Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare, poți intra la SRI fiind SGP? Dacă da, care ar fi condițiile?
Cum pot ajunge pilot de F1 la 19 ani?
Poți merge la munca în Anglia dacă nu ai viza? Trebuie ceva studii pentru aceasta viza ( sa ai bacalaureatul parca)? Caut un loc de munca însă nu știu o alta limba străină, decât limba...? (mai mult)
Salut TPU! In orasul meu (Sibiu) vad zilnic masini scumpe precum bmw, audi, mercedes dar masini precum bentley, lamborghini, rolls royce mai rar dar acestia cum au facut să fie mari? Gen sa aibă ...? (mai mult)
Salutare TPU! Vreau păreri cu privire la cariera militară. Plusuri și minusuri, preferabil din partea celor care au făcut sau fac încă parte din armată. Mulțumesc!
Buna TPU, sunt la profilul economic și as dori sa primesc ceva sfaturi în legătură cu ce voi putea face mai departe, adică, la ce facultăți pot da după ce termin liceul și unde as putea sa ma...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa lucrez în MAI Dar nu știu ce sa aleg dintre subofițer de politie sau subofițer de jandarmerie, va rog faceți- mi și mie o comparație dintre cele 2 structuri și dacă ați ...? (mai mult)
Buna din nou:)ca sa fiu stewardesă trebuie sa urmez un liceu anume? Stiti cat e salariul? Daca știți mai multe lucruri despre jobul asta aștept răspunsuri :*
Dacă v- ați surprinde șeful/șefa îmbrățișat/ă cu unul/una dintre angajați/angajate, ce ați crede? Să zicem că scena s- ar produce într- un loc mai ferit "publicului" dar la locul vostru...? (mai mult)
Daca am fost operat de peritonita laparoscopic la varsta de 12 ani, pot aplica la Fortele Aerine Romane(Pilot de vanatoare) la varsta necesara? Multumesc!
Salut TPU, cum ati reusit sa va focusati pe un singur lucru, gen cum reusiti sa va delimitati de multitasking?
Buna! Am auzit ca trebuie neaparat sa faci o facultate daca vrei sa ramai in invatamant ca educatoare. Adica nu poti continua pana la pensie doar cu liceul pedagogic. Este adevarat? Eu am liceul pedagogic...? (mai mult)
Salut, sunt in ultimul an de liceu, si as cam avea nevoie de niste sfaturi, de incurajari, stiu ca nu e un loc ideal pentru asta dar as vrea sa incep prin a spune ca sunt la profil uman, nu mai fac...? (mai mult)
Imi caut job si am primit 2 oferte. La o casa de pariuri unde e salariul mai bun, dar mediul naspa(bănuiesc eu) si la un magazin de haine unde e salariul mic, dar mediul mai placut. Ce ma sfatuiti sa...? (mai mult)
A fost George Raft un actor bun? In ciuda faptului că a refuzat rolurile principale din Casablanca, High Sierra, Dead End și Maltese Falcon.
Spuneți- mi vă rog ce trebuie sa fac dacă am titularizare din 2020 peste 7 și anul acesta am luat și definitivatul, dar nu am depus pana acum dosarul de continuitate, ca am crezut ca intru tot pe...? (mai mult)
Salut! Știe cineva dacă la testul grila de la Colegiul Național Militar, se acordă puncte pentru o potențială rezolvare? Dacă pun niște formule, desen și date ale problemei primesc puncte sau...? (mai mult)
Hey, sunt anul 4 la poli, oare unde as putea găsi in job part time in Cluj? Și sa fie flexibil
Buna ziua. Sunt clasa a 11 a, pe un profil uman. Si mi- as dori sa studiez la University of Groningen, in Olanda. Dar din cate am inteles una dintre conditiile adimiterii este sa fii la un profil real....? (mai mult)
Bună seara, m- am angajat azi la glovo și aș dori să știu care sunt taxele, cât la % îmi ia glovo pe săptămână sau pe luna, ca să îmi pot face ai eu un calcul, am găsit pe net că cică...? (mai mult)
Salut, poate să îmi răspundă cineva care a terminat liceul Militar anul acesta sau anul trecut despre cum e acolo(ma refer la cat mai multe detalii care nu se zic oriunde). Dacă e cineva mai ales...? (mai mult)
Salut! Vreau sa invat singur IT si as dori sa imi spuneti cam pe ce programe (java, python, c+ + etc.) se focuseaza mai mult firmele de IT si cam la ce se lucreaza: gen construirea unui site web, softuri...? (mai mult)
Electrician auto sau mecanic auto? Care e mai benefica?
Are vreo valoare facultatea la ID/IFR la Informatică (UPB) sau este inutilă?
