineri in resurse umane? ce facultate m-ati sfatui sa urmezi avand in vedere ca am terminat profil real stintele naturii si ca ma descurc cu matematica, informatica imi place sa comunic...? (mai mult)
Am auzit ca nu mai admit fete la liceul de armata. Este adevarat? Eu as vrea sa ma duc, imi poate spune cineva cum este si ce se invata?
Dati-mi un album de beat box cu un artist nu conteaza care poate gasiti cu Felix Zenger please? funda si voturi
Daca am dat anul trecut bacul si nu l-am luat pentru ca nu am avut media 6 am avut 5 si ceva (la toate am luat 5 si ceva) si vreau sa il dau in viitor, trebuie sa il dau din nou la toate materiile...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie ce inseamna profilul electronica automatizari? in ce consta?
Stie cineva daca exista vreo lege unde spune ca pentru angajatii din armata ca sa beneficieze de compensatia lunara de chirie, trebuie ca locuinta inchiriata sa aiba minim 37 metri patrati? Daca stite...? (mai mult)
Sunt in clasa 10 si dupa ce termin liceu nu stiu la ce facultate sa ma duc. Eu ma descurc cel mai bine la sport(atletism) dar as putea sa fac si alta facultate mai buna... o idee?
Sunt clasa a 8-a si as vrea sa stiu ce liceu este mai bun intre Sava, Lazar si Vianu. Ma intereseaza atmosfera din liceul respectiv, exigentele profesorilor... Credeti ca se poate supravietui in? (mai mult)
Are cineva habar despre afaceri pe aici?
Ce te motiveaza sa fii performant
De unde pot lua modelele de Evaluare Nationala la matematica 2010-2011, de pe net? Gasisem pagina, am salvat-o dar nu mai pot intra pe ea...
Buna as vrea sa va spun o intrebare stie civa cum se face o revista? fundita
De ce au preotii barba? nu am vazut preot barbierit complet. si daca nu are barba tot are un cioc ceva... de ce?
Care sunt din punctrul vostru de vedere primele 10 intrebari care ar trebui adresate unei persoane de succes?
Lucrez intr-o agentie de publicitate si as dori sa stiu daca este cineva interesat de un loc de munca in vanzari publicitate, la inceput pe baza de comision, experienta si o baza de clienti sunt cerintele...? (mai mult)
Hei TPU am si eu o intrebare as dori si eu sa aflu daca liceul stefab velovan din craiova are intensiv engleza
Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat? as dori sa intru la medicina mie imi place foarte mult aceasta meserie as mai dori sa merg la liceul sanitar din craiova dar nu stiu daca este asa bun nu stiu incotr-o...? (mai mult)
Buna all! vreau si eu un cont p imvu de fata;;) dar sa aiba haine frumoase:D Va dau funda orice.numai dati. mi un cont :X love you :*
sunt clasa a XI-a la profil stiinte ale naturii, am avut azi o discutie cu diriga si ne-a zis ca ar fi cazul sa ne gandim bine inca de pe acum la ce facultate sa mergem, dar eu habar nu am, o...? (mai mult)
Sunt in clasa a8a si nu stiu ce profil sa aleg la liceu. M-am gandit la econonie sau electronica automatizari...care credeti ca este mai bun? voi ce ati alege?
Credeti ca prezenta lui Ronald Macdonald la examenul de bacalaureat va influenta cumva examenul? credeti ca ii va determina pe elevi sa nu copieze?
Dati-mi si mie 5 exemple de animale creptusculare cine imi zice fundita:X:X
Stie cineva cum poti intra la scoala superioara de aviatie civila? Cate locuri fara taxa sunt? Ce posibilitati de a intra acolo sunt?
eu as vrea sa lucrez la SRI, stiu ca nu intra oricine acolo. Eu am conditia fizica foarte buna si nu stiu daca as avea sanse. Voi ce spuneti?
