Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Hristos a înviat! Aș dori și eu un site cu mai multe informații privind psihologii crimialiști.
Din ce este format costumul de majorete-cadete(majorete traditionale cu pom-poni)? Cat costa? Funda!
Dati-mi si mie o ideea de o afacere. Bugetul meu ar fi de 10-15 mii de euro si nu mai mult.Multumesc anticipat
Cine-ti place din vedete?
vreau sa intreb cum stii ca ai primit fundita pentru o intrebare.
as dori sa va intreb care stiti si care sunteti in tema cu asta, daca la Academia de Aviatie Civila, pentru cursul de insotitor de bord, este inclusa cazarea la ei acolo? Sau ar trebui sa stau...? (mai mult)
Ce as putea sa ma fac mai incolo. exemple de meserii banoase :D funda :D:*
Ce inseamna facultatea de SNSPA?
Buna vreau si eu un sfat eu sunt din Constanta si el din Vaslui si el la alti zice ca ma place si ca tine la mine dar asa mie nu imi zice dar neam cunoscut pe mss si din prima seara mi-a placut de el si...? (mai mult)
Cat timp dureaza un curs de asistenta medicala.
Cum se numeste jucatorul care are casca pe cap la rugby? si ar el o importanta majora in echipa?
Sall ce parere aveti despre "piesa" mea :http://www.youtube.com/watch?v=ZemDK-4uYxM
Cat castiga un\o maseuor\a
am un calc pentium 4 HP compaq si am nevoie de driverele urm: audio, VGA si internet unde le pot gasi? dau funda va rog sa imi dati si niste link-uri de unde le'as putea downloada mersi
Sall alll ce parere aveti despre rap va intreb pentru ca am scos 4 piese tari (studio) multora le place. a ma lansez mai departe?
Am sa scriu cateva meserii si vreau sa-mi spuneti cat castigi la fiecare si cam cum este asa...in principiu -avocat -arhitect -psiholog -actor -cantaret :d
Deci vreau sa ajung undeva la FBI sau politia USA(vreau sa locuiesc acolo), ce ar trebui sa fac...adica ce universitate sau academie de acolo... dupa terminarea liceului?
Cine stie cate mai multe site-uri gen top66.ro sau progenic.com
Buna TPU. am nevoie de ajutor :( chiar nu stiu ce sa fac, nu stiu ce meserie sa fac nu stiu ce vreau acum trebuie sa ma decid repede de o meserie pe care vreau sa o studiez si nu stiu ce, sfaturi?...? (mai mult)
am si eu o problema: vreau sa ma inscriu la o a 2 facultate pentru ca ce fac in prezent nu ma atrage de nici o culoare, as dori sa merg in bucuresti la politehnica la Facultatea de Chimie Aplicata...? (mai mult)
Credeti ca exista un echilibru intre viata personala si cariera, sau ar trebui sa existe?
Ati vazut ca la multe cometarii pe youtube unii oameni pun o inimioara cum pot sa pun inimioara aia?
Cam cat castiga un designer vestimentar in Londra sub 3 ani experienta :)?
Am o intrebare!{noua} miercurea viitoare imi fac buletinu pasaportul viza{ stie careva cat dureaza astea} ca la vara vreau sa plec in bermuda la sora mea si mai fac cateva excurtii in New York, ...? (mai mult)
Stie cineva adresa lui miley cyrus sau numarul ei?
Imi spune si mie cineva mai multe parola la gta3?
Ziceti-mi niste filme cu oameni pierduti p insula, care se chinuie sa supravietuiask fara apa, mancare, mersi, ast raspuns.
care ar fi o optiune pentru. a intra la un liceu/o facultate'n anglia? Site-uri, sfaturi. Funda :)
Cum pot sa-mi dau seama ca am talent
Care sunt cele mai bune 2-3-4 facultati de informatica din romania? faceti un top al lor dar nu spuneti ca aia e cea mai buna doar pentru ca esti acolo
Ma tot bate gandul sa studiez in afara dupa liceu.Momentan sunt a 10a si principalele tari la care ma gandeam sunt Anglia/Canada/Suedia.La engleza ma pricep bine, am tot cautat pe internet ce ar fi necesar...? (mai mult)
TPU! Ma puteti ajuta? Va rog! As dori coduri hi5 pentru barn buddy. Va rog frumos! Multumesc TPU!
Buna imi traduceti si mie fraza :There is always something left to love. And if you ain't learned that, you ain't learned nothing dau funda:X
Cati dintre voi spera sa devina actori?
Ce parere aveti de acest site www.project-based.eu? Am aplicat la ei si imi cer bani pentru un CD.
Ce se studiaza si ce iesi de la FAIMA(Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor)? A aparut in 2010 aceasta specializare(de aceea nu ma astept sa sariti cu informatiile), apartine...? (mai mult)
Am o intrebare de curiozitate pentru voi.Cine va-ti dorit sa castige de la Romanii au Talent? Narcis Iustin Ianau, Adrian Tutu sau Valentin Dinu? OK mercie
prietenii imi spun leo si as dori sa stiu daca sa merita sa ma apuc sa cant sau nu, multi prieteni imi spun " apucate ca o sa ai un viitor mare " vreau si parerile voastre multimesc anticipat
Buna vreau sa imi dati si mie un sfat ce sa fac eu iubesc un baiat Paul din Vaslui si eu sunt din Constanta si el a zis ca daca eram aproape de el poate eram impreuna dar asa nu o sa fie niciodata cu mine...? (mai mult)
Buna poate sa ma ajute si pe mine cine cu cate un sfat mi-am pierdut aproape toti prieteni si stau numai in casa si nu stiu ce sa fac ca sa ma impac cu ei dati un sfat promit ca
As vrea si eu sa stiu in opinia voastra care sunt cele mai bine platite si mai frumoase meserii. Este ambasada un loc potrivit pentru o fata? In afara de litere si scoala politica de ce mai ai nevoie...? (mai mult)
Hey TPU;;) vreau si eu niste statusuri frumoase cele mai frum primesc fundita[scuzatsi categoria:$]
Sunt in somaj si daca ies din somaj si ma angajez timp de 2 luni tot din locul de unde am luat somajul pot sa am in continuare somaj?
Intrati intrati http://joci-counter-strike.forumgratuit.ro/ Primu inscris are moderator Primi 3 inregistrati primesc Moderator
Sunt in clasa a 8-a si as vrea sa dau la stiinte ale naturii (chimie-biologie) ce medie trebuie sa am? ce materii fac si ce nu mai fac fata de generala? dau vot la toti si funda celui care ma ajuta...? (mai mult)
Dati. mi va rog un document, un act oficial ceva nu stiu, , sa-i explic la unu ca daca de exemplu are 8 clase si nu se duce la examen, el va ramane cu 8 clase nu doar cu 4... sau de ex daca nu merge? (mai mult)
Hey, buna! ma ajutati va rog, sunt eleva in clasa 10 insa nu prea stiu ce facultate sa urmez. ce ziceti din. a. jurnalista ( la radiou si tv am mai facut ceva mici reportaje si sunt chiar reporter...? (mai mult)
La TPU langa nume cum pun site? scuze categorie
Hi TPU:*! Peste 2 ani voi fi in clasa a 9 a si m-am hotarat sa dau la filologie(limbi straine) da nu stiu ce meserie pot obtine din pregatirea mea pe parcursul liceului:-S...Deci in afara de stewardesa? (mai mult)
Care imi poate spune ce medie imi trebuie (aprox.) sa pot intra la Faclultatea de stiinte economice Cluj Napoca la invatamant de zi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
led10 întreabă:
Xena20 întreabă:
Gino202 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?