Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Ce ati alege dintre politia penitenciară si cea de frontieră si de ce?
Salut, ce inseamna sitr imarketry c o m? Este un cont are si sold?
Bună îmi puteți spune și mie de ce acte necesare am nevoie pentru a lucra în Anglia?
Salut,vreau sa plec ca curier in Germania,am deja un prieten acolo,nu trebuie sa știi limba sau ceva, experiența in condus am ceva, dar ma tem ca nu ma voi descurca acolo? Ceva sfaturi?
Buna! eu as dori sa ma duc la facultatea de architectura, doar ca nu as vrea sa ma duc la liceul de arte deoarece nu am mai desenet de ceva timp si nu imi mai place(dar si asa sunt talentata), care ar...? (mai mult)
Bărbați, un test de sinceritate pentru voi. Să zicem că ați fi într- o poziție de conducere, ați arăta bine, ați avea o personalitate plăcută, statut și bani. Printre angajații voștrii...? (mai mult)
Buna! Am si eu o intrebare. Exista cumva in Romania mai exact vreun job remote care sa nu necesite sa vorbesti cu oamenii la telefon? Adica eu una ma pot considera o persoana introvertita si mi- as dori...? (mai mult)
Salutare colegi, îmi poate explica cineva ce înseamnă mai exact soldat angajat? va trebui să am o meserie in cadrul armatei, sau altceva?
La Școala Superioară de Aviație Civilă există locuri fără taxă?
Salutare! Ce facultate sa aleg? Acum sunt in clasa a12a, profil mate- info. Cu informatica ma descurc bine. Eu sunt pasionat de masini. Tatal meu este mecanic auto, iar eu as vrea sa lucrez ceva electronica,...? (mai mult)
Cat castiga un taximetrist in prezent?
Cât costa sa ajung pilot de NASCAR la 19 ani
Buna seara, un prieten si a uitat legitimatia de elev de la scoala de politie in pantaloni si a bagat pantalonii la spalat, legitimatia arata cam nasol, o sa fie sanctionat in vreun fel?
Bună! Oare știți cum aș putea să mă pregătesc pentru admiterea la psihologie (la distanta) din cadrul UBB Cluj? Din ce se dă mai exact admiterea? Ar fi de ajutor să învăț materia de clasa a...? (mai mult)
Cum pot sa ajung pilot de NASCAR la 19 ani
Salut TPU! La care facultati de medicina dentara se dă admiterea doar din biologie sau biologie cu cateva intrebari de chimie/fizica?
Salutare, TPU. De curând am in cap de a pleca cu încă 2 prieteni in Germania, Dortmund, livrator la Amazon. Oferă 2000e net și cazare gratuită, mie personal mi se pare ceva suspect, inclusiv...? (mai mult)
Salut. Mama mea vrea să fac 10 clase pentru ca cică clasa 11 și 12 sunt degeaba. Sincer chiar sunt degeaba.ea vrea sa fac 10 clase și sa plec la munca cu taică- meu În Anglia. Acolo câștig undeva...? (mai mult)
Salut, am câteva întrebări legate de glovo, bolt, taz si anume: Pe Ploiești se câștigă bine? De exemplu daca vreau sa lucrez cam 8 ore pe zi la cat sa ma aștept ca, câștig estimativ, stiu...? (mai mult)
Buna din nou. Lucrez la un peco iar sefa mi- a zis ca trebuie sa vin in pantaloni negri si tricoul de la ei. Mi a zis ca am voie in fusta neagra. Acum s- a razgandit si face ca nebuna ca nu am voie in ...? (mai mult)
De ce OLX și LA JUMATE au băgat taxa pentru categoria caut de munca? Cei care caută de munca au bani de platit la acesta categorie?
Bună, am și eu o întrebare dacă termin facultatea de chimie industriala și ingineria mediului pe specializarea ingineria mediului ce oportunități de angajare, e doar o întrebare plz no hate, ...? (mai mult)
Ce părere ați avea despre un șef care în timpul cât are o angajată la el, păstrează relația strict profesională, formală, cu câte o glumă decentă din când în când, dar atunci când,...? (mai mult)
Ce cadou ii pot oferii unui militar?
Daca in Romania termin facultatea de medicina si farmacie si decid sa ma mut in Anglia, mi se vor recunoaste studiile facute in Romania, sau va trebui sa fac si acolo o facultate?
