Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare! Am o intrebare, dupa ce termini facultatea de teologie pastorala, esti hirotonit direct preot sau esti hirotonit diacon si apoi dupa un timp esti hirotonit preot, dau funda!
Buna ziua! Pentru a intra la medicina pe locurile de rezerva trebuie sa aștepți pana se termina confirmările? Exista aici oameni care au intrat la medicina cu taxa pentru ca alții din fata lor s- au...? (mai mult)
Salut, am intrat la 2 facultăți si nu știu pe care sa o aleg : Administrație publica sau Științe politice? Care e mai "ușoară"? Știu nu exista facultate ușoară, însă prin ușoară ma...? (mai mult)
Este gresit daca inca nu am job la 24 de ani? Imi este frica sa ma angajez, cum trece, cineva peste treaba asta?
Buna TPU! Cum este admiterea la Arad la medicina? Întrebările sunt din carte?
Salut! Sunt proaspăt ieșit de pe băncile facultății și lucrez de o luna în departamentul financiar la o companie mare din țară. Problema este ca pur și simplu nu ma regăsesc... Noi lucram într-...? (mai mult)
Bună! Te poți transfera de la medicina din Arad la Timișoara? Fără sa plătești sume colosale?
Salut! Oare ce optiune este mai buna, Chirurg sau Pilot de avion? Va mulțumesc!
Aveti cumva vreun link cu teste grila pentru legislatie politie de frontiera sau cu teste pentru legi in parte? Eu am cautat dar nu am gasit nimic.
Ma pot transfera de la ID la zi?
Ce parere aveti despre aceasta pozitie, "Supervizor medical"? Un reprezentativ legal (politist) care are si cunostinte medicale, care supervizeaza intreaga activitate a doctorilor si asistentilor in...? (mai mult)
Bună. Nu ma pricep la astea si vreau să inteleg. Ce faci dupa ce termini o facultate de Management, Contabilitate, Relatii Publice, Administratie publica, etc. (in cadrul snspa, ase)? Unde lucrezi,...? (mai mult)
Bună, am cautat grilele de admitere din anii trecuți pentru școala militară a forțelor terestre și nu le-am găsit, doar cele de anul trecut. Îmi poate trimite cineva vreun link?
Hei TPU, la ANOFM, dacă te înregistrezi la ei pentru șomaj și le spui că este până îți cauți loc de muncă, te lasă? Sau îți găsesc ei?
Buna! Urmeaza sa fiu studenta si nu stiu ce facultate sa aleg. Nu ma decid intre Facultatea de Matematica (profil mate- info) si Facultatea de Automatica si Calculatoare (profil CTI). Ma intereseaza ...? (mai mult)
E pe aici vreo persoana care a renuntat la facultatea de Drept sau stie pe cineva care a facut asta, eu in martie mi- am inghetat anul pentru a 2- a oara si simt acum serios ca aceasta facultate nu e ...? (mai mult)
Care sunt conditiile pentru a deveni sofer bolt? Varsta minima/ani experienta, documente etc.?
Buna! Am o intrebare la cei care au terminat liceul si deja sunt la facultate). Am invatat 3 ani la filolofie unde se bazeaza mai mult limba romana, istoria si tot ce e legat de scriere si citire....in...? (mai mult)
Bună seara! Mă poate ajuta cineva cu exemple de site-uri pentru piața de freelancing în România? În special ceea ce ține de redactare.
E cineva de la UVVG Arad transferat de la medicina dentară la generala? Sau cineva care știe cum se procedează?
Bună ziua! Dacă ești anul I la medicina dentara în Arad, te poți transfera la generala?
Cum sa incep o cariera muzicala?
Hei TPU, cu ce se ocupă ANOFM? În ce domenii îți găsești un loc?
Bună, sunt în perioada alegerii facultăților. Sunt între alegerea facultății de drept, psihologie, economie (analiza economică) și pedagogie în învățământ primar. Sunt curioasă să aflu...? (mai mult)
Bună! Ma gândesc sa depun documentele la specialitatea tehnologia producției cosmetice și medicale, dar am invata la filologie toți 3 ani și nu sunt sigura ca ma voi descurca cu Chimia…. Este ...? (mai mult)
Buna...trebuie sa iau o decizie si nu stiu exact ce este mai bine de facut. Ii rog pe cei care au informatii sa ma ajute cu cateva sfaturi. Sunt absolvent de clasa a 12- a si am de ales intre profilul...? (mai mult)
Bună seara! As dori sa vin sa lucrez in Germania și vreau să vă cer părea despre munca in Germania comparată cu cea din România, pentru că aud pe toți aici în țară că munca in Germania este...? (mai mult)
Ce se face la facultatea de inginerie a sistemelor multimedia?