Salut, TPUitori. Dacă îngheț studiile la o facultate din străinătate unde am plătit taxă și doresc sa ma înscriu în Romania la facultate, pot beneficia de loc fără taxă, respectiv loc la...? (mai mult)
Salut! Dacă eu la sfarsit de a 8- a am dat la un liceu militar şi am cazut pentru ca nu aveam media destul de mare (imi lipseau 20 de sutimi), pot să ma mai transfer la sfarsit de a 10- a? Intreb deoarece...? (mai mult)
Salut! Eu sunt la profesionala pe profil de mecanic auto si o sa intru in clasa a 11- a si dupa ce termin scoala profesionala as vrea sa merg la liceu si sa iau BAC- ul si dupa sa urmez o facultate, ...? (mai mult)
De ce actorii precum: George Raft, Ann Sheridan, Ida Lupino, Fay Wray, William Holden, John Garfield, Carole Lombard sunt uitați de public. Au fost mai populari Gregory Peck, Jimmy Stewart, Judy...? (mai mult)
Buna! Mie nu imi prea place la desenez(inainte im placea, acum nu)imi place ff mult ideea de desen tehnic, daca ma duc la un liceu tehnic sau real pot intra la arhitectura?
Buna,am o intrebare pentru mămicile care stau acasa cu copii, cu ce va mai ocupati pentru un venit suplimentar?
Buna tuturor, voiam sa va întreb, pentru cei care știți, admiterea din sursa externa pentru caziere judiciare in cadrul poliției îmi oferă posibilitatea sa port uniformă?
Salutare! Merită sa faci facultatea de autovehicule rutiere daca vrei un job ca inspector itp si cam ce salarii sunt? Mentionez ca sunt foarte pasionat de masini, dar pe langa inspector as vrea sa fac...? (mai mult)
Salutare! Ce cunostinte iti trebuie ca sa devii software developer? Multumesc.
Daca la un interviu sunt intrebata ce seriale imi plac, as fi respinsa daca vorbesc despre serialul "Lectii de viata"? Vreau un rapsuns sincer, va rog mult!
Salutare! Ce trebuie sa faci la job-ul de computer aided design (CAD)? Dar daca esti inginer CNC ce trebuie sa faci? Multumesc!
Ce locuri de munca poti avea daca iti place filosofia?
Salutare! Am 18 ani și intru în clasa a 12- a și îmi doresc foarte mult după liceu să merg la o facultate de inginerie muzicala. Însă nu- mi permit sa studiez în afară și voiam să întreb dacă...? (mai mult)
Stie cineva daca as mai prinde loc la limbi straine cu media 7 in bac Vazusem ca in vara s-a intrat si cu 6, 70 la buget Sau daca se mai fac inscrieri macar
Pe bune acum, merită să faci Facultatea de Medicină, să devii medic? Sunt din Bacău și părinții mă tot pisează să urmez calea medicinei. Chestia e că eu iubesc filologia și nu prea am har...? (mai mult)
Salutare! Am mai pus o intrebare despre acest subiect acum ceva timp, dar inca mai caut raspunsuri. Aparent, cei de la Academia tehnica militara au schimbat admiterea, inainte de dadea matematica si...? (mai mult)
Hei! Am o întrebare pentru cei care au fost la interviul de angajare la Decathlon. Cum se desfășoară? Este formal sau mai relaxat? Ce așteptări să am? Te întreabă ce salariu vrei sau îți fac...? (mai mult)
Salut, știe careva exact care sunt probele la care dai la Câmpina la școala de agenți de poliție? Mai exact dacă se dă și la istorie? *Ca și la Academie* Aa da și încă ceva, de la Câmpina...? (mai mult)
Salutare! Îmi doresc super mult să dau la medicină și doar ce am împlinit 22 de ani. Vi se pare târziu dacă o să dau admiterea la 23 de ani? Motivul pentru care nu am dat a fost din teama ca...? (mai mult)
Dupa un an si jumatate de activitate, am hotarat sa las firmele din Romania si sa incep sa lucrez remote, ca programator, pentru alta tara.Care ar fi cea mai convenabila cale? Astept raspunsuri de ...? (mai mult)
Imi poate da si mie cineva o lista exacta cu toate facultatile din Bucuresti? (va rog mult)
Buna! Dacă am un punct melanic de 1 mm în partea alba a ochiului și nu- mi afectează vederea pot fi respinsa la viza medicala la pompieri?(candidez pentru un post de subofiter)La dermatolog mi s- a...? (mai mult)
Pot sa fac o facultate(cu sau fara frecventa redusa) in acelasi timp cu o scoala de politie/penitenciare?
Cum se face repartizarea studenților ce termina Academia Forțelor Terestre? Spre ex eu termin specializarea "Infanterie", pot sa imi aleg eu județul unde vreau sa profesez?
Salut,as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu materiale cu ce sa invat pentru politie doar legi am aplicat in sursa externa
Bună, dacă am spondiloza cervicala pot trece medicalul pentru admiterea la politie? Mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!