Care șanse am sa devin pilot de NASCAR la 19 ani
La Flanco se poate angaja și fără CV?
Nu este asta problema important sa mi se ofere âmprumutul pentru a âmi putea plati scoala
Salut, Anul acesta am terminat ultimul an de profesionala (profilul de mecanică) am 18 ani și nu știu ce să fac cu viața mea! Pur și simplu nu pot accepta gândul că din septembrie eu nu o să ...? (mai mult)
Hey! Ce trebuie să fac pentru a deveni stewardesa? :)
Îmi poate explica cineva ce e mai exact Hustlers University?
Sunt clasa a 8 a si nu sunt hotărâtă. Nu știu ce sa aleg dintre stewardesa, pshiholog, sa devin asistenta medicala sau polițistă. Ce alegeți dintre a merge la pedagogic pe filologie sau sa mergeți...? (mai mult)
Bunaaa! Eu sunt clasa a12a si sunt foarte indecisa in legătură cu viitorul meu.Ce sa aleg medicina dentara, tehnica dentara sau domeniul IT? Voi ce ati alege?
Salut, te poti inrola in armata de la 18 ani? Daca da, puteti explica procedeul prin care trebuie sa treci pentru a fi inrolat?
Acum câțiva ani, un program de ore era 8 ore cu 30 de minute sau 1 ora pauză inclusă în program (7- 15, de exemplu). Văd că firmele au schimbat această idee ca pauza sa fie înafara programului...? (mai mult)
Bună TPU, Am voie sa am asigurare medicala dacă lucrez part time, sa zicem, la o firma privata ca Roberion? Mie mi s- a spus ca nu sunt de încredere după 6 luni muncite acolo. Fiindca au spus ca...? (mai mult)
Dectectivii au si arma la ei? Sau sunt pusi in pericol? Intreb deoarece nu am nici cea mai mica idee
Salut TPU! Ce job e bun pentru un student care a terminat clasa a 12-a? Mulțumesc
Ce salariu are in medie un medic stomatolog?(fara propriul cabinet)
Bună TPU! Aș aprecia răspunsurile conforme cu realitatea la următoarele 3 întrebări, din partea absolvenților UMF- Facultatea de Farmacie și anume: 1) Cum sunt profesorii de la UMF Cluj- Napoca...? (mai mult)
Care este cea mai ușoară facultate din București de psihologie? Vreau să fac una la distanță sau fără frecvență. Ceva să ajung psiholog, dar așa ca gâsca prin apă fără să mă tortureze...? (mai mult)
Salutare! Eu o sa dau admiterea la medicina și acolo trebuie sa dau examen și din chimie. Întrebarea este: pe lângă prescurtarea elementelor, trebuie sa știu z- tul și a- ul pe de rost la fiecare...? (mai mult)
Buna! Poate sa imi spuna si mie careva ce joburi iti pot aduce un venit lunar de 1000 euro in Romania?
Salutare, din nou colegi, tocmai mi- am găsit un nou loc de muncă, order picker, in Belgia, îmi puteți spune ce presupune mai exact? E ceva solicitant? Ce avantaje și dezavantaje are? Absolut...? (mai mult)
Salutare colegi, nu vreau păreri sau presupuneri, mă puteți ajuta spunându- mi ce loc de muncă pot găsi ca tehnician in activități de comerț? am atestatul de contabil, competențe lingvistice...? (mai mult)
Salutare! Am 22, lucrez in armata propriu zis de 2 ani, plus 2 ani de școală militara. Ma gândesc sa plec in străinătate la munca. Cu salariu din tara mi se pare ca stau un loc. Voi ce tara si ...? (mai mult)
Salutare, poți intra la SRI fiind SGP? Dacă da, care ar fi condițiile?
Cum pot ajunge pilot de F1 la 19 ani?
Poți merge la munca în Anglia dacă nu ai viza? Trebuie ceva studii pentru aceasta viza ( sa ai bacalaureatul parca)? Caut un loc de munca însă nu știu o alta limba străină, decât limba...? (mai mult)
Salut TPU! In orasul meu (Sibiu) vad zilnic masini scumpe precum bmw, audi, mercedes dar masini precum bentley, lamborghini, rolls royce mai rar dar acestia cum au facut să fie mari? Gen sa aibă ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?