Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Mazeltov prieteni, voi cum credeti ca e corect sa iti marturisesti pacatele? Direct lui Dumnezeu sau unui presupus intermediar[preot]?
Funda si Voturi pentru cine imi spune daca in cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti la Facultatea De Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, specializarea Masuratori...? (mai mult)
Care puteti sa mi spuneti nste site uri unde sa gasesc ex de teste la maistri militari ca am inteles ca se da la matematica si la fizica. e greu? dati-mi niste linkuri ca sa vad teste.
Buna poate sa ma ajute si pe mine cine cu cate un sfat mi-am pierdut aproape toti prieteni si stau numai in casa si nu stiu ce sa fac ca sa ma impac cu ei dati un sfat promit ca dau fundita:x:X
Vreau sa castig bani de buzunar (am 10 ani). Am facut odata magazin, cumparam lucruri si le vindeam mai scump, dar nu a mers.Acum nu stiu ce sa mai fac imi trebuie bani! Idei de ce pot vinde sau face?
Pareri personale: Adrian Tutu vs Iustin Narcis?
Cine stie cum sa-mi pun eu o tema personala pe siteul meu de ucoz.com? adica alta tema, nu din cele care mi se ofera. Dau bineinteles funda. Mersi anticipat! :)
Cum pot face rost de notele muzicale de la melodia lui fly porject goodbye? funda
Sa va zic eu cu mama, mamaie, tata, unii prieteni sunt tupeista si cu unii nu cum sa ma fac mai cu tupeu... mie sincera sa fiu nu imi e frica de nimeni dar de unii mi-e rusine eu nu prea ii ascult pe? (mai mult)
Emma Dumitrescu a castigat Next Top Model! Eu sunt de acord cu acest lucru si ma bucur pentru ea! As dori sa vad si opiniile voastre! Dau si Funda pentru cel mai bun raspuns!
Sunt o fata de 14 ani care doreste foarte mult sa se faca actrita. Sunt frumoasa, stiu la perfectie engleza, am si talent... Ma gandeam ca la anul (dupa ce termin si eu examenul de capacitate),? (mai mult)
Buna(: Tocmai mi-am publicat romanul de debut, se numeste Atractie. As vrea sa va intreb unde as putea sa-l scot la vanzare, sau cum ar putea ajunge cunoscut. Daca doriti sa aruncati o privire intrati...? (mai mult)
stiti cumva pentru a ajunge procuror este suficient sa ai doar dreptul facut sau ar mai trebui si alte studii?
Vreau sa ma fac avocat dar nu imi place istoria... in rest, stau cu toate bine! pot si fara istorie?
Si baieti pot fii reprezentanti avon?
Ce vreti sa va faceti cand o sa ajungeti mari, funda raspunsului ca al meu?
Ce agentii de casting cunoasteti care sa fie serioase fara sa-ti ceara bani la inscriere? As vrea sa fac figuratie la diverse emisiuni si nu stiu unde sa merg pentru ca sunt numai firme fantoma care nu...? (mai mult)
Ce ai face daca un zid ne-ar desparti?:(
Bun cred ca toti o stm pe rebecca black...am auzit ca ea tot pe net a devenit faimoasa (stiti si coi ce voce "frumoasa" are)care e contul ei de you tube ca sunt curioasa cum a devenit faimoasa
Ce parere aveti de persoanele care renunta la orice pentru a-si indeplini visul, mai exact cariera?
Ce calitati sunt necesare pentru intrarea la SRI? Are vreo legatura SRI cu Academia de Politie?
Ce alte browsere mai stiti in afara de opera google chorne mozilla si safari pentru ca pe ele nu-mi merge youtube-ul si IE nu-mi place merge foarte greu? Funda:* restul voturi
Trebuie sa fac un CV. Dati-mi niste idei ce sa scriu la Aptitudini si competente. Va rog mult. Si mai ales la operatori PC cunoscuti ce as putea sa pun?