Salutare TPU, am și eu o întrebare pentru cei care au mai concurat la încadrări externe la M.A.I. Ce este mai exact/cu ce se ocupă/ce atribuții are și cam ce salariu are personalul contractual ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre o șefă (sau un șef) care nu se implică în a pune la punct angajații care se exprimă vulgar, care pârăsc, care adesea se fofilează de la atribuții și care se iau aiurea...? (mai mult)
După ce termini facultatea de matematica, poți merge oricând sa predai in învățământ? (Categoric, mergând la evaluare- obținere post) Sau nu mai poți merge dacă nu ai predat in primii 2 ...? (mai mult)
Hei TPU, cei de la Anofm pot să te angajeze și în complexele comerciale (Mega Image, Cora, Carrefour, Penny, Kaufland, etc) în urma recrutărilor sau doar în primării? Pentru că, pe site-...? (mai mult)
Salut, as avea câteva întrebări despre o meserie cu destul de multe argumente pro și contra. În primul rând, doresc sa menționez ca nu sunt genul de persoana care s- a uitat la Sherlock Holmes...? (mai mult)
Buna! Este cineva pe aici care face medicina si lucreaza in acelasi timp? Sau știți pe cineva în această situație? Cum vă descurcați sau cum se descurcă persoana respectivă? Este posibil asa ceva...? (mai mult)
Salutare TPU! Vreau sa imi gasesc un loc de munca in afara, am 20 de ani, eu ma gandeam de exemplu in Elvetia cu niste conditii decente ce sfaturi aveti..am fost acum o luna in Germania si mi- am luat...? (mai mult)
Salut! Sunt in clasa a 10- a la liceu civil si vreau sa ajung pilot de vânătoare. Ar putea cineva sa- mi spună ce trebuie sa fac? Stiu ca este "Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri...? (mai mult)
Buna, revin din nou cu o intrebare legata de facultati. Am intrat la jurnalism la taxa si la litere la buget (cam mare ironia avand in vedere ca eu credeam ca va fi invers). Ce vreau eu sa stiu e, ce...? (mai mult)
Care sunt sansele sa fiu manager de magazin daca am facultatea de administrarea afacerilor, fata de celelalte din domeniul economic?
Buna, ce înseamnă domenii prioritare de dezvoltare a României și ce se poate intampla dacă am bifat in fisa de înscriere la facultate și am intrat?
Cat de cautat este un job de asisent de farmacie in strainatate (absolvent de scoala postliceala), in special in Norvegia, Danemarka, Suedia si Germania? Cat de bine se plateste, fiind absolvent de...? (mai mult)
Bună TPU! In legătură cu o carieră în poliție câteva a întrebări la care vreau să îmi răspundeți elaborat și la toate daca se poate. 1. Care este media minima de admitere? La liceu și...? (mai mult)
Ce părere aveți despre profilul " ingineria și informatica proceselor chimice si biochimice" de la Facultatea de Chimie si Inginerie chimica Cluj? În comparație cu celelalte profile, este mai dificilă? ...? (mai mult)
Bună ziua. Iin Timișoara sunt 2 firme Continental, una în Buziasului și cealaltă pe Avram Îmbrace. Știți la care sunt salarii mai mari? sau cam aceleași și cu ce se ocupa fiecare? Mulțumesc...? (mai mult)
Facultatea de medicină privată, de exemplu cea din Arad, are taxă și pentru rezidentiat? Sau am înțeles eu greșit
Salutare TPU! Am vazut ca deja s- a terminat perioada de admitere la Facultatea de Nord din Baia Mare si nu am apucat sa ma inscriu, oare o sa mai fie si o sesiune de admitere in toamna? Fiindca vad...? (mai mult)
Bună:) Am o întrebare mai stupidă, dar vreau sa fiu sigură! Dacă vreau să dau admiterea la fac de medicină, menționez că voi da în 2024! Dar eu doresc să mă pregătesc de pe acum! Din câte...? (mai mult)
Salutare! Ce facultate de istorie din tara ati recomanda? Sau, altfel spus, ce facultate de istorie credeti ca are profesori mai buni, proiecte mai faine, baza de cercetare etc?
Va rog sa raspundeti doar daca aveti ceva constructiv de spus. Am o prietena de familie care a absolvit facultatea de contabilitate si informatica de gestiune la ASE in urma cu 10 ani. Dupa ce a absolvit...? (mai mult)
Este cineva care este angajat la google? Sa lucreze de acasa? Merita? Multumesc.
Salut! As dori pareri despre UMC va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!