Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Ce înseamnă Program full time 2 zile cu 2 libere? Care sunt cele mai comune întrebări îți pune la un interviu de angajare?
Salutare! Ce părere aveți de specializarea asistenta sociala? Merita sa studiezi? Este ușoară
Salutare! Care dintre aceste 2 specializări este mai grea finante-banci sau economia comerțului, turismului și serviciilor? Multumesc!
Stiti cumva care este baremul sau care sunt probele la etapa medicala pentru incadrare directa politia de frontiera?
Ce calitati poti avea pentru a fi un asistent medical? Si ce cauta posturi pentru aceasta meserie?
Bună, am și o întrebare, dacă am rămas cu 7 clase în anul 2222 ce aș putea sa lucrez va rog frumos, dați o idee?
Salutare! Imi poate spune cineva care specializare e mai ușoară la facultate finate- banci sau economia comerțului, turismului și serviciilor? Si care merita sa o studiez? Multumesc!
Salut TPU! Ce studii trebuie sa fac sa ajung inginer de productie? Multumesc Dau funda!
Daca fac liceul militar cu ce meserie pot sa ies? Pot sa ies polițist, jadarm sau mascat sau doar la armata?
Hei lume! Azi a fost prima zi de muncă. Eu am mai lucrat ca și ospătar la o pensiune( câteva luni, fără contract de muncă) iar acum m- am angajat la Profi ( aka primul job "real". Colegii sunt ...? (mai mult)
Este util masterul pentru facultatea de Drept? Cineva mi- a zis recent ca masterul nu este relevant pentru aceasta facultate, insa pentru unele este(pentru unele da, pentru altele nu, ca sa fiu cat ...? (mai mult)
Salutare! Ati putea sa imi spuneti ce înseamnă mai exact Economia comerţului, turismului şi serviciilor ce poti lucra după ce termini? Este grea specializarea?
Salutare, daca a fost recent cineva la interviu de angajare la Mega Image, imi puteti spune cum s-a desfasurat, mai precis ce intrebari vi s-au pus?
Buna,pot urma master în alt domeniu după facultate? De exemplu sunt la științe politice și masterul sa il fac la resurse umane? Ceva gen
Eu mai am 1 an si termin liceul si pe la 18 ani as vrea sa ma duc in strainatate, mai exact in Los Angeles pentru ca in Romania sunt cum sunt salariile. Insa nu stiu sigur ce sa fiu acolo, sa incep de...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu ceva legat de Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu. Pentru aceasta am nevoie cumva de matematica informatica si engleza? (desigur si diploma de bac) Eu sunt pe...? (mai mult)
Bună! Am văzut recent o chestie care se numea "50€ for verification" Au și un grup de Telegram, am înțeles că cer o poză cu buletinul/permisul de conducere. A mai făcut cineva bani cu ei? Întreb...? (mai mult)
Ce se învață la materia "Sortimente de Preparate si băuturi"? Profil : Turism și alimentație Calificarea : Bucătar ( clasa a 10 a )
Salut, am făcut o greseala enorma, am mers in Germania la dpd livrari, eu cum sunt o fire mai anxioasa și emotiva simt ca nu o sa ma descurc, azi am venit, imi vine sa plec acasa, ma gandesc sa stau...? (mai mult)
Bună, este greu să lucrezi ca și contabil? Este o muncă stresantă?
De ce în România nu prea există femei angajate ca muncitori constructori?
Ce inseamna ture de 5 cu 2?
Salut, îmi poate spune cineva in ce consta fiecare examen de admitere la fiecare ramura din armata și care dintre acele ramuri ar fi cea mai ușoară pentru un individ ce a terminat liceu cu profil ...? (mai mult)
Ceea ce vă voi povesti s- a întâmplat (și încă se întâmplă) la fostul loc de muncă. Precizare: nu sunt invidioasă sau geloasă pe cei 2, doar vreau să văd părerile voastre. Ei bine,...? (mai mult)
O țară unde pot lucra ca asistent medical si se plateste bine? Unde se vorbeste engleza de preferat
Exemple de țări în care să pot găsi un loc de munca și un trai mai bun fara taxe foarte mari raportat la salariu unde se vorbeste de preferat engleză? Ca limba nativa
Buna! Daca vreau sa merg la facultatea de psihologie trebuie sa dau bacul la psihologie sau pot sa aleg altceva?