Ce parere aveti despre Facultatea de Inginerie Electrica din Bucuresti? Stiti ceva daca se dau burse de studiu, sau de merit?(printre altele-adica nu doar doar acest lucru ma intereseaza, bursele) merci!...? (mai mult)
Care este cea mai atractiva componenta a Regatului Unit din punct de vedere al posibilitatii realizarii pe plan profesional? Unde pot gasi mai multe informatii despre aceasta? Multumesc!
Eu doresc sa plec la colegiul de medicina, si dupa asta la universitatea de medicina la specialitatea neurochirurg. Puteti sa-mi dati niste sfaturi?
OOOO maine am lectie deschisa la scoala! ii rau!? Cu titlul ORASUL MEU NATAL!
Exista vreo scoala de management hotelier in romania? unde anume? cateva detalii. multumesc
De ce medicina este o materie atat de grea :( mutzi care isi doresc sa fie doctori le sunt spulberate visele din cauza cartiilor uriase si a termeniilor de toata groaza, sa nu mai spun de taxa de facultate...? (mai mult)
Buna cine a dat bacu anul trecut? ziceti-mi si mie cum a fost? mie la rom mi-e frica pentru ca nu stiu de unde sa incep sa invat si cum ma poate ajuta cineva cu un sfat? mersi
Buna care e treaba cu biletele in culise...deci stiu ca poti merge in spatele scenei unde e vedeta faci poze etc. dar daca iti iei bilet in culise nu mai poti vedea spectacolul din fata spuneti-mi plz
Salut ce mserie mi-ati putea sugera daca am 10 la biologie, 10 la chimie, 10 la matematica, 10 la sport si 10 la romana ma refer ca astea au fost mediile de anul trecut
Cum se numeste melodia cantata de narcis ianau in semifinala Romanii au talent?
are cineva vreo idee daca pot sa fac niste cursuri de calificare, desi nu am terminat liceul? am facut doar 11 clase. ce credeti se poate? multumesc din suflet.ast rasp voastre
Cand se dau probele de aptitudini in liceele pedagogice in 2011? Pls raspuns rapid
am si eu o intrebare mica, cum pot sa fiu reprezentant Avon?
Angajez reprezentai la metropolitan... Cine e interesat sa ma intrebe. Mai multe detalii la angell97_paulutzu@yahoo.com. Este ceva pe bune indiferent de varsta sau sex :D
Am si eu cateva intrebari la care va rog din suflet sa imi raspundeti daca stiti cu siguranta: 1.Cate ore de biologie, romana, fizica, mate si chimie se fac la stiinte ale naturii la Colegiul...? (mai mult)
Hey ajutati-ma si pe mine treiesc in moldova si vreau sa ajung actrita de telenovele in Rominia, dati-mi sfaturi plz
Vreau si eu sa stiu cu cat se intra anul asta la liceul IOAN N. SOCOLESCU (de arhitectura) dau funda dar anul asta vreau sa stiu
Buna ma numesc Alex si am examenul pe 20 respectiv 22 iunie si nu prea ma pricep la matematica adica algebra ecuatii.fractii geometrie corpuri rotunde piramide...toate alea formulele etc cum as putea sa? (mai mult)
Sa zicem ca fac liceul, am 19 ani si toate cele, timpul trece. Vreau sa plec din tara si nu am pe nimeni in Londra, si poate mai iau un amic cu mine, cineva vreo experienta? unde as putea sa ma, ,...? (mai mult)
La teatru si film care sunt facultatitile, si posibilitatile de a intra!?
A fost cineva student la Fac de Farmacie?
Buna TPU am o intrebare care ma urmareste de ceva timp... La facultatea de informatica din bucuresti se invata Visual Basic sau doar c # (nu de alta da pana acu pe cont propriu am facut softuri in visual? (mai mult)
AM si eu o intrebare. Sunt elev in clasa a 8-a si dupa cum cred ca stiti este an cu examene. Acum trebuie sa imi aleg cariera. Ma gandesc sa dau la profil de stiintele naturii dar sa merg la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
led10 întreabă:
Xena20 întreabă:
Gino202 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?