Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU. Sunt casier comercial de câteva zile și astăzi am avut un incident din care am ieșit si eu vinovat. Înainte sa îmi termin tura, am fost sunat de către șefa de magazin sa închid casa.Au...? (mai mult)
Buna ziua, dacă am avut hepatită B o să fiu declarat inapt la proba medicala pentru Academia de Poliție? Mulțumesc anticipat!
Bună, eu am terminat liceul profesional și vreau să mă înscriu mai departe la liceu, la zi la filologie, întrebarea e dacă după ce absolv liceul la profilul filo, mă pot înscrie la facultate...? (mai mult)
Salut TPU, cam cati bani trebuir sa dai ca sa devii sofer pe tir?
Dacă am făcut un liceu civil mă pot înscrie la academia militară?
Salut, cum poti deveni "Controlor/Referent vamal debutant"? Ce scoala trebuie sa urmez?
Salutare! As vrea sa muncesc ceva extra, deoarece am un program foarte bun (3 zile pline la munca și 9 acasa). Am 22 de ani si sunt din Constanța si vreau sa găsesc ceva cu program care sa se muleze...? (mai mult)
Salut, doresc sa mă specializez ca tehnician in nutriție sau orice domeniu legat de nutriție umana si dietetică, unde as putea face asemenea specializare si acreditata? Multumesc! Sunt interesat ...? (mai mult)
Buna, vreau sa dau la unarte design și in orar scrie ca voi face germana, italiana și franceza. Eu sunt bata la toate 3, știți dacă se pune foarte mare accent pe ele? Voi putea trece cu o tema...? (mai mult)
Salutare,este diferenta mare daca inregistrezi cu un microfon usb sau unul cu interfata audio?
Hey TPU! Stie cineva de ce nu s-au mai scos locuri din sursa externa pentru Anp?
Caut firma outsourcing(recrutare resurse umane) pentru județul Sibiu. Daca mă poate ajuta cineva... Mulțumesc! Ofer funda!
A investit vreodata cineva de aici care e in grup in bitcoin sau crypto? De ex daca bagi 20 euro cat poti castiga într-o zi, săptămână, luna si asa mai departe,
Buna ziua! In legatura cu proba medicala de la politie, vreau sa va spun ca am facut o operatie de circumcizie acum 3 luni, ar putea sa ma afecteze la aceasta proba? Pot face sport normal, exact ca ...? (mai mult)
S- a întâmplat să lucrați într- un mediu/colectiv unde să nu vă placă ambientul, vibe- ul și din această cauză să apară stresul, oboseala la primele ore? La polul opus s- a întâmplat ...? (mai mult)
În cadrul UMFCD dacă am deja facultatea de asistenți și moașe, pot echivala din cursurile respective dacă intru la facultatea de medicină, evident ambele aparținând aceleiași universități...? (mai mult)
Salut TPU, ofer funda! Astăzi am avut prima mea zi la locul de munca ca și casier la Carrefour. Nu am mai lucrat nicăieri deoarece am 17 ani și mi s- a părut destul de greu la început. Problema...? (mai mult)
Un traducător autorizat trebuie sa cunoasca cat mai multe limbi straine sau este îndeajuns sa fie specializat in 2, maxim 3?
Salut. Vreau sa dau la politie la sursa externa. Aveti cumva teste psihologice pentru MAI? Am tot cautat dar nu am gasit, nici online, nici de descarcat in format PDF. Puteti da un link?
De ce se mai duce lumea la facultate? Ca din ce observ toata lumea intreaba daca merita sa faca x sau y facultati.Trebuie sa va treziti la realitate la facultate nu te duci sa faci bani, te duci ca sa...? (mai mult)
Bună ziua! Ce să aleg pe termen lung dintre munca în afară și cea în România? Funda pentru un răspuns dezvoltat, cu argumente.
Buna! Sunt elev în clasa a 12- a pe profil uman și ideea este că nu știu ce facultate să aleg dintre psihologie și Economie și Administrarea afacerilor (contabilitate). Ambele îmi plac, în ambele...? (mai mult)
Salut! In cazul in care angajatorul vrea sa concedieze un angajat pe motiv ca nu doreste sa mai plateasca atributiile la stat, poate angajatul sa isi ceara cele 3 salarii inainte?
Care este modalitatea de-a te angaja în presă? Stie cineva? Mie mi-ar plăcea să lucrez într-o redacție! Oare care este procedura?
Hello! Ce trebuie sa îți cumperi pentru primul an la UMF Carol Davila pe asistenta medicală generala?
Bună! Dacă am dat la Academia de politie și am picat psihologicul, mai pot da în octombrie la Scoala de agenți de la Campina?
Bună! Există vreo modalitate de a trece de la asistenta medicala la doctor? Vreau să menționez faptul că eu sunt asistenta medicala la UMF Cluj și chiar aș vrea să continui medicina, nu asistenta....? (mai mult)
Știe cineva care a fost ultima media la admitere Stomatologie anul trecut la uvvg Arad din august? Pe site nu scrie rezultatele din sesiunea august
Buna ziua. Cand trebuie sa primesti ultimul salariu daca esti concediat in Germania? Eu am fost concediat acum o luna si 3 saptamani, si n-am primit banii. Mai pot lua masuri legale? Multumesc.
Salut, sunt angajat la o fabrica internationala si sunt tehnicoan de multi ani aici. Anul acesta m- am inscris la facultate pentru a deveni inginer iar intrebatea mea este daca pot odata cu inceperea ...? (mai mult)
Hey TPU, vreau sa ajung departe, am ajuns la un stagiu dar scad. Ce trebuie sa fac? Cred ca nu mai am mult timp la dispositie, ce ar trebuie sa fac sa fac altceva?
Salutare! Cum este modulul pedagogic la facultate? Ce se face mai exact? Faci ceva practica ca profesor? (cum au si cei de la medicina practica in spitale, tu sa ai in scoala sau nu stiu) Funda!
Ce salariu are un psiholog sau un psihiatru în România?
După ce am absolvit facultatea de silvicultura Suceava mă pot angaja la ocolul silvic? Sau trebuie sa dau niste teste?
Buna ziua! Imi doresc foarte tare sa fiu psiholog, de mica studiez psihologia si ma pasioneaza. Aud mereu ca mori de foame ca si psiholog. Este adevarat? Personal doresc sa mi deschid un cabinet particular...? (mai mult)
Salutare TPU! Daca fac facultatea de litere pe ramura filosofie, dar fac si masteratul si modulele pedagogice, pot deveni doar profesor de filosofie? Nu pot deveni profesor si de alte materii umane?...? (mai mult)
Merita sa faci Facultatea de Informatica de la Iași? Va fi o meserie de viitor? După terminarea facultății o să vina oameni de la diferite companii și o să îmi prezinte tot felul de sugestii pentru...? (mai mult)
La sfârșitul anului școlar după ce termin facultatea de inginerie electrica și știința calculatoarelor o sa vina oamenii de la diferite companii și o să îmi facă oferte sa mă angajez la...? (mai mult)
Unde mă voi putea angaja după ce termin facultatea de inginerie mecanică, autovehiculelor și robotică Suceava? Care sunt salariile?
De ce studii ai nevoie pentru a ajunge criminolog? Ce știți despre aceasta meserie și cam cât castiga în medie?
Salut. Vreau sa fac cursuri de reglor. Stiti unde pot face?
Inainte credeam ca, angajatorii vor abilitati avansate in aplicatiile Microsoft, mai nou in aplicatiile de programare Python, Java, HTML, SQL si altele. Caut din nou zilele acestea, si vad ca unii...? (mai mult)
Care sunt criteriile obligatorii ca să devii consilier? De exemplu consilier dezvoltare personală sau orice în direcția asta care vizează psihicul uman, dar ne rezumăm doar la consilier. Cel mai...? (mai mult)
Salut, sunt persoane pe aici care lucrează la benzinării, ca operatori platforma sau casieri? Daca da, spuneți o părere, ce salariu aveți și ce companie e?
Cineva care a absolvit facultatea de silvicultura? Am o nemurire. După ce termin facultatea de silvicultura Suceava cum mă angajez in cadrul ocolului silvic?
De cand cautam un job nou, tocmai din aprilie si am gasit dupa placul meu intr- o luna, dar m- am tot uitat sa vad ce mai este nou. De atunci, vad ca majoritatea sunt numai aceleasi anunturi repostate...? (mai mult)
Întrebarea se adresează la modul general, deoarece ca acest patron mai sunt mulți alții. În zona unde stau există un patron în vârstă care are câteva magazine alimentare și un mini- market. ...? (mai mult)
Buna TPU! As dori sa stiu, in cadrul unui editorial al unei reviste sau in cadrul celor care se ocupa cu crearea unei reviste, ce posturi existe si cu ce se ocupa fiecare? Am infiintat o revista in cadrul...? (mai mult)
Pot să lucrez în alt judet decât cel in care locuiesc fără sa îmi schimb domiciliul?
Salut. Știe cineva câte locuri sunt la Stomatologie la uvvg Arad și câți s-au înscris anul asta? Va rog dau steluta
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!