Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua! Ce as putea sa urmez dupa terminarea unei facultati de biologie?
Buna TPU, Ma angajez la un supermarket. Întru la interviu, dupa mine intra o fata care din ce vorbește cu angajatorul(eu fiind prezenta în camera cu ele) urmeaza sa își dea demisia. Merg imi fac...? (mai mult)
Vi s- a întâmplat vreodată celor care ați schimbat unul sau mai multe locuri de muncă unde actualmente vă simțiți devalorizați, să vă amintiți cu melancolie de foștii colegi și șefi cu ...? (mai mult)
Ce job se potrivește unui om căruia îi plac oamenii dar nu i prea place sa tocească mult.
Bună! Cunoașteți școli postliceale în Vaslui (în afară de Feg) care să nu ceară diplomă de bac pentru înscrierea în cadrul programelor de formare pe care le au? Dacă da, care sunt acelea...? (mai mult)
Salut! Cine stie rolul politie militare la SGP?
Salutare. Sunt clasa a XIIa la profilul Tehician Proiectant CAD si doresc sa urmez facultatea de construcții si instalații civile din Iasi... vreau să știu daca are specializare de Inginer Proiectant,...? (mai mult)
Buna Am intrat la Litere, la unibuc, la romana- engleza, dar nu știu ce sa fac Îmi este teama ca nu fac fata la engleza, fiindcă sunt doar grupe de avansați și eu mai am probleme la speaking...? (mai mult)
Bună ziua! Îmi poate spune cineva care a lucrat sau lucrează în magazinul LIDL ce condiții de lucru, salariu și program sunt în acesta? Mulțumesc!
M- am dus să îmi scot cazierul pentru angajare și doamna de la ghișeu m- a pus să completez o cerere și să vin peste două zile să ridic cazierul, risc să am cazierul pătat? Am un dosar, dar...? (mai mult)
Salut, urmeaza sa dau proba psihologica pentru incadrare directa la Politia de Frontiera. Imi puteti da niste sfaturi? Cum sa ma pregatesc, pe ce tip de exercitii sa ma axez etc.
Cat castiga un cameraman de televiziune in Romania? Mai ales la Bucuresti. Unde pot afla detaliile astea si unde se fac angajari?
Știe cineva unde se fac in general cursurile la facultatea de stiinte economice Ovidius? Cea din Campusul Facultatii sau in Cladirea mai veche de pe strada Ion Vodă?
E adevarat ca facultatea de Design industrial si managementul afacerilor este una fara viitor? Cineva a zis ca e de viitor acum cu globalizarea asta.
Va simtiti impliniti in legatura cu jobul vostru, cariera voastra?
Salut TPU. Caut o facultate de psihologie legislativa in Romania fara taxa. Puteti sa imi oferiti niste optiuni va rog?
In legutura cu admiterea la medicina Bucuresti, pot sustine examenul si la medicina militara, si la medicina civila? De exemplu daca nu intru la medicina militara, sa pot intra la medicina civila?
Buna TPU. Am si eu nevoie de niste recomandari. Ati putea sa ma ajutati, daca stiti in domeniul psihologiei, despre un curs de formare care sa inceapa in 2023, ori in constelatiile familiale, ori ...? (mai mult)
Ce loc de muncă i s-ar potrivi unui om puțin mai leneș și care nu e foarte sociabil? Sa fie cat mai bine plătit evident.
Salut, a mai lucrat cineva curier la amazon în Germania sau știe câte ceva lucruri? Am găsit un job la ei dar nu știu dacă merita sau nu sa pleci.
Salut TPU! Ce este un tehnician electromecanic auto si cu ce se ocupa? Mulțumesc
Oare se poate sa am eu trecut undeva ceva chestii de la fostul loc de munca intrucat am avut neintelegeri cu sefa? Nu o vorbeam de rau, nu chiuleam, dar pur si simplu am stat in perfuzii 4 zile si nu...? (mai mult)
Cam ce sarcini are un casier? Și cam ce modalitate mai ușoară as avea de a învăța țigările când îmi cere cineva? Eu nu prea cunosc toate țigările și sunt multe, și na, clienții nu au răbdare...? (mai mult)
Salut! Pentru Academia Forțelor Aeriene Henri Coandă am nevoie de curs de pilotaj înainte sa dau admiterea sau pot intra fără el?
