Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Doresc sa susțin admiterea pentru Colegiul Național Militar Alexandru Ioan Cuza din Constanța, însă nu știu dacă se va mai mai da Evaluarea Națională din clasa a VIII- a in anul 2023. ...? (mai mult)
Salut! Este cineva de aici elev la Colegiu Național Militar? (nu conteaza care). La anul eu o sa susțin probele psihologice, fizice si cele la română si matematică si as avea nevoie de câteva pareri...? (mai mult)
Salut! Imi poate spune cineva va rog care e diferenta dintre un consilier service auto si un receptioner service auto? Multumesc
Bună! Sunt admisă la Științe Economice/ Marketing. Am studiat 3 ani la profilul umanist și matematica a fost minimă. Am studiat foarte puțin sau mai bine zis deloc. Merita să confirm locul și...? (mai mult)
Ce poti iesi din facultatea de mecatronica si robotica?
Salut. Am terminat clasa 12 profil filologie si m- am inscris la Arhitectura Navala in conditiile in care nu am mai facut matematica serios din clasa 8. Mai stiu doar chestiile de baza(adunari, scaderi,...? (mai mult)
Hei, TPU ce trebuie să faci la departamentul de marfă prefabricate lemn de la Hornbach?
Salut! Merită să fac Masterul în Inginerie Structurală la universitatea UTCB din București? Cer păreri despre acest profil. Mulțumesc anticipat!
Salut Azi! Azi m- a pus sa imi scriu demisia de mana (inca nu a bagat- o in calculator). Deoarece i- am spus sefei ca e ne....Am avut multe certuri cu sefa asta, la inceput ne intelegeam foarte bine dar...? (mai mult)
Salut. Dosarele de recrutare pentru academie se depun pana pe 22 iulie iar plata taxei se face intre 21- 27 iulie. Aveti idee cum ar trebui sa pun dovada plății taxei in dosar daca pe 22 se termina depunerea...? (mai mult)
Stiti cumva daca probele scrise pentru Școlile de subofițeri sunt mai usoare sau mai grele decat cele de la Academie?
În ce meserii poți câștiga bine dar fără mulți ani de studiu?
Cine cunoaște sau a făcut facultatea de asistente îmi poate da niște informații cu privire la materiile care se dau pentru admitere?
Cum se așează a 4 a ciorba in mana?
Întreb pentru o rudă, câți bani, exact, se pot câștiga la cules de portocale și mandarine în Italia? Poți rămâne cu niște economii, când te întorci în țară?
Iti poti crea o cariera cu o facultate de ecologie si protectia mediului pe viitor?
Buna TPU! Ma pot angaja ca vanzator la benzinarie daca am 17 ani?
Salut! Cu facultatea de istorie pot ajunge inginer topolog?
Ce poți face mai exact cu facultatea de drept, care sunt avantajele și dezavantajele, cât de bine se câștiga după terminarea facultății, sau care este cea mai bine plătită meserie din acest...? (mai mult)
A facut careva contabilitate la ASE? Daca da, ce parere aveti despre aceasta facultate?
După terminarea studiilor ce loc de munca bun plătit în informatica as pute gasi?
Ce pot deveni dupa terminarea unui liceu tehnologic pe profil servicii specializarea economic fara facultate?
Bună TPU! Îmi puteți spune când se dau probele pentru facultatea de Pedagogie învățământului primar și preșcolar?
După terminarea facultății de matematica și a masterului pe acesta materie, dacă tu nu profesezi timp de câțiva ani de zile, mai apoi nu mai poți preda? Sau cum vine asta? Bineînțeles ca dai...? (mai mult)
Salut,am si eu o intrebare.Nu am facultate nu am bacalaureatul luat,as vrea sa fac cursurile la marina, ce salariu as avea de inceput si la ce salariu as putea ajunge fara bac, mulumesc anticipat.
