Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Dacă am herpes bucal îmi poate ieși la analize virusul și sa ma declare inapt la viza medicala pentru subofiteri? Îmi apare destul de rar, ține câteva zile și apoi dispar acele...? (mai mult)
Buna! Suntem un cuplu și am dori să știm cum este cu munca în Germania. Contractul de munca cand aplici la un loc de munca se semnează în Germania? Întrebam deoarece am mai lucrat în Olanda și...? (mai mult)
Hei TPU, cei de la flanco, de la resurse umane, mai au program după ora 16?
Salut TPU, Daca termin liceul militar, sunt obligat să urmez Academia Forțelor Terestre? Am văzut că dacă nu fac acest lucru, sunt nevoit să plătesc o anumită sumă. Oare, daca termin ...? (mai mult)
Ce este si ce face un tehnolog in alimentație publica si inspector in calitate producție culinara?
Salutare! Doresc sa aplic la FEAA, la specializarea finanțe bănci. Credeți că merita? Cat de greu se întra în acest domeniu după studii. Salariul este ok, adică pot sa duc și eu un trai ...? (mai mult)
Buna TPU, Am si eu nevoie de putin ajutor. Vin cu o intrebare. Sunt anul 3 la Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila, pe specializarea Asistent Medical Generalist. Vreau sa ma pregatesc pentru examenul...? (mai mult)
Ce facultate e mai bună între mecatronica si robotica sau ETcTI la Politehnica Timisoara? Care e mai de viitor cu meserii mai bine platite si toate detaliile necesare?
Buna, am o mica problema, anul trecut am terminat scoala si anul asta mi- am depus documentele la liceu doar ca din motive personale mi le- am luat, intrebarea mea suna in felul urmator, am posibilitatea...? (mai mult)
Buna dimineata TPU. Cum este în străinătate? Mai merg treburile pe acolo? În care țară ar merita să merg să muncesc?
Salut! Nu am studii in domeniul IT dar am ceva cunostinte de programare. Stiu cam toata teoria de informatica din liceu si stiu sa rezolv majoritatea problemelor de algoritmica si structuri de date de...? (mai mult)
As vrea sa merg la facultatea de limbi straine din Bucuresti la sectiunea engleza-coreeana. Cum credeti ca este? Se cauta aceasta limba in Romania?
Bună! A lucrat cineva part time la Kaufland sau Deichmann? Aș avea câteva întrebări.
Hei TPU, cât dureaza un interviu la carrefour?
Salut,trebuie bac-ul daca vrei sa te faci tehnician de reparații telefoane?
Este grea ingineria chimica? Ce materii are la baza? Dar hidrotehnica, geodezia si ingineria mediului?
Salutare. Sunt la seral la liceul 1 mai Ploiesti. Profil : Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații. Știți la ce se poate da bacul la materia la alegere?
Poti fi declarat "apt" din punct de vedere medical la scoala de subofiteri de pompieri Boldesti, daca ai talasemie minora?
Cam cat pot sa stau la camin daca nu ma duc la facultate?
Salut. Știe cineva în ce condiții se poate face un magazin cu obiecte vechi gen lucruri cumpărate de la "piata, Talcioc"? Și pe urma sa le vând legal într- un magazin fizic? Ce aprobări sau...? (mai mult)
Bună! Pot lucra pe litoral la 15 ani?
Ce salariu are un cantaret bisericesc neclerical de la tară, dar un preot de la tară?
Cum pot afla ce mi se potrivește cel mai bine? Îmi place atât biologia cât și informatica/programarea. Cum se deosebește o cariera în biologie față de una în programare în ceea ce privește: ...? (mai mult)
Buna ziua, daca eu vrea foarte mult sa termin liceul militar dar vrea sa ma duc spre cariera de politie se poate? Sau pot ramane doar in cadrul armatei?
Salut, inscrieri la facultate pentru sesiunea de toamna când se mai fac?
Cum vi s-ar parea mai profitabil un program part time, 4 ore in fiecare zi pentru 5 zile sau 8 ore pentru 3 zile sau alte combinatii?