Vreau sa pun o întrebare și aș vrea să primesc răspunsuri care să mă ajute. Merita să intru la agronomie? Meseria de inginer agronom este folositoare? Se caută?
Cei care termina Universitatea Dimitrie Cantemir mai exact stiinte juridice si administrative ca ce vor putea lucra?
Cat dureaza examenul de admitere la matematica la scoala de subofiteri de pompieri "Pavel Zaganescu" Boldesti?
Buna, mâine am un interviu pentru operator call center la iCredit. Imi puteti spune va rog dacă este greu și cam ce întrebări ar putea să- mi pună la interviu? Mentionez ca este primul job. ...? (mai mult)
Buna! Am absolvit facultatea de asistenta medicala generala acum 3 saptamani si acum imi caut de munca. Problema este ca majoritatea clinicilor cer experienta, iar eu sunt debutant.Va rog pe cei care ...? (mai mult)
Salut! Imi poate spune cineva care ar fi un site bun pentru invatarea atestatelor de transport marfa? (C, CE)
Buna TPU, am o întrebare. Eu am absolvit școala profesională de 11 clase apoi am intrat la liceu, acum vreau să mă transfer la o școală de Marină profesională, merge să mă pot transfera?
Salutare, am 14 ani si locuiesc in Uk din motive financiare, cum fac sa fac armata in Romania daca momentan locuiesc in Uk?
Bună, am o întrebare! Eu sunt clasa a 11 a profesioanală cu profil "Turism și alimentație", vreau sa continui studiile la zi. Dacă iau bacul la zi, pot merge la o facultate de Design?
Exista locuri de munca unde nu se cere adeverinta de la medicul de familie pentru angajare?
Voi ce site- uri mai folosiți pentru a vă angaja? Am un prieten inginer care s- a saturat să tot alerge pe la clienți cu traista în băț si ar cam vrea să meargă la un loc de muncă mai ales că...? (mai mult)
Salut! As vrea sa îmi retrag dosarul de la facultate acum din anul 1, dinainte de inceperea studiilor și nu știu care sunt procedurile (pe situl lor nu am găsit informațiile necesare) și am intrat...? (mai mult)
Ce joburi pentru studenti as putea gasi? Adica ceva part- time... momentan is la facultate(medicina) si as vrea sa muncesc. Accept orice salariu, oricat de mic, oare intr- un magazin din mall ma primesc?...? (mai mult)
Salut! Pentru a fi agent imobiliar ai nevoie neapărat de studii/cursuri în domeniu?
Bună, Ce părere aveți de traiul în orașul Iași? Mi se par chiriile foarte mari și job-uri foarte puține, prost plătite. Ce job-uri recomandați? Am doar liceul.
Salutare! Am o intrebare in legatura cu admiterea la subofiteri si mai exact la jandarmi, pentru media 5 la proba scrisa trebuie sa am din 90 de intrebari 40 corect + 10 pct din oficiu unde ar veni 50,...? (mai mult)
Salut, doresc sa dau la școala de agenți de poliție Avram Iancu Oradea frontiera si vreau sa întreb de ce ai putea pica proba medicală. De exemplu eu dacă am o gastrită sau hemoroizi pot pica?
Hei! Deci, fără deci :))) Momentan stau în Iași în chirie(am terminat facultatea, nu mi- am dat licența și m- am angajat). Deocamdată mă mai ajută și părinții pentru că încă nu am primit...? (mai mult)
Daca am glanda tiroida, mai pot da la scoala de agenti de politie Campina?
Salut TPU! În ce constă proba fizică pentru admiterea la IMM (Institutul Medico- Militar)? Este aceeași pentru toate categoriile de militari (doctori, soldați etc)? Cursurile se urmează apoi la ...? (mai mult)
De ce curs este nevoie pentru a deveni controlor de trafic aerian?
Salut, aveți idee cam care este programul unui curier la cargus sau fan courier? Si salariile cam cum sunt?
De unde pot lua o adeverință medicală pentru angajare? Precizez că nu mai țin demult legătura cu medicul de familie fiind mereu indisponibil sau plecat din țară. Analizele le- am făcut toate ...? (mai mult)
Hei TPU, cei de la Flanco, de la resurse umane, te pot contacta și în weekend pentru interviu?
Cine a terminat mecatronica si robotica, poate sa imi spuna ce meserii si ce poti face dupa terminarea facultatii? Merită aceasta facultate sau sunt doar 4 ani pierduti aiurea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia