Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Dacă de exemplu sunt la Business si Turism la ASE și vreau sa ma transfer la Contabilitate ASE o sa pot?
E cineva pe aici care a facut Institutul de Magistratura? Este greu? Pe ce criterii se intra aici?
Am intrebat lumea ce parere are de meseria de traducator. Ei au spus ca se plateste foarte bine, ca cu *unele* limbi faci si 80 de lei pe pagina si poti traduce si 15 pagini pe zi. Si da, asta suna bine. ...? (mai mult)
Daca esti o persoana introvertita si foarte timida si deloc autoritara, ai sanse sa reusesti sa devii medic? Ce specialitate si- ar putea alege o astfel de persoana? Munca in cercetare ar fi o varianta...? (mai mult)
Bună! Mi~aș dori să merg la un liceu de actorie. Știți cumva ce trebuie să fac ca să fiu admisă? Trebuie să dau o probă? Dacă da, din ce? Aveți idee ce licee de actorie sunt în Brașov? ...? (mai mult)
Unde pot sa fac specializarea de nutriționist/ tehnician nutriționist?
Salut, m- am înscris la scoala de soferi îl luna iunie, iar instructorul mă tot amâna de atunci până acum.Am fost de două ori și nici nu prea vrea să îmi răspundă la telefon.Trebuie să insist...? (mai mult)
Salutare TPU. Am terminat liceul s-o nu știu unde sa ma angajez. As dori niște sfaturi cu câteva joburi de început
Buna! Știe cineva dacă- mi pot schimba la facultate limba straina pe care vreau s- o studiez? Am intrat la Litere la București la Limba și literatura romana- Limba și literatura engleza și as ...? (mai mult)
Salutare! Ofițer la armată sau poliție? Unde considerați ca este mai bine? Daca ati pune niste argumente pro si contra as aprecia!
O sa mai las pentru ultima data intreabarea asta aici si sper sa ma fac destul de clar. Vreau sa stiu la ce facultati pot intra usor(numele lor le vreau) cu media 7 in bac doar pentru a sta la camin cateva...? (mai mult)
Salutare, trec a 12 a si la anul vreau sa dau admiterea la academia nationala de informatii, pe un post sri/sie, va intreb daca, dupa ce am absolvit academia (luand in considerare cei 10 ani obligatorii...? (mai mult)
Ce parere aveti de jobul editor video in imovie? Oricum e la nivel de beginner.
Îmi poate spune cineva cum îmi pot schimba programul de munca de la 6 ore la 4?
Salut, la ce facultate din buc pot intra mai repejor cu media 7, precizez ca poate sa fie cat de proasta eu vreau asta pentru a putea sta la camin pentru ca nu am unde sa stau.
Vreau sa merg la UVT pe Limbi Moderne Aplicate, dar nu stiu ce cariera sa- mi aleg dupa. Mi- am dorit si inca imi doresc sa fiu profesoara de engleza insa salariul este foarte mic la inceput si nici pe...? (mai mult)
Sincer, m- am săturat de toată lumea care tot cere ajutor pe la casă, cu bani, suport emoțional și altele. Eu sa fiu disponibil pentru toți, dar eu cand am nevoie, toata lumea cauta scuze sa...? (mai mult)
Hei! Nu știu de ce scriu asta sau ce răspunsuri aștept dar..azi a fost prima zi la muncă. Nimic greu, nimic complicat doar că am stat 2 ore( din 5), programul normal e de 10 ore pe zi și m- a întrebat...? (mai mult)
Buna! Sunt joburi care au design grafic sau ceva ce tine de design ce se pot face dupa facultatea de Marketing? Mi- as dori ceva sa fie pe partea cu designul si creatii, ma pasioneaza mai mult. Ce joburi...? (mai mult)
Imi poate spune cineva despre profesia de avocat si facultatea de drept? As vrea sa stiu si daca este chiar greu sa obtii un loc de munca.
Salut,dacă vreau sa dau la ASE la contabilitate o sa îmi fie greu dacă sunt la filologie? (Vreau răspunsuri și de la cei care sunt în situația mea)
Salut! Povestea mea e că m- am aventurat într- un domeniu greu de găsit în România. Este vorba despre grafica 3d, mai precis animația 3d. M- am interesat de niște cursuri, dar nu prea sunt de ...? (mai mult)
Buna ziua, Sunt la scoala de pompieri Pavel Zaganescu si am o intrebare cu repartitiile dupa finalizarea studiilor astfel: In cazul in care nu voi fi repartizat de prima data in judetul de resedinta,...? (mai mult)
Heeei. Ce joburi online recomandați pentru un tânăr care isi dorește sa "faca bani de buzunar"?
