Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
De ce doi oameni se despart, chiar daca se iubesc? Cind iubesti trebuie sa treci peste tot, dar sa nu te desparti si sa suferi in tacere.Multi dintre noi cunosc ce-ia ce este nefericire, dar putini gusta...? (mai mult)
o scrisoare de multumire imi trebuie pentru la romana sa fac o scrisoare de multumire catre cineva va rog plzzzzzzzzzzzzz funda!
Stie cineva cat e salariul unui lucrator la casa de marcat in reteaua profi?
Hei:d, as avea si eu mai multe intrebari:o3 cum e la"mate-info"? e greu? ce puteti sa deveniti dupa? ce facultate ar trebui sa urmati? cum vi se pare sa fii"manager"? e obositor? ce facultate ar trebui...? (mai mult)
Heei:d, vreau sa stiu si eu tot despre "mate-info"e greu? ce poti sa devii dupa? ce facultate ar trebui sa urmezi? ce zice. ti de manager:D? argumenta. ti, va rog:o3mult, dau funda:restul vot, cat mai...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi informatii despre facultatea de inginerie medicala din bucuresti? sau daca se studiaza aceleasi materii ca in iasi?
:) Eu imi indrept parul cu placa, tine destul de mult, dar ma cam enerveaza ca la varfuri nu sta drept, se indoaie asa putin.mai mult:))in rest firul de par este drept. Ce as putea sa-i fac?...? (mai mult)
Bună, I-am cumpărat finuței mele de 7 ani o jucărie webkinz, dar nu am găsit și haine. Întrebarea mea este unde pot găsi haine speciale pentru ei sau măcar să îl încapă pe animăluț....? (mai mult)
Este foarte urgent! cine stie/cine. mi da exemple de niste vedete care a ajuns celebre prin educatie? si daca se poate numele complet...:Dcat mai multe raspunsuri primeste funda!
Buna :)! Deci, azi era o melodie pe protv si parca era Plu feat. alex velea parca asa am inteles :-? Chiar nu stiu. Imi spuneti care este melodia? Funda. :)
Am 13 ani si de curand am fost intrebata la modul cel mai serios ce vreau eu sa fac in viata, nu o intrebare stupida cum ar fi: "Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?", iar eu am zis ca vreau...? (mai mult)
Ce ati alege dintre : foto-model, actor sau cantaret? E nu stiu cu ce cariera sa incep. Pareri va rog. Ms P. S: sa alegeti dintre cele trei optiuni de mai sus!
E cineva la facultatea de litere? Stiti cum e la UVT Timisoara la sectia asta? Stiti cumva daca exista sectia romana-spaniola? M-ar interesa pentru ca vreau sa o fac in paralel cu cea pe care o fac...? (mai mult)
Imi ziceti simie coduri d ela webkinz nefolosite? plzzz m-a rugat o prietenea
Cum as putea sa imi descopar sau sa imi gasesc vocatia?
Ce parere aveti voi despre liceul militar stefan cel mare?
URGENT VA ROG DAU FUNDA PLUS VOTURI! Ce credeti desore meseria de stewardesa cam ce salariu are si ce companii aeriene sunt cele mai bine platite in romania? rog raspunsuri cat mai explicite.multumesc...? (mai mult)
1 Aveti idee in Brasov ce fel de voluntariate exista si date contact? 2 Merita sa faci postliceala de asistent medical ambulatoriu! daca iti placE?
Stie cineva daca se mai da anul acesta admitere la Academia de Politie? eu am facut meditatie pana acum si sunt foarte dezamagita.trebuie sa ma pregatesc si pentru bac ca mai sunt decat 2 luni si nu am...? (mai mult)
Hello! Am o mare intrebare. Vreau sa fac o melodie cu titlu,, Te iubesc, dar nu pot sa iti spun". are cineva vreo idee? Dau funda la cel mai bun raspuns;)
Buna ziua am ca materi preferate in liceu istoria engleza si destul de bine specific destul de bine cunosc biologia ce meseri ar urma dupa aceste materii. dau fundita pentru cel mai bun raspuns.