Salut, ce îmi trebuie și cum se intra la universitatea din București(unicbuc) pe profilul mate- info, se intra ușor sau greu? Mie îmi place informatica și matematica, sper ca altceva nu îmi...? (mai mult)
Buna, daca plec fara preaviz de la locul de munca ma afecteaza cu ceva daca vreau sa ma angajez dupa la alt loc de munca? Sunt in Germania si nu stiu daca si aici e la fel ca in Romania
Hei TPU, știe cineva programul de lucru de la Carrefour de pe B- dul Metalurgiei? Și ce program de lucru este pentru asistent vânzări electrocasnice? Este de luni până duminică, în 2 ...? (mai mult)
Planuiesc sa dau la Facultatea de limbi straine din Bucuresti pe sectiunea engleza-coreeana. Profesorii predau bine? Dupa facultate pot deveni traducator in Romania?
Buna, TPU. Ma tenteaza mult sa dau la medicina militara, la București, dar am intrat pe un site mai vechi si am citit numai lucruri proaste (nu au locuri la rezidentiat, te plafonezi, nu faci nimic...? (mai mult)
Ai nevoie de proba sportivă pentru admitere la un liceu marin? Daca da, când trebuie data acea proba? Va rog, am nevoie de un răspuns cel puțin să știu dacă este nevoie de proba sportivă. Vreau...? (mai mult)
Cum pot deveni capitan de navă trebuie sa dau proba sportivă, trebuie să mă pregătesc din clasa 8? Sau trebuie sa dau proba sportivă în clasa 12 după absolvirea bacului? Cum se procedează și...? (mai mult)
Buna! Vreau sa merg la facultatea de medicina din Bucuresti Carol Devila. Vreau sa ajung medic chirurg. Cum fac? ce aleg?
Deci, sunt eligibil la buget la o facultate din Bucuresti si trebuie sa duc diploma de bac, exista sanse ca dupa ce duc diploma sa nu fiu admis?
Salutare,as dori sa știu ce îți trebuie ca sa devii pompier in localitatea Timișoara? Ce facultate pot urma dupa liceu?
Dacă termin Facultatea de Litere și Arte, specializarea LMA, mai trebuie sa dau examen la minister pentru a deveni traducator?
Ce fac dacă îmi urăsc jobul, sunt stresată mereu, nu pot să mănânc, să dorm, nu funcționez deloc? Simt că nu o să mai fiu ok niciodată, simt că nu o să fiu niciodată pregătită pentru...? (mai mult)
Stiu ca printre meseriile care imbraca haina statului se numara si cea de aviator. In aceasta categorie intra si insotitorul de bord? Poate fi considerat om ce imbraca haina de stat?
Ce salariu credeți ca ar fi considerat bun și îndeajuns încât sa duci un trai modest, nici sa mănânci numai fasole și supe la plic dar nici sa o ții prin vacante și cumpărături? Vorbesc de...? (mai mult)
Băieți/bărbați, dacă o colegă de muncă v- ar îmbrățișa atunci când sunteți singuri (până acum nu o mai făcuse) și v- ar spune că e (foarte) fericită că lucrează în acel loc, că...? (mai mult)
Mai merita sa pleci la munca ca ASISTENT MEDICAL în Germania? Având în vedere ca salariile în domnul medical (la stat) sunt și ele măricele? Sau tot e mai rentabil sa mergi în Germania?
Tehnician de unghii (manichiurista) sau Tehnician de gene (sa pui gene fir cu fir), care ar fi mai profitabila? Și care necesita o mai mare investiție? Ambele mi- ar placea, insa nu ma dau banii afara...? (mai mult)
Salut, la facultate se merge zilnic la cursuri? Sau se mai întâmplă să ai și zile în care nu ai niciun curs?
Hei TPU, știe cineva cum este la Flanco Obor? A lucrat cineva acolo?
Bună! Îmi doresc să mă înscriu la masterul de probațiune din cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București și am înțeles că printre metodele de ...? (mai mult)
Buna TPU! Facultatea de Inginerie Mecanica are o anumita prestanta in societatea actuala? De exemplu Domeiul Ingineria autovehiculelor are vreo importanta in utilitatea dezvoltarii tehnologiei? Ce fel ...? (mai mult)
Salut. Am nevoie de un mare ajutor din partea unui electrician pentru intocmirea unui proiect pentru calificare. Am cunostinte medii in domeniu si am nevoie de ajutor din partea unui electrician care...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare pentru oamenii care au terminat faculatea de istorie, de preferat arheologia. Unde lucrati acum? A fost o alegere buna facultatea aceasta? Ati avut parte de oportunitati bune de job-...? (mai mult)
Salut! Cei care ati fost sau sunteti la stiintele naturii, imi puteti recomanda un liceu bun pentru medicina? Eu as vrea la Viteazul sau Șincai, doar ca nu stiu pe care sa îl aleg
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!