Stagiile de practica și workshopurile se pun CV?
Daca intru la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" si sunt din Bucuresti, sunt obligat sa locuiesc acolo pe toata durata facultatii? Sau pot dupa prima luna sa ma intorc acasa?
Buna, daca stiu foarte bine sa programez, cum as putea castiga bani din programat la 14 an?
Cat mai câștiga un ospătar în ziua de azi? (voi ca și ospătari cât câștigați +tips), gen. La cât se ajunge pe luna?
Salut! Știe cineva un site/grup de discord/persoana care ar putea să îmi răspundă la câteva întrebări legate de admiterea la Colegiu National Militar?
Care sunt job-urile destul de bine plătite pentru femei?
Facultatea Sociologie și asistență socială din Cluj sau Contabilitate Ase? Care dintre ele o considerați a fi de viitor?
Salut TPU! Ce trebuie sa faci ca sa devii inginer software? Ce studii iti trebuie si daca iti trebuie matematica sau fizica? Multumesc!
Buna, am o intrebare legata de facultatile din cadrul UBB Cluj. Se da examen de admitere sau doar pe baza de dosat? Nu gasesc nicaieri pe net.
Salut! Ce părere aveți despre o carieră militară? Se merită? Care sunt avantajele și dezavantajele? Doresc răspuns de la cineva care activează în acest domeniu!
Buna! Mă puteți ajuta sa îmi spuneți in ce consta un proiect de masterat de la secția de conservare & restaurare? Sau un proiect de masterat în general la o facultate de arte
Proaspăt student la UPT AC pe Ingineria Sistemelor. Entuziasmul este maxim, problema este ca nu prea ma pricep la hardware și nu am cunoștințe prea multe în ceea ce privește un sistem, cabluri,...? (mai mult)
Bună! Cât este salariul pentru postul de reprezentant vânzări la Bershka, Pull and bear, Terranova
Bună, am o întrebare. Recent m- am înscris la facultatea de drept din Craiova, la care am intrat la taxa și am ales varianta de frecventa. Am plătit o sumă de 20mil aceasta fiind prima transa,...? (mai mult)
Salut! Dacă vrei sa ocupi un post de asistent medical generalist la un spital de stat este adevărat ca trebuie sa dai bani?
Salutare TPU, știe cineva unde pot să găsesc lucrări de licență făcute, în domeniul ingineriei, mai exact ceva de topografie sau de automatică? Sau de orice profil?
Salut TPU! Stăteam pe gânduri și mă gândeam ca când voi fi mare sa incep o afacere in agricultura cu utilaje, fara creșterea de animale și am nevoie de ajutorul vostru mai ales celor care lucrează...? (mai mult)
Bună ziua, azi am găsit un anunț de la Digi in care angajează agenți de vânzări pe teren, am sunat la numărul de pe anunț și am stabilit să ne întâlnim marți. Dar problema e că nu știu...? (mai mult)
Daca am fost operat de peritonita laparoscopic la varsta de 12 ani, pot aplica la Fortele Aerine Romane la varsta necesara? Multumesc!
Cei care știți de la cunoștințe sau chiar voi, am mai multe întrebări. Pentru a deveni profesor pe lângă licență se face logic măcar primul modul pedagogic. Darrr cu modulul 2 din timpul ...? (mai mult)
Exixta licee cu camin cu profil stiinte sociale, din București? Cu ce medie se intra?
Salut TPU! As vrea sa va intreb pe la ce varta credeti ca e prea tarziu sa devii youtuber sau sa lucrezi pe cont propiu in general?
Buna! Mi- ar placea niste pareri. Acum doi ani am dat la medicina si am picat si ca sa nu stau un an pe bara m- am dus la farmacie, dar nu mi- a placut asa ca am renuntat. Si dintr- o ambitie prosteasca...? (mai mult)
Salut TPU. M-am angajat intr-un Market ca și casier și luni am avut protecția muncii. A durat 4 ore dar sunt curios dacă acele 4 ore au fost plătite sau nu.
Salut TPU. Sunt casier comercial de câteva zile și astăzi am avut un incident din care am ieșit si eu vinovat. Înainte sa îmi termin tura, am fost sunat de către șefa de magazin sa închid casa.Au...? (mai mult)
Buna ziua, dacă am avut hepatită B o să fiu declarat inapt la proba medicala pentru Academia de Poliție? Mulțumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a