Salut, doresc sa aplic la o facultatea insa m-am lovit de urmatoarea problema, am de ales intre: Sesiune licenta preadmitere 2022 sau Sesiune licenta iulie 2022? Care sunt diferentele? Dau funda!
Buna TPU,am o mare dilema,care este diferenta dintre academia de politie si drept, ce poti sa iesi de la fiecare? DAU FUNDA!
Cat castiga un inginer de sistem in informatica in Romania?
Mai merita sa te faci mecanic de locomotiva in ziua de azi?
Buna TPU, ce joburi sunt in criminalistica? Si cam ce faci in fiecare? Dau funda!
Hei TPU, aș dori să vă întreb și eu pe voi, dacă este posibil să participi la un concurs pentru ocuparea unui loc de muncă în cadrul departamentului, , Administrația străzilor", fără să...? (mai mult)
Buna seara! Informatii despre Colegiul Nenitescu, va rog...
As dori sa fac un TOP al slujbelor part- time sau flexi- time ce se pot face lejer pe internet fara contacte la sediu. Astept parerile DVS, la prima mânā, cu specificatiile legate de costuri- beneficii,...? (mai mult)
Păreri facultatea de administrație publica Valahia?
Salut! Ma gândeam sa ma duc la ASE la contabilitate.Este grea aceasta facultate pentru mine daca sunt la filologie și nu prea îmi place matematica?
Buna TPU, sunt inca in generala, pe viitor vreau sa fac ceva in criminalistica, nu stiu multe sau chiar deloc ce trebuie sa fac pe viitor sa ajung acolo unde imi doresc(profil de liceu, ce facultate, ...? (mai mult)
Salut! Sunt indecis în luarea unei decizii legate de facultate, nu știu ce sa aleg ( administrație publica sau științe politice). Știu ca perspectivele de cariera sunt asemănătoare însă vreau...? (mai mult)
As putea urma facultatea de medicină daca sunt pe turism si alimentație?
Bună! Imi poate spune cineva cum e la Academia de politie? Pe parcursul facultății ce grad de dificultate e, cât timp liber au și cum se simt acolo. Ce posturi sunt la birou? Dacă este cineva care...? (mai mult)
Salut TPU, saptamana viitoare urmeaza sa ma angajez la o sala de evenimente ca ospatar, la inceput va trebui doar sa debarasez mesele dupa ce termina lumea de mancat iar in timp voi progresa in "functie",...? (mai mult)
Buna, La farmacie Iași nu este mare competiție, dar dacă intru cu 6 sa zicem și intru la buget deoarece nu sunt mulți concurenți și vin cei de la medicina care nu au avut loc și au media mai...? (mai mult)
De ce unii că mine care au avut note bune în trecut și le-a mers bine, când intră la liceu se străduiesc și dau totul rămân repetenți?
Cineva care a intrat in toma socolescu ploiești pe Construcţii, instalaţii şi lucrări publice?
Din punct de vedere profesional, care treapta e mai sus? Treapta I sau treapta II?
As vrea sa ma inscriu anul viitor la Medicina si Farmacie Galati pe specializarea Tehnica Dentara. Datorita faptului ca am terminat deja o prima facultate la buget si nu m- a ajutat prea mult in gasirea...? (mai mult)
As vrea sa ma inscriu la Babes Bolyai la informatica in engleza. Intrebarea mea este daca certificatul de limba engleza trebuie tradus in romana sau se poate pastra in original, in engleza.
Salut TPU. Care e faza cu programul neet? Imi poate explica cineva? Merita sa ma inscriu la acele cursuri?
Help! Am terminat liceul si am luat bacul si acum m- am inscris la Facultatea de Inginerie Aerospatiala si toata lumea imi spune acum ca nu se gasesc locuri de munca in domeniu si ca femeile sunt platite...? (mai mult)
Cum se poate deschide un studio de videochat? Ce acte iti trebuie si pe ce platforme se incarca videoclipurile?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?