Ajutati-ma, va rog, cu comentariu literar la "Rondelul ajungerii la cer"de Macedonski.
ma numesc Alberto, am 10 ani si in timpul liber compun meodii pop, am scris 3 melodii.Prima se cheama "Cap sau pajura", cealalalta "I can see" si ultima, "You and me". Spuneti-mi un alt nume al...? (mai mult)
Cine vrea sa fac un concurs? luati id meu (fete atat)printesik_ta2011 vb pe mess depre asta ca nu pot sa zic pe TPU:X
3. dati-mi exemplu de tinute pe care le'as putea purta in concert. FUNDA
azi am fost la un magazin chinezesc cu niste prietene si un chinez [ era 2 un barbat si o fata ] ascultau ceva mel Chinezeasca si cu putina engleza in ea era super : - A one ifiu nou ifiu shimi...? (mai mult)
Ajutati-ma! Sunt in clasa a8a si nu stiu ce profil mi s-ar potrivi. Imi plac: engleza, matematica-algebra, romana-literatura. Imi plac putin si desenul, religia, tehnologica. ~Funda~
Daca vreau sa ma axez pe medicina de familie este adevarat ca numai fac rezidentiatul? Asa am inteles, este adevarat?
A dat cineva la Academia de Informatii(SRI)? Stiti cam ce fel de subiecte sunt la probele scrise si la celelalte?
Cine ma poate ajuta cu un site unde sa gasesc rezumatul de la Ivan Turbinca? Va rog frumos! Este urgent! Multumesc.
Ce este si ce face juristul? :s (intreb din curiozitate:d )
Ce carte de pe acest site http://www.hamangiu.ro/carti/colectii/legislatie.htm imi recomandati sa cumpar? imi doresc sa devin avocat sau notar si as vrea sa stiu ce carte pot cumpara care sa ma ajute? dati...? (mai mult)
Buna e adevarat ca acum pe face book poti vedea cine ti-a vazut profilul? daca da cum pot sa vad? dau funda:*
Vreau sa ma ajutati sa imi aleg profilul spre care o sa ma indrept.Va rog daca scrieti profilu' ziceti cam si ce meserie pot face cu profilu' ala...si daca se poate si facultatea :)) Prea multe? (mai mult)
Ce seriale de dragoste stiti? dar sa nu fie vulgare.
Mai exista continuare la Aveyond: Darkthrop Prophecy?
Toate intrebarile urmatoare se refera la jurnalism sportiv: 1. Ce parere aveti despre meseria de jurnalist? 2. Ce fac diferenta dintre un jurnalist bun si unul foarte bun? 3.Cate sanse sunt ca daca urmez...? (mai mult)
am si eu o intrebare in special pentru absolventii de liceu sau studenti, din Bucuresti. Voi pe unde v-ati gasit joburi, la ce program si salariu? multumesc! dau funda pentru cel mai bun raspuns....? (mai mult)
Cum pot devenii un star pop? Am chiar si 2 melodii prima se numeste cap sau pajura iar a doua i can see
Cum se numeste cartea aceea cu coduri care contine toate legile, legate de drept penal, civil.etc? cartea aceea groasa pe care o au toti avocatii? :d
Sunt nehotarata :| vreau sa devin avocat sau notar...insa nu stiu ce sa aleg intre acestea 2 :( ce credeti ca este mai bine? ce ar trebui sa aleg? argumentati :D
anul acesta dau bacu si as vrea sa dau la drept.credeti ca este avantajoasa o cariera in acest domeniu gen(avocat notar procuror)multumesc anticipat!
Sunt racita.si ma doare foarte tare pieptul si cand tusesc.:|. Ce trebuie sa fac?
am si eu o intrebare.anul acesta termin liceul si as dori sa lucrez pentru banii in plus.credeti ca merita la MEC sau prin restaurante de genu? si care ar fi salariul de inceput?
Ce facultate ar trebui sa fac? Asi vrea sa stiu cand cresc ce sa ma fac! Am urmatoarele talente: Cantatul, Desenatul, Actoria(comedie, drama, horror), Dansatul. Puteti sa ma ajutati?
Bun Gasit TPU, Am si eu o intrebare si anume, daca stie cineva o firma Romaneasca sau Straina de plasare a fortei de munca serioasa, in strainatate bineinteles. Va multumesc anticipat.
As vrea sa va dati cu parerea in legatura cu ce facutate ar trebui sa urmez. O sa incep mai intai sa va spun ce imi place.Pai imi place moda si designul de orice fel numai ca ma tem ca nu se castiga,...? (mai mult)
Cat castiga notarul? :D in RON.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!