Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
La ce numar, carte a ajuns editia verde din colectia adevarul? Dar cea rosie? Funda.@
Lucreaza cineva la R kiosk
Cum pot sa pun imagini pe cd prin progrmul nero? explicati-mi pas cu pas :o3 dau funda
Dati`mi si mie exemple de titluri pentru o compunere infricosatoare in engleza.
Hello all. Daca vreau sa dau la psihiatrie pe viitor, ce profil ar trebui sa urmez la liceu? Ceva care sa ma si ajute la facultate, mai tarizu. Merci anticipat! :*
Am o curiozitate :D cam cat e salariul la spice shop?
Spre ce facultate sau job ar trebui sa ma orientez? Sunt atrasa in domeniul psihologiei si al criminalisticii, gasesc interesanta si medicina legala (desi partea de facultate de medicina generala nu ma...? (mai mult)
Stie cineva un site unde as putea da comanda de ghete pentru fotbal?
Ce melodii noi sunt dar nu manele sau rock fara suparare szc pentru cei care le place
Ce trebuie sa fac/am pentru a juca intr-un film, reclama, sau serial in America? Am auzit ca la Disney Channel iti trebuie un agent sau asa ceva... :-? Eu as vrea sa sun si sa cer informatii, chiar la? (mai mult)
La ce nr de tel il pot vota pe tutu adrian?:)
Am si eu o intrebare:D...Sa incep cu inceputul, citeam ziarul si m-am uitat din curiozitate la anunturile cu angajari, si am vazut ca angajeaza elevi la job gen "Agent de vanzari part time"...Cine? (mai mult)
term imediat liceul profil tehnic. Vreau sa stiu ce facultate trebuie sa termin pentru a lucra la banca bancher sau asa ceva. Care ma poate ajuta? :D
Va rog spuneti-mi daca stiti care este treaba cu fondurile nerambursabile.Cum pot obtine un astfel de fond? Eu vreau sa-mi dezvolt afacerea si am nevoie de bani sa achizitionez marfa. Firma...? (mai mult)
as vrea sa devin prezentator turistic, adica sa fiu ca si alea de pe travel, care umbla prin tooata lumea si fac emisiuni.stiti cumva ce liceu ar trebui sa fac? plsss... dau funtitza
Spuneti-mi si mie plzz daca exista facultate de hairstyle (Craiova, Pitesti, Bucuresti)
Buna sunt Simona! Ma puteti ajuta cu ceva imi spuneti va rog eu ce metin2 au fost inventate ma refer la cele mai noi cam din 2011 sau ceva de genu stiu ca multe metine se aseamana dar vreau unu cu totul...? (mai mult)
Sunt la liceu pedagogic iar cand voi termiuna acest liceu ma voi alege cu o diploma de invatator/educator si doresc sa imi raspundeti la intrebarile:1sa aleg o alta facultate sau sa termin pe acesta varianta...? (mai mult)
Sunt o fata de 14 ani care doreste foarte mult sa se faca actrita. Sunt frumoasa, stiu la perfectie engleza, am si talent... Ma gandeam ca la anul (dupa ce termin si eu examenul de capacitate),? (mai mult)
Ce credeti ca este prietenia adevarata?
Va place poezia mea? In razboi(titlu) Apare sorele pe cer, Si vantul…tot mai bate, Iar toti soldatii pregatiti Cu mult curaj, cei preaiubiti Se pregatesc si astazi de razboi Trecand usor pe langa...? (mai mult)
Este aproape imposibil sa te imbogatesti lucrand pentru altcineva?
Liceul miltar. Da sau nu? De ce?
Eu am 17 ani si dupa terminarea liceului vreau sa dua la facultatea de chimie deoarece imi place foarte mult chimia din toate punctele de vedere.Intrebarea mea este :La facultatea de farmacie trebuie...? (mai mult)
Am si eu o intrebare:ce ore se fac la profilul filologie (adica cate ore pe saptamna)? Multumesc. pup si... fundita
as vrea si eu. subiecte date in anii trecuti la Relatii Economice Internationale sau numele unor carti dupa care pot lucra(acreditate). Multumesc. dau funda
Credeti ca este frumoasa meserai de om de stiinta(savant) si este de viitor?
Cum se temina. Ce se intimpla cu toti din nini.
La mine cand joc half life mi se astinge leptopul ca n-are suficienta bateria netul merge nu stiu cum merge netul
as dori sa stiu cine vrea sa dea la academia fortelor terestre in august 2011? multumesc frumos
Ce inseamna "p. s"? (nu radeti)
Bunna`>; d; d< As vrea sa invat.:) Fundha>:d< normall... A si vot pentru ceilalti:*:*
pe cine ati alege andreea balan sau andreea banica. fac un sondaj pentru mie imi place mai mult de andreea banica si as vrea sa aflu parerea voastra (daca vreti argumentati)
Doresc sa devin model.Nu cumva stiti vreo agentie de modelling din zona Sibiu?~Multumesc~As da funda, dar sunt noua si nu stiu cum se procedeaza...
Buna TPU ma gandesc de ceva vreme sa incep o cariera in modelling. dar nu stiu de unde sa incep... locuiesc in Bacau sti ceva agenti? ajutati-ma please;;)...am peste 1.80 si sunt baiat
Vreau sa-nvat sa tund si sa fac hairstyle si vreau sa incep de acum dar nu prea stiu cum, hairstyle-uri stiu sa fac mai greu cu tunsu acum, daca ma poate ajuta cine plz me
Eu sunt elev in calsa a-11-a la liceu dar ma gandesc deja la viitorul meu asa ca vreau sa va pun o intrebare. Daca imi place foarte mult chimai si matematica ce cariera mi s-ar potrivi cu aceste...? (mai mult)
Cine imi da niste informatzii despre actorie?:o3 :o3 :o3 dau fundita celui care imi spune cat mai multe lucruri si care imi spune un de e mai "fain":)): la actorie sau la desing vestimentar sau de interior?:o3...? (mai mult)
Sall TPU: Marti mergem la scoala? Am vazut la TV că au anuntat ca o sa mergem miercuri. nu mai inteleg nimic. P. S: Sunt din judetul valcea
Caut si eu ceva de munca pentru vara, ce`mi pute`ti recomanda in Pitesti? PS : Am 13 ani, aproape 14 :), PITESTI
Hello. Sunt din Bucuresti si vreau sa stiu ce licee au profil socio-uman.
Pe cat incepem sc marti sau miercuri? vreau raspuns sigur! dau funda
Cu prilejul descoperirii siteului, doresc sa adresez o intrebare comunitatii. De ceva timp imi face cu ochiul meseria de Psiholog Juridic cu master / doctorat in psihologie etc. Sunt curios...? (mai mult)
Cum pot afla dacă am înclinaţie pentru teatru/actorie?
Ce credetii despre streetdance?
Cum vi se pare porecla inventata de mine pentru celebrul "modelist" Catalin Protezatu?
O sa mai fieee sezonul 2 la Nexto Top Model :x:x? asa am inteles :P
Cat castiga un hair stylist si un make up artist obisnuit pe luna?
Stiu ca abia sunt in clasa a 5-a si am 11 ani dar : imi place mate, informatica, franceza, biologia si mi-as dori o meserie finuta voi ce credeti ca ar fi potrivit pentru mine?
Sunt pe profilul servici contabilitate. Nu ma gandesc sa ma fac contabila as vrea profesoara de romana si engleza credeti ca as avea sanse daca sunt pe acest profil? sunt cls 9 :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!