Mai am putin si intru la liceu... am decis sa merg la liceul militar, si as vrea sa stiu daca este o alegere buna sau nu. astept raspunsurile voastre. Dau fundita... pooooooooooop
Vreau sa invat spaniola pentru ca imi place foarte mult, iar din pacate printre limbile straine pe care le fac la scoala ea nu se afla.As vrea niste idei cum as putea invata dar fara dictionare...sau? (mai mult)
am si eu o problema: vreau sa ma inscriu la o a 2 facultate pentru ca ce fac in prezent nu ma atrage de nici o culoare, as dori sa merg in bucuresti la politehnica la Facultatea de Chimie Aplicata...? (mai mult)
as avea si eu o intrebare. Pentru proba de rezistenta[pentru.liceul militar] in cat timp trebuie sa alergi un kilometru si daca scoti cu un minut si ceva mai mult mai poti fi declarat admis? va...? (mai mult)
am 13 ani si am o voce superba. Am cantat pana acum la 2-3 spectacole si vreau sa devin cantareata de muzica straina pentru ca stiu foarte bine limbi straine ( ex: engleza, franceza, spaniola,...? (mai mult)
Ce parere aveti? In clasa a 5a am avut media 9, 24, in clasa a6a 9.50, in a7a 9.64 si acum cred c-o sa am 9.64. Credeti ca pot sa ajung la un liceu cum ar fi Petru Rares din Piatra Neamt?...? (mai mult)
Exista meserie de fotograf care sa fotografieze natura? dau fundita.
As vrea sa stiu daca exista meserie de fotograf profesionist ma refer la fotografierea naturii a animaleleor a peisajelor daca da cam cati bani castigi din asta si daca exista facultate pentru o asa meserie....? (mai mult)
Ce me lodii faine stiti de a lui selena gomez in afara de:who says, a year without rain, round and round, magic, fly to your heart sau shake it up care le mai stiti?
Ce inseamna sa precizez subieciele si predicatele? primul raspuns rapid si corect primeste FUNDA
Am si eu o mica problema si nu prea stiu cum sa o rezolv; ). Este vorba despre subiectul : Limba ENGLEZA.Sunt in clasa a 6-a si nu ma pot considera ca stiu nici macar un sfert din limba engleza....? (mai mult)
Caut partener pentru showuri dans sportiv. varsta 15-22 de ani. Pentru detalii simona_cute Castig 2 milioane
Care sunt cele mai bune laptopuri privind raportul calitate / preţ? (mă refer la mărci). Uitaţi listuţa: HP Fujitsu Siemens (Mulţi experţi mi-au spus că nu e aşa bună firma) Dell Lenovo (IBM) Acer Asus Toshiba Fundă...? (mai mult)
FUNDA! Imi place foarte mult fotografia, as vrea sa devina fotograf... dar nu stiu ce facultate as putea sa urmez:( ma ajutati? multumesc anticipat!
am si eu o intrebare; ce atributii trebuie sa indeplineasca o educatoare?
as dori si eu niste pareri.Inca nu m-am hotarat ce facultate sa urmez si ma gandeam sa optez pentru facultatea de design vestimentar.Se poate castiga din aceasta meserie? Voi ce facultate ati facut...? (mai mult)
Salaut... ce trebuie sa faci ca sa devii bodyguard? adica trebuie sa faci un curs sau ceva de genul
Cum pot sa fac sa slabesc mai repede? Rog seriozitate
Dati-mi un site de tradus texte in franceza.Sunt clasa a VII si am de facut un referat in franceza despre meserii din teatru regizor etc. cine mil da facut dau funda si vot
Am 13 ani si sunt in clasa a 8a. Anul asta dau examenele de admitere la liceu. Deocamdata inca ma cert cu parintii mei despre ce liceu sa urmez. Mama vrea sa ma dea la biochimie la Carol sau Cuza->ea...? (mai mult)
Poate e devreme sa ma gandesc...sau poate nu. Eu vreau sa urmez liceul militar Dimitrie Cantemir din Breaza. Ce credeti? E o alegere buna?:)
Cit costa un treining cu cu mai multe zile, cu tema: "misiunea businessului"?
Ce inseamna manager? Ce anume face un manager?
Mie nu imi place cartea si nu imi place sa invat dar na nu am ke face si trebuie sa termin sc generala, liceu, facultate si toate prostiile:(. Inka sunt mica si ma gandesc de acum ce sa fac in viitor....? (mai mult)
Buna, Spuneti-mi daca nu ma mai duc pur si simplu la serviciu si trimit demisia pe mail ce mi se poate intampla?
Sper sa-mi raspundeti mai multi... daca am media generala 9.82 pot lua premiul intai? iau ore la diriginta...
Care este greutatea si inaltimea care trebuie s-o aiba o fata la 10 ani?
CE sa ma fac cand sunt mare? tb sa stiu de acum la ce scoala sa ma duc ex:informatica, arte, matematica, etc. daca stie cineva ce mi s-ar potrivi sa ma intrebe intr-un mesaj intrebari de baza:ex nu...? (mai mult)
Cum pui poza la avatar la youtube?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
led10 întreabă:
Xena20 întreabă:
Gino202 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?