Buna, sunt clasa a 11 a si tot nu stiu la ce facultate sa merg. Aveti sfaturi cum sa- mi dau seama ce imi place? Sunt o persoana sociabila, imi place sa vad oamenii fericiti dupa ce ii ajut. Cum imi ...? (mai mult)
Bună! Poate să-mi spună cineva la ce să mă aștept de la examenul de practică de vară de la medicină dentară? (Umfcd București
Mâine merg la ochelari și am auzit că se pun niste picuri in ochi care ustura (am 11 ani) picurii ustura mai tare ca parfumul in ochi?
Bună! As dori sa fac facultatea de matematica cu scopul de a deveni profesoara. Am terminat o alta facultate de științe economice, unde am făcut modulul psihopedagogic. Știți dacă se poate face...? (mai mult)
Salut! Îmi poate spune cineva care sunt toate avantajele și dezavantajele unei persoane care lucrează ca și Corp Diplomatic? (Inclusiv salariul cu toate primele și tichetele de masă)!
Salut! Îmi poate spune cineva cum poți ajunge Corp Diplomatic în România?
Buna! Desi am fost admisa la o facultate pe loc bugetat in iulie, eu inca nu sunt considerata studenta lor nu? Adica, anul bugetat si faptul ca sunt studenta lor devin valabile in momentul in care ...? (mai mult)
Salut! Stie cineva daca ma pot transfera de la un liceu militar la un alt liceu militar? Ca as vrea sa ma transfer de la Craiova la Breaza:)
Hey,am pe cineva din rep Moldova care trebuie sa îmi vireze o suma de banii.Eu, fiind din ro. De ce nu merge?
Bună. Această întrebare este pentru o prietenă. Ce liceu trebuie să urmezi ca să te poți face profesor de religie? Trebuie făcută și facultate? ( e obligatorie pentru această meserie...? (mai mult)
Salutare colegi din nou, am decis, din cauza faptului că nu am luat diploma de bacalaureat (dar o iau la anul) să mă înscriu la școala postliceală sanitară (asistență medicală). la școala ...? (mai mult)
Hey, lucrez online și eu sunt din ro și patronul este din Republica md. IBAN- UL când îl scrie pentru a vira bani ii apare un semn al exclamării.Din ce cauza? L- am verificat mai bine de q0 ori și...? (mai mult)
Bună, m-am înscris la asistenți fără bac, sunt asigurata la medicul de familie? Dacă ma duc doar la examen are ceva?
Oare știți dacă este posibil să ai un job în timp ce faci facultatea de psihologie din cadrul UVT? Eu aș dori să mă angajez ca învățătoare și să urmez cursurile facultății de psihologie,...? (mai mult)
Bună! Aș dori să dau la facultatea de drept la Iași. Sunt pe aici studenți/absolvenți? Ce părere aveți despre facultate? Mi- aș putea găsi ușor de muncă în domeniu? Din ce am văzut admiterea...? (mai mult)
Bună;) Pot face studii de master in străinătate cu licența din România?
Curierii straini care livreaza cu Uber Eats in UK au nevoie de viza de munca? Am fost ca turist si am remarcat multi straini care fac livrari. Imi dadeam seama dupa accent ca- s straini. Cum UK nu mai...? (mai mult)
Buna! am de gand sa intru la facultatea de arhitectura, avand in vedere ca la toamna sunt a 8 a, ce liceu este cel mai bun, ce imi recomandati? si ce pasi sunt pentru a intra la liceu, ex:vreau sa merge...? (mai mult)
Sunt un baiat de 20 de ani si m- am mutat de la parinti acum vreo 5 luni si m- am mutat în orasul Brasov, că am gasit un loc de muncă care ofera si cazare, sigur a auzit cineva de moveos! Moveos e ...? (mai mult)
Buna ziua! Vreau sa dau la medicină si nu stiu ce facultate sa aleg UMF Cluj sau UMF București. Eu vreau mai mult sa dau la UMF Cluj, fiindca din cate am auzit este cea mai buna, plus ca orasul este...? (mai mult)
Bună! În viitor aș dori să urmez cursurile facultății de Informatica din cadrul UAIC și am niște întrebări despre acest lucru. 1.Cursurile se țin în aceeași clădire sau în mai multe? 2.Cat...? (mai mult)
Salutare! Doresc sa imi incep o cariera de pompier! Nu am bacalaureatul luat, am absolvit profil de electronica si automatizari, as dori sa stiu si eu niste criterii de admitere, cum incep, unde depun...? (mai mult)
Este cineva la facultatea de inginerie electrica? Daca da, La ce specializare, - Electronica aplicata - Tehnologii si sisteme de telecomunicatii, - Automatică și Informatică Aplicată, - Energetică...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!